עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Eled,

שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ad2007,

שלום לכולם במנהל התקנים יש לי סימן שאלה על מסך בקר (תואם VGA) חיפשתי באתר של אינטל ובעוד מס מקומות אולם לא בהצלחה יש מצב להביא לי קישור או את הדייבר הנ"ל לוח האם הוא INTEL DG965RY תודה מראש

3. Started by benyben,

שלום. אני נוטה לפרמט את המחשב לעתים קרובות. הייתי מעוניין ליצור מעין תמונה של Windows 7 לאחר כל השינויים שאני מבצע למערכת. למשל - בניית תכנית-כוח (Power Plan), ערכות-נושא, ביטול תכונות מסוימות מתפריט Turn Windows Features On or Off, שינויים בשירותים (Services), דפדפן כרום מותקן, ושאר דברים רבים וטובים. אני זוכר שנאמר לי פעם שאפשר ליצור מעין תמונה של מערכת ההפעלה, וכך ליצור התקנה של מערכת ההפעלה שכוללת את השינויים שאני מבצע. האם זה אכן אפשרי? אם כן - כיצד? תודה [אני רוצה להודות לאנשי הפורום על כל העזרה הטובה. סופסוף פורום שמנוהל כפי שצריך]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני מנסה לראות באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by לאנד,

1.רוצה לברר אם קיימת ו / או יש תוכנה igo-8 ל P C .??? צריך את זה לעבודה בשטח 2. אם לא האם ניתן להעביר ממחשב כף יד ל P C . .../.../??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בבקשה תעזרו לי למצוא כבר ימים שלמים מחפשת ולא מוצאת!! זה ממש חשוב!!! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. זאת השגיאה שאני מקבלת בכל פעם שאני פותחת את הANDROID STUDIO ! עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by amitt_22,

שלום לכולם אני מחפש מזה כמה ימים תוכנה לשיפור איכות הסאונד ברמקולי\אזניות... אני רוצה שיהיה לי סאונד יותר חזק, ויותר איכותי...משמע להפיק מהכרטיס קול שלי את המיטב. לצערי לא מצאתי תוכנה שתספק אותי. אשמח לקבל עזרה בנושא מכל חובבי המוזיקה ביניכם :-) שם של תוכנה או לינק הורדה שלה פרוצה. תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כשאני מפעילה את הbsplayer ולא משנה עם איזה סרט אני שומעת את הקול אבל רואה שחור אם אני לוחצת על פאוז או על איזה כפתור אז יש הבזק של הסרט ככה שכנראה יש בעיה עם ההגדרות של התוכנה אני אשמח לעזרה. אני כבר כמה ימים בלי סרטים ואין ליכוח להתקין מחדש תתוכנה. טנקס אנשים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה, אז אני צריך תוכנה שתוכל לשכפל את הדיסק כולל הנתונים וכולל ה boot sector וכל הדברים האלו שהווינדוס צריך כדי לעלות. חיפוש קצר בגוגל מצא לי את התוכנה AOMEI Partition Assistant שנראית שתעשה את העבודה, אבל הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת שהוא מכיר וסומך עליה תודה...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום רב לעבודה שאני רושם אני צריך "ליישר שורות משני הצדדים". אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה עדכון: הצלחתי לעשות זאת אך יש לי שאלה אחרת כיצד הוא עושה את היישור לשני הצדדים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by maxwell10,

שלום, זה עתה סיימתי לפרמט את המחשב הבייתי שלי, יצרתי שני כוננים, כונן C: ובו מערכת ההפעלה וכל התוכנות וכונן D: בו כל הקבצים (שירים, word וכו') ברצוני ליצור image לכונן C:, כלומר למערכת ההפעלה, לשם כך הורדתי את Norton Ghost 14 ויצרתי image שנשמר בכונן D: 1. ראיתי פעם במחשב שכשהמחשב עולה עולה אז עוד לפני ה BOOT יש אופציה לעלות את המחשב כרגיל או לעשות ghost, כלומר לעשות recover למערכת ההפעלה. זו אופציה טובה כי אינך נתון לחסדי מערכת ההפעלה במקרה וזו קורסת כליל. איך אפשר לעשות את זה? 2. אני רואה שהתוכנה הזו תמיד רצה ברקע (אני רואה אותה באייקונים) אבל אני לא רוצה ולא צריך שהיא תרוץ ברקע, זה גם מבזבז משאבים מהמערכת וגם אין לי צורך שהתוכנה תגבה כל קובץ חדש שאני יוצר. אני רק רוצה …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. אנא פרטו מדוע בחרתם בדפדפן ? בתודה אבירן .

