תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני נכנס לאתר - ***צונזר***, הוא רושם לי את השגיאה הבאה. “Firewall software decided your IP address (75.126.XXX.XXX) is abusing this server. Use of automated software that does not follow /robots.txt is forbidden. Broken RSS reader is the most common cause” לא משנה מאיזה דפדפן אני נכנס, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנת קריוקי - תוגנה שתיצור קריוקי כפי שמשדרים בערוץ הקריוקי בכבלים. השתשמתי בpower video karaoke אך אינה ניתנת להתקנה ב win7 והחברה אינה מספקת יותר גירסאות אלה אלא CDG דבר שאינו מתאים לי. תודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחר תוכנה שתאפשר לי להכין שרטוטים של מארזי מחשב וארונות תקשורת/ חדרי תקשורת ותרשימים פשוטים, אני לא ממש צריך אפקטים מרהיבים ואנימציות מפה עד להודעה חדשה - אני צריך משהו פשוט שיהיה לי קל ללמוד. הכי חשוב לי שזה יהיה פשוט וקל ללמידה, אני לא הולך לעסוק בזה כמקצוע ולא הולך להכין שרטוטים מלאים באפקטים, צבעים ושאר ירקות, משהו פשוט שאוכל לשרטט איתו דברים קטנים. דוגמאות: שמעתי על תוכנות כמו autocad, sketchup וכו', אשמח לעצות שלכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני חשבונות ב - GMAIL. את שניהם אני רוצה להעביר לתוכנת OUTLOOK. ביצעתי את כל ההגדרות גם ב - GMAIL וגם בתוכנת ה - OUTLOOK אבל משום מה המיילים שמגיעים ל GMAIL לא מועברים ל OUTLOOK? אודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני שאני מתקין את האנטי וירוס kasperski האם עליי להסיר את התוכנה secutiry essenyial של win7? האם הם יכולות לפעול במקביל?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי את המחשב החדש ( HP ENVY ) וגיליתי שמקש INSERT עשו אותו עם ה F12 וכדי לבחור את INSERT ולא F 12 צריך ללחוץ על עוד מקש הבעיה אצלי היא כזאת יש לי איזה תוכנה שאני משתמש ב INSERT + F 12 F 4 F 5 באותו זמן ועכשיו זה לא ילך לי כי לא הגיוני שאני ילחץ על 3 מקשים כל זמן שאני יצטרך את זה שאלה אם יש אפשרות שאני יסדר את המקשים מחדש באיזה תוכנה ? ולשים את INSERT במקום ה PRINT SCREEN למשל ? ( בתוכנה שאני משתמש בה אין אפשרות לסדר או לבחור מקשים אחרים )
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
ביצעתי התקנה של home win7 עם התוספות הבסיסיות שצריך. האם הגיבוי ושחזור שמייקרוסופט מציעים הוא טוב. אודה לקבלת המלצות על תוכנות אחרות חנימיות ליצירת Image/גיבוי.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך "מנקים" את מה שסיים להוריד ? ואיך מבטלים שהוא יפתח לבד את קבציי הראר ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה WinFast DTV1800 (זה מה שכתוב בdevice manager), אני משתמש בתוכנה WinFast PVR2 והאיכות פשוט נוראית. יש לי ממיר Yes Max HD, ואני רואה אותו בתוכנה דרך CVBS. גם באופן כללי אני לא סובל את התוכנה, אבל הדברים מסביב לא רציניים, האיכות חשובה, והיא גרועה. יש אפשרות אולי לראות טוב כמו בטלויזיה רגילה? תודה. (יש פורום מתאים יותר לבעיה שלי?)
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התקני win7 home איזה תוכנות מומלץ להתקין על מנת להגן על המחשב? ליעל את העבודה? האןם התוכנה עם ה-firwall שwindows מציעים security essential אפקטיבית?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כשמעתיקים כתובת URL שמכילה תווים מיוחדים (אותיות עבריות, סימן & וכו') מהדפדפן (אני משתמש בפיירפוקס, אבל זה נכון לכל דפדפן), התווים האלה הופכים לקודים כמו %20 לרווח, %25 לאחוז וכו'. לדוגמה - אם מנסים להעתיק מהדפדפן את הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי תתקבל הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 הייתי רוצה אפשרות להעתיק את הכתובת כמו שהיא מופיעה בדפדפן, בלי קידוד לתווים מיוחדים (כמו http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי). יש איזה תוסף לפיירפוקס שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם ניתן שתא באקסל המכיל כדוגמה "מ 200" יהפוך לצורך חישוב נוסחא לערך מספרי פרופר, כלומר 200? ושהתצוגה תישאר כמובן "מ 200". עדכון: ניסיתי נתונים - > טקסט לעמודות ולחיצה על סיום ולא עזר. גם Value() לא. תודה רבה מראש על כל עזרה.
-
- 12 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי, אני לומד AUTOCAD ומשתמש בעיקר ב2010 (יש לי מותקן גם 2011 ו2008). הבעיה היא שכל קובץ שאני פותח, בכל גרסה שאני פותח הטקסט העברי מוצג בג'בריש. *בד"כ כשאני פותח קבצים ששלחו לי מופיע הודעת שגיאה.. לא שניתי שום הגדרה (לפי מה שזכור לי) שקשורה לשפה.. עוד שאלה קטנה היא כשאני פותח את הAUTOCAD 2010 הרקע הוא בלבן והוא אמור להיות בשחור.. איך משנים את זה? *בתמונות שלמעלה הרקע שחור כי הן צולמו בגרסת 2011 - המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט ב-1080P ששוקל מעל ל6 גיגה הבעיה היא שהסרט עובד לאט (בFPS נמוך) ונוטה להתקע לפעמים. אני צריך להוריד קודק מתאים? עשיתי חיפוש קצר וראיתי שמומלץ להוריד את הקודק MATROSKA, התקנתי אותו אבל הבעיה לא נפתרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לעקוב אחריי פעילות המחשב ולדווח מתי שיש reset אוטומטית שקורה לפעמים אחריי עידכונים למשל של ווינדוס ? ויכולה להגיד מה עשו במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה תוכנה מינימלית אני יכול להתשמש רק כדי לפתוח קבצי AutoCAD LT 2009 ? אין לי את התוכנה ואני רק רוצה לפתוח קבצים של AutoCAD יש תוכנה קטנה שאני יכול להתקין ואז לפתוח ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו יודע איך שולטים במפלצת? פיירפוקס 3.6.13 (adobe flash)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת כמו שצריך איך אני מסדר את האימיול שלי? יש לי ראוטר ....איך אני מתקין שיהיה לי מזהה גבוה? יש פורטים וכאלה..... איך אני משיג server טוב ? אם אפשר כמה שיותר פירוט ... ממש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב חטף וירוס, ה-task manager לא עובד. כשהרמקול פעיל מתנגן שירים לא ברורים , קולות מוזרים וכו'.. החלון אקפלורר נפתח כמלבן צר מאוד. יש למישהו מושג מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי ממה שאני מדמיין, תיאורטית, אם האימג' מגבה את כל הקבצים וערכי הרג'יסטרי מהפרטישן הראשי, למעט הקרנל/דרייברים. זה ידרוש שחזור רק אחרי התקנת מערכת ההפעלה. אבל מצד שני זה יכול להחזיר את כל ההגדרות וכל התוכנות והמיילים והכל, לא תלות בחומרה זהה כמו שגוסט דורש. קיים דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סגרתי כל תוכנה שאמורה להוות בעיה לCPU והוא עדיין נשאר גבוה על בערך 50 %.. בתהליכים בפתוחים במנהל המשימות אני רואה שיש " תהליך לא פעיל של המערכת" שמשתמש ב52 CPU .. ויש עוד תהליכים של המערכת שנקרא "UniFSService.exe " והוא משתמש ב48 CPU אני לא כל כך מבינה במחשבים.. אבל המחשב יחסית חדש והוא מחשב חזק.. התקלה לא היתה קיימת עד לפני 3 שבועות ואף אחד לא הוריד לו משהו או שינה משהו.. מה אפשר לעשות? ואיך ניתן לברר מה הגורם לתקלה?. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא רוצה להתעסק עם פיירוואלים תוכנתיים, הם מכניסים אותי להמון דברים שאני לא צריך, לא אכפת לי מפורטים, לא אכפת לי מגישה של תוכנות/קבצים/וואטאבר. כל מה שאני צריך זאת תוכנה חזקה שתעשה סלקציה חד-משמעית שלאותו המחשב (מחשב עם וינדוס 7 ותיקיות שיתוף) יוכלו לגשת אך ורק כתובות האיי.פי שאני אבחר. ניסיתי לשחק עם קומודו פיירוואל ועם הפיירוואל של הוינדוס, אבל לא משנה איך הגדרתי אותם, הם אנסו אותי לעשות הרשאות תוכנה/קבצים ואיכשהו זה דרס את ההרשאות איי.פי שהגדרתי שם. בגלל זה אני מנסה לשמור את זה כמה שיותר פשוט, תוכנה שתעשה אך ורק את מה שאני צריך, לא יותר ולא פחות. קיים דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי במחשב גוגל כרום כבר הרבה מאוד זמן והוא תמיד עבד בלי בעיות. פתאום היום נכנסתי אליו והוא כתב שהייתה בעייה אם איזה תוסף ומאז הוא לא עובד. אני נכנס לתוכנה ואז במקום להראות לי את הדפים שביקרתי בהם הכי הרבה הוא פשוט מראה דף לבן, וכשאני מנסה להכנס לאתר כלשהו הוא מראה כאילו הוא מנסה להתחבר אבל הוא לר נכנס לכלום. גם כשאני מנסה להכנס לדברים בתוך הכרום כמו הורדות והיסטוריה זה מראה שהוא טוען אבל הוא לא פותח כלום. מחקתי את הכרום והתקנתי מחדש אבל עדיין אותה בעייה יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?! :s05: :s05: תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את המסגנר קופצת הודעה "יתכן שתכונות מסוימות לא יהיו זמינות בשיחה זו" למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה בתוכנה IDM. כידוע אפשר דרך התוכנה להוריד סרטוני פלאש מהאינטרנט, הבעיה היא שלפני שהסרטון עצמו מתחיל יש איזה פרסומת של 15 שניות בערך והתוכנה מזהה אותה ולא את הסרט עצמו... מה שקורה לפעמים זה שאני מרענן את הדף והסרט מתחיל ישר בלי הפרסומת ואז אפשר להוריד את הסרט!! רק שאני לא יודע במה זה תלוי, כי שתי התופעות חוזרות על עצמן באותו הסרט, פעם ככה פעם ככה.. (וניסיתי כמה סרטים שונים...) אשמח אם משהו יעזור לי, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-