תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה הזו כי לא ידעתי איפה לשים את זה.. אני רוצה להעביר את כל המייל הישן שלי מ gmail למייל החדש, איך אני עושה את זה? אני מעוניין להעביר את כל המייל הנכנס והיוצא למייל אחר, תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צפיתי בסרט שעל הדיסק ואיכות התמונה היותר טובה. לאחר שהעברתי אותו באמצעות גרירה אל ההארד דיסק צפיתי בו שוב ואיכות התמונה ירדה משמעותית. איך צריך להעביר סרט מהדיסק שבכונן אל ההארד דיסק בלי שאיכות התמונה תרד ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יוצר קוו שיעבור לאורך הקטעים המסומנים באדום ויחלק אותם? יש כלי שעושה את זה בצורה מהירה נכון? ואיפה אני יכל למצא מדריכים טובים לדברים בסיסים כאלה במקס, מצאתי המון מדריכים לאיך למדל, אבל הם לא מלמדים על הכילים של התוכנה כמו שאני צריך. (3dSMAX 8 )
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, די חדשה ב FFOX כשאני כותב בפורומים, ועובר את גודל תיבת הטקסט שאפשר לכתוב בה, אז אני לא רואה את מה שאני כותב, זה נכתב למטה, והתצוגה נשארת "למעלה" אני יכול לגלול למטה, ולראות את מה שכתבתי שם, אבל כשאני ממשיך לכתוב, התצוגה "קופצת" חזרה להציג את הקטע העליון של מה שכתבתי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהעסק הזה לא קורה תמיד, אלא לפעמים כן ולפעמים לא, באותו פורום ! (גם כאן בין היתר, לפעמים קורה ולפעמים לא..) את רוב הפלאגינים שלי ל FOX התקנתי ביומיים האחרונים, אחרי מעבר קצר על הת'רד המצויין בסטיקי. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה ? ולמה זה קורה לפעמים כן ולפעמים לא ?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
צהריים טובים, קרוב משפחה ביקש ממני לחפש אחר תוכנה (אם יש) שמונעת את האפשרות להכנס (בכוונה, בטעות, לא משנה ממש) לאתרי סקס, אם יש משהו עם מאגר של אתרים, או שפשוט מונע מילים מסויימות בADDRESS BAR כמו "SEX" וכאלה, שאפשר להזין או שפשוט בא עם מאגר מוכן, וכשיהיה נסיון להראות תכנים עם המילה או אתרים עם המילה בכתובת או בתמונה , זה פשוט לא יאפשר.. יסגור את הדף, יעשה כאילו לא קיים, לא משנה מה.. פשוט לא להציג, הסיבה לחיפוש אחר התוכנה זה שמשתמשים במחשב ילדים קטנים והם משתמשים חופשי שם באינטרנט והוא לא מעוניין שזה יקרה... מישהו מכיר תוכנה כלשהי ? שמבצעת את העבודה? או שאין דבר כזה בכלל.. ואני סתם הוזה..וכל מה שאפשר לעשות זה להזין באתרים החסומים במאגר של האקספלורר אתרים שכאלה.. בתודה…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מערכת מיוחדת אשר תכיל מס' תוכנות אנטי-וירוס במקביל. אני יודע שהעסק הזה מורכב. יכול ליצור התנגשויות, במיוחד ברגע של גילוי וירוס כאשר ה-real time של כולם ישתגע וכל אחד ינסה להשמיד. הרעיון הוא - ליצור סקריפט או דרך כלשהי שברגע שאני מעתיק מ-CD קבצים לאותה עמדה כל אנטיוירוס יסרוק את הקבצים בתורו. וכל זה צריך להיות ע"י לחיצה נוחה. אני כבר אגדיר בכל אנטיוירוס את ה-rules מה לעשות במידה והוא מוצא או לא מוצא. איך לדעתכם אפשרי לעשות את העניין הזה?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי יש לי כאן ICQ5 שיש בו שיחה חשובה שאני רוצה להעביר למחשב נוסף עם ICQ5.. לא אכפת לי שיעשה overwrite להיסטורי של אותו משתמש, אם צריך ,פשוט כי במחשב השני במילא לא קיים כלום למשתמש הזה.. אבל שלא יפגע לי בהיסטורי של שאר האנשים ברשימה.. זה אפשרי? אולי בעזרת תוכנת צד-שלישי כלשהיא ? שימו לב שאני צריך גם לעשות export לקובץ חיצוני בפורמט נורמלי (לא בפורמט הטקסט שאפשר לשמור מתוך ה-ICQ, הרי "you have send a message!" זה לא משהו שאפשר להמיר בחזרה..), וגם אח"כ לעשות לקובץ הזה import במחשב השני.. קראתי איפשהו שהוא שומר את זה בפורמט XML.. אין לי בעיה להתעלל קצת בקבצים שבהם הוא שומר את זה ולעשות קצת copy&paste.. יש למישהו מושג? תודה..
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה שניראית כפשוטה אך אינני יודע לפתור אותה יש ברשותי את התוכנה nero express ואני רוצה לצרוב סרט עם סימות avi בDVD כך שהוכל ליראות את הסרט במכשיר ה DVD שנמצא בסלון איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש תוכנה של ביטורנט אבל יש כל מיני סוגים אז על איזה תוכנת ביטורנט אתם הכי ממליצים .. שתהיה נוחה ולא מבלבת מדיי עוד שאלה שרציתי לשאול -יש לי הזמנה לאתר פרטי ונרשמתי אליו עכשיו רציתי לדעת איך מתבצעת כל הפרוצדורה הזאתי שאני מוריד מאתר פרטי ?כי זה לא מסתדר לי בראש איך האתר יודע שאני מוריד דוקא ממנו.. זאת אומרת איך הוא יודע שהורדתי את זה מהאתר ,הרי בסופו של דבר זה יורד בתוכנה של הביטורנט?? יש לי גם המון דברים לשתף ... האם אני יכול להעלות אותם ??
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אממ היה לי היום משעמם אז סתם נכנסתי לפוטו וחשבתי איך אפשר לעשות לשפר את התמונה אז הוספתי משפטון 8) למי שלא עובד : http://img146.imageshack.us/img146/2175/fatguy5az.jpg
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בעבודה שלי אני משתמש בלפטופ עם תחנת עגינה, ולכן יש לי מסך ראשי גדול והמסך של הלפטופ בתור מסך משני. ואני עובד כך שאני שם מספר חלונות על המסך של הלפטופ. כשאני מוציא את הלפטופ מתחנת העגינה, הוא הופך להיות המסך הראשי וכל התוכנות מופיעות עליו. הבעיה היא שאני מחבר מחדש את הלפטופ לתחנת העגינה, כל התוכנות מופיעות על המסך הגדול ומסך של הלפטופ הוא ללא מסכים של תוכנות. אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות אם ישנם מספר מסכים במערכת ואם ישנם אז למקם אוטומטית תוכנות מסוימות במסך המשני. דוגמה: הייתי רוצה שכל פעם שאני מחבר את הלפטופ לתחנת העגינה הoutlook ו messenger יעברו לחלום המשני. מישהו מכיר תוכנה עם יכולות כאלה? ואם אפשר הייתי שמח שהיא תהייה חינמית.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס גרסא 2.0.0.14 עם הפלאגינים שהגיעו איתו ללא שום תוספת מצידי. ישנם אתרים שאני רואה את התוכן חתוך וללא אפשרות לנוע בעזרת החיצים (בעייה שאינה מופיעה באקפלורר) שימו לב לצד החתוך בשמאל לתמונה אשמח לפתרון מהיר ויעיל. בברכה טל דוד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה פורמט צריך לצרוב סרט כדי שבטוח הנגן DVD יקרין אותו ? או במילים אחרות מהו הפורמט הכי נפוץ/בסיסי/פשוט בשביל לראותו אותו בנגן DVD ?
-
- 8 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעשות , ואני מקווה שתעזרו לי . בהתחלה קופץ לי הודעה כזאת : ואז האינטרנט לא פעול (יותר נכון רק הדפדפנים , המשחקים וכל פועלים): עכשיו בשביל שזה יפעל ,אני עושה ככה : מוציא תקובץ מהתליכים: מוחק אותו : ואז זה פועל ... הקובץ שעושה תבעיה (עכשיו קוראים לו GniGGg.exe) נקרא כל פעם בשם אחר . ועד בעיה : יש לי ראוטר , וכשאני רוצה לעשות "repair" זה כותב לי ככה : (ראוטר RG60G של MSI ) הוירוס הזה אצלי כבר שבוע בערך וניסיתי למחוק אותו עם : Spybot - Search & Destroy Ad-Aware 2007 XoftSpySE NOD32 SpySweeper ושתמשתי ב: Registry Mechanic CCleaner שום דבר לא עזר . משהו יכול לעזור בבקשה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וקר טוב, לאחרונה יש לי הודעת שגיאה בזמן שהדפדפן פתוח אך המחשב לא בשימוש הדפדפן קורס ואז חוזר בקובץ המצורף יש צילום מסך... מישהו יודע מה ההבעיה: Runtime Error! Program: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplorer.exe *אני משתמש בוינ' 7...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה פיורוול הכי טוב מבינהם? Kerio Personal Firewall Outpost Firewall ZoneAlarm Pro Firewall seagte firewall אה ועוד שאלה איזו תוכנת איחוי יותר טובה? DISKEEPER PRO PREMIER PerfectDisk 8 Professional
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
נעשו עם ZBRUSH - סוף סוף תוכנה פשוטה שמאפשרת ממש לפסל. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה שפתאום הופיעה בIE7. הרי בדרך כלל שלוחצים קליק אחד שמאלי בעכבר על לינק של הורדה של משהו, זה מציע לעשות SAVE AS, אצלי פתאום האופציה הזאת נעלמה, וכשאני לוחץ על לינק זה ישר שומר את הקובץ לספרייה זמנית ואני לא רוצה שזה יהיה ככה, אני מעוניין לחזור למצב הרגיל. ניסיתי לעשות שיחזור הגדרות של האקספלורר, למחוק קבצים זמניים הכל הכל גם דברים שלא קשורים ממש - וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון להציע? (אגב, בבקשה בלי הצעות לעבור לפיירפוקס או דפדפנים אחרים . תודה.
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום,אני נמצא בבעיה מאוד מעצבנת,אני רוצה לחלץ קובץ מתיקיית RAR ששוקל 4GB לכונן C או D והוא לא נותן לי מפני שהוא אומר לי כל הזמן את השגיאה הבאה בתמונה.. מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שה-LCD שלי מחובר למחשב וישב בחדר אחר, שאלתי היא - האם יש תוכנה המציגה את מסך מס' 2 (ה-LCD לצורך העניין) בחלון 1(מסך המחשב)? מן חלון תצוגה קטן הממחיש מה מופיע על השני. תודה ושבוע טוב! תומתום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר מדיסק IMAGE שבנוי מ ISO CUE וקיבצי WAV של הAUDIO TRACKS ? תודה
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש קספרקי 6 פרו, אבל רוב האנשים עם קספרסקי 5 מה ההבדל חוץ מעיצוב שונה? כדאי את 6 כי הוא יותר חדש? והרבה אנשים אומרים שהוא מאוד מאיט את המחשב, זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגרסא היותר ישנה, הוא סתם היה מכבה לי את הסאונד לשניה מדי פעם אחרי חיבור אוזניות בפאנל הקדמי, כאילו שהכנסתי והוצאתי אוזניות. עכשיו עדכנתי ל2.08 והוא בכלל לא מעביר את הסאונד לאוזניות כשאני מחבר אותן. אני צריך להעביר ידנית, ואז הוא עובד 10-20 שניות ופתאום האוזניות נעלמות ממסך הPlayback devices. מה עושים? (הלוח הוא MSI P7N)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-