תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: באחד יושבת מערכת ההפעלה, ה-SWAP, התוכנות, וכו'. בשני - יושבים דברים שהגישה אליהם לא רבה ולא נעשית באופן קבוע. לדוגמה: גיבויים שונים, סרטים, וכו'. עכשיו, סוף סוף (תודה לאל) הבאתי את המחשב למצב של שקט מוחלט. הכוונה בשקט מוחלט היא שכאשר אין שום רעש בסביבה שומעים אך ורק את ההרדיסקים מסתובבים. במצב שהם מנותקים אין אפשרות להגיד אם המחשב מכובה או דולק. איכות חיים. anyway, כאשר שני הכוננים פועלים ביחד, שומעים אותם.. הכוונה היא לא לרעש קריאה\כתיבה, אלא פשוט לרעש הסיבוב. מה שאני רוצה זה לכבות את הכונן השני (לכבות לחלוטין, שיפסיק להסתובב) כל עוד אני לא צריך אותו (וכשאני צריך אותו - פשוט להפעיל אותו חזרה, ידנית, בעזרת תוכנה). אני יודע שיש…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג עכשיו סרטים שהם לא בפורמט רחב יש לי שוליים גם בצדדים וזה נהיה ממש קטן איך עושים מסך רחב?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את דרייבר לבקר ה-SATA של לוח אם מדגם P5GV-MX של אסוס (מבוסס על צ'יפסט 915GV של אינטל) ופשוט לא מוצא. הדרייבר נדרש לצורך התקנת מערכת הפעלה (F6 Driver). באתר של אסוס אין זכר לדרייבר הזה וגם חיפושים ארוכים בגוגל העלו חרס. אודה לכל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בכותרת. למספרה גדולה ורצינית, צריך תוכנה לתסרוקות נשים\גברים. ומה צריך חוץ (ממחשב כמובן) איך בעצם זה עובד מצלמים תמונה או שזה ע"י מצלמת רשת ב-"LIVE"? אם מישהו מכיר.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנורטון מציע לי למחוק את csrss.exe אבל לא מחקתי האם אפשר למחוק? אם כן - איפה אני משיג קובץ כזה חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו אולי יודע איך אני מוחק את כל התמונות מרשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר ? אני רוצה מסיבה כלשהי לטעון אותם מחדש וחייב למחוק את הקיימות. יש לציין שאני משתמש בגירסה 8 בטא 566. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שיש דרך להכין קובץ אימיג' של מערכת ההפעלה ולפרוס אותו אחכ במחשבים בעלי חומרה שונה הכוונה היא עם תוכנה acronis universal restore אשר אמורה לאפשר פריסה של קובץ TIB למחשבים בעלי חומרה שונה. כמו כן יש את symantec restore anywhere ניסיתי להכין אימיג' עם acronis true image home 2010 ואחכ לשחזר אותו למחשב עם חומרה שונה באמצעות acronis backup and restore 10 שאמור להכין את היוניברסל ריסטור זה לא הצליח והוינדוס לא עולה, נותן ישר מסך כחול. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פה את הנושא גם אם באמצעות תוכנות אחרות, זה יכול להיות מאוד שימושי עבורי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בעיה ב youtube הוא רואה סרטונים אבל אין לו סאונד בסרטונים. הוא משתמש בויסטה 32 ביט וגולש ב IE 7 אשמח לעזרה , תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוג של לוחם אם אתם לא מצליחים לראות את התמונה אז כנסו ללינק שמצורף פה למטה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחלתי לבנות מודל של בית בית קרקע עם חצר וחנייה קטנה אשמח אם תתנו לי הצעות הערות איך להמשיך בעיצוב , בטקסטורות וכו' כמו כן אני אשמח אם תתנו לי בערך את ההצעה להגדרות הכי טובות לרנדר של האובייקט לדו מימד אני עובד על מאיה 8.5 , אני חדש על התוכנה , עובד כשיוצא לי (סופי שבוע אני בצבא ) . בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחלק מהסרטים אני פשוט לא יכול לשמוע את פס הקול. יש לציין שבמחשב אחר שומעים את פס הקול, כך שהסרט לא פגום או משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודעתי באיזה פורום לכתוב אז הלכתי על הפורום הנ"ל אני מחפש את היבואנים או חברה שנותנת תמיכה למוצרים של חברת ONTRACK תודה מראש למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם יש תוכנה (חופשית או בקנייה) אשר יודעת לחפש או לאתר תמונה מסויימת מתוך תמונה אחרת (למשל חיפוש של אדם מתוך תמונה של הרבה אנשים) ? כלומר תוכנה לזיהוי קלסתרון או משהו דומה לכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום פעם ראשונה שסרט HD מקרטע לי, זהו סרט בפורמט MKV למרות שיש לי כרטיס מסך מובנה intel 945 gma הכל עבד עד היום חלק יש למישהו רעיונות למה? עדכנתי קודקים klite ודרייברים של הכרטיס מסך מצאתי גם איזשהי תוכנה GMABooster שמאפשרת לקבוע את התדר של הכרטיס מסך, לא ממש עזרה . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לבלוטוס למחשב נייד. המחשב שלי הוא dell עוד פרטים: windows vista home basic intel® dual cpu t2410 @ 2.00GHz 3.00 GB RAM modile intel® 965 Express chipset family חיפשתי במנהל ההתקנים ואין לי מושג איפה זה אמור להיות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לחלק קובץ rar אחד למספר חלקים (part1, part2 וכו') בעזרת WinRAR? האם זה בכלל אפשרי ואם לא אז איזה תוכנה אני צריך בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום חברים...יש לי עבודה להגיש ורציתי לדעת בבקשה איך אני יכול להקטין או להגדיל אובייקט מסויים שסימנתי אותו עם Marqee... תודה רבה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צרבתי סרט + קובץ תרגום ובדיוידי רואים ג'יבריש דיוידי של LG RC-185 מה עושים? זה דיוידי מקליט.. איך עושים את הג'יבריש לעברית נורמלי? בכתבן רואים עברים. מה לעשות? עזרו לי דחוף.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול איך מגבים את כל המיילים וכם אנשי הקשר באאוטלוק 2007 ואת כל התיקיות כדי להעביר לאאוטלוק במחשב אחר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא החינמית וההגדרות שם מעצבנות אותי. נראה לי שהוא יותר מזיק מאשר מועיל. אחרי שהורדתי את הAVAST הורדתי משחק רשת (wolf team אם זה משנה) והוא פעל יופי. אח"כ המחשב שלי נשלח לתיקון והזיכרונות שלו הוחלפו ומאז בכל פעם שאני נכנס למשחק ובוחר את השרת של ישראל אני רואה הודעה לשניה של משהו עם לבדוק את הפיירוול ואז הוא נותן לי לבחור חדר לשחק בו כרגיל ואחרי שאני לוחץ game start הוא מראה את המפה של האיזור כרגיל אבל במקום להעביר אותי לאיזור פתאום שומעים סירנה ואז קול רובוטי אומר "A virus has been detected" או משהו כזה וזה נתקעל על התמונה של המפה ומדי פעם הAVAST חוזר על עצמו. פעם אחת הצלחתי לקפל את המשחק וראיתי שזה היה הAVAST ולא הAVG... איך אני מגדיר את המשחק כ"חריג"? (לפחות…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד קובץ וידאו מסויים ,שישנו באתר GOOGLE VIODEO. מצאתי את זה אבל לא הבנתי כלום משם: http://fucoder.com/code/google-video-bookmarklet/ איך אני מוריד משם קובץ וידאו אליי למחשב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-