תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאקספלורר 6 בעברית מישהו יכול לתת לי קישור להורדה אני לא מוצא תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתדירות גבוהה יחסית של שגיעות ווינדוס,התנתקויות אינטרנט ומסכים כחולים,נכנסתי ל-msconfig וראיתי את זה : :o מישהו יודע מה זה? הרצתי בדיקה עם Malwarebytes וזה מצא לי trojan .tracur system32\cryptnet32.dll malware.trace system32\crt.dat rootkit.agent system32\drivers\str.sys איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני משומה זוכר שהיתה לי את האפשרות , גביתי את התקיה DEFAULT של כרום , וחושב שהיתה לי אפשרות ניווט,(אתמול בלילה) אבל אחרי שגבתי את הDEFAULT מכרום אחר והחלפתי , ואז החזרתי את הDEFAULT הקודם כבר לא היתה לי את האפשרות. לסיכום אין לי ניווט בכרטיסיות , ממש כמו לשמור מיקום של הדפים בלבד-סימניות תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, בפעם האחרונה שסגרתי את ה-FF היה חלון popup פתוח שנשמר ב-sessionsaver כ-session האחרון במקום החלון העיקרי עם עשרות טאבים פתוחים... יש אפשרות לחזור ל-session בחלון הנוסף שהיה פתוח, או לפחות לחזור לשמירה קודמת?
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קרה לי דבר מאוד מוזר עם תוכנת ה-SetPoint של לוג'יטק. היא רצה ברקע, מופיע ב"תהליכים", אבל האייקון שלה לא מופיע בטאסק-באר, ואין לי שום שליטה על ההגדרות של המקלדת והעכבר כתוצאה מכך. ניסיתי להסיר + להתקין מחדש, להוריד ולנסות גרסא אחרת, אך ללא הצלחה. מכיוון שהתמיכה הטכנית שלהם מושבתת כבר חודש, החלטתי לנסות את מזלי כאן. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות previous version מישהו מכיר??? ועדיף חינמי......
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://shareaza.sourceforge.net/ ביקורת ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3140536,00.html מישהו ניסה ? יש התרשמות ?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני רואה (במיוחד בתוכנות שיתוף הקבצים) את המילה ShareReactor בהקשר של תוכנות ובעיקר משחקים. ואני לא יודע מה זה אומר-מישהו יודע מה זה?
-
מסתבר שהגרסא האחרונה של DT-Lite 4.30.4 לא עובדת עם AwxDTools shell extension (שמאפשר mount בכפתור ימני על קובץ ISO) אז יצרתי קובץ reg שמוסיף mount לכפתור ימני על כל סוגי הקבצים הנתמכים (b5t,b6t,bwt,ccd,cdi,cue,bin,iso,mds,mdf,nrg,pdi,isz) הקובץ מצורף (התקנה + הסרה + הוראות) אם התקנתם DT לספרייה אחרת מברירת המחדל, אפשר לשנות את הספרייה בתוך הקובץ לפני שמריצים אותו. אפשר גם לערוך את שם הפעולה למה שתרצו.. עוד פרטים ב-readme.txt זה אמור לעבוד עם כל גרסאות ה-lite כי בסך הכל משתמש ב-command line של DT נבדק על ויסטה אבל אמור לעבוד גם על XP אם אני לא טועה. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 18:14:22 עודכן לתמיכה בקבצי אימג' בלבדהורדה: http://www.sendspace.com/file/iwkds7
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את גוגל כרום הורדתי את adobe flash plyer וזה ממשיך לפחות פעם אחת ביום מופיעה לי הודעה shock wave קרס למה זה ???
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, הורדתי קובץ SWF, ורשום לו בסוג קובץ shockwave flash object עם איזו תוכנה אני פותח את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
shockwave flash קורס ב-Chrome ניסיתי לפתור את הכעיה עם מספר מדריכים שמופיעים כאן בפורום, אך אחד מהם לא פתר. ביניהם ניסיתי: לבטל את הפלאש דרך Chrome//plugins ולאחר מכן להוריד את פלאש מהאתר המקורי. להוריד לבד Shokewave flash של Adobe. אני מריץ Win 7, הוא תמיד מעודכן אצלי. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא כזאת לפני שבועיים ככה הSHOCKWAVE לא פעל ולא נתן להריץ משחקים ברשת אז עשיתי לו UNINSTALL כדי להוריד גירסה חדשה שתעבוד ובFIREFOX הוא פשוט לא יורד וגם דרך האתר עצמו הוא לא יורד מה לעשות אני לא יכול להתקין אותו
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לעשות בווינדוס 7 מן תפריט שיופיע לי בצד המסך עם קיצורי דרך, אבל אני רוצה שתהיה לו אופציה להיעלם כשהעכבר לא נמצא עליו או בקרבתו כמו שהTASKBAR של ווינדוס 7 יכול לעשות (אופציית AUTO HIDE). אם אפשר אז שיהיה בסגנון הTASKBAR של מערכת ההפעלה של מקינטוש. יש מישהו שיודע איך לעשות משהו כזה או מה צריך להוריד בשביל לעשות את זה? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מזה איזה שנה אני מזפזפ בין 4 תחנות רדיו דרך השאוטקאסט (2 תחנות בשם hitz channel, מלודיס ווב רדיו, ואחת של קלאסית. תרגישו חופשי לבקר). הבעיה היא שכל כמה זמן (בין דקה לשעה) בכל אחת מהתחנות הסטרימינג יתקע, ומהרגע הזה יתחיל ממש ממש לגמגם. הפתרון היחידי לבעיה זה לרפרש את התחנה, ואז זה שוב מנגן לכמה זמן רציץ, עד התקיעה הבאה. בדקתי וזה לא עניין של תשתית, מה גם שיש לי 12 מגה שאמורים לעמוד ברוחב הפס. ניחא זה היה קורה בתחנה בודדת, אבל זה קורה בכולן. אילו הייתה אפשרות של AUTO-REFRESH ברגע שהוא נתקע זה היה בסדר, אבל ככה זה ממש ממש מציק. מאוד אעריך עזרה כאן. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
Show your Firefox - הצג את הפיירפוקס שלך. אשכול סגנון אשכול "תמונות של שולחן העבודה שלכם" רק שכל אחד יתן צילום של הפיירפוקס שלו, הרעיון המקורי הוא של Kidney_stonE מאשכול התוספים ;D שלי: עיצוב מנימליסטי ומותאם לווינדוס 7 (לחצו על התמונה לגודל מלא).
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי וידאו ב Silverlight 5 באתר אינטרנט. האם יש דרך לשנות את המהירות של הוידאו? כלומר אני רוצה שהוידאו יתנגן נניח במהירות X1.5 או X2 [בשביל שלא יהיה בילבול, מדובר במערכת הפעלה חלונות 7] תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היה לי סיסופט של 2005, אני לוחץ עליו דאבל קליק להתחיל אותו, הסמן נהפך לשעון חול לשניה ואחרי זה נהפך לסמן רגיל אבל התוכנה לא עולהץ מחקתי את 2005 והתקנתי את 2007 במחשב, אותו דבר. במקרה עכשיו עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את 2007 ושוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום הפעלתי את התוכנה בפעם הראשונה ואחת ההמלצות או אזהרות של התוכנה היא זאת: מה זאת אומר ואיך אני מסדר את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
http://www.sisoftware.net/index.html?dir=news&location=2007_release&langx=en&a=
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם לינק http://9.zahav.ru/live אני לא יכול לראות את ערוץ 9 בדפדפנים Firefox ו-Chrome. אין לי שום בעיה לראות את הערוץ 9 ב-Internet Explorer. כמו כן, ערוץ 9 ניתן ראות בלי שום בעיה בכל הדפדפנים בלינק http://zman.com/live פרטים טכניים: Windows 7 Internet Explorer 8 Firefox 3.6.9 Chrome 6.0.472.55 הבעיה קיימת גם ב- Windows XP/Vista
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-