עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הפעלתי סנכרון בשתי דפדפנים לפני החלפה למחשב חדש. פיירפוקס. כרום. בכרום זה פשוט מעולה! התחברתי במחשב החדש אחרי שהתקנתי כרום למייל, ומיד הכל חזר לי מול העיניים. הכל. סיסמאות. מועדפים. סימניות - פשוט מעולה! בפיירפוקס? כלום. התחברתי, ולא קורה שום דבר. יש מצב הוא לא גיבה לי את כל הדברים שלי? בוודאות היה מסומן בווים סימניות, סיסמאות, היסטוריה, הכל. אני אשמח לדעת אולי אני עושה משהו לא בסדר? אולי צריך להפעיל אותו בצורה "מנהל" כל שהיא? איפה הוא מאחסן בכלל את כל המידע שלי שביקשתי ממנו לגבות ולסנכרן? על איזה ענן? כי אולי משם אני אגיע אליו.... חבל שפיירפוקס לא עושה את העבודה כמו כרום. כרום פשוט …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shimon23,

היא מבוססת גם על win nt נכון? אז גם עליה nba live 2001 לא יעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by amiel333,

שאני מכניס דיסאוןקי או כל סוג של USB אחר זה פשוט לא מזהה אותו רק את העכבר זה מזהה עכשיו אחרי קצת בדיקה הבנתי שזה בעיה בדרייבר של זה ולא מצאתי מאיפה אני יכול להוריד אפשר הורדה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי פוטושופ CS4 ושאני רושם בעברית זה יוצא הפוך,מישהו יודע איך אני מסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by lharpaz,

היי, כשאני מפעיל את ה- Azureus (קליינט של הביטורנט), יש תהליך בשם javaw שטוחן לי את הצורה של המחשב והוא מתחיל לעבוד נורא לאט. (A64 3200 עם ג'יגה זיכרון, אז לא אמורה להיות בעיה כזו). אם אני לא טועה שלשום היתה לי איזו הודעה של הורדה והתקנה של משהו של Java, אז אני חושש שזה מש שגרם לבעיה אצלי. לעוד מישהו זה קרה? מישהו יודע מה הבעיה? איך בכלל חוזרים לגרסה קודמת של דברים כאלה? האם יש קליינטים טובים יותר לביטורנט? (כי דווקא הבנתי ש-Azureus הוא מאוד מומלץ ועד עכשיו לא היו בעיות) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by orninyo,

שלום חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו מדריך פלאש נורמאלי אחד בעברית (מצאתי רק אחד מהאתר "איתן" והוא ממש מסורבל ולא מומלץ) הלכתי לחפש ספר וכל הספרים מדגימים את ההסבר על תוכנה מסויימת ותמיד התוכנות הם בגירסא עתיקה שכבר לא ניתן למצוא והגירסא החדשה שלהם שונה לגמרי. מישהו מכיר מדריך פלאש מקיף באינטרנט למתחילים וכולל אקשן סקריפט? (בקיצור מדריך פלאש כמו שצריך)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. וואלה לא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by david86,

יש אתר אחד של דוהר אלקטרוני שלי ובטח מי שהוא פרץ אלי והחליף סיסמה שלי אז אני לא יחלתי להיכנס מי שהוא ידע אם יש תוחנה שבודקת קודים.. הוא איך אני יכול להחזיר את הדואר אלקטוני שלי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

יש לי אתה התוכנה cdex אני משתמש בה די הרבה זמן פתאום יום אחד סתם ככה מופיעה לי ההודעה הבאה מה לעשת תודה מראש אלירן

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by BEST_VOL,

שלום יש לי קובץ השוקל כ4G והוא בסיומת ISO.SDC הוא אמור להיות קובץ ISO הניתן לצריבה אבל כרגע הוא לא כזה,הבנתי שצריך ליפתוח את הקובץ או משהו כזה אבל אני לא יודע איך או בעזרת איזו תוכנה אשמח מאוד להסבר ותמונת מסך אם אפשרי תודה רבה ואודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

התקנתי במלוא גאון והדר את הגירסה החדשה, אך אבוי! ההתקנה טוענת שאני גר בארה"ב/קנדה וע"פי החוקה, האופציות החדשות של התוכנה אינן זמינות! ההגדרות האיזוריות מראות שאני ישראלי לכל דבר. מה עושים??? :asthanos:

12. Started by OverBooking,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך: Asus AMD Radeon R9 270X DC2T 2GB GDDR5 ולוח אם: Asus H81M-E כמו כן יש לי טלוויזיית LG עם תלת מימד, וכבר הצלחתי לראות סרטים וסרטונים בתלת מימד – גם באמצעות נגן DVD BLUE RAY, וגם ראיתי תכנים בתלת מימד מתוך התוכן המקוון של LG . יש לי סרטי תלת מימד במחשב בקבצי MKV. ולמרות זאת אני לא מצליח לצפות בתלת מימד בטלוויזיה דרך המחשב, אני מקבל תמונה חצויה של הסרטים. ניסיתי להפעיל את הסרטים באמצעות הנגנים: Media Player, XBMC, BSplayer, Nero Kwik Media ובכולם אני מקבל את אותה תמונה חצויה לשתיים. מה אני צריך לעשות כדי לצפות בתלת מימד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד וכבר כשקיבלתי אותו ראיתי שמנוצל זיכרון קצת מעל למצופה ממחשב חדש... הדיסק הקשיח שלי מכיל סך הכל 106GB כשהוא מראה ש שפנויים רק 30GB. משהו כאן היה נראה לי לא ממש הגיוני כי אני לא מוריד הרבה קבצים במיוחד לא בקצב כזה, אז עברתי תיקייה תיקייה (ואין לי הרבה) ובדקתי כמה כל אחת שוקלת, בסופו של דבר ראיתי שזה לא מתחבר ביחד ל76GB (שזהו בעצם ה"שטח בשימוש" שלי) אז לקחתי תל כל התיקיות ביחד ובדקתי כמה הן שוקלות והתוצאה היתה 36GB. 70 = 106-36 ולכן אמורים להיות לי 70GB פנויים על המחשב. חשוב לציין שכבר עשיתי איחוי דיסק וזה לא שינה כלום. תודה רבה על העזרה!! עריכה: חשבתי אוליי יכול להיות שיש לי תיקיות\קבצים מוסתרים בכונן ולכן היה הפרש בין הגודל …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, אני מחפש תוכנה קטנה שמראה את הIP של המחשב שימו לב לא את ה איי פי של הראוטר אלה את ה IP של האינטרנט כל התוכנות שמצאתי שהם חופשיות מראות את הIP של הראוטר שלי שמתחיל ב 172. מוכר לי האתר שנקרא what is my ip ושיש אפשרות כזאת במסנג'ר פלוס אבל אני מחפש תוכנה באמת קטנה שמראה את הIP בצורה מיידית ונוחה לתפעול

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ShayGTi,

אהלן, ניסיתי להגדיר את הOUTLOOK על החשבון שלי בHOTMAIL אבל קיבלתי הודעה שזה לא נתמך. איזה חשבון חינמי כן נתמך ע"י OUTLOOK ואם אין כזה, על איזו תוכנה אתם ממליצים שעובדת עם HOTMAIL? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. צרבתי סרט + קובץ תרגום ובדיוידי רואים ג'יבריש דיוידי של LG RC-185 מה עושים? זה דיוידי מקליט.. איך עושים את הג'יבריש לעברית נורמלי? בכתבן רואים עברים. מה לעשות? עזרו לי דחוף.. תודה..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by magimag,

אהלן חברה, הייתי רוצה את עזרתכם בזיהוי והסרה של וירוס שיש לי במחשב. זה מתחיל לאחר שאני מאתחל WINDOWS ישר קופץ לי הודעה Services & Controller app szAppName: services.exe szAppVer:5.1.2600.0 szModName:services.exe szModVer:5.1.2600.0 offset:000065ee ובפירוט: Temp\WER2.tmp.dir00\services.exe.mdmp Temp\WER2.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר שאני מריץ HIJACK THIS הוא נותן לי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 10:20:11 AM, on 10/7/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shimon23,

אני מנסה לצרוב משהו וכשאני בוחר את ה cd writer או את הצורב אני מקבל את ההודעה הבאה: וכשאני בוחר Ignore זה לא מעתיק הזמן עובר ואחוזים נשארים על 0. מישהו יודע איך לטפל בבעיה, יתכן שזה בגלל שה cd והצורב יושבים על אותו כבל ide?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Screw_Master,

היי, ערב טוב, חיברתי הערב למחשב שני כונני IDE על כבל אחד, והם לא מופיעים ולא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה. שניהם מזוהים ב-BIOS, שניהם נפתחים, נסגרים ומדליקים נורות. יש לי תוכנה בשם MagicISO שהתקנתי לאחרונה, שעושה אמולציה לכוננים כאלה, יכול להיות שזה משפיע? מה עוד יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל להשיג בחזרה את הכוננים האופטיים שלי? אני צריך את צורבי ה-DVD שלי באופן די דחוף. תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by GodLike,

אני מקווה שזה המקום לפרסם הודעה כזאת הבוס שלי ביקש ממני למצוא מישהו שעושה מצגות גרפיות. חבר שלי נתן לו הצעה של 350 דולר למצגת שהיא בערך 13-14 שקופיות. האם המחיר סביר יחסית ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by roeesnir,

טוב, זו לא בדיוק עבודה. יותר משימה. אבל נראה לי שזה הפורום המתאים. יש לי קובץ VCF עם אנשי קשר. כל מה שהיה בעברית, הפך לגיבריש. אני מחפש מישהו שירצה להפוך את הקובץ בחזרה לעברית. או לפחות לומר לי איך. בתשלום כמובן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by sabpa2,

הורדתי סרט באיכות SVCD עכשיו הורדתי סרט כזה וזה קובץ .. איך אני פותח סרט כזה? אי אפשר בWIN MADIA PLYAR וכול התוכנות האלו עם איזה תוכנה אפשר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by J.allmighty,

ךי כבר יש וזה עובד פצצה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2808641,00.html בבזק עד שניפגש, או לא עוד . http://www.skype.com/

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by snirf,

אני צריך תוכנה טובה להעברת שידור באמצעות מצלמת אינטרנט. תוכנה שתעביר שידור באיכות טובה... (מלבד Windows media encoder) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הייתי עם Itunes בגלל האייפוד שלי, אבל לפני איזה חודשיים וחצי עברתי ל-WMP, שגם מנהלת לי את הווידאו. בכל מקרה, אני לא ממש מרוצה משתיהן אז אני מחפש תוכנה חדשה. חשובה לי האפשרות שהיא תנהל גם את קבצי הווידאו שלי, ולא רק את המוזיקה. זהו בערך... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים