תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי קובץ ISO של WIN 7 שיצרתי בשביל להתקין דרך DOK. כשאני שם אותו בדDOK ובוחר להתקין ממנו בתור BOOT הכל עובד טוב.איך אני צורב את הקובץ הזה לדיסק DVD רגיל שיעבוד מBOOT?(יש לי ASHAMPO) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנטר את חיבור הרשת שלי ותתן לי מידע על נפח תעבורה, מהירות ממוצעות, סטטיסטיקות וכו'. מישהו מכיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שכל מסך יתפקד כמחשב נפרד, עם מקלת ועכבר משלו. מחפש תוכנה כזאת בנרות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה שנתקלתי בה אבל לא מוצא פתרון לה-כשאני רוצה למחוק תיקייה כלשהי או קובץ כלשהו, זה רושם לי "You need permission from User to make changes to this file" ולמעשה מונע ממני למחוק משהו בזמן שאני בחשבון של Administrator איך אני נותן הרשאה לעצמי שאוכל לבצע שינויים במחשב שלי? גם שמתי לב שכל הקבצים והתיקיות במחשב מסומנים כ"לקריאה בלבד", זה תקין העניין הזה? ואיך אני מונע מקבצים שהורדתי באנטרנט את ה"נעילה" של ווינדוס שכל פעם צריך ללחוץ לבטל את הנעילה?? וואו, להשתמש בווינדוס בימינו זה לא קל בכלל
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכן, האם ניתן לקבוע ב-Bsplayer את מספר השניות שהסרט קופץ כאשר לוחצים על החיצים? אני שואל מפני שמספר השניות משתנה בין הגירסאות ולא מצאתי אם אפשר לעשות זאת. על הדרך האם יש איזה נגן מומלץ שעובד טוב עם כתוביות בעברית וניתן להזיז את הסרט עם החיצים כי Bsplayer עושה לי בעיות תמיד נתקע לי, ואני חייב את האפשרות של להזיז את הסרט עם החיצים מפני שיש סרטים משעממים ואין לי כוח לראות אותו במלואו אז אני מריץ אותו עם החיצים ומסיים אותו מהר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שעושה בדיקת שגיאות לארד דיסק וכמובן מתקנת... בנוסף אולי תוכלו לעזור גם בזה... כשאני סוגר את המסך בלפ-טופ המחשב נכנס למצב שינה, כשאני פותח את המסך המחשב לא מצליח לחזור לוינדוס... איך מתקנים את זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי בדר"כ אני משתמש ב-BS PLAYER להצגת סרטים. אחלה תוכנה ידידותית שמציגה גם כתוביות בלי שינוי שמות והגדרות מסובכות בכללי. עד היום התוכנה הציגה את רוב הקבצים. השבוע ניסיתי להציג דרכה קובץ סרט של 1080i. לא הצלחתי. אפשר להציג אם התוכנה הזו כאלה קבצים, או שיש תוכנות אחרות? VLC יודעת, אבל אני לא כל כך אוהב להשתמש בה. היא פחות ידידותית. תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת ביותר. כאשר אני מנסה לחלץ משהו בעזרת winrar אני מקבל הודעת שגיאה שחלק מהקבצים לא תקינים. ! E:\Downloads\ABCD.part4.rar: CRC failed ABCD.avi. The file is corrupt ! E:\Downloads\ABCD.part8.rar: CRC failed ABCD.avi. The file is corrupt מה הבעיה ואיך ניתן לטפל בזה? מערכת הפעלה Win7 64Bit, המפרט בצד. תודה
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את האיי פי של המחשב שלי מבלי להשפיע על מהירות האינטרנט ... היה לי תוכנה שנקראה HIDEIP והיא שינתה אומנם אבל מהירות האניטרנט שלי ירדה מתחת לחצי . האם יש תוכנה שמשנה את האיי פיי ללא ניתוק חיבור של הראוטר והמודם לא פוגעת במהירות ושומרת הגדרת זיכרון....? תודהה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לא אני לא מעוניין לפרוץ. יש לנו פרוייקט השו"ת שאפשר להתקין אותו מכונן רשת ולהשתמש בו כל עוד אתה מחובר (עזבו שאצלי יש בעיה עם השרת hasp או משהו כזה) בדקתי ואם עושים קובץ תמונת דיסק זה לא עובד כשמתנתקים. הכונן רשת הוא עם מערכת קבצים של דיסק. אין לי טעם לפרוץ את זה אני בכל מקרה לא משתמש בתוכנה בבית ז מה זה הhasp הזה ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה אני לא יודע אם יש או אין...שמורידה כמה לינקים . לפעמים שאני מוריד דברים וזה הרבה מעל גיגה אחד יש כמה לינקים למשל מHOTFILE איך אני יכול להוריד הכל לפי סדר רץ ? יש תוכנה? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיעו אלי אוזניות samsung hm3500 - http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp הבעיה כמובן שWIN7 לא מזהה אותן לגמרי אני מנסה לזווג אותן עם המחשב - הוא מוצא אותן , ואז שמגיע זמן חיפוש הדרייבר - אופס אין דרייבר יש לציין שבלינוקס האוזניות פועלות מצוין - היישר מהקופסא בלי שום בעיות , התרשמתי מאוד לטובה אשמח לעזרה ,תודה רבה, אריה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דף משבצות (כמו במחברת חשבון) של 1סמ' איך אני עושה זאת? (אם מישהו יכל להביא לי כזה מוכן אז שיתברח....)
-
- 11 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה קניתי לוח אלקטרוני למחשב שלי ואני רוצה להשמיש אותו כעכבר לכל דבר.. אני יודע שלכל הטבלטים יש מעיו תוכנה שמשנה את פונקציות העכבר... דוגמה: במקום שימוש בגלגלת של העכבר ניתן לבצע קליק שמאלי על הדף ולהזיז אותו מעלה ומטה.. אם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה / דרייבר הזה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה, כל התפריטים של הכלים -- ה"תת כלים" שלהם, לא נפתחים. אבל אם אני משתמש בקיצור של אותו כלי, למשל U מחליף לי בין הכלים של הצורות.. ריבוע/אקליפס וכו'.. אז זה פועל.. אבל לא לכל הכלים יש קיצורים כאלו, אני חייב לפתור את הבעיה הלא ברורה הזאת.. יש כאן 2 תמונות לדוגמא רק כדי לוודא שהבנתם אותי.. הראשונה היא מ fireworks, אפשר לראות שכל החצים הקטנטנים שמסמלים על תת תפריט, אפורים במקום שחורים, בתמונה שלאחריה, נתתי דוגמא מ photoshop שם הכל תקין, וכל זה צריך להראות.. וכך זה צריך להיראות, בלחצן ימני / דאבל.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אימייל עם סיומת ch מאיזה מדינה זו?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שאפשר לחפש מילים בתוך טקסט בעברית בקבצי PDF כיום אני משתמש ב תוכנה הנקראת PDF-XChange תוכנה קלה מהירה ומצויינת אך כתפור החיפוש עובד רק באנגלית יש אלטרנטיבה טובה ומהירה שתומכת ?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת את ההודעה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php7veN0Y.JPG האם יש פתרון לכזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי גוגל כרום ולא יודע למה אחריי כמה זמן שאני משתמש בו פתאום השפה הופכת לי רק לאנגלית ולא משנה מה שאני עושה בשביל שתיהיה לי עברית אני צריך לצאת לגמריי ולהיכנס שוב אליו ואז העברית חוזרת ואחריי כמה זמן שוב רק אנגלית.. ואם אני במחשב עצמו או בכל דפדפן אחר אין לי את הבעיה הזאת וראיתי שיש את זה לעוד כמה מה עושים אם זהה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם לוח ASUS P8P67 (וכן, אני יודע שיש בו את בעיית בקר ה-SATA של אינטל). הלוח מגיע עם on board bluetooth, בהחלט מגניב לפחות בשבילי כיוון שישי לי מקלדת ועכבר bluetooth וכך אני לא צריך את דונגל ה-USB (לכאורה). רציתי לדעת אם מישהו משתמש בו או נתקל בתופעה שמתרחשת אצלי: אני מנסה לעבוד עם ה-bluetooth שעל הלוח (ללא הדונגל), אני מוסיף את הסט (מקלדת ועכבר של מייקרוסופט שעבדו לי מצויין על מחשב ישן יותר) ל-bluetooth devices והכל עובד נהדר. הבעייה היא שאחרי reboot הם לא עובדים ואני צריך להסיר אותם מ-bluetooth devices ולהוסיף מחדש. אני כמובן לא מתכוון לעשות זאת כל הזמן ובלית ברירה אאלץ להשתמש בדונגל, אבל לא יכול להיות שאין לזה פתרון, אני כנראה מפספס משהו.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מאתמול פתאום כל הסוגריים באתרים השונים בדפדפן פיירפוקס התהפכו. מדובר בגרסה 3.6.13 ב IE הכל תקין.
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לערוך מסמכים עם תמונות לצורך עריכת חוברות\ברושורים או עבודות הגשה כאלה ואחרות. עד עכשיו אני עובד עם וורד אבל היא מוציאה ממני כל טיפת סבלנות ! כל דבר מפריע לתוכנה המפגרת הזאת מוסיף מלל היא מעוותת לי את כל סדר מיקום התמונות במקום שהם יירדו באופן שווה למטה.(אולייי בגלל זה הם עשו את הסימן חזור אחורה?) על כל פנים אם אתם תוכלו להמליץ על תוכנה יעילה אני אשמח !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי על עצמי עבודה לסדר לפאב של חברים (שקיים כבר די הרבה זמן) את תקיות המוזיקה מחדש (כ 40,000 שירים) כל השירים נמצאים בתקית מוזיקה וכוללים בתוכה מלא תתי תקיות (דיסקים,ז'אנרים) מה שאני רוצה לעשות בעיקרון הוא ליצור 5-8 תקיות שיקראו בוקר אמצע שבוע 1-2 ערב אמצע שבוע 1-2 ערב ישראלי שישי בוקר שישי ערב שבת בוקר שבת ערב ניסיתי לעשות זאת בצורה שאני טוען כמות מסויימת של שירים ומנסה להעביר מהתוכנה שאני שומע דרכה לתקיה, עכ עכשיו לפי מה שראיתי אין תוכנה שנותת לי לעשות את זה... יש למישהו עצה? תוכנה שהוא מכיר שתעזור? תודה מראש חברים (:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-