עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by guykeren3,

אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה בפיירפוקס גרסה 30.0. בשלב מסויים כשאני לוחץ על קישורים להורדת קבצים הוא "טוען" את העמוד ללא סוף, לא מופיע חלון דו-שיח לשמירת הקובץ. לפעמים זה נפתר ע"י ריסוט של הדפדפן ולפעמים אני צריך לרסט את המחשב כולו. יש פיתרון לדבר המעצבן הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Myrath,

היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור short-key (מקשי קיצור במקלדת) לסימניות שיש לי בכרום באיזושהי דרך. אני זוכר שפעם מצאתי דרך... תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

יש לי בעייה כשלפעמים שאני פותח את המסנג'ר ובא לשלוח הודעה, אז קופץ לי מן חלון קטן כזה, ורשום שיש בעיית SCRIPT ובחלון מופיע לי קישור ויש בחירה בין YES ו-NO אבל לא משנה מה אני אלחץ החלון ייעלם ולא יקרה כלום, וכל כמה שעות זה קורה וממש מעצבן, הקישור הוא : http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd?PG=IMSHIS?SC=HF?PUID=0003bffd8317f92d אני לא יודע מה זה הפרסומת הזאת, וגם ככה יש לי פאטצ' שמעיף את הפרסומות, יש למישהו פיתרון איך לגרום להודעה הזאת עם הקישור הזה להפסיק להופיע?!? תודה מראש דודי . ***עריכה - הוספתי תמונה של הארור. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Chronick,

שלום, יש לי 2 שירים MP3 אני רוצה לקחת חלק משיר ראשון וחלק משיר שני ולחבר אותם לקובץ חדש אם מישהו יודע כל מיני תוכנות שמבצעות פעולה זאת אשמח לקבל שמות התוכנות

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by M-a-T-a-N,

יש לי בעיה מאוד מיוחד מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה יש לי בבית שני מחשבים (ברשת) ובשלי יש אימיול וגם בשני עכשיו כל פעם אני מוחק את השני ואבא שלי או דודים מתקינים ומציקים לי והמחשב שלי לא זז יש איזה משהו שאני יוכל לעשות שלא יוכלו להתקין את התוכנה הזאת במחשב יעני שהיא לא תעבוד ?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד

8. שלום חברים, אני עוסק בפוטושופ אך התחלתי לחזור אחרי העבודות שלי ואין שום דבר חדש ומאתגר. רציתי לדעת אם יש אתר שאתם מכירים או קבוצה של אנשים שאתם מכירים שמציגים עבודות שלהם לפי נושא מסויים וזה בעצם חלק מתחרות שגם זוכים בפרסים. לדוגמא פרסומת לאבסולט וודקה. צירפתי גם עבודה שלי אשמח לקבל חוות דעת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום אם לא ברורה הכותרת יש אתר שאני בונה ואת הכותרת הראשית אני רוצה לחלק לכמה לינקים שונים. יש תוכנה שמחלקת תמונה לכמה תמונות, או שמאפשרת לחלק תמונה לכמה לינקים שונים? תודה למי שיוכל להסביר את הנושא קצת עמית

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. אני מחפש תוסף לכרום שמספיק רק להצביע על מילה או לסמן זה יקפיץ חלון קטן עם תרגום - אם אפשר שהתרגום ישאר כפיתקית מעל המיל זה יכול להיות נחמד

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. משום מה הבדיקת איות אוטומטית באנגלית לא עובדת אצלי בפיירפוקס, לא פה כשאני כותב ולא כשאני שולח מיילים דרך GMAIL. האופציה מופעלת בהגדרות כפי שמצויין פה אבל עדיין הבדיקת איות אל נכנסנת לפעולה: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Using%20the%20spell%20checker יש למישהו מושג מה קורה? הנה דוגמא למשפט ש"חירבשתי" בכוונה - הדפדפן לא סימן אפילו מילה אחת: wy oh wy is mi firefoox spelchhheic dosnte worc?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מה אני עושה במקרה כזה? יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל... ובאתר הרשמי של CANON אין עדיין דרייברים לWINDOWS 7. לנסות אולי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם המדפסת?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by extra-g,

----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני יודע שזה דבר ישן וכבר עבר עולמו אבל אני חייב אותה לדבר מסויים שנמצא בתהליך בנייה אני חייב מערכת DOS דוס נטו ולא אימולטורים למינהם ... המחשב הוא פנטיום 1 200 מגהרץMMX עם64 ראם EDO וקשיח כולשהוא אני צריך שבזמן הדלקה של המחשב תוכנה מסויימת תעלה לי אוטמאטית עזרה מישהו ? תודה רבה ;D

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)? אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by oded6188,

במקום העבודה שלי מדפיסים כרטיס באופן ידני (עם המכונה הזאת שמדפיסה שעה על הכרטיס) לפני 6 שעות נגמר החודש, ואני רוצה לחשב בדיוק כמה שעות עבדתי... להתחיל לחשב 10 כרטיסים של 10 עובדים שונים זה מורט עצבים יש תוכנה שאפשר להכניס לה את הנתונים והיא תעשה את החישוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by odi,

האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שאלתי כבר כמה פעמיים אני לא מצליח לשמוע ב 4 רמקולים ב WINAMP אני מצליח רק ב 2 תעזרו לי בבקשה למנה זה קורה ?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את הנגן vlc התקנתי והוא עובד רק יש בעיה חת שהוא לא מראה תמונה אלא רק משמיע סאונד סוג הקובץ הוא mp4 יכול להיות שהייתי צריך להגדיר את הנגן שינגן קבצי mp4 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שתיהיה כמו בקר (כמו החלום של הווליום שיש מן גרף שמעלים למעלה ולמטה) שישלוט על בהירות המסך, הכי למעלה - הסטנדרטי, וכמה שיורדים למטה ככה יותר כהה. שהתוכנה תיהיה נגישה , נוחה ופשוטה אני מתאר לעצמי שאולי זאת אחת הבקשות המוזרות יותר אבל אני רוצה להפעיל מוזיקה כשאני הולך לישון בלילה , ואני לא יכול להרדם עם האור שהמסך עושה. ואם אני ירצה לכבות את המוזיקה אני אצטרך לקום מהמיטה אז מה עשינו בזה. אם המסך היה כהה מאוד, יכלתי עם העכבר האלחוטי לעשות אותו בהיר יותר לרגע אחד, לעשות את הפעולות שאני רוצה, ולהחזיר אותו למצב שאני רוצה שלא יפריע לי. תעזרו לי בבקשה למצוא תוכנה כזאת, הרעיון לא מסובך בכלל.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by roeesnir,

טוב, זו לא בדיוק עבודה. יותר משימה. אבל נראה לי שזה הפורום המתאים. יש לי קובץ VCF עם אנשי קשר. כל מה שהיה בעברית, הפך לגיבריש. אני מחפש מישהו שירצה להפוך את הקובץ בחזרה לעברית. או לפחות לומר לי איך. בתשלום כמובן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by borg,

איפה Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו? האם Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו בקובץ בודד, או בתיקייה המכילה כל Bookmark בקובץ נפרד בדומה ל-Favorites של Internet Explorer? איך אפשר לעשות גיבוי לכל ה-Bookmarks של Firefox? איך אפשר ליצור גיבוי עבור Bookmarks מסויימים? העברתי את תיקיית Favorites ל-"D:\My Settings\Favorites". איך אפשר להעביר את תיקיית/קובץ Bookmarks ל-"D:\My Settings\Bookmarks"?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by moshiko69,

הבנתי שצריך מדי פעם לבצע ניקוי של ה registry רציתי לדעת למה צריך לעשות זאת? ואיזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. התחלתי קצת להשתמש ב- cryengine 3 sdk, ונתקעתי בחלק של בניית מודל תלת מימדי באמצעות התוכנה, עד עכשיו הצלחתי לבנות צורה של בית, אבל אני לא מצליח לעשות את החלקים הפנימיים שלו ולא מצליח לגרום לו להיות מוצק (כלומר שאני לא יעבור דרכו והוא יעלם לי כשאני עובר דרכו). מצאתי מודלים של בתים ב- database וראיתי שיש בהם גם חלקים פנימיים, אבל אני עדיין עובר דרכם, מישהו יודע איך לגרום לכך שאני לא אוכל לעבור דרך הקירות ושאני אוכל גם לפתוח דלתות (או שזה דורש תכנות כלשהו)?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מחפש תכנת שיתוף קבצים מומלצת להורדת שירים. אשמח לקבל המלצות עם קישור וגם בלי.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים