עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by trxman,

שלום , מישהו יודע למה כשאני מכניס תמונות אז הם יוצאות מטושטשות ובאיכות גרועה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by TaZeR,

כבר ימים שאני מחפש תוכנה שמאפשרת לצלם תמונות סטילס ממצלמת רשת (גנרית), ושאולי תהיה מסוגלת גם לשמור אוסף תמונות תחת אותו שם (לדוגמה: image001, image 002...), כמו שהתוכנות של המצלמות הממותגות מאפשרות. הבעיה היא שרוב התוכנות שניסיתי לא עובדות (לפחות על המחשב שלי, WIN7 32bit), אולי כי הן ישנות מאוד? מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה? תודה רבה מראש! בן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין במדריך להגדרת המאפיינים ב-uTorrent. אין לי בעיה עם פורטים. הגדרתי פורט, ופתחתי אותו בפיירוול ובראוטר, וב-uTorrent יש וי עם עיגול ירוק, ככה שהפורטים בסדר. מה שאני רוצה לדעת, זה איפה בדיוק בהגדרות, בכל מסך, רצוי לשים וי ואיפה לא. מה שהכי חשוב לי זה לדעת מה בדיוק להגדיר במסכים Preferences\BitTorrent ו-Preferences\Advanced, על-מנת שמהירות ההורדה שלי תהיה מיטבית (אני מוריד כ-10 טורנטים במקביל, בד"כ). דרך אגב, אני מריץ את uTorrent במקביל ל-eMule.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הי, המחשב הנייד שלי (IBM R50e) לא מזהה את הכרטיס קול הורדתי דרייבר אודיו מהאתר של lenovo ובאמצע תהליך ההתקנה קפצה הודעת שגיאה על כך שחסר קובץ בשם cleanup.exe מישהו מכיר את הבעיה ?? אשמח מאוד לעזרה..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משתמש הרבה זמן ב-kazaa ויש לי בעיות איתו ב- windows איך שאני מפעיל לאחרונה את kazza כל ה-windows מאית לי אההה דרך אגב יש לי -windows xp ברגע שאני לוחץ cotrl alt delete אני פשוט לא מאמין הקטגוריה של preformance של המעבד מראה לי 100 אחוזזזזזזז זה פשוט לא יאמן איך שאני סוגר את kazza זה מסתדר חברה זה לא קרא לי אף פעם דבר כזה מה לעשות בבקשה עיזרו לי :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by torrent,

שלום, יש הרבה תוכנות זדוניות ברשת, איך אני בודק אם תוכנה מכילה וירוס/פוגענית ? לאיזה אנטיוירוס יש את אחוזי הדיוק הטובים ביותר בתחום הזה ואיך אני יודע שהוא לא מתריע "התרעת שווא" והתוכנה אכן נקייה למרות שסימן אותה כזדונית? כאן אני קצת סוטה מהעניין, אם זה אכן וירוס, מה ברוב הפעמים המטרה שלו? להאט לי את המחשב? לדלות ממנו מידע? למחוק לי את הזיכרון? האם כל אלה אפשריים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Myrath,

היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור short-key (מקשי קיצור במקלדת) לסימניות שיש לי בכרום באיזושהי דרך. אני זוכר שפעם מצאתי דרך... תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. זה היה לפני 15 שנה בערך, משהו פושטי שעשינו איתו טראקים על ידי מקטעים שבוחרים. אם יש למישהו משהו דומה גם טוב. תודה לכולם.

9. Started by X-_PLOSIVE,

יש לי אתה התוכנה cdex אני משתמש בה די הרבה זמן פתאום יום אחד סתם ככה מופיעה לי ההודעה הבאה מה לעשת תודה מראש אלירן

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by gal10_private,

שלום לכולם, העברתי את כל הקלסרים למחשב ועכשיו אני משתמש בתוכנת OneNote שמספקת את כל הצרכים. לאחרונה אני רואה שיש לי בעייה מציקה מאד, בכיתובים קופצים ומשהו פשוט לא מסתדר שם.. יצאי סרטון קצר, אשמח אם תראו https://www.facebook.com/video.php?v=10205559343528116&set=vb.1388284004&type=2&theater אשמח לפתרון!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by snir2651,

השאלה הגדולה סביב האימיול היא איזו גירסא הכי טובה מבין מאות הגירסאות שנוצרו במהלך שנות התוכנה האחרונות. כמובן שהשאלה היא באמת, איזה מהם היא הכי מהירה, ולכן פתחתי נושא זה כדי לדון בשאלה זו שכיום מפריעה ל2 מיליארד אנשים בכל העולם. אני משתמש היום בגירסא החדשה ביותר באימיולים החוקיים ששמה הוא MorphXT 9.4 והיא לא מרשימה עד עכשיו(יש לי אותה כבר שבוע). יש לי אינטרנט 2.5 מגה שמביא לי מהירות של 321 KB להורדה והאימיול הנוכחי מגיע בלחץ ל80 KB. אז חברה, תנו את הגירסא הכי טובה שאתם חושבים שיש כיום בשוק ונעשה סוף לבלאגן. תביאו שמות, מהירות האינטרנט שלכם, והכי חשוב, הוכחות! המשך יבוא...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. התחלתי לבנות מודל של בית בית קרקע עם חצר וחנייה קטנה אשמח אם תתנו לי הצעות הערות איך להמשיך בעיצוב , בטקסטורות וכו' כמו כן אני אשמח אם תתנו לי בערך את ההצעה להגדרות הכי טובות לרנדר של האובייקט לדו מימד אני עובד על מאיה 8.5 , אני חדש על התוכנה , עובד כשיוצא לי (סופי שבוע אני בצבא ) . בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, אופיס 2007 בעל SP2 - מערכת הפעה חלונות 7 32 כאשר מנסים לשלוח מתוך WORD קובץ (תחת קובץ - שלח) מתקבלת הודעת שגיאה word couldn't send mail because of MAPI failure : "attachment open failure " כאשר משנים את שם הקובץ לאנגלית אין שום בעיה לשלוח אותו אין שום בעיה לשלוח את הקובץ בדרכים אחרות (שלח לנמען דואל מ-EXPLORER או כאשר מצרפים אותו כמסמך מצורף בצורה ידנית) תודה, גבריאל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. משום מה הבדיקת איות אוטומטית באנגלית לא עובדת אצלי בפיירפוקס, לא פה כשאני כותב ולא כשאני שולח מיילים דרך GMAIL. האופציה מופעלת בהגדרות כפי שמצויין פה אבל עדיין הבדיקת איות אל נכנסנת לפעולה: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Using%20the%20spell%20checker יש למישהו מושג מה קורה? הנה דוגמא למשפט ש"חירבשתי" בכוונה - הדפדפן לא סימן אפילו מילה אחת: wy oh wy is mi firefoox spelchhheic dosnte worc?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי מה עושים? הבנתי שנדבקתי בתולעת או טרוייאן בשם WIN32 HEUR כשאני מנסה להפעיל קבצי EXE של משחקים מסויימים ה AVG מזהה אותם בתור הטרויין הזה. עכשיו מה שנאי חושש שזו תולעת שמעתיקה סיסמאות ואין מנוסה מפורמט? או להפך וירוס יותר גרוע שגם יכול לפגום בחומרת המחשב שלי? מה עושים מפה ומה יכול לעזור לי להעיף את זה? מדובר ב WIN 7. ניסיתי לחפש תכנה בשם STOPzilla! שאמורה להיות טובה אבל בלי סריאל היא לא מוחקת כלום. מה עושים מפה יש למישהו המלצה או תכנה מסויימת? אני ממש לא רוצה לפרמט תודה אשמח לכל עזרה וטיפים :'( :'([br]פורסם בתאריך: 8.03.2011 בשעה 22:54:53 בבקשה עזרה? אני צריך לפרמט או שיש משהו שיציל אותי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by hananel111111,

שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לבלוטוס למחשב נייד. המחשב שלי הוא dell עוד פרטים: windows vista home basic intel® dual cpu t2410 @ 2.00GHz 3.00 GB RAM modile intel® 965 Express chipset family חיפשתי במנהל ההתקנים ואין לי מושג איפה זה אמור להיות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by omri_ro,

לקחת כמה טראקים ולקודד אותם לקובץ MP3 אחד, יש דינוזאור כזה או שעדיין לא המציאו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי DivX מותקן אבל המדיה פלייר טוען(claims) שאין לו את ה-Codec. לינק? מישהו?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shimon23,

היא מבוססת גם על win nt נכון? אז גם עליה nba live 2001 לא יעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני יודע שזה דבר ישן וכבר עבר עולמו אבל אני חייב אותה לדבר מסויים שנמצא בתהליך בנייה אני חייב מערכת DOS דוס נטו ולא אימולטורים למינהם ... המחשב הוא פנטיום 1 200 מגהרץMMX עם64 ראם EDO וקשיח כולשהוא אני צריך שבזמן הדלקה של המחשב תוכנה מסויימת תעלה לי אוטמאטית עזרה מישהו ? תודה רבה ;D

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by amiel333,

שאני מכניס דיסאוןקי או כל סוג של USB אחר זה פשוט לא מזהה אותו רק את העכבר זה מזהה עכשיו אחרי קצת בדיקה הבנתי שזה בעיה בדרייבר של זה ולא מצאתי מאיפה אני יכול להוריד אפשר הורדה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. הנורטון מציע לי למחוק את csrss.exe אבל לא מחקתי האם אפשר למחוק? אם כן - איפה אני משיג קובץ כזה חדש?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו מדריך פלאש נורמאלי אחד בעברית (מצאתי רק אחד מהאתר "איתן" והוא ממש מסורבל ולא מומלץ) הלכתי לחפש ספר וכל הספרים מדגימים את ההסבר על תוכנה מסויימת ותמיד התוכנות הם בגירסא עתיקה שכבר לא ניתן למצוא והגירסא החדשה שלהם שונה לגמרי. מישהו מכיר מדריך פלאש מקיף באינטרנט למתחילים וכולל אקשן סקריפט? (בקיצור מדריך פלאש כמו שצריך)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים