עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. או בקיצור , יש לי סרט בדיסק די וי די בלי כתוביות בעברית , ויש לי את הכתוביות בעברית , איך אני יכול לנגן אותם ביחד? תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=352627 יהיה אפשר לעקוף את זה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כמו שצוין בכותרת אני מעוניין להתחבר עם חשבון המייל שלי (or2ooo@walla.com), אל Outlook 2010, אבל הוא לא מוצא את ההגדרות המתאימות (ניסיתי מצב מוצפן וגם מצב לא מוצפן), ניסיתי לשנות ל-סיומת IL (כי מן הסתם אנחנו בישראל), אבל עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיון? יש אפשרות של הגדרה ידנית, נראה לכן שזה הכרחי, כי לי אין מושג מה אני צריך לכתוב שם...? אשמח לעזרה. אני לא עובר לגמייל, מהסיבות שלי.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום הזה, כיוון שאין פה פורום אינטרנט בכללי, והנושא המדובר הוא על יישום ה-JRE שמותקן במחשב שלי. מאז יום שבת 12.1.21013, בו פורסמה ב-Ynet, הכתבה בה הממשל האמריקאי ממליץ לכבות את ה-Java (ה-JRE בכללי) בגלל פרצת אבטחה חמורה, כאשר חזרתי לביתי במוצ"ש, נוכחתי לשים לב לכך, כי ה-JRE פשוט נעלם כלא היה מהמחשב שלי (הן ממערכת ההפעלה והן מהפיירפוקס שלי). אני כלל לא זוכר שהסרתי אותו מהמחשב שלי. במחשב של אימא ואבא שלי, זה לא קרה ופשוט בפיירפוקס, פיירפוקס התריע כי התוסף החיצוני של Java גורם לבעיות אבטחה, אבל לא ניטרל אותו בעצמו, אלא אני הייתי צריך לנטרל אותו. האם לאנשים אחרים קרה הדבר הזה, שה-Java נעלם להם מהמחשב בפתאומיות? איך זה קרה לי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Dead_pool,

למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by odi,

האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי, אני מחפש תוכנה מהירה ונוחה שתכווץ לי תגודל של כמה קטעים שאני רוצה לעלות ל youtube ..זה 57.6 מגה ל 3 דקות (19.2 לדקה) ב avi..ואין לי שום בעיה שאיכות תהרס והכל..ולא משנה לי הפורמט העיקר שהאתר יקרה וכל נגן וידאיו נפוץ (כמו מדיה פלייר , ווינמפ..)אז אם יש משו שמכווץ טוב (כדי לחסוך בזמן הupload) אשמח לשמוע.. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, אתם מכירים תוכנה יחסית פשוטה לשימוש? או יותר מסובכת, אני אסתדר, שאפשר להכין אתה מצגת תמונות ותאפשר לי לערוך אותה? הכוונה היא להוסיף מוזיקה/כיתוב/שינוי הצורה והמהירות שהתמונות מופיעות וכו'... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, אני מחפש את הרקע מטריקס באנימציה (שזה זז ) באיכות גבוהה . ערכתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי את זה בשום מקום! תודה !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Prometheus,

יש לי כרגע את התוכנה של ליונטוורק, המהירות שלי לא עוברת את ה 60 (יש לי חיבור של 1 וחצי מגה)... אתם מכירים תוכנה מעולה ומהירה? על כמה היא מורידה? אם אפשר אז לפרט על הממשק ואם הוא נוח או לא... דרך אגב, ניסיתי גם את אזוראוס, משום מה אני לא עובר את ה- 30... פתחתי את הפורטים שצריך לפתוח, ככה שלא זאת הבעיה... תודה.

11. Started by or0126,

יש לי directx 10 והוא עושה לי בעיות איך אני מתקין בחזרה את הdirectx 9.c?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי, יש כלי כזה שמאפשר לתרגם מילה במהירות? לראשונה נתקלתי במאמר באנגלית שיש בו הרבה מילים שאני לא מכיר בכלל, ואני מוצא את עצמי קוטע את הקריאה והולך למורפיקס. זה לא יעיל וזה גוזל לי מלא זמן (החלפת טאב, כתיבת המילה; כי זה PDF ואי אפשר לעשות העתק-הדבק). יש תוכנה כלשהי שיכולה להועיל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by bugosdckh,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שממירה קובץ תמונה bmp ל gif מבלי לפגוע בתמונה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) זאת השגיאה שאני מקבל עבור כל דרייבר שאני מנסה להתקין, בXP הכרטיס שלי עובד ללא שום בעיה ניסיתי 3 גירסאות של דרייברים(כולל האחרונה 8.1) ובכולם אותה הבעיה->מקבל את השגיאה הנ"ל <=מפרט בצד יש למישהו פיתרון? בתודה מראש נ.ב לא מצאתי פיתרונות בחיפושים, לא בגוגל ולא פה באתר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by vato_loco,

יש לי דיסק של דיוידי של קליפ מסויים ואני רוצה להעתיק אותו. אין לי 2 כוננים במחשב, ופעם הצלחתי דרך נרו 8 יצרתי IMAGE או משהו איך אני עושה את זה? רב תודות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. איך מורידים סרטים למחשב מאתרים כמו זה www.youtube.com תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

ותודה לאסף ממנטור על העזרה... א. ICQ -> Preferences -> Miscellaneous ב. לסמן Multi langauge support ג. להיכנס ללוח בקרה... ד. המשך בקובץ

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Toxin II,

היי, לאחרונה התחלתי להתעסק עם המחשב הישן שלי, שלא נגעתי בו שנים. בכל אופן, פתאום נזכרתי שיש לי כתובת אימייל שאני מעוניין להכנס אליה, אלא ששכחתי את הסיסמא ו\או את הPW RECOVERY QUESTION. אני יודע שע"ג המחשב הישן הסיסמא ככל הנראה שמורה בCOOKIES ותהיתי לעצמי, האם מישהו יודע כיצד אני משחזר סיסמא דרך הקוקיז? האם יש תוכנה לדבר? האם יש מקום בו הם נשמרים? אודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by dudi2002,

פרמטתי את המחשב בפעם המי יודע כמה, ואני צריך מס' תוכנות ספציפיות להגנה עליו. מותקנת אצלי כבר אנטי וירוס של mecafee 2007 וAd Aware 2007 נגד סוסים טרויאנים ורוגלות. האם תוכנות אלו מספיקות או שצריך עוד כמה? ואיזה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Xmen,

למה זה טוב?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הבקשה בכותרת, אני לא מחפש איזה תוכנה ניהול במסווה של תוכנה דואר, אלא רק תוכנה ניהול.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by oded6188,

במקום העבודה שלי מדפיסים כרטיס באופן ידני (עם המכונה הזאת שמדפיסה שעה על הכרטיס) לפני 6 שעות נגמר החודש, ואני רוצה לחשב בדיוק כמה שעות עבדתי... להתחיל לחשב 10 כרטיסים של 10 עובדים שונים זה מורט עצבים יש תוכנה שאפשר להכניס לה את הנתונים והיא תעשה את החישוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by wally13,

שלום לכולם! איך פותחים קובץ עם סיומת "ROM". בתודה מראש wally13

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.