עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש אפשרות ליצור מחיצה נוספת מבלי לפגוע במידע על הכונן? האם המחיצה הזאת תהיה מחיצה לכל דבר? שמישה במצב דוס וכו'?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by t,

אני צריך תוכנה לפיצוח סיסמאות ואיפה אני יכול להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DarK_NaF,

אם כבר נזכרים בכל הבעיות הטיפשיות שהמחשב שלי עושה... אחת לשבועיים בערך....התוכנה הופכת לי את הסקין של הXP למראה רגיל של WIN98.... זה לא בעיה להחזיר את זה... אבל שוב....למה? מה כבר עשיתי למחשב המטומטם?!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by BlackSheep,

לאחרונה אני מתלבט בין שני דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. במי לדעתכם הכי טוב להשתמש, ולמה?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by moshiko69,

שלום, יש לי מחשב חזק מאוד : AMD 4200 לוח של ASUS זיכרון 1G HD 250G 16M בקיצור האינרנט לא זז (אני מקצין), מה שקורה זה שהאינטרנט איטי הן באתר הזה וגם בשאר האתרים (לוקח זמן די ארוך עד 5 דקות בערך אל תתפסו במילה לאתר כמו זה) יש לי אינטרנט 1.5M. פעולות בסיסיות עובדות בסדר גמור וגם תוכנות כבדות עובדות מצויין. חשוב לציין כי יש לי עוד מחשב שמחובר ברשת ובו נעשה שימוש בעיקר למטרת אינטרנט בסיסית, ICQ, והורדות ב eMule אבל הגבלתי אותו לעד 10K. מה יכול לגרום לאיטיות האינטרנט במחשב? ומה עושים כדי לשפר זאת?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. כבר הרבה זמן שיש לי את האופיס 2003 ואף פעם הוא לא עשה בעיות היום ניסיתי להיכנס לאיזה קובץ אקסל ופיתאום הוא החליט שהוא לא מותקן והוא צריך להתקין את עצמו(תמונה מצורפת) כשאני מנסה להיכנס לוורד או לפאוור פויינט הדבר לא קורה אין לי בעיה להתקין מחדש את האופיס אבל רציתי לדעת מדוע זה קרה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

ותודה לאסף ממנטור על העזרה... א. ICQ -> Preferences -> Miscellaneous ב. לסמן Multi langauge support ג. להיכנס ללוח בקרה... ד. המשך בקובץ

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. תכנת פירמוט שלא משאירה אחריה עקבות (קבצים) - מנטרלת שחזור קבצים ישנים שהיו על הדיסק תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by EmanuMan,

שלום,קניתי מחשב נייד חדש SATELLITE L50-B-2C8 שהגיע עם WIN 10 ןהוינדאוס לא פועל טוב בכמה מהתוכנות שאני משתמש בהן.אני מעוניין לעשות פורמאט ל-WIN7,ולא הצלחתי להסתדר עם הורדת הדרייברים.תוכלו בבקשה להנחות אותיאיזה דרייברים אני צריך להוריד למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים אני בודק כמה זמן מה ללמוד וחושב על הסבת מקצוע. חשבתי על כיוון הסייבר ואבטחת מידע יש לי בגרות חלקית,ולהנדסאי תוכנה אני צריך מכינה שתיקח בערך 4 חודשים (בוקר) ואז אוכל להתחיל הנדסאי תוכנה ובעתיד שאסיים להתחיל לעבוד או לעשות קורס של שנה וחודשיים במכללה של בסייבר ואבטחת מידע ובעצם להיות מאובטח שידאגו לי לעבודה (כמובן אם השקיע ויעמוד במבחנים) והכניסה לתחום תהייה מהירה יותר בעקרון הרצון העיקרי הוא לעשות הסבת מקצוע כמה שיותר מהר ולהכנס לתחום נ.ב חשבתי בדרך להתחיל לעבוד בHELP DESK ולהתחיל להכיר את החומר והשוק של התחום אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. אשמח לעזרה חברים תודה .

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יכול לקבל מילים, אבל לא מצליח לשלוח. מקבל הודעה שהמייל לא הועבר ומיד לאחר מכן מקבל מייל מצוות outlook האומר: please sign in and validate your Outlook.com account כאשר אני עושה זאת, מקבל הודעה "אימות החשבון שלך כדי שתוכל לשלוח דואר אלקטרוני, אנחנו צריכים לאמת את החשבון שלך. אנחנו מבטיחים שזה לא יקרה בכל פעם שתשלח דואר אלקטרוני". במקרה הטוב מאפשר להכניס רצף אותיות/מספרים ואחרי שאני לוחץ על "אמת" הוא "חושב" עד אין קץ ודבר לא קורה. משהו יכול להגיד איפה הבעיה ומה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. איזה אנטי וירוס המומלץ ביותר כעת ? קספרסקי או נוד? ואיזה גרסה ? למשל בקספרסקי יש גירסת האנטי וירוס וגירסת האינטרנט סקיריטי.. כמו כן מבקש המלצה לפיירוול והאם כדאי פיירוול ייעודי או פיירול הכלול בתוכנת ההגנה שכוללת פיירול ואנטי וירוס??

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by oFiR 22,

אהלן, לאחרונה - בנסיונות להיכנס לפייסבוק עם כרום קיבלתי את ההודעה המצורפת הראשונה (what) ומדי פעם ההודעה חלפה, אבל בימים האחרונה אני מקבל את ההודעה השנייה (error) ללא כל אופציה אחרת חוץ מלפתוח את הפייסבוק באינטרנט אקפלורר, ראיתי ביוטיוב ניסיונות פתרון לפי השעון - לא עבד. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ManA,

אני רוצה לשנות את הרקע של התמונה למשהו נחמד... אחי מועמד למועצת תלמידים ואני רוצה לעשות לו תמונה יפה אם אפשר גם לעשות מהתמונה הזאת איזה סטיקר משהו חמוד.... \ ד"א אם יותר קל לשנות את הרקע שהתמונה קטנה אז אתם יכולים להקטין אני צריך את התמונה בגודל של רבע דף (A4)+- ככה שאתם יכולים לשנות את הגודל אם זה יותר קל..... ואני לא צריך משהו יותר מידי מיקצועי אמיתי... גם איזה רקע כחול אם איזה סימניפ או משהו כזה יהיה טוב http://img147.imageshack.us/img147/3272/14971512149715031502150co5.jpg

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shmuelkp,

רציתי לדעת מהו לפי דעתכם הקליינט הכי טוב של ביטורנט? עד היום הורדתי עם bitcomet bitspirit ואני ממש לא מרוצה...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by d3vil,

טוב ככה - נתון בידי סרט AVI מקודד DIVX3... בגודל 700+. בסוף הסרט קרטיד וכו' - יש 10 דקות בערך שאני רוצה לחתוך כדי להכניס את הסרט לדיסק אחד של 700. איזה תוכנה ומה אני צריך לעשות כדי לחתוך את ה10 דקות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=352627 יהיה אפשר לעקוף את זה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מנסה לצפות בסרטים ב DVD, הסרטים מקוטעים = יש קפיצת פריימים כל כמה שניות. רעיונות ? מחשב : מעבד : AMD 1.3 DVD : חברת AOPEN דגם 1240 מערכת הפעלה : WIN ME תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לא מצליח למצוא בשום מקום, התקנתי גם את התוכנה drivermax וגם היא לא מצאה כלום. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shlomom,

שלום. מנסה להתקין את Internet Explorer 9 Beta 64 bit מכאן: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/download/ie-9/worldwide ומקבל שגיעה. מישהו מבין למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זאת השגיאה שאני מקבלת בכל פעם שאני פותחת את הANDROID STUDIO ! עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שלום אני מחפש תוכנה או אמולטור או כל דבר אחר ש: מורידה את מהירות המגה הרץ של המחשב שבו אוכל לשחק במשחק ישן מאוד, המשחק רץ לי מהר ואי אפשר לשחק בו. בבקשה, תנו לי לינק להורדה תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by omri_ro,

לקחת כמה טראקים ולקודד אותם לקובץ MP3 אחד, יש דינוזאור כזה או שעדיין לא המציאו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. האם יש תוכנות חינם ליצירת משחקים פשוטים? כמו למשלAdventure Game Studio

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים