תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב היום ואיכשהו כונן D נמחק לי, אני בטוח ב 100% שלחצתי למחיקה של כונן C וגם בחרתי בפירמוט מהיר ושהמחשב סיים לפרמט (משו כמו 5-10 דקות) נכנסתי למחשב שלי וכונן D לא היה שם והלכו לי איזה 450GB יש איזה דרך להחזיר את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצגת שאני רוצה לצרוב לדיוידי ולהציג בטלויזיה. אם מישהו יודע איך אז אני אשמח לדעת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוג של לוחם אם אתם לא מצליחים לראות את התמונה אז כנסו ללינק שמצורף פה למטה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שצוין בכותרת אני מעוניין להתחבר עם חשבון המייל שלי (or2ooo@walla.com), אל Outlook 2010, אבל הוא לא מוצא את ההגדרות המתאימות (ניסיתי מצב מוצפן וגם מצב לא מוצפן), ניסיתי לשנות ל-סיומת IL (כי מן הסתם אנחנו בישראל), אבל עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיון? יש אפשרות של הגדרה ידנית, נראה לכן שזה הכרחי, כי לי אין מושג מה אני צריך לכתוב שם...? אשמח לעזרה. אני לא עובר לגמייל, מהסיבות שלי.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באופן מפתיע או שלא, שמתי לב שאחרי העדכונים של השבוע האחרון בווינדוס 10, כאשר אני פותח את הדפדפן של פיירפוקס על לשונית- 3 לשוניות, הוא פשוט צורך כמות אדירה של זיכרון לפעמים מגיע ל-11 ג'יגה זיכרון ועוד אחוזי עיבוד נכבדים של המעבד. עכשיו אני לא יודע אם אם זה קשור למיקרוסופט או מישהו התקין לי איזה כורה ביטקוין על הדפדפן, השאלה איך לבדוק את זה? הגרסה של הדפדפן הכי עדכנית, יש אנטי וירוס קספרסקי כרגע סורק, לא מצא משהו הוא כמעט בסוף... יש מצב משהו שעקף את האנטיוירוס? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה תת הפורום המתאים אבל אשאל פה בכל מקרה בגלל שזה מאד לחוץ.. יש לי תרגיל להגיש ב-MATLAB הקשור לתחום שיטות חישוביות ההוראות בתמונה המצורפת: בעקרון זה תרגיל דיי קצר במטלב הבעיה היא שאני צריך להגיש אותו עד מחרתיים ובדרך אני צריך להתכונן למבחני אמצע.. (למי שתוהה, איפה שאני לומד מטלב הוא קורס במפני עצמו ולכן יש בו תרגילים להגשה וכו'..) אני אודה לכם מכל הלב אם מישהו יוכל לתת לי קוד לפתרון. אגב, בתמונה השנייה יש קוד דומה לתרגיל אחר, רק כדי להראות בערך איך זה אמור להראות.. תודה מראש לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנא ענו לי בהקדם האפשרי.
-
עד היום השתמשתי בתוכנה outlook express על מנת לבדוק את האימיילים שלי, והייתי מקבל הרבה מאוד (!) ספאם לפני מס' ימים ראיתי את תוכנת IncrediMail בעבודה, למרות ששמעתי על התוכנה הזו לפני הרבה זמן, מעולם לא התקנתי אותה ורציתי לבדוק אותה, התקנתי היום את התוכנה, וזה פשוט משנה את ההתיחסות שלי לאימיילים תוכנה מעולה, די מרשימה יש בה כל מה שאני רוצה שיהיה בתוכנת האימייל שלי. בנוסף התוכנה חינמית, ואינה מציגה פרסומות או כתב על ההודעות - בניגוד לתוכנות אימייל חינמיות אחרות או שירותי אימייל חינמיים מבוססיי ממשק רשת ( Webmail) אתר התוכנה - www.incredimail.com באתר גם כן ניתן להוריד תוספות לתוכנה - עיצובים נוספים, רקעים, צלילים, מודיעים ( = בתוכנה ישנה אפשרות שמודיעה על אימיילים חדשים, כמו…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא החינמית וההגדרות שם מעצבנות אותי. נראה לי שהוא יותר מזיק מאשר מועיל. אחרי שהורדתי את הAVAST הורדתי משחק רשת (wolf team אם זה משנה) והוא פעל יופי. אח"כ המחשב שלי נשלח לתיקון והזיכרונות שלו הוחלפו ומאז בכל פעם שאני נכנס למשחק ובוחר את השרת של ישראל אני רואה הודעה לשניה של משהו עם לבדוק את הפיירוול ואז הוא נותן לי לבחור חדר לשחק בו כרגיל ואחרי שאני לוחץ game start הוא מראה את המפה של האיזור כרגיל אבל במקום להעביר אותי לאיזור פתאום שומעים סירנה ואז קול רובוטי אומר "A virus has been detected" או משהו כזה וזה נתקעל על התמונה של המפה ומדי פעם הAVAST חוזר על עצמו. פעם אחת הצלחתי לקפל את המשחק וראיתי שזה היה הAVAST ולא הAVG... איך אני מגדיר את המשחק כ"חריג"? (לפחות…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אנטי ווירוס של kaspersky personal גירסה 5.0121 גירסה הPRO התוכנה אזות טובה מאוד!!!! אבל אי לוקחת לי הרבה משאבי מערכת 19,348 שימוש בזיכרון.. זה הרבה לא ?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שחזרתי מסט צילומים בים ובין התמונות שצילמתי יש שתיים שכשאר צפיתי בהן על המחשב הבחנתי במתכת מעצבנת שנתקעה לי בפריים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שביכולות "להעלים" אותה מהתמונה המקורית? אני מצרף פה את שתי התמונות מוקטנות, אם יש מישהו שמוכן לעזור לי עם זה הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי ואני אשלח לו את הקובץ המקורי כבר. שימו לב למוט המתכת שמציץ לו בצד הימיני של התמונה ופה למוט המתכת שמזדנב לו לים, גם בצד בימני תודה מראש לכל העוזרים, יוסי
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים...יש לי עבודה להגיש ורציתי לדעת בבקשה איך אני יכול להקטין או להגדיל אובייקט מסויים שסימנתי אותו עם Marqee... תודה רבה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה כבר משהו כמו 2-3 חודשים נמשך... כל מה שאני מנסה להוריד דרך ביטורנט לא יורד ולא מתחבר בכלל לשום יוזר(לא SEEDER ולאLEACHER) זה כאילו מראה לי כמה אנשים יש (נגיד 500 SEEDER ו300 LEACHER) אבל זה לא מתחבר לי אל אף אחד גם אם אני משאיר תקליינט שלי פחות יום או יותר ניסיתי כמה קליינטים חדשים/ישנים אצל אף אחד זה לא התחבר לי.... וזה גם לא משנה איזה קובץ אני בוחר משחק/סרט/תוכנה משהו! וגם כל הטורנטים שאני מנסה הם לא איטיים ולא כלום (מאתר פרטי) קיצר משהו יכול לעזור לי? SweeT EviL
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש כלי כזה שמאפשר לתרגם מילה במהירות? לראשונה נתקלתי במאמר באנגלית שיש בו הרבה מילים שאני לא מכיר בכלל, ואני מוצא את עצמי קוטע את הקריאה והולך למורפיקס. זה לא יעיל וזה גוזל לי מלא זמן (החלפת טאב, כתיבת המילה; כי זה PDF ואי אפשר לעשות העתק-הדבק). יש תוכנה כלשהי שיכולה להועיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קפץ לי היום עדכון תוכנה של הAdobe Reader המחשב שלי ישן יחסית ושמתי לב שהעדכון החדש צורך הרבה (!!) יותר משאבים ולמחשב שלי גם ככה קשה לסחוב... איך אני חוזר לגרסא הקודמת ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ....
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדקתי בהרבה מקומות שונים ומחשבים אחרים.שהיה ממושכת באתר זאפ ללא פעילות תוקעת את האינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנא פרטו מדוע בחרתם בדפדפן ? בתודה אבירן .
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי מברשות לפוטושופ CS. וזה דבר ממש מגניב אלה 2 עבודות ראשונות שלי איתם. שנייהם בגודל של דסקטופ 1152X אז מי שמעוניין שיתכבד. זאת אותה אחת בגרסה אחרת
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אממ אני עכשיו עם הMV2PLAYER אני די מרוצה ממנו אבל חשבתי יש משהו עדיף,יותר טוב. שמעתי הרבה על BSPLAYER אבל היה לי ניסיון קטן איתו וממש לא אהבתי אותו, לא יודע משהו בו לא נראה לי..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של יומן אלקטרוני שבה אני יוכל לארגן לי את כל התראיכים של הבחינות ואת הזמנים משהו מכיר חיה כזאת? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-