תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום סוף סוף החלטתי להיפטר מה-XP שיש ולהוסיף את המקום לכונן של הוויסטה שלי, עכשיו אני צריך כמה דברים ממש קטנים מה-XP אז אני מתקין עכשיו אותו בVirtual PC של Microsoft. עכשיו השאלה שלי, האם הווינדוס הווירטואלי שהוא מקבל ווירוס, האם הוא מדביק רק את המחשב הווירטואלי, או שהוא יכול לפגוע גם במחשב המארח...? ובקשר לדרייברים עדיין לא הגעתי לקטע , מתקינים כרגיל, או שיש דרך אחרת?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 RC1 עם Virtual Pc הכל עבר חלק. איך אני עושה שהוא יזהה את הכרטיס מסך וקול המקוריים ולא וירטואלים.?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שתי תוכנות הוירטואליזציה המובילות מוצעות עכשיו בחינם (ה- VMware מציעים כרגע גירסה קצת מוגבלת, אבל בקרוב צפוייה הגירסה המלאה בחינם). מי משתיהן עדיפה, במיוחד מבחינת העומס על המערכת והביצועים?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר את virtualbox להתקין מוינדוס 8 ומעלה גם כשאני לא מגדיר iso יש בעיה באיתחול של boos הוירטואלי מצורף ההודעת שגיאה כאילו חסר לי משהוא בחומרה הוירטואלית אגב במחשב שלי יש 4 גיגיה זכרון אני מצרף גם מידע מערכת מופיע שוירטואליציה אינה זמינה בקשוחה האם זה קשור? אגב גרסאות ישנות מינדוס 7 ומטה אני יכול להתקין בלי בעיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה virtuel box. יש הודעת שגיאה . התוכנה עבדה לפני המחיקה . מערכת הפעלה win7 32bit פעולות שנעשו מחיקה והתקנה מחדש התקנה תוכנה ניידת הסרת התיקיה. שינוי vmdk ולא vdi . עדיין אותה השגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מריץ XP בוירטואלציה ואני רוצה גם לצרוב שם משהו יש אפשרות כזו ? ואם כן אם אפשר להדריך אותי איך לעשות זאת כי לא מצאתי משהו.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
התקנתי את ה WinXP שלי על מכונה וירטואלית שיצרתי (סתם שאלה, איך אני יכול לאשר ההתקנה?), ומשום-מה הוא מודיע על בעיה של ה DirectX, בנסיון להריץ משחק. משהו בסגנון ה"מנהל-ההתקן שלך לא תומך בשום DirectX או הרצת חומרה". איך אני מטפל בבעיה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי לראשונה התקנתי VB והתחלתי לעבוד איתה קצת,התקנתי WINXP בכדי לפתור תקלת BOOT עם הSE XPERIA X1 רק שאינני יכול לראות כלל את ההתקן כלל,חברתי אותו והוא איננו מעדכן את הדרייברים כלל,אלא רק במערכת ההפעלה הפיזית שבנייד שלי ולא במכונה הוירטואלית (XP) שבניתי. האם אפשר לסדר זאת? אני מעוניין גם שהמכונה שיצרתי תקרא התקנים נוספים כגון DOK,כוננים חיצוניים וכדומה... בברכה, נ.ב. אני חדש בעסק הזה אז תהיו עדינים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנות האלו עפ התוכנה ventoy ביצעתי מולטי בוט שאלתי היא כיצד אני בודק את המולטי בוט עובד על אחת המכונות ה-virtualbox או hyper-v צריך תוסף ממה שאני זוכר virtualbox כן צריך זוכר את שם התוסף תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רואה טלוויזיה דרך VirtualDub אבל המסך לא שלם..חסרה כמות גדולה של תמונה מלמטה,איך אני יכול לשנות שאני יראה את כל המסך נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הוידאו צולם בפלאפון (נוקיה 6500 slide), בפורמט MPG. Virtual אומר שהוא "unknown or unsupported". הקודק, לפי Media Player Classic, הוא S263. לפי מה שהבנתי, ffdshow, שמותקן אצלי, אמור לתמוך בו. אז מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
תמיד השתמשתי בתוכנה הזאת כדי לחתוך חלקים מקבצי וידאו.... לאחרונה פירמטתי את המחשב, ומאז אני לא מצליח לטעון שום קובץ ל-VirtualDub... השגיאה שאני מקבל: VirtualDub Error Couldn't locate decompressor for format 'XVID' (unknown) VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such at those used by Windows Media Player, are not suitable. מה שמוזר זה, שהמדייה פלייר מצליחה לפתוח את כל הקבצים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי VD וכשאני מנסה לפתוח קובץ וידאו שצילמתי בפלאפון (פורמט MPG, קודק S263) הוא אומר לי שהקובץ פגום או לא נתמך. התקנתי ffdshow שאמור לתמוך וזה לא עובד. מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן אנשים..חייב את עזרתכם ניסיתי הכל ולא הצלחתי... עד עכשיו הייתי ממיר סרטים בכיף אבל פתאום צצה לי בעיה.. אני כמעט בטוח שזה קשור רק לסרטי Xvid כי כל סרט Xvid שאני טוען לVD גורם לי לשגיאות ומתנגן לי עם איחור רציני של הוידאו יחסית לקול בתוכנות אחרון הסרטים עובדים טוב רק בVirtualduD זה קורה ואח"כ הוא קורס ונותן את השגיאה הבאה an out-of-bound memory access (access violation) occurred in module 'ntdll" ניסיתי להתקין את Xvid מחדש אבל זה לא עזר....מישהו יודע מה עושים כדי לתקן את זה?? תודה מראש... תעזרו לי שלא אשבור תרא'ש ...(:
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מגדיר שהתרגום המובנה יהיה מחוץ לסרט ? (ברקע השחור) אני משתמש בתוכנה הזאת VirtualDubMod תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אנני מצליח להתקין את win10 32bit על virtuelbox מעלה תמונה תודה
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
what is WDFMGR from local settings something like that this is an virus?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
74.50.110.184 Systemtrigger. com 74.50.110.184 Virtrigger. com 74.50.110.184 Virtriggersupport. com 74.50.110.184 Virus-trigger. com 74.50.110.184 Virus-triggers. com 74.50.110.184 Virustrigger2009. com אל תכנסו ואל תורידו מאתרים אלה, מכילים אנטיוירוס מזוייף בשם VirusTrigger. ככל הנראה CLONE של VirusResponse Lab 2009.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב...נידבקתי לפני כשבוע וחצי :-X (להבא יחסים ברשת - תמיד אקיים רק בצורה בטוחה). : לאחר מאבקים קשים לפני כשבוע וחצי - המחשב הוחזר לפעילות שנראתה לי תקינה. אני משתמש ב NOD32 וורסיה 3.0.684.0 מעודכנת ו COMODO FIREWALL. מדי פעם עדיין ה NOD מוצא לי קבצים נגועים על הדיסק הראשי שכולל את מערכת ההפעלה (למרות שסרקתי אותו - והוא היה נקי לפני שבוע וחצי). מאיפה הממזר הזה מתקין את עצמו מחדש? (לא מצאתי שום דבר חשוד ברשימת האפליקציות הרצות ב TASK MANAGER.) האם ע"מ להפיץ את עצמו הוא צריך להיות מופעל מקובץ EXE מודבק - כשהקובץ הזה מופעל? (או שהוא יכול להפיץ את עצמו מקבצים מודבקים שלא מורצים?)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לעזור לי יש לי מערכת ויסטה 32 ביט אני רוצה להתקין וירטואל פי.סי 64 ביט האם זה אפשרי? או אנ יצריך להתקין וירטואל 32 ביט ועליו להתקין 65 ביט אם זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
i have crossfire of 4870 and vista ultimate and i cant install drivers i tryied hotfix_vista32-64_dd_ccc_hd4800series_64906 and the company cd nothing works. any help ?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם יש לי מעבד C2D E6400 אני אוכל להריץ עליו vista 64 bit? זה תלוי רק במעבד או זה גם תלוי אם הלוח אם שלי תומך במערכת 64 bit?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ביצעתי את העדיכון למערכת ההפעלה מהלינקים שמצאתי לדרייבר אבל לא יודע למה במנהל ההתקנים עדיין הוא לא מראה אותו כמותקן תקין . יש מצב שמישהו יכול להשיג לי את קובץ ההתקנה עצמו של הדרייבר ? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקנתי Vista Ultimate 64 על מחשב עם כרטיס HD4850 ויש לי בעיה רצינית. התקנתי מספר משחקים ובכל אחד כשאני מתחיל לשחק אחרי מספר דקות אני חוטף מסך כחול והוא צועק לי על הקובץ שבכותרת. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-