עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hmickey,

היי, אולי מישהו יודע ויוכל לסייע לי. אשמח להסתייע. בוורד 2007 כמו בוורד 2003, כשמילה שהוקלדה עם שגיאת כתיב, היא מסומנת בקו תחתון אדום. כשעומדים עליה עם העכבר ולוחצים על לחצן ימני. נפתח חלון ובו הצעות תיקון וכן אפשרות לסמן על התעלמות מהשגיאה וכו'. בוורד 2010 שבידי, כל שגיאה אכן מסומנת בקו תחתון אדום, אולם הלחיצה על הלחצן הימני בעכבר אינה פותחת חלון כזה (למעשה מוצג חלון לשבריר של שנייה ולא ניתן להשתמש בו). האם מישהו, שכבר עובד עם אופיס 2010, יודע האם ניתן להפעיל תכונה זאת ואם כן כיצד? בתודה מראש. מיקי ???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Dead_pool,

למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by avishaiar17,

שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הי, אשמח לשמות זה מהצייר, מחפש משהו איכותי יותר תודה : )

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, תוכנת ה-NERO7 שלי הפסיקה לעבוד כאשר הודעת השגיאה הזו מופיעיה כל הזמן עם בעייה בקובץ NMIndexStoreSvr.exe. הבעייה מופיעה במיוחד בעת נסיון להוספת סרט לצריבה. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור לי בדחיפות? האם זה קשור בווירוס כלשהו? בבקשה עזרו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, פתאום שמתי לב שהסמיילים אצלי מופיעים בתור אותיות במקום ציורים. למשל הסמיילי שאמור להראות ככה נראה בעצם ככה (: וכנ"ל לגבי כל הסמיילים. אה ונזכרתי בעוד בעיה במסנג'ר. הוא לא נותן לי לערוך את השם שלי. איזה תוכנה מעצבנת איך אני משנה את זה בחזרה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל אני מחפש תוכנה שמסוגלת לסרוק ולזהות את התוכנות שמותקנות על המחשב ויש לה את האפשרות להסיר תוכנה מסויימת מכונן C ולהתקין את אותה תוכנה בכונן D.. - אשמח לעזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. זאת השגיאה שאני מקבלת בכל פעם שאני פותחת את הANDROID STUDIO ! עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Transfer,

חיפשתי והפכתי את האינטרנט בחיפושים אחר driver ל SATA מכיוון שאין שום אפשרות בביוס של הלוח הזה לעשות ENABLE (או כל דבר אחר בסגנון) לאפשרות ה SATA, ה HD לא מזוהה ואי אפשר להתקין מערכת הפעלה.. הבעיה די ידועה, צריך להטעין דרייברים של SATA כדי שהמחשב יזהה את ה HD ויהיה אפשר לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה.. מישהו מכיר דרך טובה יעילה ועובדת לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by pure perfection,

שלום אני צריך עזרה עם התוכנה הזאת הורדתי אותה והתקנתי , אחרי זה הוספתי את חבר שלי עכשיו איך אני אמורים לשחק?? זה ב COD5 אם אפשר הסבר. תודהה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shuy,

זאת המצלמה: הדגם עד כמה שרשום באינטרנט הוא: SINO-CAM-281 בשום מקום לא הצלחתי למצוא דרייברים לזבל הסיני הזה, כולל באתר ה"יצרנית". מישהו יש לו את המצלמה ויכול להעלות את הדרייבר לאנשהו שאני אוכל להוריד או לחילופן יש לו מושג באיזה חור באינטרנט אני יכול להשיג את הדרייבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. מאז גרסה 10.0.5.0 אין יותר אפשרות להוריד את Download Accelerator Plus במצב לא מקוון (חוץ מבאתרים כמו Softpedia). ויותר גרוע מזה: החל מגרסה 10.0.5.1, ההתקנה החלה להכריח אותי להפוך את Speedbit לדף הבית שלי ולמנוע החיפוש שלי, כדי להמשיך בהתקנה (שמתבצעת באופן מקוון) (הלחצן Next לא זמין עד ששתי האפשרויות מסומנות). ראו קובץ מצורף. ב-Softpedia, שהוא האתר היחיד שמאפשר לי להוריד את קובץ התקנה לא מקוונים של תוכנת DAP, אני נאלץ להסתפק רק בגרסה הנוכחית שיש שלי (10.0.5.0), שכן כל האתרים האחרים, מאפשרים לי להוריד את הגרסה האחרונה של התוכנה (10.0.5.2) רק באופן מקוון, ועם מסך הריגול הזה. מה אני יכול לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי אני מחפש תוכנה שתעשה סריקה על תיקייה ספיציפית (כולל תתי-תיקיות )ותוכל לשמור לי את כל השמות של הקבצים באופן מסודר במסמך טקסט. תוכנה מומלצת וקלה לשימוש ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. הסמל של העוצמת קול נעלם לי ושאני מנסה להחזיר אותו דרך לוח הבקרה כתוב לי לא פועל ואין אפשרות להחזיר אותו לפעיל

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by neogod,

הפייר וואל חוסם לי את הגישה למייל של GMAIL , ביטלתי את הפייר וואל של ווינדוס אבל הוא עדיין מופיע אצלי כ ON בהגדרות . כמו כן התקנתי את zone alarm security suit . איך ניתן לבטל את החסימה של ה GMAIL ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX באקס פי הכל עובד טוב אבל לאחרונה התקנתי ויסטה והוא עושה לי את השגיאה הזאת This device cannot start. (Code 10) אני הסרתי דרייברים הפעלתי מחדש התקנתי מחדש הפכתי ללא זמין ושוב לזמיןן הכל עשיתייי חפשתי באינטרנטטט ולאא מצליחחח בבקשהה אני חייב לפתורר את זה תעזרוו לייי :(:(:((((((

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שחזרתי מסט צילומים בים ובין התמונות שצילמתי יש שתיים שכשאר צפיתי בהן על המחשב הבחנתי במתכת מעצבנת שנתקעה לי בפריים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שביכולות "להעלים" אותה מהתמונה המקורית? אני מצרף פה את שתי התמונות מוקטנות, אם יש מישהו שמוכן לעזור לי עם זה הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי ואני אשלח לו את הקובץ המקורי כבר. שימו לב למוט המתכת שמציץ לו בצד הימיני של התמונה ופה למוט המתכת שמזדנב לו לים, גם בצד בימני תודה מראש לכל העוזרים, יוסי

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן, במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך] אודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by weissby,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור קבצים בפורמט icon ובאיכות טובה? אני רוצה כיאלו למשל לעצב את זה בפוטושפ, ופשוט לפתוח את זה בתוכנה שתשמור לי את זה לקובץ icon שזה יראה איכותי כמו למשל האייקונים של הmy computer.. פעם אמרו לי להוריד gimp אבל זה בכלל שומר את זה דפוק כזה..או שאני עשיתי את זה איכשהולא טוב חח לאדע בקיצר עזרה בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

קראתי את המדריך באתר שלהם אבל אני עדיין לא מבין איך אני מצפין קבצים. אני עושה CREATE VOLUME שומר את הקובץ(מה תפקידו של הקובץ הזה?), לאחר סיום התליך אני לוחץ על SELECT FILE, בוחר את הקובץ הרצוי, אבל זה לא נותן לי להצפין אותו ???[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 14:57:58 up[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. איך פותרים את זה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. קיבלתי את התוכנה הזאת עם רשיון מקורי לשנה. רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האנטי וירוס הזה ומה בעצם הרמה שלו ביחס לאחרים? הבנתי ממי שנתן לי אותו שזו חברה הקשורה ל"קאזה" ולמרות שהיא לא מוכרת כלכך בארץ היא נחשבת טובה מאד. מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים