עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lateralus,

שלום לכולם אני לא מצליח למחוק היסטוריה... כאשר אני נכנס ב- CTRL+H אי אפשר למחוק את הדפים שם... הוא פשוןט לא נותן... וכל פעם שאני פותח את הדפדפן, הוא ב RESIZE של חצי מסך... ולא משנה כמה פעמים נגדיל אותו למצב מלא... אחרי כל פתיחה הוא ככה... מה עושים ? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by hichcock,

היי רציתי לשאול איך אני יכול לצרוב קובץ שמכיל בתוכו תבנית AC3 ובפורמט HD של 720P ועדיין לשמור על כל האיכויות שיעבדו בדיוידי (תומך כמובן) כמו שצריך. יש צריבה מיוחדת שצריך לעשות כדי שיעבוד? יש תוכנה חינמית שמסוגלת לעשות את זה? יש תוכנה מומלצת, לא בהכרח חינמית, שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avi-noams,

שלום מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שיודעת למיין את קבצי ה_MP3 לפי הקצב, כדי שאוכל להכין PLAYLISTS לפי זה?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כשאני פותח את הגוגל כרום אני מקבל פס אפור ארוך לאורך העמוד (מצורף קובץ). למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את הבעייה?

5. שלום, אני עושה עבודה בקולנוע (מי שמכיר כיתה י') ואני צריך לקחת תמונות מהסרט שבמחשב. משום מה,כשאני עושה פרינטסקרין (לא משנה מאיזה נגן , ניסיתי שלושה) כאשר הנגן פתוח אני יכול להזיז רק מה שמחוץ לפריים (זאת אומרת אני לא יכול לגעת בכלל בסרט,רק מה שמסביב) או שאני לוקח Prentscrn ואז סוגר את הנגן ובכלל לא רואים את הסרט בתמונה. כיצד ניתן לסדר את הבעיה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  6. שלום, עשיתי על הארדיסק של 232 גיגה דחיסה , הוא היה כולו מלא, ועכשיו יש לי 30 גיגה פנוים. למה זה קורה ומאיפה הגיגות האלו הגיעו? יכול להיות נמחק לי משהו?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by topgun,

שלום לפני משהו כמו חודשיים שמתי לב שיש לי בעיה עם משתמשים מסויימים ב-ICQ, והעלתי אותה בת'רד הזה: מידע חדש: התקנתי ICQ5, בתקווה שהבעיה תסתדר. well, היא לא. הבעיה נשארה עם אותם משתמשים שהייתה לי איתם בעיה קודם... וגם גיליתי בעיה הפוכה עם מישהו שמשתמש ב-trillian pro 3.1 - אם אני כותב עברית, הוא רואה ג'יבריש, אבל אם הוא כותב עברית, אני רואה עברית... כמו שציינתי בת'רד הקודם, גם עכשיו אני מצליח לדבר בצורה נורמלית עם משתמשי ICQ5 אחרים, וגם עם משתמשי trillian אחרים. כנ"ל לגבי אנשים עם גרסאות אחרות. ה-multilingual support על עברית בשני הצדדים. דיברתי עם המשתמשים שאיתם יש לי בעיה, ולהם אין שום בעיה כזאת עם אף אחד אחר. למישהו יש איזה רעיון? :-\

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by ruler,

תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Second Edition,

שלום , עד עכשיו הייתה לי חבילת אבטחה של מקאפי ( Total ) שכללה אנטיוירוס , חומת אש ועוד .. מחפש פתרונות חינמיים יותר .. חשבתי על zonealarm ועל avira .. אשמח להארות ועצות ..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Radeon38,

אני לא בדיוק יודע איך להגדיר את זה אבל אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לדמות עוד מערכת הפעלה ולנסות עליה תוכנות מבלי שזה יפגע לי במערכת הפעלה של המחשב. אני מבין שזה ניקרא וירטואליזציה ויש את VMWARE ואת וירטואל PC של מיקרוסופט.אשמח לקבל הסברים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  11. יש לי מסך SAMSUNG206BW והדף אינטרנט שלי בגודל חצי איך אפשר להגדיל אותו בלי לאבד את האיכות?

12. Started by Chen_K,

כידוע כשעושים הקלטה (capture) מאיזה-שהוא מקור (טלויזיה, וידאו) דרך הכרטיס מסך למחשב, הוידאו לקוח המון אבל המון מגות. ידוע לי על מספר שיטות כיווץ אבל... אפפעם לא ידעתי בדיוק איך עושים אותן. עכשיו, כשאני צריך אותן, רציתי לשאול אתכם על איזה פורמט אתם ממליצים - איזה כיווץ הכי חסכוני/הכי שומר על האיכות, ו.. איפה אוכל להשיג אותו? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. נראה לי שהכותרת מובנת... הורדתי סרט, זה בא ב4 חלקים, ואני רוצה לחבר את זה לקובץ אחד, type- mpg תודה יונתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום יש לי בעיה מרגיזה מאוד, FF לא מצליח לשלוח אימליים. האם יש לזה פתרון? כי כל פעם שאני רוצה לשלוח משהו אני נעזר ב IE. תודה

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  15. בדקתי ביקורות שונות ברשת אך כולן לא עודכנו מאז 2007. מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר נכון להיום - תחילת 2009, כלומר בעלת מגוון הפונקציות הרחב ביותר והנוחה ביותר לשימוש?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי Firefox בגרסה העברית. חיפשתי פעם ב google.com במקום google.co.il . מאותו רגע כל פעם שאני מחפש בגוגל דרך תיבת החיפוש של הדפדפן הוא מחפש ב google.com .

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  17. אני מבואס רצח הורדתי את הסרט שחיפשתי שנתיים באיכות DVD אני בא ברוב שמחתי לראות אותו ופתאום הכל שקטטט , כאילו זה סרט אילם ישר בדקתי שכל רמות הקול בסדר ושסרטים אחרים כן מתנגנים עם קול... השאלה שלי היא כזאת.. האם יש איזו שהיא דרך להפעיל את הסאונד או פשוט לבכות טיפה ולחפש גירסה אחרת?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  18. שלום יצרתי חתימה חדשה בPhotoshop. אני רוצה שתופיע במייל שלי OUTLOOK ו GMAIL.. אני צריך לדאוג לגודל פיקסלים מסוים ? באיזה סוג קובץ אני צריך לשמור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כשעשיתי קורס של טכנאי מחשבים אמרו לנו שיש תוכנות שאומרות כמה זמן נשאר לחומרה שלנו לפעול (זמן שנשאר לה לעבוד תקין) אני מתאר לעצמי שהתוכנה רושמת בערך ולא הכי מדוייק כמה זמן נותר לחלקים לחיות אם אפשר שמות או קישורים של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alice in chains,

חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. עוד כמה ימים נגמרת התקופה החינמית של האנטי וירוס נורטון מה שהבנתי שאפשר לרכוש את התוכנה לא רק עם אנטי וירוס אלה עםInternet Security האם זה נחוץ? או שמספיק רק אנטי וירוס?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש תוכנה חינמית לתכנון בית ועיצובו חייב להיות בתלת מימד תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היום נפל לי הפקק בבית, שחזרתי להפעיל את התוכנה שמתי לב שהוא טוען לי רק חלק מהקבצים שיש שמה. בדקתי בTEMP והקבצים שהורדו עדיין שמורים אבל התוכנה לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by yuvalnus,

אני צריך המלצה לתוכנה טובה לעריכת וידאו ( אני מקווה שאני משתמש במושג הנכון - אני מתכוון תוכנה בסגנון של SONY VEGAS ). התוכנה צריכה להיות מקצועית (לא צריך הכי מקצועית , שתהיה טובה) והכי חשוב - נוחה לשימוש. *אני מוכן לשלם כמה שצריך (כן, גם אם זה הרבה )

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by ruff stuff,

שלום יש לי את המקודדים cccp התקנתי אותם לפני 5 חודשים רציתי לדעת האם מידי פעם יוצאים עידכונים למקודדים ומשפרים את האיכות שלהם. תודה.

• 8 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.