תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי 11 דפים במחשב שאני רוצה להפוך את כולם לדף אחד של PDF איך אני עושה את זה? אני יודע שיש לי אופציה ברגע של הסריקה לבחור PDF אבל אין לי פיזית את הדפים יותר, אלא רק על המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אתר שאני משתמש בו באופן קבוע (trakt.tv) מאתמול בערב נטען לי בלי העיצוב, אני מקבל רק טקסט ותמונות בצד השמאלי של הדפדפן וזהו.. ניסיתי לרסט את המטמון של הדפדפן, למחוק עוגיות, לנסות בדפדפן אחר, לרסט את המחשב וגם את הראוטר ושום דבר לא עוזר. כשאני נכנס לאתר דרך הפלאפון (WIFI או סלולארי) האתר עולה כמו שצריך. איך אפשר לסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קפץ לי היום עדכון תוכנה של הAdobe Reader המחשב שלי ישן יחסית ושמתי לב שהעדכון החדש צורך הרבה (!!) יותר משאבים ולמחשב שלי גם ככה קשה לסחוב... איך אני חוזר לגרסא הקודמת ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ....
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם מה שאני עושה זה אפשרי מבחינה מעשית אני רוצה לחבר את הפקס באופן ישיר למחשב ולקבל את הפקסים למחשב ולראות אותם לפני שאני מדפיס את הפקסים תגידו לי אם אני טועה אני צריך כולה כרטיס מודם PCI וזהו נכון ???? אהה ועוד משהו אם מישהו מכיר איזשהי תוכנה כזו שעושה את זה אני שמעתי על WINFAX היא טובה או שיש תוכנה יותר טובה ממנה ???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! צריך עזרה דחוף!! עשיתי ניקוי למחשב מוירוסים ופתאום כשאני מעלה את המחשב הוא אומר לי שאין את הקובץ ieksplorer.exe וכחיפשתי אותו מצאתי אותו עם סיומת שונה טיפה בטח קלקול שוירוס עשה. כמו כן לדעתי הספרייה השתנתה אבל זה אני לא בטוח. זה לא נכנס לי לאינטרנט, ממש משתק אותי מה לעשות?! עכשיו אני כותב מהמחשב של העבודה אצלי בבית אין לי אפשרות כאמור להיכנס לאינטרנט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי שתי סרטים מהרשת אחד מקודד בDIVX ואחד מקודד בXVID ובשניהם התמונה נראת אך הקול לא פועל. יש לי את הcodec האחרונים של שניהם ה5.0.2 והXviD-08082002-1. למישהו יש במקרה רעיון איך להפעיל את הקול בשני הסרטים? (בכל שאר הסרטים שיש לי הקול פועל מצויין). נ.ב - אני כמובן מדבר על סרטים חופשיים ברשת ללא זכויות יוצרים(Home Made).
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כשיצא אינטרנט אקספלורר 7 מייד הורדתי אותו... ולאחר תקופה שהוא התחיל לעשות לי בעיות ולהיות ממש כבד ותקוע מחקתי וחזרתי לIE6... ניסיתי לתת לאקספלורר 7 עוד הזדמנות והתקנתי לפני חודש אקספלורר 7 שוב... אבל יש עכשיו המון בעיות, בעיות בסקין שלו [פתאום המראה משתנה למראה ווינדוס 98], הדפדפן נתקע הרבה פעמים, ולפעמים תוקע גם את שאר המערכת כאשר הוא משאיר אחריו "שרידים" - תהליכים שלא נסגרו טוב... יש לכם אולי פיתרון חוץ מהחלפת דפדפן? ואם כבר החלפת דפדפן - ניסיתי לפני שבוע את הגירסא העברית החדשה ביותר של FIREFOX.. וברגע שנכנסתי לוואלה וראיתי טבלת תוצאות אחת שזה עיוות לגמרי ולא היה ניתן לקרוא, אמרתי לעצמי שהדבר האחרון שאני יעשה זה לעבור לפיירפוקס... אם אין ברירה, לאיזה דפדפן כד…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך ניתן לפרוץ סיסמאות של אתרי FTP???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא החינמית וההגדרות שם מעצבנות אותי. נראה לי שהוא יותר מזיק מאשר מועיל. אחרי שהורדתי את הAVAST הורדתי משחק רשת (wolf team אם זה משנה) והוא פעל יופי. אח"כ המחשב שלי נשלח לתיקון והזיכרונות שלו הוחלפו ומאז בכל פעם שאני נכנס למשחק ובוחר את השרת של ישראל אני רואה הודעה לשניה של משהו עם לבדוק את הפיירוול ואז הוא נותן לי לבחור חדר לשחק בו כרגיל ואחרי שאני לוחץ game start הוא מראה את המפה של האיזור כרגיל אבל במקום להעביר אותי לאיזור פתאום שומעים סירנה ואז קול רובוטי אומר "A virus has been detected" או משהו כזה וזה נתקעל על התמונה של המפה ומדי פעם הAVAST חוזר על עצמו. פעם אחת הצלחתי לקפל את המשחק וראיתי שזה היה הAVAST ולא הAVG... איך אני מגדיר את המשחק כ"חריג"? (לפחות…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה קלילה ופשוטה לחיתוך שירים (לכל הפורמטים בערך.) יש חיה כזאת? אם כן אשמח לעזרה והצעות.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במלא דברים שגיאות של DLL הרבה פעמים כתוב לי בתוכנות ובמשחקים שאני מנסה להפעיל שחסר לי קובץ XXXXXX.dll דוגמא: h t t p://up353.siz.co.il/up2/tdfyinycymmz.jpg בבקשה עזרה...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך מורידים סרטים למחשב מאתרים כמו זה www.youtube.com תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להמיר במכה אחת משהו כמו 50 קבצים JPG לאיכות נמוכה יותר / רזולוציה נמוכה יותר אני משתמש ב microsoft photo editor אבל צריך לעבור תמונה תמונה וזה משגע אותי עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי הרדיסק חיצוני של 1000 GB ואני רוצה להמיר מFAT לNTFS מבלי לפגוע בקבצים שיש בפנים! תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מישהוא מכיר תוכנה שלא דורשת התקנה (רצה ישירות מהusb) שיכולה ליצור קובץ תמונה של דיסק? וד"א כמה זמן לוקח לעשות תמונה של דיסק של 700mb?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנא ענו לי בהקדם האפשרי.
-
מהי הגירסה האחרונה של Real Player
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב היום ואיכשהו כונן D נמחק לי, אני בטוח ב 100% שלחצתי למחיקה של כונן C וגם בחרתי בפירמוט מהיר ושהמחשב סיים לפרמט (משו כמו 5-10 דקות) נכנסתי למחשב שלי וכונן D לא היה שם והלכו לי איזה 450GB יש איזה דרך להחזיר את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצגת שאני רוצה לצרוב לדיוידי ולהציג בטלויזיה. אם מישהו יודע איך אז אני אשמח לדעת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה (לא כמו פרימייר או אביד) שמכילה נטו אפקטים שונים של סאונד לעריכת וידאו ובאותה הזדמנות גם אולי אתר ממנו אפשר להסיג קבצי אודיו שונים בנושא. תודה!!!!!
-
כמו שצוין בכותרת אני מעוניין להתחבר עם חשבון המייל שלי (or2ooo@walla.com), אל Outlook 2010, אבל הוא לא מוצא את ההגדרות המתאימות (ניסיתי מצב מוצפן וגם מצב לא מוצפן), ניסיתי לשנות ל-סיומת IL (כי מן הסתם אנחנו בישראל), אבל עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיון? יש אפשרות של הגדרה ידנית, נראה לכן שזה הכרחי, כי לי אין מושג מה אני צריך לכתוב שם...? אשמח לעזרה. אני לא עובר לגמייל, מהסיבות שלי.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה כבר משהו כמו 2-3 חודשים נמשך... כל מה שאני מנסה להוריד דרך ביטורנט לא יורד ולא מתחבר בכלל לשום יוזר(לא SEEDER ולאLEACHER) זה כאילו מראה לי כמה אנשים יש (נגיד 500 SEEDER ו300 LEACHER) אבל זה לא מתחבר לי אל אף אחד גם אם אני משאיר תקליינט שלי פחות יום או יותר ניסיתי כמה קליינטים חדשים/ישנים אצל אף אחד זה לא התחבר לי.... וזה גם לא משנה איזה קובץ אני בוחר משחק/סרט/תוכנה משהו! וגם כל הטורנטים שאני מנסה הם לא איטיים ולא כלום (מאתר פרטי) קיצר משהו יכול לעזור לי? SweeT EviL
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-