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by AliceInChains,

שלום, יש לי מסמך PDF באורך 200 עמודים כאשר לכל דף יש כותרת עליונה וכותרת תחתונה. יש לי ADOBE ACROBAT 9 באמצעותו אני יכול להסיר את הכותרות האלו ידנית כל דף..200 פעמים... יש דרך להחיל הסרה של חלק עליון של דף על כל המסמך? בתודה, עידן.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה SX1 IS. ה SX1 שומרת את הסירטונים שהוקלטו על גבי כרטיס הזיכרון בפורמט MOV באמצעות המקודד h264. הבעיה היא שמקודד h264 לא בנוי לעריכה, ולכן לא ניתן לערוך את קובץ הוידיאו של המצלמה בתוכות הערכיה השונות. על כן אני צריך להמיר את פורמט ה MOV לפורמט קריא שניתן לעריכה בתוכונות העריכה השונות. אני מעדיף להמיר אותו לפורמט AVI. השאלה שלי היא בעזרת איזה תוכנה ניתן להמיר את הוידיאו בפורמט MOV לפורמט AVI ושאיכות הוידיאו עדיין תיהיה איכותית וטובה כמעט כמו במקור. מהי הדרך הטובה ביותר להמיר את הקובץ ואיך בדיוק? שאלה נוספת: איזה תוכנה ערכית וידיאו תיהיה טובה לעריכת קבצי AVI? אני מחפש תוכנה ערכיה מקצועית, טובה, שתציע מגוון אפקטים ואפשרויות והכי חשוב שתיהיה קלה ונוחה לשימו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, אני מחפש תוכנה קטנה שמראה את הIP של המחשב שימו לב לא את ה איי פי של הראוטר אלה את ה IP של האינטרנט כל התוכנות שמצאתי שהם חופשיות מראות את הIP של הראוטר שלי שמתחיל ב 172. מוכר לי האתר שנקרא what is my ip ושיש אפשרות כזאת במסנג'ר פלוס אבל אני מחפש תוכנה באמת קטנה שמראה את הIP בצורה מיידית ונוחה לתפעול

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by domuzy,

:nixweiss::nixweiss::nixweiss::nixweiss: אני לא מבין נכון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום חברים אני בודק כמה זמן מה ללמוד וחושב על הסבת מקצוע. חשבתי על כיוון הסייבר ואבטחת מידע יש לי בגרות חלקית,ולהנדסאי תוכנה אני צריך מכינה שתיקח בערך 4 חודשים (בוקר) ואז אוכל להתחיל הנדסאי תוכנה ובעתיד שאסיים להתחיל לעבוד או לעשות קורס של שנה וחודשיים במכללה של בסייבר ואבטחת מידע ובעצם להיות מאובטח שידאגו לי לעבודה (כמובן אם השקיע ויעמוד במבחנים) והכניסה לתחום תהייה מהירה יותר בעקרון הרצון העיקרי הוא לעשות הסבת מקצוע כמה שיותר מהר ולהכנס לתחום נ.ב חשבתי בדרך להתחיל לעבוד בHELP DESK ולהתחיל להכיר את החומר והשוק של התחום אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. אשמח לעזרה חברים תודה .

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by TUCG,

כשאני לוחץ על קישור, כל הפונטים עוברים ל-Larger ואני צריך להחזיר אותם חזרה לגודל הפונט המקורי שלי. אני לוחץ על עוד קישור, הם שוב חוזרים ל-Larger. מה עושים?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום אני מחפש תוכנה או אמולטור או כל דבר אחר ש: מורידה את מהירות המגה הרץ של המחשב שבו אוכל לשחק במשחק ישן מאוד, המשחק רץ לי מהר ואי אפשר לשחק בו. בבקשה, תנו לי לינק להורדה תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. עד היום השתמשתי בתוכנה outlook express על מנת לבדוק את האימיילים שלי, והייתי מקבל הרבה מאוד (!) ספאם לפני מס' ימים ראיתי את תוכנת IncrediMail בעבודה, למרות ששמעתי על התוכנה הזו לפני הרבה זמן, מעולם לא התקנתי אותה ורציתי לבדוק אותה, התקנתי היום את התוכנה, וזה פשוט משנה את ההתיחסות שלי לאימיילים תוכנה מעולה, די מרשימה יש בה כל מה שאני רוצה שיהיה בתוכנת האימייל שלי. בנוסף התוכנה חינמית, ואינה מציגה פרסומות או כתב על ההודעות - בניגוד לתוכנות אימייל חינמיות אחרות או שירותי אימייל חינמיים מבוססיי ממשק רשת ( Webmail) אתר התוכנה - www.incredimail.com באתר גם כן ניתן להוריד תוספות לתוכנה - עיצובים נוספים, רקעים, צלילים, מודיעים ( = בתוכנה ישנה אפשרות שמודיעה על אימיילים חדשים, כמו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by huber,

כאשר המחשב עולה אצלי הוא טוען שהקובץ הבא חסר - TWEAKUI.CPL המוזר הוא שהוא ישנו בסיפריית SYSTEM32/CONFIG לכל בעלי ה XP PRO, איפא נמצא אצלכם הקובץ הנ"ל (ממוקם)?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. למה זה ככה ומה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, אני מחפש את הרקע מטריקס באנימציה (שזה זז ) באיכות גבוהה . ערכתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי את זה בשום מקום! תודה !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.