עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ashbit_q,

כמו שכתבתי איך אני רואה קבצי קוקיס שגלשתי אליהם בוינדוס 7 וכמו כן אם יש דרך לראות סיסמאות דרכן?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קיבלתי את התוכנה הזאת עם רשיון מקורי לשנה. רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האנטי וירוס הזה ומה בעצם הרמה שלו ביחס לאחרים? הבנתי ממי שנתן לי אותו שזו חברה הקשורה ל"קאזה" ולמרות שהיא לא מוכרת כלכך בארץ היא נחשבת טובה מאד. מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by יניב קופר,

בדקתי בהרבה מקומות שונים ומחשבים אחרים.שהיה ממושכת באתר זאפ ללא פעילות תוקעת את האינטרנט

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by juve12,

לא יודעתי באיזה פורום לכתוב אז הלכתי על הפורום הנ"ל אני מחפש את היבואנים או חברה שנותנת תמיכה למוצרים של חברת ONTRACK תודה מראש למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by em28,

מאז פרוץ הכרום לחיינו עלתה השאלה אם יצליח לשחזר את הצלחת ההרחבות של פיירפוקס. נראה שבגירסה 5.0 של הכרום התחיל מנגנון ההרחבות לקבל צורה נורמלית. אתם מוזמנים לשרשר את ההרחבות השימושיות שלכם לילד החדש בשכונה. אצלי, בינתיים, רק ההכרחיים: - XMARKS - סינכרון סימניות. - ADBLOCK - חסימת הרחבות - IE TAB חסרה לי עדיין האפשרות לנהל את הסרגלים (סרגל צד, סטטוס בר והטולברז עצמם).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shuy,

זאת המצלמה: הדגם עד כמה שרשום באינטרנט הוא: SINO-CAM-281 בשום מקום לא הצלחתי למצוא דרייברים לזבל הסיני הזה, כולל באתר ה"יצרנית". מישהו יש לו את המצלמה ויכול להעלות את הדרייבר לאנשהו שאני אוכל להוריד או לחילופן יש לו מושג באיזה חור באינטרנט אני יכול להשיג את הדרייבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי בתוכנה Widget שמציג על ה-Desketop את מזג האוויר בכל מקום בעולם, לפי בחירה שלך, עם אייקון נחמד (שמש/עננים/גשם/שלג). צריך לרשום בתוכנה את ה-zip code של העיר שלך (תל אביב), ואז הוא מציג את המזג אוויר לפי אתרים בחו"ל של מזג אוויר. הבעיה היא שאני לא יודע מה ה-zip code של תל אביב. באתר http://weather.yahoo.com אפשר לכתוב שם של עיר או zip code של עיר, ולראות את המזג אוויר בעיר הזו ותחזית לימים הקרובים. אני צריך לדעת מה ה-zip code של תל אביב, בשביל התוכנה הזו ובשביל האתר. מישהו יודע איזה מספר אני צריך לרשום (5 ספרות), או תוכנה שממירה שמות של ערים בעולם ל-zip code?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי 11 דפים במחשב שאני רוצה להפוך את כולם לדף אחד של PDF איך אני עושה את זה? אני יודע שיש לי אופציה ברגע של הסריקה לבחור PDF אבל אין לי פיזית את הדפים יותר, אלא רק על המחשב.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by BoOoM2008,

שלום! ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת. אשמח לסיוע שלכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. על מה כבר לחצתי בטעות?! מה כבר קרה?? אני באמצע הקלדת עבודה וזה משגע אותי. איך מחזירים את המצב לקדמותו ומאפשרים שוב סימון של שורה (ברקע שחור...) ומחיקתה על-ידי Backspace? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gal4545,

במהלך פתיחת פיקאסה מתבצע הכפלת כל התיקיות. למה? וכיצד ניתן להפסיק זאת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by OutRaGe,

שלום ידידה ביקשה ממני להתקין לה אנטי-וירוס והאמת שאצלי כבר הרבה זמן לא מותקן אחד בעבר השתמשתי בקספרסקי והיה נוח אבל לא יודע היא דיי מתקשה עם מחשבים כך שלמרות ששניהם מעולים תמליצו איזה מהם יותר נוח עם ממשק ותפעול טובים ופשוטים וסתם ככה שאלה, אם להתעלם מהנוחות, תכלס עבודה ויעילות - מה עדיף ? תודה מראש, לירן.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by יעל_ח,

אני מחפשת תוכנה שאפשר באמצעותה לחתוך קטעי וידאו. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: אני לא מצליח לפתוח בדאבל קליק(או בקליק ימני + OPEN WITH) קבצי doc ששמותיהם בעברית או ברוסית, או כאלה שנמצאים בתיקיות ששמותיהן בשפות אלה(רק שמות באנגלית עובד). כל זה למרות שהשפות מוסדרות במערכת ההפעלה והטקסט תמיד נראה בסדר. מה שמוזר זה שסוגי קבצים אחרים אני פותח בלי בעייה, כולל אפילו קבצי אופיס אחרים(ppt,xls וכו'...). יש במחשב אופיס 2000 ברוסית, וכן אופן אופיס 2.0, ושניהם לא מצליחים לפתוח את הקבצים הנ"ל. מערכת ההפעלה ווינדוס XP, אם זה משנה משהו. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים עם וורד, מוקפצת לי הודעת שגיאה שהשם של הקובץ או המקור שלו לא קיים, ובסוף ההודעה הurl של הקובץ נכתב ב?????. עקרונית אני מצליח "לעקוף" את הבעייה בשתי דרכים: או לשנות את שמו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by MishaK,

עם אפשרות להוסיף משהו ב-ID3 TAG לכול הקבצים בלחיצת כפתור. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by aldema,

אני עודה עכשיו סרט בת מצווה לאחותי ואני חייב שבמקום שהרקע בכתוביות יהיה שחור כזה אז יהיה רקעים כאלה לבחירה לרקע מאחור.. איך ומאיפה עושים דבר כזה? נ.ב: יש לי את כל החבילה של אדובי.. זה דחוף..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by veredaniel,

שלום אני מחפשת תוכנה שניתן להגדיר בעזרתה סיסמה לכניסה לתיקיות ספציפיות כמו בסרטים האם קיים? מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ariel007,

מישהו מכיר rss reader שיכול להמליץ עליו? אומנם כיום השימוש ב-rss לא נפוץ אבל אני מוצא את זה מאוד שימושי תודה

19. שלום מישהוא מכיר תוכנה שלא דורשת התקנה (רצה ישירות מהusb) שיכולה ליצור קובץ תמונה של דיסק? וד"א כמה זמן לוקח לעשות תמונה של דיסק של 700mb?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני רוצה לשלוח פקודה לשרת FTP ולקבל את גודל התקיה מה הפקודה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה

22. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה בפיירפוקס גרסה 30.0. בשלב מסויים כשאני לוחץ על קישורים להורדת קבצים הוא "טוען" את העמוד ללא סוף, לא מופיע חלון דו-שיח לשמירת הקובץ. לפעמים זה נפתר ע"י ריסוט של הדפדפן ולפעמים אני צריך לרסט את המחשב כולו. יש פיתרון לדבר המעצבן הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את הנגן vlc התקנתי והוא עובד רק יש בעיה חת שהוא לא מראה תמונה אלא רק משמיע סאונד סוג הקובץ הוא mp4 יכול להיות שהייתי צריך להגדיר את הנגן שינגן קבצי mp4 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.