עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by OverBooking,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך: Asus AMD Radeon R9 270X DC2T 2GB GDDR5 ולוח אם: Asus H81M-E כמו כן יש לי טלוויזיית LG עם תלת מימד, וכבר הצלחתי לראות סרטים וסרטונים בתלת מימד – גם באמצעות נגן DVD BLUE RAY, וגם ראיתי תכנים בתלת מימד מתוך התוכן המקוון של LG . יש לי סרטי תלת מימד במחשב בקבצי MKV. ולמרות זאת אני לא מצליח לצפות בתלת מימד בטלוויזיה דרך המחשב, אני מקבל תמונה חצויה של הסרטים. ניסיתי להפעיל את הסרטים באמצעות הנגנים: Media Player, XBMC, BSplayer, Nero Kwik Media ובכולם אני מקבל את אותה תמונה חצויה לשתיים. מה אני צריך לעשות כדי לצפות בתלת מימד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shahar07,

יש לי מערכת win 7 הבעיה היא כזו, כל פעם שאני נכנס לאתרים שלי ואני צריך למלא שם משתמש או כתובת email אני צריך לעשות את זה בכל פעם מחדש, ניסיתי למצוא את הבעיה, ולהגדיר אבטחה נומכה יותר וכל מיני דברים הקשורים לעוגיה, אך לשוא מה זה יכול עוד להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. איזה אנטי וירוס המומלץ ביותר כעת ? קספרסקי או נוד? ואיזה גרסה ? למשל בקספרסקי יש גירסת האנטי וירוס וגירסת האינטרנט סקיריטי.. כמו כן מבקש המלצה לפיירוול והאם כדאי פיירוול ייעודי או פיירול הכלול בתוכנת ההגנה שכוללת פיירול ואנטי וירוס??

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. עד היום השתמשתי בתוכנה outlook express על מנת לבדוק את האימיילים שלי, והייתי מקבל הרבה מאוד (!) ספאם לפני מס' ימים ראיתי את תוכנת IncrediMail בעבודה, למרות ששמעתי על התוכנה הזו לפני הרבה זמן, מעולם לא התקנתי אותה ורציתי לבדוק אותה, התקנתי היום את התוכנה, וזה פשוט משנה את ההתיחסות שלי לאימיילים תוכנה מעולה, די מרשימה יש בה כל מה שאני רוצה שיהיה בתוכנת האימייל שלי. בנוסף התוכנה חינמית, ואינה מציגה פרסומות או כתב על ההודעות - בניגוד לתוכנות אימייל חינמיות אחרות או שירותי אימייל חינמיים מבוססיי ממשק רשת ( Webmail) אתר התוכנה - www.incredimail.com באתר גם כן ניתן להוריד תוספות לתוכנה - עיצובים נוספים, רקעים, צלילים, מודיעים ( = בתוכנה ישנה אפשרות שמודיעה על אימיילים חדשים, כמו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי חברה אז ככה! השתמשתי ממש מזמן באימייל שלי ואני ששכחתי את הסיסמא (אל תגידו ליצור חשבון חדש) החשבון שלי הוא בHOTMAIL.COM אך אף פעם לא בדקתי את הדואר דרך האתר אלא דרך הOUTLOOK EXPRESS ושמה הוא התחבר אוטומטי בלי לבקש ממני סיסמא! ניסיתי גם להשתמש בשרות "PASSWORD REMINDER" אך לצערי אני גם לא זוכר את השאלה\תשובה סודיות..! אך אני בטוח שהסיסמא אמורה להיות מקודדת באיזדהשהו קובץ בWIN. אני ממש חייב את זה כי אני אמרו לקבל מייל דחוף בימים אילה אז.. כל ניסיון לעזור יתקבל בברכה. תודה. ערכיה: {שכחתי לציין שעכשיו כאשר אני הולך לOUTLOOK הוא כבר לא מתחבר אוטומטית ..(כנראה לפניי זה לצתי על משהו לא נכון} {דרך אגב הודעה זו נכתה על ידי אך היא בעצם מבקשת חבר שלי שאצלו שוררת הבעיה}

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by TUCG,

כשאני לוחץ על קישור, כל הפונטים עוברים ל-Larger ואני צריך להחזיר אותם חזרה לגודל הפונט המקורי שלי. אני לוחץ על עוד קישור, הם שוב חוזרים ל-Larger. מה עושים?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by xTz,

אהלן, כמו שרשום בכותרת מחפש תוכנות שבודקות תקינות כרטיס מסך ולוח אם, שימו לב שאני מחפש תוכנות שעולות מדוס, כלומר כאלה שיוכלו לבדוק את הרכיבים הנ"ל ברגע שהמערכת קורסת והאם הבעיה היא באחד הרכיבים האלה (כמו memtest לזכרונות) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. כל מי שיש באפשרותו לעזור שיפנה אליי בפרטי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום אני מחפש תוכנה או אמולטור או כל דבר אחר ש: מורידה את מהירות המגה הרץ של המחשב שבו אוכל לשחק במשחק ישן מאוד, המשחק רץ לי מהר ואי אפשר לשחק בו. בבקשה, תנו לי לינק להורדה תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מידע כללי :מוריד סרטי ווידאו והייתה הפסקת חשמל לאחרונה(לא זוכר אם הבעיה הייתה אחרי הפסקת החשמל או לפני) כל פעם שאני נכנס לתיקיות מסוימות שנמצאות על שולחן עבודה (לא המיסמכים שלי) המחשב עושה מין ריענון כזה ואז הוא נותן חלון של דוח שגיאות: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. ואז אני לוחץ אל תשלח\שלח וזה עושה רענון גדול שמעלים הכל חוץ מהרקע וחוזר תוך כמה שניות בלי התקייה והבעיה גם שלוחץ על מדייה פלייר יש את אותה שגיאה רק במקום שכתוב אקספלור כתוב wmplayer.exe ולרוב גם חלון שאומר: drwtsn32.exe בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. משהו יכול אולי לעזור בבעיה כי זאת בעיה מאוד מציקה אי אפשר לראות סרט ווידאו או להכנס לתקיות.. אלה פרטים של מערכת …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היות וקניית אופיס אינה אפשרות + חוסר רצון להתעסק עם קראקים ואפשרויות אחרות, אני מחפש חלופה לאופיס בעלת התמיכה הטובה ביותר בשפה העברית ובכתיבה מימין לשמאל שמעתי על open office kingsoft free office מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי! אם יש לי קובץ בסביבות ה-7, איך אני יכול לחלק אותו לדוג' לשלושה חלקים באמצעות Winrar? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by friedman3010,

אני משתמש ב- acrobat 6 ME שאמור לדעת "לדבר" עברית בצורה טובה וחלקה. משום מה, אני לא מצליח להעתיק טקסט מתוך קבצי ה- pdf למסמך word . האם מישהו יודע מהי הדרך לעשות copy/ paste ממסמך pdf ל - word (או לכל כלי עריכה אחר)??? :s05: האם יש צורך להתקין פונטים מסויימים בבנק של ה- word על מנת לעשות את זה? או שיש תוכנה אחרת שיודעת לטפל בהעתקת עברית בצורה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם יש תוכנה שיכולה לסרוק מסמך של טבלה עם ערכים של מספרים וטקסט ולהעביר אותו לאקסל כדי שאני אוכל לבצע שינויים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. קיבלתי את ההצעה הבאה למחשב חדש שולחני המתאים לעבודה גרפית: מעבד: Intel i5 לוח אם: MB intel DP55WB WJITESBURG L1156/QP זכרון: 3GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HITACHI/Seagate 500GB כונן אופטי: LG DVD-RW SATA כ. מסך: NVIDIA GT220 מארז: איכותי ספק 500w מחיר כולל התקנה אחריות ותמיכה: 3490 כולל מע"מ מה דעתכם על המפרט? ועל המחיר? אשמח לתגובות מהירות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by huber,

שלום. עד היום הייתי משתמש בכתוביות בפורמט SRT אותם הייתי מדביק לסרט בעזרת תוכנת AVIAddXSub. כרגע יש לי עונה שלמה של סידרה שהכתוביות היחידות לה הם בפורמט SUB. מישהו מכיר ועבד עם תוכנה שיכולה להדביק כתוביות בפורמט SUB לסרט? אני יודע שבעבר שאלתי על המרה מ SUB ל SRT, אבל כרגע זה הפך להיות מייגע (ישנן עשרות כתוביות) ולכן אני מחפש תוכנה שתדביק SUBישירות ללא המרה באמצע בעזרת תוכנת צד שלישי (אין לי בעייה עם זה ששהתוכנה עצמה תמיר וישר תבצע הדבקה).

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by lior.uziel,

שלום רב, צילמתי באייפין סרט מדליק שכולל את הבת שלי מקלחת את התינוק החדש. אממה, אי אפשר לשתף אותו כי בצד הימני של המסך יש חלק שלא הייתי רוצה להעלות כבר המרתי את הפורמט מ MOD ל AVI, כבר סובבתי את הסרט וכל מה שנשאר לי זה למצוא תוכנה שיכולה ל"קצץ" כמה עמודות בתחתית של הסרט (או בצד לא משנה לי אני יכול להפוך ולסובב את הסרט לאחר מכן) אשמח להמלצה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by overload,

מצאתי מברשות לפוטושופ CS. וזה דבר ממש מגניב אלה 2 עבודות ראשונות שלי איתם. שנייהם בגודל של דסקטופ 1152X אז מי שמעוניין שיתכבד. זאת אותה אחת בגרסה אחרת

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום יש לי אוטלוק 2007 עכשיו עשיתי יצוא של אנשי הקשר מהgmail לoutlook בקובץ של אקסל עכשיו הבעיה היא שבתוך הקובץ עצמו שנכנסים זה מראה לי את האנשי קשר אבל שאני מייבא אותם ל outlook הכרטיסים של אנשי הקשר ריקים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by d3vil,

טוב ככה - נתון בידי סרט AVI מקודד DIVX3... בגודל 700+. בסוף הסרט קרטיד וכו' - יש 10 דקות בערך שאני רוצה לחתוך כדי להכניס את הסרט לדיסק אחד של 700. איזה תוכנה ומה אני צריך לעשות כדי לחתוך את ה10 דקות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חברים אני בודק כמה זמן מה ללמוד וחושב על הסבת מקצוע. חשבתי על כיוון הסייבר ואבטחת מידע יש לי בגרות חלקית,ולהנדסאי תוכנה אני צריך מכינה שתיקח בערך 4 חודשים (בוקר) ואז אוכל להתחיל הנדסאי תוכנה ובעתיד שאסיים להתחיל לעבוד או לעשות קורס של שנה וחודשיים במכללה של בסייבר ואבטחת מידע ובעצם להיות מאובטח שידאגו לי לעבודה (כמובן אם השקיע ויעמוד במבחנים) והכניסה לתחום תהייה מהירה יותר בעקרון הרצון העיקרי הוא לעשות הסבת מקצוע כמה שיותר מהר ולהכנס לתחום נ.ב חשבתי בדרך להתחיל לעבוד בHELP DESK ולהתחיל להכיר את החומר והשוק של התחום אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. אשמח לעזרה חברים תודה .

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by erez84,

רכשתי לוח אם מאיביי לפני הרבה זמן, בעיקרון הלוח עובד כלומר נדלק ומעלה את ההודעות הרגילות, חיברתי לו כרטיס מסך שעובד היטב, ובקר כוננים , כמו בימים הטובים של פעם הבעיה היא שלא משנה מה שאני מנסה לעשות, וגם הוא מג'ומפר כראוי, כלומר יש לו 8DIP של מפסקים שמכוונים כמו שצריך (בדקתי באנטרנט) , הלוח מכוון להעלות את המערכת הפעלה מכונן A, הוא מסרב להעלות את דיסקט BOOT שברשותי, הכנתי את הדסקט בוט של דוס 5 , מצאתי אתר באינטרנט שיש שם יצירת תקליטוני אתחול לכל מיני מערכות הפעלה, גם ניסיון אתחול של דיסקט בוט דוס 6 לא עובד, למען הסר ספק הדיסקט תקין ונבדק במחשב אחר שם הוא מעלה את המחשב כראוי, אבל בXT אני מקבל הודעה INSERT SYSTEM DISK IN DRIVE A AND PRESS ANY KEY יש לציין שהתקלי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, אני מחפש תוכנה קטנה שמראה את הIP של המחשב שימו לב לא את ה איי פי של הראוטר אלה את ה IP של האינטרנט כל התוכנות שמצאתי שהם חופשיות מראות את הIP של הראוטר שלי שמתחיל ב 172. מוכר לי האתר שנקרא what is my ip ושיש אפשרות כזאת במסנג'ר פלוס אבל אני מחפש תוכנה באמת קטנה שמראה את הIP בצורה מיידית ונוחה לתפעול

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי DivX מותקן אבל המדיה פלייר טוען(claims) שאין לו את ה-Codec. לינק? מישהו?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by dids22,

מה דעתכם? ומה הגרסה האחרונה שיצאה? ואתם מדברים על הpro כן?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.