תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אני משתמש ב MorphXT 5.17 (מבוסס emule 0.44d), ובאפשרויות ה-Webcache ה autodetect לשם שינוי באמת מזהה את הספק שלי, 012 (ליון לא זיהה..). הבעיה היא שזה פשוט לא עובד... כשאני עושה Test webcache configuration הוא כותב לי שהבדיקה נכשלה... לדעתי זאת בעיה כללית אצל כל משתמשי 012, אני צודק ? יש לזה פיתרון ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מקבל בעיה בזיהוי המצלמה המובנית במחשב הנייד שלי. אז ככה: לפעמים המצלמה מזוהה ולפעמים לא. זה קורה בד"כ בסגירת ופתיחת המכסה או בעלייה של המערכת. לפעמים,כשאני פותח את המכסה ממצב סגור או כשהמחשב עולה קופצת הודעה למטה: ראה צילום מס' 1, ואני נכנס למנהל ההתקנים ואני רואה "unknown device" עם משולש צהוב תחת התקני USB:ראה צילום מס' 2. כשזה קורה (ההודעות הללו) המצלמה לא עובדת. כמו שאמרתי הבעיה מתרחשת לפעמים וכשהמצלמה כן מזוהה ועובדת, במקום unknown device יש USB composite device ראה צילום מס' 3, וזוהי בוודאות המצלמה כי כשאני עושה לו "הפוך ללא זמין" המצלמה לא עובדת (רק בגלל שבדקתי שזו המצלמה). ניסיתי: להסיר,להפעיל מחדש ולתת ל-windows להתקין. לעשות קליק ימני ו"עדכון …
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה היא התכנית webcamXP קיבלתי את הגרסה החדשה ביותר עם רשיון חוקי! ואין לי מושג מה היא עושה?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כשנה (לערך) שאני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ומאז ומתמיד השתמשתי בתוספת הנקראת webmail notifier באמצעותה אני בודק מיליים בחשבונות ה gmail השונים שברשותי. מזה כשלושה - ארבעה ימים שה webmail notifier לא בודק את המיילים שלי. כלומר, כשאני מציב את סמן העכבר על סימן המעטפה אני רואה ש webmail notifier לא הצליח להיכנס לתיבות המייל שלי ולבדוק האם יש או אין מיילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זקוק לעזרתכם האדיבה, יגאל מאחר ולא זכיתי לתגובה בנוגע לשאלתי, אנסה לשאול שאלה אחרת שאולי תסייע לי: האם יש מי שמשתמש בתוספת webmail notifier דרך פיירפוקס וכן יש לו משתמשים ב gmail ולא סובל מהתקלה המפורטת למעלה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יצאה כתבה חדשה ב LIFE HACKER העוסקת ב WebOS שזה בעצם מערכת הפעלה וירטואלית הנמצאת ברשת. בקיצור ניתן להאזין לשירים שלכם לראות את הקבצים שלכם להשתתף בצ'אטים, פורומים יש גם אפשרות לשלוח מיילים עם תוכנה ייעודית שכבר נמצאת ומובנית במערכת הוירטואלית שלכם. יש שם נגן MP3, נוטפד, תוכנת IM, ועוד המון אפשרויות. כל שעליכם לעשות הוא בעצם להרשם, ויש שם אפשרות להעלות את הקבצים שלכם עם הגבלה של נפח(יש אפשרות להרחיב את נפח ההעלאה בתשלום). המטרה של הWebOS זה בעצם להוות מערכת הפעלה וירטואלית שלכם אישית שניתן לגשת אליה מכל מקום בעולם ולהשתמש בקבצים שלכם שהעלתם, לשמוע מוזיקה שלכם, אימייל ועוד מיני אפשרויות שהשרות מציע. אני בחרתי לנסות את http://desktoptwo.com/ שזו אחת ממערכות ה WEBOS הנמצאות …
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
I tried IE, Opra but Non.. Do u have another one? Yours, Viper
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
what is "WINDOWS INSTALLER"? )windows installer 3.0)
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
what is "WINDOWS INSTALLER"? (WINDOWS INSTALLER 3.0)
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה אנטיוירוס להתקין, תוכלו לעזור לי ולחוות את דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
why there is no sound in my windows?? on games its fine... but on the windows it self there is no sound(YOUTUBE.COM ) no sound on the videos :-\
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג DELL VOSTRO 1014 ה-WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא במנהל ההתקנים ולא בחיבורי רשת (ב-BIOS הוא מופעל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה. שאלתי את זה כבר בפורום מחשבים ניידים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504723.0) אבל הבנתי שזה לא הפורום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגבי windows sp3 ? אמרו לי משהו חדש שווה להתקנה?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מחשב נייח Windows 7 32BIT יש לי פלאפון Samsung Magic Touch , התקנתי את ההתקנה של התוכנה שלו (אני חושב שזה התוכנה המתאימה לו...) בכל אופן , אני מחבר את הקבל USB למחשב ולפלאפון , עכשיו התוכנה של הפלאפון מזהה חיבור USB , אבל שאני עושה לתוכנה להתחבר , זה נותן שגיאה . נכנסתי למנהל התקנים , והוא לא מזהה את החומרה . המחשב אחרי פרמוט . ד"א התקנתי Chipset אם זה קשור...
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התקנתי את Win 7 ואני צריך להתקין Codecs על מנת לנגן סרטים. השאלה היא האם להשתמש ב Klite basic כמו שהשתמשתי בXP, או להשתמש ב Shark's Windows 7 Codecs שאמור להיות תואם לWin 7. http://shark007.net/win7codecs.html אם למישהו יש תשובה או נסיון בנושא אני אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב הנייח ווינדוס ויסטה(אני יודע, השאלה הראשונה שבטח עולה לכם לראש היא "למה?") ואני מתלבט למה לשדרג ? לווינדוס 7 או 8 ? והאם יש אפשרות פשוט לשדרג מוויסטה לתכנה משודרגת מבלי לגבות עכשיו את כל הקבצים ? אגב אמרו לי משום מה שזה לא טוב לשדרג את הווינדוס לגרסה מעודכנת כשהבסיס הוא של ויסטה, האם זה נכון ?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
הי. מחשב חדש win xp pro. מודם פקס תקין גרסת winfax 10.02. כשאני מנסה להכניס את מס הטלפון שלי ב:dialing and location->phone number: אני מקבל את השגיאה הבאה: general protect fault/exception has occured/ מאשר והתוכנה נסגרת. בזמן ההתקנה כאשר קיבלתי את האופציה הזו ורק לחצתי עם העכבר בשדה של מס' הטלפון התוכנה נפלה, אז התחלתי התקנה מחדש והפעם לא הכנסתי את הפרטים. התוכנה הותקנה ואז כשאני פותחאותה ורצה להכנס את הטלפון שלי אני מקבל את השגיאה שרשמתי. מישהו יודע??? תודה ושבוע טוב א
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מקרין סרטי DVD (פורמט DVD )דרך הWIN MEDIA PLAYER התצוגה אינה על מסך שלם. כאשר משנים את גודל המסך (16/9) למסך שלם בPLAYER עדיין התצוגה אינה מוצגת בגודל מלאה אלה משהו בערך של 50% . בפורמטים אחרים אין בעיה (DVIX -MKV ) האם למשהו יש רעיון? גל
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוסיף אפקטים בין סרטון לסרטון אני לא מבין מה הבעיה שלי אני מצליח רק להוסיף FADES עזרה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקנתי את הWIN XP גרסה מלאה... אחרי שבוע התקנתי את הCD CRAYTOR4 והוא הראה לי איזה הודעה שזה עושה בעיות.. לא הקשבתי לו ותהקנתי. ראיתי שזה עושה בעיות אחרי שתקנתי אז העפתי אותה ומאז הוא כל הזמן מראה לי הודעה שאני פותח ת'מחשב..(בתמונה) איך אפשר להעיך תתמונה ??... : זה מאוווווד מציק ועם איזה תוכנת צריבה כדאי להתשמש...?? הצורב: yamaha crw2100e-vk
-
איך אפשר לגבות את win xp (לעשות לו image כמו ש ghost עושה)? תודה לכל מתייחס
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איך אני יוצר דיסק כזה? למישהו יש אתר עם הוראות? נגיד שיש לי קובץ iso של זה, וגם הורדתי מאיזה אתר קבצי boot , איך אני עושה את זה עם nero או cdrwin?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היא מבוססת גם על win nt נכון? אז גם עליה nba live 2001 לא יעבוד?