תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
העכבר קופץ לי כל הזמן לאותה נקודה אחרי כמה שניות ניסתי להחליף עכברים וזה לא עזר זה כנראה בעיה לא יודע איפה אולי זה איזה וירוס מוכר(ניסתי גם לעשות סריקה של וירוסים) היה לי עכבר אלחוטי לייזר החלפתי לחוטי עם לייזר ואז עוד הפעם וזה עדיין לא עובד
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מאיפה הסירטון מתנגן דרך FLUSH או מידעה פלייר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיין לא מצאתי אחד שמנקה את הוירוס שמשתלט על המחשב בתחפושת שהוא עצמו האנטי וירוס עם אייקון של מערכת ווינדוס בצורת X אדום.
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
התחילה לי אתמול בעיה הזויה במקצת.. האתר של GMAIL פשוט הפסיק לעלות לי דרך פיירפוקס. דרך IE הוא עולה בלי בעיה ובמחשבים אחרים ברשת הביתית הוא עולה גם ב FF אז אני מניח שהבעיה אצלי. לא עשיתי שום דבר מיוחד אתמול ואין לי מושג למה הבעיה הזו צצה... ניסיתי להתקין מחדש את FF (על הקיים) וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה? רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין .NET 3.5 על המחשב ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל מה אפשר לעשות? http://img560.imageshack.us/i/erroriv.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי WINDOWS 7 ויש לי שתי בעיות מוזרות במחשב , 1 .WINDOWS SECURITY CENTER לא עובד ,נכנסתי SERVICE וגילית שהתהליך נמצא ב-DISABLE הפעלתי אותו אבל הוא שוב נכבה אחרי דקה . 2. כל מיני סמלים של חלק מהאייקונים במחשב נעלמו ,הרצתי כמה בדיקות ווירוסים וזה נעלם אבל בשימוש בתוכנת בבילון 8 זה עוד קיים לא ברור למה: http://img341.imageshack.us/i/59931414.png/ נתקלתי בעוד הודעה שנראת לי קשורה לבעיית הסמלים http://img137.imageshack.us/i/36042816.png/ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מריץ על המחשב ווינדוס XP עם SP3 כשאני משתמש בmovie maker ( גרסה 2.1) אני יכול ליבא קבצים לתוכנה אבל כשאני מנגן את הקבצים מתוך הstoryboard אני לא יכול לראות כלום. יש אודיו אבל לא וידיאו או תמונות. לעומת זאת כשאני מנגן את הקובץ מתוך החומרים ( החלון שבאמצע התוכנה) הכל עובד מצויון. חוץ מזה אני גם לא יכול לשמור שום דבר שיש בו וידיאו או תמונות. שוב- רק אודיו. מה נסגר עם התוכנה? חשבתי בהתחלה שזה הcodec או משהו אבל חבר שלי משתמש בדיוק באותו חבילת codec (שהיא דרך אגב CCCP ) והכל עובד לו מצוין. למישהו יש פתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי את כל החבילות העדכונים של win 7 איזה 70 חבילות וכשאני מתקין / מפרמט ווינדוס אז אני רוצה להתקין את העדכונים ידני לא דרך ה update של ווינדוס אני מחפש דרך להתקין את כולם ברצף במקום אחד אחד מצאתי משהו ברשת שלכאורה אמור לעבוד פקודה הבאה ב CMD for %i in (*) do start /wait wusa "%i" /quiet /norestart זה הריץ לי משהו אבל לא התקין אם משהו מכיר פקודה שעובדת או תיקון לפקודה הזאת אני ישמח ועוד משהו האם יש חשיבות לסדר ההתקנה של העדכונים בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו הלוח של אופיס שניתן לצבור בו את העתקות/גזירות שאני עושה במחשב ושאוכל להשתמש בהם לא רק באופיס גם בדפדפן ובעוד כמה תוכנות . האם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם הדפדפן יכול להגביל ולא לתת למשתמש מסויים להתחבר. לדוגמא: אם אני רוצה להגביל במחשב שלי את מס' המשתמשים שיתחברו לדוגמא ל-hwzone. הכוונה היא שרק אני אוכל להתחבר ומשתמש אחר שינסה להתחבר דרך המחשב שלי אל האתר לא יוכל. הקיים דבר כזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם וינדוסXP. הדרייבר זיהה את 2 ה-כ.מסך (אחד ככרטיס PCI-EX2 ואחד מובנה בלוח אם). משום מה אחרי שעדכנתי לגרסה האחרונה (11.1) הוא לא מזהה אצלי את הCROSSFIRE. המפרט מחשב שלי כבר מופיע בפרטים. אם אתם צריכים פרטים נוספים אל תהססו לבקש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את הוירוס הזה ששלוח לינקים לכל העולם דרך הצאט של הפייסבוק ויכול לתת לי קצת פרטים על זה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את האנטי וירוס החדש של מיקרוסופט MSE אבל הוא תקוע כל הזמן ב Status: Preparing to install security essentials. והוא לא ממשיך הלאה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש לי ווינדוס XP PRO SP3 (מחשב נייד asus 1005ha) תודה! מורן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה סרטים דרך מדייה פלייר עם תרגום דרך תוכנת VOBSUB השאלה היא איך אפשר להגדיר שהתרגום יופיע על השורה השחורה שמתחת לסרט?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי איך ניתן לפתוח קובץ שהורדתי מהאינטרנט ויש לו סיומת DAA? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר מלא זמן שובר ת'ראש ולא מצליח . אני רוצה לשמור כתבה\מדריך לדוגמא זה http://itbananas.com/vmware-vsphere-4-1-guide/#more-5182 יש לי אופיס 2010 2007 2003 אני רוצה לשמור את הסירטונים שמקושרים ליוטיוב . עם זה אין בעיה . הורדתי אותם FLV אבל אין דרך לקשר אותם למסמך WORD אני רוצה שיהיה לי את העמוד הזה לצפיה כאשר המחשב לא מחובר לאינטרנט . מה הדרך הכי טובה לשמור את המדריך הזה ?? גם כאשר ימחקו הסירטונים מיוטיוב . ביצעתי העתק\הדבק למסמך וורד עיצבתי אותו ובאמת קיבלתי חלון וידיאו בתוך המסמך שמקושר ליוטיוב . כבל כאשר העברתי את המסמך למחשב אחר לא ניתן היה לצפות בסירטון ( בשני המחשבים יש אופיס 2010 ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים שאני מפעיל קבוץ 3GP המדיה פלייר 12 כותב שגיאה C00D1199 שאני קורא בדף הבית של המדיה שאני רואה שמדיה כן יכול לקרוא קבוץ 3GP אז מה בעיה ואך אני פותר אותה תודה על עזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קבצי וידאו שהורדתי מהאינטרט לתיקיה במחשב, והעברתי לדיסק און קי. מהתיקיה במחשב מחקתי את הקבצים. במחשב מותקנת תוכנה שנקראת Total Commander XP ושם בתיקית מיקומי הרשת שלי, יש תיקיה שנקראת erased files, ושם מופיעים כל הסרטים שהורדתי עם כל הפרטים של הקבצים. אני לא מצליחה בשום אופן למחוק משם את הקבצים. איך אפשר בכל אופן למחוק שלא יופיעו בחלון זה? אני מקווה ששמתי בפורום הנכון. אודה לכם מראש על תשובה מהירה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כיצד אני משחזר את הלשוניות האחרונות שהיו פתוחות בדפדפן Google Chorme? המחשב קרס, ואחרי דבר כזה הדפדפן שואל אותך אם לשחזר. לצערי היה מישהו על המחשב וככל הנראה (אם לא בטוח) הוא לחץ לפתוח דף חדש (פייסבוק, כמה מפתיע..) ושאני בא היום לראות את הלשוניות שלי אני לא רואה כלום!!! יש אפשרות לשחזר את הדפים ? ביצעתי שיחזור מערכת זה לא עובד, אך מה? בפיירפוקס זה עובד . נתון נוסף שיעזור לי זה היכן רשימת הלשוניות של הדפדפן נשמרת? אשמח לעזרה !!! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי משתמש ביוטיוב שבו אני מציג את הפרויקטים שלי, ומכין מדריכים, אז החלטתי לשתף אותם כאן בפורום. (כל הפרויקטים נעשו בAFTER EFFECTS ובסוני וגאס) מדריך לירי (muzzle flash). מדריך לטקסט ב3D באפטר אפקטס עזר: מבחר של עשן על מנת לעשות אפקט של ירי. פרויקט: כדור אנרגיה פרויקט: רובה לייזר מקווה שזה עזר לחלקיכם. וגם אם לא, תמיד אפשר ללחוץ על הכפתור הקטן של הלייק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך אפקט מסוים שאני מקווה שיש אותו בתוכנה avid media composer שיש בקליפ הזה מ-0:30 עד 0:35 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזה זמן רב (עד שנשבר לי ) כשאני מדליק את המחשב ,ומנסה להפעיל את הדפדפן לפעמים הוא אינו עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה: "החיבור הופסק "החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת." אני מצליח להעלות אותו רק לאחר שאני מפעיל את האקספולורר. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הלפטופ עם WINDOWS XP נכנס מיד למצב שינה לאחר התעוררת משינה HIBERNATE זה קורה פעם אחת ואח"כ זה מסתדר יש למישהוא ניסיון עם מקרה דומה? זה קורה גם בחזרה מSTANDBY שיחקתי עם כל הPOWER SETTING ולא ראיתי הבדל
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-