תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי אנטיוירוס Norton AntiVirus 2005 ולפני יומיים הוא רושם לי שנגמרה התקופה של האנטיוירוס , ניסיתי לעשות Activation אבל אז נתקע לי החלון של ה- Activation מחקתי את האנטיוירוס והפעלתי את המחשב מחדש , ניסיתי להתקין אותו מחדש ואז שוב קרה אותה בעיה , אחרי ההתקנה הוא פותח לי את החלון של ה- Activation ושוב נתקע מחקתי את האנטיוירוס הזה , הפעלתי את המחשב מחדש ואז ניסיתי להתקין Norton AntiVirus 2006 , ושוב אותה בעיה עלתה , מה אני יכול לעשות ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפשת תוכנה שאפשר באמצעותה לחתוך קטעי וידאו. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פעם ביקשתי ממישהו עזרה בנוגע ל-Windows להפתעתי, הבנאדם שלח לי קובץ Gif חמוד ביותר שבו רואים את הפעולות שאני צריך לעשות בזמן אמת, כמו סרטון, כלומר ממש רואים את העכבר שלו זז ולוחץ על כפתורים, פשוט חמוד! זה היה לפני המון זמן ואני לא זוכר באיזו תוכנה הוא השתמש, אתם מכירים במקרה את התוכנה הזו? אני מחפש אותה כבר הרבה זמן.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יכול לקבל מילים, אבל לא מצליח לשלוח. מקבל הודעה שהמייל לא הועבר ומיד לאחר מכן מקבל מייל מצוות outlook האומר: please sign in and validate your Outlook.com account כאשר אני עושה זאת, מקבל הודעה "אימות החשבון שלך כדי שתוכל לשלוח דואר אלקטרוני, אנחנו צריכים לאמת את החשבון שלך. אנחנו מבטיחים שזה לא יקרה בכל פעם שתשלח דואר אלקטרוני". במקרה הטוב מאפשר להכניס רצף אותיות/מספרים ואחרי שאני לוחץ על "אמת" הוא "חושב" עד אין קץ ודבר לא קורה. משהו יכול להגיד איפה הבעיה ומה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ותודה לאסף ממנטור על העזרה... א. ICQ -> Preferences -> Miscellaneous ב. לסמן Multi langauge support ג. להיכנס ללוח בקרה... ד. המשך בקובץ
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תכנת פירמוט שלא משאירה אחריה עקבות (קבצים) - מנטרלת שחזור קבצים ישנים שהיו על הדיסק תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הורדתי את הנגן vlc התקנתי והוא עובד רק יש בעיה חת שהוא לא מראה תמונה אלא רק משמיע סאונד סוג הקובץ הוא mp4 יכול להיות שהייתי צריך להגדיר את הנגן שינגן קבצי mp4 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבר משהו כמו 2-3 חודשים נמשך... כל מה שאני מנסה להוריד דרך ביטורנט לא יורד ולא מתחבר בכלל לשום יוזר(לא SEEDER ולאLEACHER) זה כאילו מראה לי כמה אנשים יש (נגיד 500 SEEDER ו300 LEACHER) אבל זה לא מתחבר לי אל אף אחד גם אם אני משאיר תקליינט שלי פחות יום או יותר ניסיתי כמה קליינטים חדשים/ישנים אצל אף אחד זה לא התחבר לי.... וזה גם לא משנה איזה קובץ אני בוחר משחק/סרט/תוכנה משהו! וגם כל הטורנטים שאני מנסה הם לא איטיים ולא כלום (מאתר פרטי) קיצר משהו יכול לעזור לי? SweeT EviL
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תכנה לחיפוש קבצים במחשב ? פשוט מאז שעברתי ל win 7 אני ממש לא מסתדר על ה search ...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
סוג של לוחם אם אתם לא מצליחים לראות את התמונה אז כנסו ללינק שמצורף פה למטה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה בפיירפוקס גרסה 30.0. בשלב מסויים כשאני לוחץ על קישורים להורדת קבצים הוא "טוען" את העמוד ללא סוף, לא מופיע חלון דו-שיח לשמירת הקובץ. לפעמים זה נפתר ע"י ריסוט של הדפדפן ולפעמים אני צריך לרסט את המחשב כולו. יש פיתרון לדבר המעצבן הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין WINRAR חינמי לבין אחד עם רישיון שעולה כסף ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש כלי כזה שמאפשר לתרגם מילה במהירות? לראשונה נתקלתי במאמר באנגלית שיש בו הרבה מילים שאני לא מכיר בכלל, ואני מוצא את עצמי קוטע את הקריאה והולך למורפיקס. זה לא יעיל וזה גוזל לי מלא זמן (החלפת טאב, כתיבת המילה; כי זה PDF ואי אפשר לעשות העתק-הדבק). יש תוכנה כלשהי שיכולה להועיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מייל שלי ב-google. רציתי לדעת יש עוד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ויש עוד כמה דברים ב- google. האם כל גוגל תמונות וגוגל דרייבר ועוד כמה דברים יושבים בתוך מייל שלי וגורמים לי הגדלה נפח הגודל תיבות מייל שלי . ובסוף ניגמר לי גודל נפח פנוי בתיבה מייל שלי. האם זה נכון? אני יודע המייל גוגל שלי יש לי תיבה נפח בגודל מקסימום 15GB. איך מפרידים בניפרד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ועוד כמה דברים בגוגל ? אני לא רוצה שכולם ביחד יהיה באותו רק המייל שלי. בגלל שזה תופס הרבה מקום בתיבה המייל שלי. בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בתוך התיקייה של המועדפים תיקייה שנקראת "סרגל המועדפים". לאחר שאני מוחק אותה היא חוזרת. אני מוחק שוב והיא חוזרת שוב וחוזר חלילה. האם יש אפשרות למחוק את התיקייה הזו לצמיתות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנה outlook express על מנת לבדוק את האימיילים שלי, והייתי מקבל הרבה מאוד (!) ספאם לפני מס' ימים ראיתי את תוכנת IncrediMail בעבודה, למרות ששמעתי על התוכנה הזו לפני הרבה זמן, מעולם לא התקנתי אותה ורציתי לבדוק אותה, התקנתי היום את התוכנה, וזה פשוט משנה את ההתיחסות שלי לאימיילים תוכנה מעולה, די מרשימה יש בה כל מה שאני רוצה שיהיה בתוכנת האימייל שלי. בנוסף התוכנה חינמית, ואינה מציגה פרסומות או כתב על ההודעות - בניגוד לתוכנות אימייל חינמיות אחרות או שירותי אימייל חינמיים מבוססיי ממשק רשת ( Webmail) אתר התוכנה - www.incredimail.com באתר גם כן ניתן להוריד תוספות לתוכנה - עיצובים נוספים, רקעים, צלילים, מודיעים ( = בתוכנה ישנה אפשרות שמודיעה על אימיילים חדשים, כמו…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שצוין בכותרת אני מעוניין להתחבר עם חשבון המייל שלי (or2ooo@walla.com), אל Outlook 2010, אבל הוא לא מוצא את ההגדרות המתאימות (ניסיתי מצב מוצפן וגם מצב לא מוצפן), ניסיתי לשנות ל-סיומת IL (כי מן הסתם אנחנו בישראל), אבל עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיון? יש אפשרות של הגדרה ידנית, נראה לכן שזה הכרחי, כי לי אין מושג מה אני צריך לכתוב שם...? אשמח לעזרה. אני לא עובר לגמייל, מהסיבות שלי.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה קלילה ופשוטה לחיתוך שירים (לכל הפורמטים בערך.) יש חיה כזאת? אם כן אשמח לעזרה והצעות.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא החינמית וההגדרות שם מעצבנות אותי. נראה לי שהוא יותר מזיק מאשר מועיל. אחרי שהורדתי את הAVAST הורדתי משחק רשת (wolf team אם זה משנה) והוא פעל יופי. אח"כ המחשב שלי נשלח לתיקון והזיכרונות שלו הוחלפו ומאז בכל פעם שאני נכנס למשחק ובוחר את השרת של ישראל אני רואה הודעה לשניה של משהו עם לבדוק את הפיירוול ואז הוא נותן לי לבחור חדר לשחק בו כרגיל ואחרי שאני לוחץ game start הוא מראה את המפה של האיזור כרגיל אבל במקום להעביר אותי לאיזור פתאום שומעים סירנה ואז קול רובוטי אומר "A virus has been detected" או משהו כזה וזה נתקעל על התמונה של המפה ומדי פעם הAVAST חוזר על עצמו. פעם אחת הצלחתי לקפל את המשחק וראיתי שזה היה הAVAST ולא הAVG... איך אני מגדיר את המשחק כ"חריג"? (לפחות…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-