תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום הזה, כיוון שאין פה פורום אינטרנט בכללי, והנושא המדובר הוא על יישום ה-JRE שמותקן במחשב שלי. מאז יום שבת 12.1.21013, בו פורסמה ב-Ynet, הכתבה בה הממשל האמריקאי ממליץ לכבות את ה-Java (ה-JRE בכללי) בגלל פרצת אבטחה חמורה, כאשר חזרתי לביתי במוצ"ש, נוכחתי לשים לב לכך, כי ה-JRE פשוט נעלם כלא היה מהמחשב שלי (הן ממערכת ההפעלה והן מהפיירפוקס שלי). אני כלל לא זוכר שהסרתי אותו מהמחשב שלי. במחשב של אימא ואבא שלי, זה לא קרה ופשוט בפיירפוקס, פיירפוקס התריע כי התוסף החיצוני של Java גורם לבעיות אבטחה, אבל לא ניטרל אותו בעצמו, אלא אני הייתי צריך לנטרל אותו. האם לאנשים אחרים קרה הדבר הזה, שה-Java נעלם להם מהמחשב בפתאומיות? איך זה קרה לי?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הרקע מטריקס באנימציה (שזה זז ) באיכות גבוהה . ערכתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי את זה בשום מקום! תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קוד הנחה VMWHAPPYHOLIDAYS קניה דרך store.vmware.com.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=352627 יהיה אפשר לעקוף את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכיר את רוב התוכנות, אבל לא מבין מה הרעיון של - Bootable ... מה עוזר לי שזה Bootable מהדוס? או שאני לא ממש מבין יש כאן משהו שיודע ? אני זקוק ל All in one Dos Bootable CD ? לינק: http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd76.html
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי על זה לאחרונה, האם זה בטוח לשימוש? הבנתי שיש על זה מעקב. האם אפשר למצוא שם תוכן שלא נמצא בסביבת web רגילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נמאס לי. אני כותב המון דברים, וממש אין לי חשק שלכל אחד תהיה גישה לדברים האלה. אני לא מעוניין להתחיל להגדיר משתמשים על WIN7, כי זה מעצבן ומטופש להחליף משתמשים ותהיתי -איך אני יכול לחסום תיקייה ע"י הגדרת סיסמא? יש דרך לעשות את זה דרך מע' ההפעלה? או דרך תוכנה כלשהי? אודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אתר שאני משתמש בו באופן קבוע (trakt.tv) מאתמול בערב נטען לי בלי העיצוב, אני מקבל רק טקסט ותמונות בצד השמאלי של הדפדפן וזהו.. ניסיתי לרסט את המטמון של הדפדפן, למחוק עוגיות, לנסות בדפדפן אחר, לרסט את המחשב וגם את הראוטר ושום דבר לא עוזר. כשאני נכנס לאתר דרך הפלאפון (WIFI או סלולארי) האתר עולה כמו שצריך. איך אפשר לסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
הורדתי סרט של 86 דקות וניסיתי לצרוב אותו בתור Video-CD בנרו --- על דיסק 90 דקות של SILVERline.... הצריבה נכשלה וכבר כמה דיסקים נהרסו לי :-X אני משתמש ב Nero 6 Ultra Edition. מישו יודע איך אפשר לצרוב דיסק של 90 דקות בלי כל הארורים?? ועוד בעיה... הורדתי סרט, טענתי אותו בVirtualdub וקיבלתי את ההודעה הזאת: מה צריך לעשות מכאן?? הייתה לי בעייה כזאת עם סרט אחר שהורדתי וצרבתי לדיוידי - אז סימנתי בAudio-direct stream copy ובVideo-direct stream copy, ואז שמרתי את הקובץ כWAV. ואז כשזה סיים לשמור, ב-audio בחרתי WAV וטענתי את הקובץ של הקול ששמרתי .. עד פה הכל סבבה אבל שצרבתי את הסרט ראיתי שהקול והתמונה לא תואמים מאמצע הסרט ככה... מישו יודע למה זה ככה?? מה צריך לעשות? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מצגת שאני רוצה לצרוב לדיוידי ולהציג בטלויזיה. אם מישהו יודע איך אז אני אשמח לדעת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה חומת אש להשאיר פעילה ? של AVG Internet Security 2011 או של וינדוס XP . מאחר שיש התנגשות ששתי חומות אש פעילות, ביטלתי את חומת האש של הוינדוס וכרגע חומת האש של AVG פעילה. האם הבחירה שלי נכונה או עלי לשנות ?. אשמח לתגובות...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור קבצים בפורמט icon ובאיכות טובה? אני רוצה כיאלו למשל לעצב את זה בפוטושפ, ופשוט לפתוח את זה בתוכנה שתשמור לי את זה לקובץ icon שזה יראה איכותי כמו למשל האייקונים של הmy computer.. פעם אמרו לי להוריד gimp אבל זה בכלל שומר את זה דפוק כזה..או שאני עשיתי את זה איכשהולא טוב חח לאדע בקיצר עזרה בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מערכת ההפעלה שלי קרסה, ואני מעוניין לגבות את המועדפים של הפיירפוקס, ולהעביר אותם למחשב אחרי שאתקין את מערכת ההפעלה מחדש. לא ביצעתי ייצוא של המועדפים זמן רב. היכן במחשב שמור קובץ המועדפים של הפיירפוקס?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 11 דפים במחשב שאני רוצה להפוך את כולם לדף אחד של PDF איך אני עושה את זה? אני יודע שיש לי אופציה ברגע של הסריקה לבחור PDF אבל אין לי פיזית את הדפים יותר, אלא רק על המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: אני לא מצליח לפתוח בדאבל קליק(או בקליק ימני + OPEN WITH) קבצי doc ששמותיהם בעברית או ברוסית, או כאלה שנמצאים בתיקיות ששמותיהן בשפות אלה(רק שמות באנגלית עובד). כל זה למרות שהשפות מוסדרות במערכת ההפעלה והטקסט תמיד נראה בסדר. מה שמוזר זה שסוגי קבצים אחרים אני פותח בלי בעייה, כולל אפילו קבצי אופיס אחרים(ppt,xls וכו'...). יש במחשב אופיס 2000 ברוסית, וכן אופן אופיס 2.0, ושניהם לא מצליחים לפתוח את הקבצים הנ"ל. מערכת ההפעלה ווינדוס XP, אם זה משנה משהו. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים עם וורד, מוקפצת לי הודעת שגיאה שהשם של הקובץ או המקור שלו לא קיים, ובסוף ההודעה הurl של הקובץ נכתב ב?????. עקרונית אני מצליח "לעקוף" את הבעייה בשתי דרכים: או לשנות את שמו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת המצלמה: הדגם עד כמה שרשום באינטרנט הוא: SINO-CAM-281 בשום מקום לא הצלחתי למצוא דרייברים לזבל הסיני הזה, כולל באתר ה"יצרנית". מישהו יש לו את המצלמה ויכול להעלות את הדרייבר לאנשהו שאני אוכל להוריד או לחילופן יש לו מושג באיזה חור באינטרנט אני יכול להשיג את הדרייבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת. אשמח לסיוע שלכם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה (לא כמו פרימייר או אביד) שמכילה נטו אפקטים שונים של סאונד לעריכת וידאו ובאותה הזדמנות גם אולי אתר ממנו אפשר להסיג קבצי אודיו שונים בנושא. תודה!!!!!
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה תת הפורום המתאים אבל אשאל פה בכל מקרה בגלל שזה מאד לחוץ.. יש לי תרגיל להגיש ב-MATLAB הקשור לתחום שיטות חישוביות ההוראות בתמונה המצורפת: בעקרון זה תרגיל דיי קצר במטלב הבעיה היא שאני צריך להגיש אותו עד מחרתיים ובדרך אני צריך להתכונן למבחני אמצע.. (למי שתוהה, איפה שאני לומד מטלב הוא קורס במפני עצמו ולכן יש בו תרגילים להגשה וכו'..) אני אודה לכם מכל הלב אם מישהו יוכל לתת לי קוד לפתרון. אגב, בתמונה השנייה יש קוד דומה לתרגיל אחר, רק כדי להראות בערך איך זה אמור להראות.. תודה מראש לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-