עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. רציתי לברר אם זה תקין. כאשר אני פותח את הדפדפן Chrome ב-Task Manager נפתחים כ-10 +\- קבצי chrome.exe וזה רק בפתיחה עם דף הבית, ללא Others Tab. האם זה בגלל התוספים שהתקנתי? זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. לקחתי תמונה X, הדבקתי אליה חלק מעננים מתמונה Y-בשכבה חדשה, סידרתי הכל במקום והתחלת למחוק את החלקים המיותרים בעזרת המחק, בטעות מחקתי חלקים שאני צריך איך אני משחזר אותם? אם אני מסמן V בERASE TO HISTORY זה לא משחזר חלקים מהתמונה Y אלה מחזיר את החלקים מתמונה X.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by oxygen25,

קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Raanan30,

היי. לבן שלי יש מחשב בחדר בו הוא גולש באינטרנט בזמנו הפנוי. בשביל למנוע ממנו גישה לאתרים עם תוכן לא ראוי שמתי לו שירות חסימה של בזק בינלאומי (i-Keeper אם אני לא טועה). מעבר לחסימה זו, ברצוני לראות מדי פעם את המסך שלו, ללא ידיעתו. ידוע לי שבעזרת תוכנות דוגמת RADMIN אפשרי לעשות, הבעיה היא - שהילד חכם ואני מעוניין שהוא לא יראה שהתקנתי לו על המחשב את הקליינט שמאפשר לי גישה לצפות במה שהוא עושה. האם ישנה תוכנה אחרת שמאפשרת אותו דבר רק עם אפשרות שלא יראו את התוכנה בצד המשתמש השני? ואם לא, האם ישנה אפשרות "להסתיר" את התוכנה ממנו על המחשב? תודה רבה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by shaithebest,

שלום חברים אני כותב מאמרים לאתרים בדפי וורד רגילים. אני מחפש תוכנה (עורך) שאני יכול להדביק שם טקסט שכתבתי בוורד ושם לתת לטקסט אלמנטים עיצוביים (גודל, צבע, כותרות, ירידות שורה ושאר ירקות). אני רוצה לקבל מהתוכנה את קטע הקוד הHTML שלו עם כל האלמנטים העיצוביים כדי למקם את זה במערכת לניהול תוכן של האתר. הרי ברור שדרך וורד אפשר לעשות הכל אבל לא להדביק את זה רגיל אלא דרך מסנן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Moty_p,

שלום לכם, לאחרונה קניתי כרטיס TV חדש משהוא שדומה לזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10203 בעבר היה לי כבר כרטיס Fly Vidoe 98 אני לא מרוצה מהכרטיס החדש כי הוא לא מאפשר לי לחפש ידנית תחנות בכרטיס הקודם היה לי אופציה לכוון תחנות ידנית זאת אומרת להוסיף ולהוריד הרצים הכרטיס החדש מגיע עם התוכנה Presto! PVR ניסיתי להתקין תוכנה של כרטיס אחר שקניתי זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8773 השם של התוכנה: TotalMedia 3.5 וגם שם הוא סורק לבד את התחנות ולא מאפשר לי לסרוק ידני הפגיע היא קשה! אין לי עכשיו ערוץ 55 ערוץ הסרטים ועוד הרבה תכנות שהייתי טופס לכן אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לסרוק תכנות ידני השמח להמלצות שלכם תודה! עריכה: התוכנה הישנה של Fly Vidoe 98 לא מאפשרת לי להשתמש עם הכרטיס ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yossie17,

שלום לכולם! יש שלל תוכנות בשוק שמגבות את המחשב באופן אוטומטי, ע"י יצירת אימג' של מערכת ההפעלה וכדו', אני מחפש תוכנה שתעשה את ההפך, כלומר שתיצור אימג' של מערכת ההפעלה ותשחזר את המחשב מהאימג' הזה כל יום באופן אוטומטי. בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shaul1li,

לאחרונה רכשתי HD חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה והגדרתי אותו, כך שיופעל ככונן הראשי. את כל תכולת הכונן הישן העתקתי לתיקיה בכונן החדש וניתקתי את הכונן הישן מהמחשב. התקנתי את כל התוכנות הרצויות וכשהגעתי לתוכנת office נזכרתי שיש מיילים ששמרתי בתיקייה inbox בכונן הישן. מבקש לדעת האם יש קובץ שבו outlook מאחסן את המיילים (את inbox) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בעבר העתקתי שירים מדיסקים למחשב. בגלל שהם היו צרובים לא היו פרטים של השיר אלא "unknow" והתאריך של ההעתקה. שיניתי את שם הקובץ אבל ב-properties עדיין נשמרו השמות חסרי המשמעות ולצערי זה מה שמוצג בנגן. אני יכול לשנות כל קובץ בנפרד אבל זה מייאש וגם מפוזר בכל מיני תיקיות ואין לי יכולת לדעת איזה קובץ הועתק מדיסק ואיזה הורד מהאינטרנט (במקרה כזה אין בעיות תצוגה). האם יש תוכנה שמשנה את ה-properties לפי שם הקובץ? או שאולי יש פתרון אחר ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tomerico210,

שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב וכמובן שכל הדרייברים של הכרטיס רשת,קול וכרטיס מסך נמחקו. אני לא מצליח לשחזר את הדרייבר לכרטיס רשת ועקב כך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. אין לי מושג מה לעשות כדי לסדר את זה. כל עזרה תתקבל בברכה. זה ווינדוס XP בעברית עם ראוטר ADSL D-LINK. המחשב הוא פנטיום 3.4 GHZ. תודה מראש

11. Started by GUNZ,

אתם מכירים זאת תוכנה BLENDER יש לכם קישורים למדריכים של חפצים שאפשר להכין או סתם מדריכים להכיר תתוכנה אני יהיה שמח תודה מראש רצוי שתחיל היו דברים פשוטים להכנה

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. שמעתי שיש דרך להכין קובץ אימיג' של מערכת ההפעלה ולפרוס אותו אחכ במחשבים בעלי חומרה שונה הכוונה היא עם תוכנה acronis universal restore אשר אמורה לאפשר פריסה של קובץ TIB למחשבים בעלי חומרה שונה. כמו כן יש את symantec restore anywhere ניסיתי להכין אימיג' עם acronis true image home 2010 ואחכ לשחזר אותו למחשב עם חומרה שונה באמצעות acronis backup and restore 10 שאמור להכין את היוניברסל ריסטור זה לא הצליח והוינדוס לא עולה, נותן ישר מסך כחול. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פה את הנושא גם אם באמצעות תוכנות אחרות, זה יכול להיות מאוד שימושי עבורי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Cynicoren,

שלום , האם יש דרך (תוכנה מסויימת או דרך ויינדוז) ליצור רשימה (בוורד או נוטפאד) של קבצים בתיקיה מסויימת ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by lee.,

יש לי נייד Amilo Pro V2055 (ישן מאוד, אבל שמיש בהחלט) שהלך לו המסך (הופך ורוד רוב הזמן). חיברתי לו מסך חיצוני (Benq FP19GX) שעובד איתו בסדר. הבעיה היא שכדי להגדיר לו את הרזולוציה הטבעית, אני חייב לעבוד בדסקטופ מורחב. כל פעם שאני עובר למצב אחר, קלון או מצב בו המחשב מכבה את המסך המובנה ומפעיל רק את החיצוני, הוא קופץ לרזולוציה של המסך המובנה. קצת נתונים טכניים: יש לו כרטיס מסך מסוג: VIA/S3G UniChrome Pro IGP, והתקנתי לדעתי את הדרייברים האחרונים. יש תוכנה שנקראית S3TrayPlus Utility שלא מצליחה יותר מ"מאפייני המערכת". הוא לא מצליח לזהות את סוג המסך החיצוני, ולא זיהה את הדרייברים בדיסק של המסך. הפתרון היחיד שאני חושב שאולי יעבוד זה לשכנע אותו שבכלל אין לו מסך מובנה. השאלה איך אפ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.

16. התקנתי לא מזמן את המסנג'ר לייב גרסת 2011 על הלפטופ ומשום מה כשהתכבת עם צד שני, אז אמרו לי שאני מופיע כאילו אני מחובר דרך סלולרי,ולא יכלו כתוצאה מכך לשלוח לי הודעות ארוכות, היו צריכים לפרק אותן ולשלוח בנגלות,אי אפשר לשלוח קבצים, או קריצות (אבל בלי קריצות אני אחיה..) מישהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eli_a2006,

שלום לכולם, לפני הכל חשוב לי שתדעו סרקתי את הרשת ולא מצאתי מדריך בעברית ל-norton ghost 15 לנושא: לא מזמן עברתי ל-norton ghost 15 ואני לא מוצא את עצמי אפשר בבקשה מדריך מפורט איך אני עושה דיסק BOOT ואיזה driver לסמן/לא לסמן ומה אומר כל אחד, מצטער שאני בור בנושא פשוט זה נושא חדש לי ואני חייב ללמוד אותו כמה שיותר מהר. המון המון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by danielhi,

שלום, ברצוני להפוך תוכנה שמותקנת במחשב לקובץ הפעלה. האם יש תוכנה שעושה את הפעולה הזו ? האם למישהו יש רעיון כיצד ניתן לבצע בדרך אחרת ? תודה, דניאל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי מצלמת וידאו של סוני מדגם : handycam DCR-HC27 MiniDV כשאני מנסה לחבר אותה בחיבור firewire יש סאונד של חיבור חומרה חדשה, אך מעבר לכך שום דבר. כמו כן שאני מנסה לדגום קטעי וידאו דרך תוכנת עריכה היא לא מזהה את המצלמה. אני בטוח שיש קשר בין הדברים, אני די בטוח שמעבר לסאונד המחשב לא מצליח לקבל נתונים מהמצלמה. ד"א אני משתמש בWINDOWS 7 מקווה ששאלתי בפורום הנכון. מחכה לתשובות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by benor,

לפני מס' חודשים ה- Media monkey נדפקה ומאז אני לא מצליח להתקין אותה מחדש. העליתי את הודעת השגיאה. מידע נוסף: - כונן E לא מופיע, ולא קיים במחשב. (אין לי מושג, למה ההתקנה מפנה אותי לשם) - אין לי שום תיקייה של Media monkey תחת Users (אני חושב שמחקתי אותה כנסיון לפתור את הבעיה) - אם אני עושה Ignore ההתקנה מסתיימת, והתוכנה מסרבת לרוץ. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? - הסרה מלאה של התוכנה, כולל הסרה של תיקיית התוכנה. - חיפוש והסרה של מפתחות ברג'יסטרי. - ניסיתי לחפש בפורום התמיכה של Media monkey אך לא מצאתי תשובה לבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by idony84,

יש לי 2 לפטופים חדשים, מאותו הדגם, hp g62 עם מעבד i3 בראשון התקנתי bsplayer והסרטים (גם AVI וגם MKV) עובדים לי סבבה (התקין את הקודקים לבד) בלפטופ השני התקנתי את אותה הגרסה בדיוק 2.52 ומשום מה את קבצי ה MKV הוא לא מפעיל לי, לא סאונד ולא תמונה הוטרפתי כבר... ניסיתי גרסה ישנה יותר של BS ועדיין לא עובד ניסיתי להתקין כמובן גם קודקים אחרים כמו קאזה ועוד כמה (לא ביחד, אלא לחוד) ועדיין לא עוזר 2 המחשבים בדיוק אותו דבר ואני לא מבין למה זה לא עובד כמובן, ניסיתי להפעיל גם דרך מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק, ספלאש פרו ושום כלום לא עובד מישהו לעזרה...?

22. Started by assafam,

היי, יש לי DVD מקליט +R ברגע שסיימתי להקליט וסגרתי את הDVD אני לא מצליח לקרוא את החומר הקיים במדיה בשום מקום חוץ מDVD שונים (כלומר לא מחשבים וכוננים חיצוניים כאלה ואחרים). מבחשב הכונן קורא את זה שטח פנוי 0 קיבלוביט שטח בשימוש 0 קילוביט. חייב למצא פתון שאוכל להיכנס למדיה ולמשוך את החומר הקיים (כזכור הוא קיים כי אני רואה במכשיר DVD פשוט) האם תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה! שבת שלום

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. הי אני משתגע מהוורד הזה אני כותב באנגלית אחרי כמה דקות/שניות שוב יש עברית ושוב לשנות לאנגלית כך זה ממשיך למשהו יש הסבר לזה? עוד שאלה אם כבר אם אני ב CAPSLOCK ורוצה לעשות סימן כזה : יוצא לי סימן כזה: ף ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by adis50,

הורדתי תאופיס הזה וזה היה אמור להיות עם מפתח תקין והכל תקין אבל מסתבר שלא והיום בבוקר כשפתחתי תוורד זאת ההודעה שזה נתן לי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, היום ניסיתי להתקין משחק וקיבלתי את ההודעה הבאה: הורדתי (מאתר חיצוני) את הגירסה הכי חדשה שמצאתי של ווינדוס אינסטולר, וזה לא עזר. הורדתי שוב את העדכון האחרון מהאתר של מייקרוסופט. זה מתחיל להתקין את העדכון במשך שתי שניות ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." ומיד אחריה - "התקנת לא הושלמה". אשמח לעזרה בשני הבעיות. גיא עריכה: בנייח זה מתקין מצויין

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים