תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אנשים בקיצור חבר שלי לחץ על איזה וירוס בפייסבוק וזה השבית לו את הלפטופ הוא לא יכול אפילו לשמוע שירים יש לי פה דיסק און קי והוא ביקש ממני לעזור לו. עכשיו תעזרו לי אתם... תמליצו על איזה אנטיוירוס טוב. אני תכננתי להוריד אנטי וירוס לשים אותו בדיסק און קי ואז להפעיל אצלו ב SAFE MODE ולנסות להסיר. זה יעבוד לי מה אתם אומרים?. למה אני אף פעם לא היה לי וירוס או משהו כזה שנים לא התעסקתי בזה... יש לו מערכת הפעלה XP מקורית .. תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה טוב למחשב? Kaspersky או Malwarebytes' Anti-Malwa מי יותר בטוח? מי פחות עושה בעיות למחשב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן רב אני משתמש בדיסק ה-ERD כדי, בין היתר, לאפס סיסמאות אדמין בסביבת מחשבים שמוגבלים באמצעים מסיבות אבטחת מידע. בשנים האחרונות התוכנה כבר אינה מתקפדת כמו שצריך מכייון שאינה תוככנה במקור לתמוך בכונני SATA. האם ישנו כיום כלי אשר ניתן לצרוב על דיסק (לא USB), אשר עושה boot עם מערכת דמוי-וינדאוס (ולא מפעילה את המע' עצמה ב-safe mode או כל מצב עבודה מוניפולטיבי אחר) ונותנת לי כלים לתפעל תקלות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את מערכת ההפעלה יובנטו כקובץ וינראר, איך אני צורב כך שיהיה לדיסק בוט? **אני יודע שאם אני אחלץ את כל הקבצים לתיקייה מסויימת ויצרף אותם לצריבה זה לא יעזור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש פה אתר יפה מאוד ואני חדש כאן. אני צריך עזרה בקשר לתוכנת "realteck" שקשורה לכרטיס קול. יש כמו אפשרות כזאת בתוכנה, ממש ליד האפשרות של הקריוקי, אפשרות של הורדת טון של שיר.. זה כמו חצים כאלה למעלה ולמטה שבהם אפשרת לבחור אם רוצים את הטון גבוה יותר או נמוך מידי.. שאני רוצה להוריד את הטון אני לוחץ על החץ התחתון וזה מוריד לפי המספרים 1-, 2-,3-,4-. אפשר להוריד עד 4-.. שזה הטון הנמוך ביותר שאפשר לרדת איתו בתוכנה. עכשיו השאלה שלי היא כל מספר מאפיין הורדת טון שלם או חצי טון? לדוגמא, אם הורדתי את הטון ל1- , זאת אומרת שהורדתי את השיר בטון שלם או חצי טון? תודה רבה!! צריך עזרה דחוף חברים.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
החלפתי מחשב לאחרונה. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. ניסיתי לבצע לכידה ממלצת הוידאו באמצעות Roxio 2011, Adobe CS5, Windows Movie Maker. התוצאה אינה טובה. האם מדובר במקודד חסר ללכידה? במחשב הקודם השתמשתי ב-Klite שטרםהתקנתי במחשב החדש (לאור אזהרות באתר זה).
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים במחשב: אחד 500gb למערכת הפעלה ותכנות, והשני 1tb לdata. מה שאני צריך זה תכנת גיבוי שיכולה לגבות את הכונן 500gb, ולשחזר אותו בקלות ובמהירות מקסימלית במקרה של נפילה. מאוד חשובה לי יעילות, מהירות שחזור, יציבות, תאימות לWin7. ורצוי שהתכנה תהיה קלה ידידותית וחינמית (אם אני לא מבקש יותר מידי.)
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. כשאני מוריד קבצים מהרשת ב FF אמורה להיות אופציה לבחור לפתוח אותם אוטומטית עם תוכנה משויכת בכל הורדה. מכיוון שאני מוריד המון קבצים מכווצים אני מעוניין שה WINRAR יהיה משוייך אליהם ושהם יפתחו איתו אוטומטית בעת ההורדה. כשאני מנסה לבחור את האופציה הזו בעת ההורדה, אין ממש אפשרות (ראה תמונה מצורפת - האופציה אפורה/לא פעילה). יש למישהו מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://safeweb.norton.com/report/show?url=vgames.co.il יכול להיות שזו טעות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי IPOD חדש ומן הסתם הוא דורש כשאני מחבר אותו למחשב שאני אתקין ITUNES בקיצור אני מתקין ובאמצע ההתקנה עולה השגיאה הבאה ניסיתי: לכבות פיירוול ואנטי וירוס למחוק הכל ולהתקין מחדש מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
למי שיש שאלה בקשר לחומרה של המחשב הנייח היא מפורטת בצד במפרט שלי . בעיה מאוד מוזרה יש לי . יש לי כונן קשיח של 20 ג'יגה בסה"כ , הכונן הזה של חברה בשם ARCHOS דגם GMINI 400 . הכונן הזה עובד מצויין במחשב הנייד שלי שבו יש לי מערכת הפעלה XP . במחשב הנייח שלי החדש שעליו מותקנת WIN 7 הוא עושה לי בעיות ומצליח לעבוד רק ביציאות האחוריות שאלו תומכות רק בUSB 1.1 ולא USB 2.0 כמו שהמכשיר יכול להעביר . אני מכניס את הפלאפון שלי למשל דרך היציאות הקדמיות והם קוראות אותו . אבל שאני מכניס את הכונן קשיח דרך היציאות הקדמיות של הUSB 2.0 הוא קורא אותו אבל נותן שגיאה ואומר "התקן USB לא זוהה" ואז מנמק ואומר שאחד מההתקנים המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וWINDOWES אינו מזהה אותו . מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה מה שפותח לי שאני מבקש מוינדוס לאתר את הבעיה . כאמור אני מפעיל כל דבר סרט , שיר והמדיה פלייר כותב לי את ההודעת שגיעה הזו . הקול במחשב עובד ואני מדגיש עובד . הורדתי נגנים כמו VLC וBS PLAYER ועדיין לא הולך . הורדתי קודקים הכי מעודכנים שיש ועדיין לא הולך . בתוכנות אחרות הסרט נפתח אבל עדיין הקול לא עובד בסרטים בכל התוכנות . יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר את הסרטי mkv שיש לי כדי שאני אוכל להוסיף אותם לאייטונס (פורמט mp4 אני חושב) בכדי לראות אותם ב apple tv מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה? כמובן שצריך גם להתחשב בכתוביות... שזאת הבעיה העיקרית כאן בכל העסק עכשיו קראתי מלא מדריכים וכולם ארוכים ונורא מסורבלים.. אני נורא רוצה עזרה בלמצוא את הדרך הכי קלה והכי נוחה לעשות את זה! בטוח שהרבה נתקלו בבעיה הזו והרבה עדיין מחפשים דרך נוחה אז אני מאוד מקווה שבעזרת שיתוף ידע נוכל למצוא דרך ידידותית ומהירה בלי יותר מדי תוכנות וסירבולציה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה שלי קצת לא קשורה פה למטרות של הפורום, ובכל זאת אני מבין שיש פה אנשים רציניים שמבינים עניין. אני מעוניין ללמוד עיצוב גרפי. השאלה שלי אם יש את זה לתואר ראשון או הנדסה. ומידה וכן איפה אפשר ללמוד את זה.? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה משחק על בית חולים עתידני ואשמח לרעיונות לעיצוב הבניין ואם יש הערות עיצוביות ואחרות. העיצוב אמור להיות עתידני ונקי סולידי. קצת סרטונים מיוטיוב:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק בוטאבל עם תוכנת גוסט 2003, הוא נקרא ע" רוב המחשבים שהיו לי עד למחשב אחד של לנובו עם מעבד AMD שיש עליו אימג' שנוצר ע"י גוסט 2003 ואני מקבלת הודעת שגיאה בסגנון: שגיאת קריאה נעשה בגירסה מתקדמת. איך זה יתכן" ואיך מתגברים על הבעייה כדי לשחזר את ה C , אין לי קובץ אימג' אחר! אשמח לפתרון כלשהו. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נסיתי להסיר את הפלאש פלייאר ולהתקין גרסא חדש, אך ללא הצלחה. הסרטון לא עולה בשלושה דפדפנים: FF, IE. CHROME. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? אני לוחץ PLAY זה רושם "מתחבר..." ואז מפסיק ואפשר ללחוץ שוב PLAY. אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מידי חודש אני מחבר כונן נוסף למחשב ומעתיק אליו את מה שקיים בכונן הקבוע (לצורך גיבוי). רוב רובם של התיקיות והקבצים כבר קיימים ולכן כשאני מעתיק זה גם פוגם בכונן וגם לוקח המון זמן. בעבר ניסיתי תוכנה אבל או שלא ידעתי להשתמש בה או שהיא לא עשתה את העבודה כמו שצריך, ולכן אני מבקש המלצה לתוכנה שמישהו פה משתמש בה ולא משהו שעלה בחיפוש בגוגל. תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממזמן בניתי אתר לעצמי שבדרך כלל היה הפרויקט שלי לבניית אתרים. רציתי לדעת מה חוות דעתכם. כל חוות דעת מתקבלת בברכה http://nuritzurwebsite.100webspace.net/indax.html תודה נורית
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
TabSidebar היא הרחבת פיירפוקס שאיפשרה להציב את סרגל הטאבים כסרגל צד כשלכל טאב מוצג Preview. על ה-Preview הוצגו כפתורים לניווט בסיסי (קדימה/אחורה, עצור/טען). השילוב של ההרחבה עם AIOS היה מושלם והחיים היו טובים ונעימים כמו שמוצג בתמונה: עד ש........ :s05: עם פרוץ פיירפוקס 4.0 לחיינו הפסיקה ההרחבה לעבוד והמפתח שלה הודיע שאין לו כוונה להמשיך ולתחזק אותה. ניסיתי תחליפים כ-Tab Catalog, Tab Preview, Firefox showcase ו-FastDial ולא מצאתי תחליף ראוי. האם מישהו מכיר הרחבה המאפשרת להחזיר לי את הפונקציונאליות האבודה של TabSidebar גם ב-FF4.0 ?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Photosmart C6100 עד עכשיו יכולתי לסרוק איתה בכייף בלי שום בעיות עד שכנראה התקנתי איזה אפליקציה באינטרנט (לא יודע אם זה קשור, משהו עם ActiveX) ומאז... באסה ניסיתי לסרוק עם הסורק בצורה "ידנית" ע"י כפתור ה-scan עליו, והוא סרק איך אני מסדר את זה? הינה ההודעות שהוא נותן לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להוריד סרטון עבור פרוייקט מחקר רפואי מהקישור הבא http://www.perioralglobal.com/cheryl.asp ללא הצלחה. ניגנתי את הקובץ מתחילתו עד סופו ב 2 דפדפנים IE 8 ו Firefox קובץ הוידאו לא נירשם ב Catch ב 2 הדפדפנים. ניסתי תוספים מסוימים להורדת סירטוני וידאו, גם כן הקישור לא נראה לתוספים ולכן לא ניתן להוריד. כמו כן ניסתי גם לנסות לקבל מידע בעזרת התוכנה URL Snooper ללא הצלחה... http://www.donationcoder.com/Software/Mouser/urlsnooper/index.html האם ישנה דרך כל שהיא להוריד סירטון זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D יש לי בעיה ממש מעצבנת... פירמתטי את המחשב שלי, ועכשיו רציתי להתקין את הנתב של האינטרנט... אבל אין לי את הדיסק שלו ובשביל להוריד אותו המחשב חייב אינטרנט... אני חייב אינטרנט בשביל להפעיל את האינטרנט ניסיתי להוריד דרך המחשב של אח שלי (שזה בעצם המשתמש שלו, אני לא אסף ) אבל אני לא מוצא את הדרייבר של אותו מכשיר.. אני לא יודע מה לעשות.. :s05: אשמח לעזרתכם תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפורום הנ"ל. אם זה לא, בבקשה להעביר לאן שצריך. יש לי שרת רדיו, עם הרבה מאזינים ושדרנים. ואני לא יכול כבר לתת לשדרנים לשדר עם אותה סיסמת אדמין. מה שאני רוצה לדעת זה איך לשנות את סיסמת האדמין לשרת. כרגע הסיסמא היא סיסמת העליה לשידור, ואני לא ממש בוטח באנשים שמשדרים אצלי. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, שאני מסנכן את השירים לאייפון חלק מהם לא מופיעים לי תחת אמן ואני רוצה לערוך ולשנות את השם של האמן שלהם ניסיתי דרך האייטונס בשיטה של קליק ימני על השיר ואז get info ולשנות, אבל כל העמודות אפורות, וגם הקובץ של השיר לא מסומן כקריאה בלבד אז אפשר לפסול את האפשרות הזאת. פיתרונות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-