תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי DIRECTX 11 ואני מתקין משחק שדורש....ומתקין גרסה 9 האם זה מבטל את ההתקנה הקודמת ועכשיו יש לי גירסא 9? איך יודעים איזה יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה הכל עבד טוב אבל נוצרו לי שני בעיות שאני נכנס לתוכנה 1.שאני פותח את התוכנה היא נפתחת לי בצורה כזאת:. 2.והשניה שיש לי את ההודעה הזאת שאני סוגר את התוכנה מה לעשות כדי לפתור את שני הבעיות ? בתודה מראש רזיאל נ.ב לגבי הבעיה השניה אין לי את הקובץ שצריך על המחשב אז איך אני משיג אותו ?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני עם הבעיה הזו וזה כבר התחיל להציק. כל פעם שאני פותח לינק בטאב אחר נפתח לי אוטומטית עוד טאב של google analytics, שמוביל אחרי כמה שניות לגוגל. זה קורה בכל הדפדפנים. (בפיירפוקס עוד בסדר בגלל הNoScript) מה אפשר לעשות נגד התופעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי אופיס 2007 עם אפשרות התקנה על 3 מחשבים שונים. התקנתי על מחשב אחד ומסיבה שאיה קשורה נאלצתי לפרמט אותו. רוצה להתקין שוב את האופיס מבלי לאבד את זכותי להתקנה על שני מחשבים נוספים, כלומר לנצל את אותה "זכות". איך עושים זאת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להתחבר אליי,לי קופצת הודעה של משהו עם פרוקסי(אם צריך תמונה רק תגידו!),הגדרתי שמה NO FROXY,וזה רושם לו הודעת שגיאה No connection to partner 836082373! ניסיתי אני להתחבר אליו ועובד מעולה,אבל שהוא מתחבר לא עובד. יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום. כל המשחקים שיש לי בסטים עובדים בסדר בסינגל אבל מתנתקים לי בזמן משחק ברשת, אין לי משחקי רשת שהם לא בסטים אז אני לא יודע אם זאת בעיה באינטרנט או בסטים, מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני עושה באקסל רשימה לפי בחירה. כלומר, כשאני הולך למשבצת מסויימת אני לוחץ על מן חץ וזה פותח לי רשימה של מילים שקבעתי בעצמי. שלא תטעו, לא מדובר בסינון, אלא משהו יותר מסובך.... המבין יבין. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. האם אפשר להמיר קובץ MKV לפורמט AVI? כמובן, אשמח לשמור על האיכות המעולה תוך כדי. האם יש תוכנה חינמית? במידה ויש, כמה זמן ידרש כדי להמיר קובץ (סרט) MKV ש"שוקל" 5 ג'גיה לפורמט AVI? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב... או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתי קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש... ואני רוצה להשיג\להורידdirectx 11 איך אני עושה את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנת ג'אווה במחשב דפדפן הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל. לעומת זאת,הכרום והאינטרנט אקספלורר כן נפתחים לי. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה? ** עריכה ** עכשיו פתחתי פרופיל חדש בפיירפוקס דרך הפקודה: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -profilemanager והפיירפוקס עובד לי. אבל כל ההגדרות והפלאגים שמורים לי שם,מישהו יכול לדעת מה הבעיה? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת אחת בבית. אני כמובן יכול לשתף את המחשבים ברשת ביתית ואז יהיה לי קל לגשת למדפסת ממחשב בחדר אחר. השאלה שלי, האם אפשר להסתדר בלי שיהיה לי צורך לחבר את המחשבים ברשת? האם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוח דרך האינטרנט קבצים להדפסה ממחשב אחד למחשב אחר בבית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את ה מסנג'ר, YAHOO, GTALK, SKYPE ו AIM ביחד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה (עם עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לאנשים עם רקע ב SQL Query לבצע שאילתות על מאגר התונים שלי בצורה פשוטה וקלה. משהו סטייל Singular SqliteExplorer אין צורך שהתוכנה תתמוך בניהול מאגר הנתונים, הוספה / הסרה של טבלאות וכד' מאגר הנתונים שלי מנוהל ב Microsoft SQL Server 2008 איזשהו רעיון? חיפוש בגוגל הביא אותי לתוכנות כבדות ומסובכות לרוב ואני מחפש משהו פשוט תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא מצאתי פורום אחר.מה משני הקבצים נחשב איכותי יותר? הבנתי ששניהם יותר טובים מavi ומסקרן אותי להשוות.האם נגן שבמפרט שלו מצויין שהוא מנגן mpeg מנגן mp4?
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפון מבית אפל וכמו כל מכשיר שמגיע מאפל צריך להתקין את התוכנה הכבדה והמרשעת של אפל, iTunes. טוב היא לא כזאת כבדה, אבל היא שמנה. ההארד דיסק שלי חולק ל2, מחיצה אחת לווינדוס ושני לכללי. במחיצה של הווינדוס כולל הווינדוס ועוד כמה תוכנות נשאר 30 ג'יגה פנויים ואחרי שהתקנתי את הiTunes ועד עכשיו נשארו 17 ג'יגה והיא ממשיכה לאכול את כל הזיכרון בהארד דיסק. אני רוצה להפסיק את המגמה הזאתי, המחיצה הזאתי נועדה לווינדוס בלבד ולא מעוניין שהתוכנה המסורבלת iTunes תתפוס לי את כל המקום. איך אני יכול להעביר את הספריה הנוכחית של הiTunes למחיצה השניה? ניסיתי בהגדרות אבל נכשלתי ואני לא יודע כלל איך להעביר את התוכנה מחיצה מבלי לאבד את כל מה שנשמר בה (אפליקציות, שירים וגיבויים של…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-880GM-UD2H והבנתי שהכרטיס מסך שמובנה בו מסוגל להריץ 1080p. השאלה היא איך אני גורם לנגן, נגיד MPC, להריץ סרט באמצעות העיבוד של הכרטיס מסך ולא של המעבד ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החינמית של avira antivir personal מהאתר שלהם. נראה כמו אחלה אנטי וירוס, עושה את העבודה אך מצד שני הוא לא מתעדכן אוטמטית. נכנסתי ב- f8 ובאופציית update > automatic update מסומן ב-v ה- active. ועדין לא מתעדכן כל יום. מה יכולה להיות הבעיה? נסיתי כבר הכל וכלום לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
היי כרגע אני משתמש בתוכנות גיבוי imagex וghost32, על איזה תוכנת גיבוי אתם ממלצים לי להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי פעם כרטיס קול והוא הגיע עם cubase le 4 ואיבדתי את הדיסק אבל נישאר לי הסריאל איפה אני יכול להוריד את התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתנצל מראש אם זה לא שייך לפה.... רציתי לדעת לגביי פיירפוקס משהו קטן. שאני רואה למשל באתר של ערוץ 10 תוכניות גם במסך מלא אני לא רואה לרוחב אני רואה רק קובייה באמצע. יש לי מסך 15.6 ואני רוצה לראות את השידורים של ערוץ 10 על כל המסך משהו יודע איך מגדירים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל דף שייפתח מעכשיו אני רושה שישמור את ההגדרות הללו של התקרבות פעמיים .... ? כמו שב IE אני יכול למטה מימין לקבע את האחוזים מ 100 ל 125 וזה שומר את זה לכל עמוד שאפתח בעתיד ייפתח גם על 125% זום ... ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-