עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eyal,

מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tigerex,

סוג של לוחם אם אתם לא מצליחים לראות את התמונה אז כנסו ללינק שמצורף פה למטה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שמעתי שיש דרך להכין קובץ אימיג' של מערכת ההפעלה ולפרוס אותו אחכ במחשבים בעלי חומרה שונה הכוונה היא עם תוכנה acronis universal restore אשר אמורה לאפשר פריסה של קובץ TIB למחשבים בעלי חומרה שונה. כמו כן יש את symantec restore anywhere ניסיתי להכין אימיג' עם acronis true image home 2010 ואחכ לשחזר אותו למחשב עם חומרה שונה באמצעות acronis backup and restore 10 שאמור להכין את היוניברסל ריסטור זה לא הצליח והוינדוס לא עולה, נותן ישר מסך כחול. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פה את הנושא גם אם באמצעות תוכנות אחרות, זה יכול להיות מאוד שימושי עבורי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by MishaK,

עם אפשרות להוסיף משהו ב-ID3 TAG לכול הקבצים בלחיצת כפתור. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by lipa,

איך אני רואה אותו במחשב ? ואיך אני הופך אותו לקובץ AVI ?

8. Started by shtrodel,

בכותרת. למספרה גדולה ורצינית, צריך תוכנה לתסרוקות נשים\גברים. ומה צריך חוץ (ממחשב כמובן) איך בעצם זה עובד מצלמים תמונה או שזה ע"י מצלמת רשת ב-"LIVE"? אם מישהו מכיר.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין במדריך להגדרת המאפיינים ב-uTorrent. אין לי בעיה עם פורטים. הגדרתי פורט, ופתחתי אותו בפיירוול ובראוטר, וב-uTorrent יש וי עם עיגול ירוק, ככה שהפורטים בסדר. מה שאני רוצה לדעת, זה איפה בדיוק בהגדרות, בכל מסך, רצוי לשים וי ואיפה לא. מה שהכי חשוב לי זה לדעת מה בדיוק להגדיר במסכים Preferences\BitTorrent ו-Preferences\Advanced, על-מנת שמהירות ההורדה שלי תהיה מיטבית (אני מוריד כ-10 טורנטים במקביל, בד"כ). דרך אגב, אני מריץ את uTorrent במקביל ל-eMule.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by torrent,

שלום, יש הרבה תוכנות זדוניות ברשת, איך אני בודק אם תוכנה מכילה וירוס/פוגענית ? לאיזה אנטיוירוס יש את אחוזי הדיוק הטובים ביותר בתחום הזה ואיך אני יודע שהוא לא מתריע "התרעת שווא" והתוכנה אכן נקייה למרות שסימן אותה כזדונית? כאן אני קצת סוטה מהעניין, אם זה אכן וירוס, מה ברוב הפעמים המטרה שלו? להאט לי את המחשב? לדלות ממנו מידע? למחוק לי את הזיכרון? האם כל אלה אפשריים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום חברים, רציתי לשאול איך מגבים את כל המיילים וכם אנשי הקשר באאוטלוק 2007 ואת כל התיקיות כדי להעביר לאאוטלוק במחשב אחר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. מידע כללי :מוריד סרטי ווידאו והייתה הפסקת חשמל לאחרונה(לא זוכר אם הבעיה הייתה אחרי הפסקת החשמל או לפני) כל פעם שאני נכנס לתיקיות מסוימות שנמצאות על שולחן עבודה (לא המיסמכים שלי) המחשב עושה מין ריענון כזה ואז הוא נותן חלון של דוח שגיאות: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. ואז אני לוחץ אל תשלח\שלח וזה עושה רענון גדול שמעלים הכל חוץ מהרקע וחוזר תוך כמה שניות בלי התקייה והבעיה גם שלוחץ על מדייה פלייר יש את אותה שגיאה רק במקום שכתוב אקספלור כתוב wmplayer.exe ולרוב גם חלון שאומר: drwtsn32.exe בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. משהו יכול אולי לעזור בבעיה כי זאת בעיה מאוד מציקה אי אפשר לראות סרט ווידאו או להכנס לתקיות.. אלה פרטים של מערכת …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by snirf,

אני צריך תוכנה טובה להעברת שידור באמצעות מצלמת אינטרנט. תוכנה שתעביר שידור באיכות טובה... (מלבד Windows media encoder) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מאז גרסה 10.0.5.0 אין יותר אפשרות להוריד את Download Accelerator Plus במצב לא מקוון (חוץ מבאתרים כמו Softpedia). ויותר גרוע מזה: החל מגרסה 10.0.5.1, ההתקנה החלה להכריח אותי להפוך את Speedbit לדף הבית שלי ולמנוע החיפוש שלי, כדי להמשיך בהתקנה (שמתבצעת באופן מקוון) (הלחצן Next לא זמין עד ששתי האפשרויות מסומנות). ראו קובץ מצורף. ב-Softpedia, שהוא האתר היחיד שמאפשר לי להוריד את קובץ התקנה לא מקוונים של תוכנת DAP, אני נאלץ להסתפק רק בגרסה הנוכחית שיש שלי (10.0.5.0), שכן כל האתרים האחרים, מאפשרים לי להוריד את הגרסה האחרונה של התוכנה (10.0.5.2) רק באופן מקוון, ועם מסך הריגול הזה. מה אני יכול לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by tall978,

שלום רב. אני מחפש המלצה לתוכנה לניהול משותף של קבצים עבור מספר מחשבים שמחוברים לאותה הרשת בסדר גודל של 10 מחשבים בחברה. המטרה בעיקר היא לנהל תיעוד של שינוי הקבצים לכן אני לא לוקח את אחד השירותים החינמיים של גוגל דרייב או דרופבוקס. הדגש כרגע על תוכנה חינמית, משיטוט שלי ברשת אני מוצא רק תוכנות שהגרסה החינמית שלהן מוגבלת ביותר וכרגע זה לא דבר רלוונטי. אשמח לשמוע האם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה. טל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by amiel333,

שאני מכניס דיסאוןקי או כל סוג של USB אחר זה פשוט לא מזהה אותו רק את העכבר זה מזהה עכשיו אחרי קצת בדיקה הבנתי שזה בעיה בדרייבר של זה ולא מצאתי מאיפה אני יכול להוריד אפשר הורדה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. השימוש בפיירפוקס יכול להיות נוח ומהיר אף יותר, אם משתמשים בכמה קיצורי מקלדת שימושיים. מדריך זה מראה את קיצורי הדרך השימושיים ביותר, שיקלו עליכם את הגלישה. המדריך כאן: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_29.html

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by xTz,

אהלן, כמו שרשום בכותרת מחפש תוכנות שבודקות תקינות כרטיס מסך ולוח אם, שימו לב שאני מחפש תוכנות שעולות מדוס, כלומר כאלה שיוכלו לבדוק את הרכיבים הנ"ל ברגע שהמערכת קורסת והאם הבעיה היא באחד הרכיבים האלה (כמו memtest לזכרונות) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. בדר"כ אני רגיל שאם אני מסמן טקסט וכותב משהו הטקסט שסומן נמחק. מאז הפעם האחרונה שהתקנתי את וורד, הדבר השתנה וכעת הטקסט שאני כותב מתווסף בתחילת הטקסט שסומן. הייתי רוצה לשנות את זה, ואני מניח שזה לא עסק מורכב (פשוט סימון איזו תיבה איפהשהו באפשרויות) רק שאין לי מושג איפה לחפש את זה - עזרה ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by guy94,

חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. לא הייתה לי כותרת טובה יותר... בקיצור...לפני יומיים אני גולש לי להנאתי באינטרנט ופתאום בום מסך כחול הווינדוס לא עלה כמה שניסיתי...קיצר אבא לוקח את המחשב למעבדה (הוא טוען שאחד הטכנאים שם חבר שלו) הטכנאי עובד על המחשב עד היום בסוף הוא אמר שהיו מלא וירוסים והוא ניקה אותם, ושאנחנו צריכים אנטי וירוס נורמלי וחוקי למהדרין. בקיצור הוא לקח 180 שקל ועכשיו הכל עובד. עכשיו השאלות... האם וירוסים באמת יכולים לגרום למסך כחול? פשוט לא שמעתי על כאלה... יש לי NOD32 ... הוא מעודכן והכל...אין מה לדאוג בעיקרון נכון? אז איך נכנסו הוירוסים? עכשיו עוד משהו...כשאני משחק פיפא 2007 נגד אנשים באינטרט אני סוגר את הפיירוול (Zone Alram) ואת האנטי וירוס. יכול להיות שבגלל זה נכנסו וירוסים? בזמן שאני מש…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Dead_pool,

למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. הפעלתי סנכרון בשתי דפדפנים לפני החלפה למחשב חדש. פיירפוקס. כרום. בכרום זה פשוט מעולה! התחברתי במחשב החדש אחרי שהתקנתי כרום למייל, ומיד הכל חזר לי מול העיניים. הכל. סיסמאות. מועדפים. סימניות - פשוט מעולה! בפיירפוקס? כלום. התחברתי, ולא קורה שום דבר. יש מצב הוא לא גיבה לי את כל הדברים שלי? בוודאות היה מסומן בווים סימניות, סיסמאות, היסטוריה, הכל. אני אשמח לדעת אולי אני עושה משהו לא בסדר? אולי צריך להפעיל אותו בצורה "מנהל" כל שהיא? איפה הוא מאחסן בכלל את כל המידע שלי שביקשתי ממנו לגבות ולסנכרן? על איזה ענן? כי אולי משם אני אגיע אליו.... חבל שפיירפוקס לא עושה את העבודה כמו כרום. כרום פשוט …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי! אם יש לי קובץ בסביבות ה-7, איך אני יכול לחלק אותו לדוג' לשלושה חלקים באמצעות Winrar? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. הייתי עם Itunes בגלל האייפוד שלי, אבל לפני איזה חודשיים וחצי עברתי ל-WMP, שגם מנהלת לי את הווידאו. בכל מקרה, אני לא ממש מרוצה משתיהן אז אני מחפש תוכנה חדשה. חשובה לי האפשרות שהיא תנהל גם את קבצי הווידאו שלי, ולא רק את המוזיקה. זהו בערך... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים