תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, העברתי את כל הקלסרים למחשב ועכשיו אני משתמש בתוכנת OneNote שמספקת את כל הצרכים. לאחרונה אני רואה שיש לי בעייה מציקה מאד, בכיתובים קופצים ומשהו פשוט לא מסתדר שם.. יצאי סרטון קצר, אשמח אם תראו https://www.facebook.com/video.php?v=10205559343528116&set=vb.1388284004&type=2&theater אשמח לפתרון!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה הגדולה סביב האימיול היא איזו גירסא הכי טובה מבין מאות הגירסאות שנוצרו במהלך שנות התוכנה האחרונות. כמובן שהשאלה היא באמת, איזה מהם היא הכי מהירה, ולכן פתחתי נושא זה כדי לדון בשאלה זו שכיום מפריעה ל2 מיליארד אנשים בכל העולם. אני משתמש היום בגירסא החדשה ביותר באימיולים החוקיים ששמה הוא MorphXT 9.4 והיא לא מרשימה עד עכשיו(יש לי אותה כבר שבוע). יש לי אינטרנט 2.5 מגה שמביא לי מהירות של 321 KB להורדה והאימיול הנוכחי מגיע בלחץ ל80 KB. אז חברה, תנו את הגירסא הכי טובה שאתם חושבים שיש כיום בשוק ונעשה סוף לבלאגן. תביאו שמות, מהירות האינטרנט שלכם, והכי חשוב, הוכחות! המשך יבוא...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה יחסית פשוטה לשימוש? או יותר מסובכת, אני אסתדר, שאפשר להכין אתה מצגת תמונות ותאפשר לי לערוך אותה? הכוונה היא להוסיף מוזיקה/כיתוב/שינוי הצורה והמהירות שהתמונות מופיעות וכו'... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי הגיוני בכל מקרה התחלתי להתעסק עם ה-3D של הפוטושופ CS5 החדש ה-extended בכל מקרה שמתי לב שאם אני רוצה לעשות ללייר\טקסט\SHAPE או כל דבר אחר Repousse זה לא נותן לי פשוט לא נותן לי לפתוח את האפוציה הזאת אני לוחץ על 3D ואז אין לי אפשרות כאילו להיכנס לקטגוריה של Repousse ניסיתי להדליק את הפוטושופ מחדש\לעשות ריסט למחשב וראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משתמשים בזה ככה שאני עושה את זה בצורה נכונה אבל זה פשוט לא נותן לי בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי שקרה למישו משו דומה ואמרו לו לבדוק את הדרישות של הפוטושופ אם מתאימות למחשב ואני אין לי מושג בחומרה אבל אני יודע שהמחשב שלי ממש גרוע אז בגלל זה אני שואל הדרישות של פוטושופ CS5 ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היא מבוססת גם על win nt נכון? אז גם עליה nba live 2001 לא יעבוד?
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שממירה קובץ תמונה bmp ל gif מבלי לפגוע בתמונה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לסרוק מסמך של טבלה עם ערכים של מספרים וטקסט ולהעביר אותו לאקסל כדי שאני אוכל לבצע שינויים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה קטנה שמראה את הIP של המחשב שימו לב לא את ה איי פי של הראוטר אלה את ה IP של האינטרנט כל התוכנות שמצאתי שהם חופשיות מראות את הIP של הראוטר שלי שמתחיל ב 172. מוכר לי האתר שנקרא what is my ip ושיש אפשרות כזאת במסנג'ר פלוס אבל אני מחפש תוכנה באמת קטנה שמראה את הIP בצורה מיידית ונוחה לתפעול
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקטינה את גודל הקובץ של תמונות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי 50 קלטות וידיאו ישנות עם ארועים חשובים שאני רוצה לשמר ברצוני להעביר אותם למחשב לשמור אותם על קובץ MPEG רציתי לדעת אילו דברים אני צריך כדי לעשות תהמרה מקלטות וידיאו למחשב-שאלחריו אני אוכל לראות את זה בDVD ואילו כרטיסים אני צריך לקנות ובאילו תוכנות אתם ממליצים להשתמש תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום סרקתי לא מזמן תמונה ועשיתי לה שינויים קטנים, סרקתי אותה ברזולציה של 600. בחרתי חלק ממנה ואת החלק הזה אני רוצה להדפיס על דפי תמונות (10*15). מה שקורה שהיחס של התמונה המודפסת הוא קטן יותר, זאת אומרת בהדפסה זה נראה קטן קצת. מה אפשר לעשות בנידון? יש דרך מפורטת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) זאת השגיאה שאני מקבל עבור כל דרייבר שאני מנסה להתקין, בXP הכרטיס שלי עובד ללא שום בעיה ניסיתי 3 גירסאות של דרייברים(כולל האחרונה 8.1) ובכולם אותה הבעיה->מקבל את השגיאה הנ"ל <=מפרט בצד יש למישהו פיתרון? בתודה מראש נ.ב לא מצאתי פיתרונות בחיפושים, לא בגוגל ולא פה באתר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע למה כשאני מכניס תמונות אז הם יוצאות מטושטשות ובאיכות גרועה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה היה לי איסיקיו נענע ובו כל הזמן הייתי נכנס לאיסי הסיסמה הייתה שמורה מחקתי אותו התקנתי את 5 ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה של האיסיקיו ניסיתי לקבל אותו דרך האתר רשמתי את האימייל שהיה רשום לי באודות והוא רושם שכבר השתמשתי באימייל הזזה בבקשה תעזרו לי איך למצוא את הסיסמה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב צריך עזרה בשחזור/הפעלה/הצלת מידע מדיסק קשיח. יש לי דיסק קשיח נייד של טושיבה 1T, כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ככונן אך לא ניתן לגשת אליו או למידע שבפנים. מקבל הודעה שצריך לפרמט אותו. יחוי דיסק לא עוזר כמו גם נסיון לגשת אליו מXP או ממצב בטוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש הרבה זמן ב-kazaa ויש לי בעיות איתו ב- windows איך שאני מפעיל לאחרונה את kazza כל ה-windows מאית לי אההה דרך אגב יש לי -windows xp ברגע שאני לוחץ cotrl alt delete אני פשוט לא מאמין הקטגוריה של preformance של המעבד מראה לי 100 אחוזזזזזזז זה פשוט לא יאמן איך שאני סוגר את kazza זה מסתדר חברה זה לא קרא לי אף פעם דבר כזה מה לעשות בבקשה עיזרו לי :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש הרבה תוכנות זדוניות ברשת, איך אני בודק אם תוכנה מכילה וירוס/פוגענית ? לאיזה אנטיוירוס יש את אחוזי הדיוק הטובים ביותר בתחום הזה ואיך אני יודע שהוא לא מתריע "התרעת שווא" והתוכנה אכן נקייה למרות שסימן אותה כזדונית? כאן אני קצת סוטה מהעניין, אם זה אכן וירוס, מה ברוב הפעמים המטרה שלו? להאט לי את המחשב? לדלות ממנו מידע? למחוק לי את הזיכרון? האם כל אלה אפשריים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 2 שירים MP3 אני רוצה לקחת חלק משיר ראשון וחלק משיר שני ולחבר אותם לקובץ חדש אם מישהו יודע כל מיני תוכנות שמבצעות פעולה זאת אשמח לקבל שמות התוכנות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש המלצה לתוכנה לניהול משותף של קבצים עבור מספר מחשבים שמחוברים לאותה הרשת בסדר גודל של 10 מחשבים בחברה. המטרה בעיקר היא לנהל תיעוד של שינוי הקבצים לכן אני לא לוקח את אחד השירותים החינמיים של גוגל דרייב או דרופבוקס. הדגש כרגע על תוכנה חינמית, משיטוט שלי ברשת אני מוצא רק תוכנות שהגרסה החינמית שלהן מוגבלת ביותר וכרגע זה לא דבר רלוונטי. אשמח לשמוע האם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה. טל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם יש תוכנה (חופשית או בקנייה) אשר יודעת לחפש או לאתר תמונה מסויימת מתוך תמונה אחרת (למשל חיפוש של אדם מתוך תמונה של הרבה אנשים) ? כלומר תוכנה לזיהוי קלסתרון או משהו דומה לכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג עכשיו סרטים שהם לא בפורמט רחב יש לי שוליים גם בצדדים וזה נהיה ממש קטן איך עושים מסך רחב?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה היה לפני 15 שנה בערך, משהו פושטי שעשינו איתו טראקים על ידי מקטעים שבוחרים. אם יש למישהו משהו דומה גם טוב. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
הפעלתי סנכרון בשתי דפדפנים לפני החלפה למחשב חדש. פיירפוקס. כרום. בכרום זה פשוט מעולה! התחברתי במחשב החדש אחרי שהתקנתי כרום למייל, ומיד הכל חזר לי מול העיניים. הכל. סיסמאות. מועדפים. סימניות - פשוט מעולה! בפיירפוקס? כלום. התחברתי, ולא קורה שום דבר. יש מצב הוא לא גיבה לי את כל הדברים שלי? בוודאות היה מסומן בווים סימניות, סיסמאות, היסטוריה, הכל. אני אשמח לדעת אולי אני עושה משהו לא בסדר? אולי צריך להפעיל אותו בצורה "מנהל" כל שהיא? איפה הוא מאחסן בכלל את כל המידע שלי שביקשתי ממנו לגבות ולסנכרן? על איזה ענן? כי אולי משם אני אגיע אליו.... חבל שפיירפוקס לא עושה את העבודה כמו כרום. כרום פשוט …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-