תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני עוסק בפוטושופ אך התחלתי לחזור אחרי העבודות שלי ואין שום דבר חדש ומאתגר. רציתי לדעת אם יש אתר שאתם מכירים או קבוצה של אנשים שאתם מכירים שמציגים עבודות שלהם לפי נושא מסויים וזה בעצם חלק מתחרות שגם זוכים בפרסים. לדוגמא פרסומת לאבסולט וודקה. צירפתי גם עבודה שלי אשמח לקבל חוות דעת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) זאת השגיאה שאני מקבל עבור כל דרייבר שאני מנסה להתקין, בXP הכרטיס שלי עובד ללא שום בעיה ניסיתי 3 גירסאות של דרייברים(כולל האחרונה 8.1) ובכולם אותה הבעיה->מקבל את השגיאה הנ"ל <=מפרט בצד יש למישהו פיתרון? בתודה מראש נ.ב לא מצאתי פיתרונות בחיפושים, לא בגוגל ולא פה באתר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה בפיירפוקס גרסה 30.0. בשלב מסויים כשאני לוחץ על קישורים להורדת קבצים הוא "טוען" את העמוד ללא סוף, לא מופיע חלון דו-שיח לשמירת הקובץ. לפעמים זה נפתר ע"י ריסוט של הדפדפן ולפעמים אני צריך לרסט את המחשב כולו. יש פיתרון לדבר המעצבן הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו צור שיוך באפשריות תיקייה בלוח הבקרה הבקרה מופיעה אצל חבר שלי הודעה כזאת כל פעם שמנסים להיכנס לקובץ exe כמו תוכונת משחקים והשאר... מה אפשר לעשות ?! מיש'ו נתקל בזה פעם ?! אנ מודה מאוד לעוזרים, ניאו
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לידידה שלי יש מספר סרטי DVD בפורמט NTSC. הבעיה היא שה-DVD שלה ישן, ולכן לא ממש מסתדר עם הפורמט הזה (הוא מציג את הסרט בשחור-לבן, ובאיכות גרועה). ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של ה-DVD והטלוויזיה, אך ללא הועיל. אז החלטתי לנסות להמיר את הסרט ל-PAL ולצרוב אותו מחדש. ניסיתי להשתמש ב-DVDShrink, אבל הוא לא מאפשר לשנות את הפורמט (אלא רק את איכות הקידוד). אז נכון לעכשיו מצאתי שתי אפשרויות: 1. לעשות rip לסרט, ואז להמיר אותו ל-PAL באמצעות tmpgenc, ולצרוב מחדש. 2. להשתמש ב-Ifoedit על מנת לערוך את קובץ ה-ifo, ולגרום לו "לחשוב" שכל הסרט הוא ב-PAL. אני בכל זאת אצטרך להשתמש ב-DVDShrink, כי הסרט תופס 6 ג'יגה. באופציה 1 אני מעדיף לא להשתמש, כי היא גוררת המרות מיותרות. ולגבי אופציה 2, אני לא בטו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שמעתי על זה לאחרונה, האם זה בטוח לשימוש? הבנתי שיש על זה מעקב. האם אפשר למצוא שם תוכן שלא נמצא בסביבת web רגילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחלק מהסרטים אני פשוט לא יכול לשמוע את פס הקול. יש לציין שבמחשב אחר שומעים את פס הקול, כך שהסרט לא פגום או משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון! אני חייב להגיד שאני שונא אבל שונא! אנטשמים!!!!!!!!!!!!! דבר שני: נתנו לי באן מסרבר במירק.. אבל נתנו לי באן לא יודע על מה?!?!? האיי פי שלי משתנה והכל.. מה אני יכול לעשות?? אה.. שתבינו למה אני שונא ערבים וגרמנים, זו הסיבה: -irc.addictz.net- *** Got Ident response - -elephantitis.ca.us.addictz.net- *** G-lined - You are banned from this server- [goatsecx] criminal race - Closing Link: [G]mDs-[M4A1ms@addictz-19514.bezeqint.net] (Banned) טוב! בקיצור! הם נתנו לכל בזק בן לאומי באן משם.. בגלל שאנחנו יהודים. עכשיו יש לי שאלה, אי אפשר לעשות משהו בנידון??
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני בונה באנר כעת, שבתוכו ברצוני לכלול דמות-צללית רוקדת, בדומה למה שניתן למצוא בתחילת הבאנר הבא: http://pbid.pro-market.net/engine?site=105004+space=490+page='004'+size=760x400+position=m+rnd=(23247941)+linktarget='_blank איני מסוגל לצייר בדמות ברמה הזאת, וגם די ברור שלא מדובר בקריקטורה אלא בתמונה\סרטון שהפכו לצללית. בעוד שהדבר פשוט למדי כאשר מדובר בתמונה סטטית(מצלמים, חותכים, ושמים Color overlay), כיצד ניתן לבצע זאת עם סרטון, ועוד להמיר את זה בצורה איכותית לפלאש? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לביצוע המשימה, בסופו של דבר אני מעוניין בפתרון יחסית פשוט(אם קיים). אם מדובר בעבודה של יותר מכמה שעות(אני מניח שלא), אז אולי כדאי לרדת מהסיפור.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את דרייבר לבקר ה-SATA של לוח אם מדגם P5GV-MX של אסוס (מבוסס על צ'יפסט 915GV של אינטל) ופשוט לא מוצא. הדרייבר נדרש לצורך התקנת מערכת הפעלה (F6 Driver). באתר של אסוס אין זכר לדרייבר הזה וגם חיפושים ארוכים בגוגל העלו חרס. אודה לכל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקטינה את גודל הקובץ של תמונות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתעשה סריקה על תיקייה ספיציפית (כולל תתי-תיקיות )ותוכל לשמור לי את כל השמות של הקבצים באופן מסודר במסמך טקסט. תוכנה מומלצת וקלה לשימוש ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דריברים לוונדוס 10 על Macbook Pro ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשלוח פקודה לשרת FTP ולקבל את גודל התקיה מה הפקודה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בעיה ב youtube הוא רואה סרטונים אבל אין לו סאונד בסרטונים. הוא משתמש בויסטה 32 ביט וגולש ב IE 7 אשמח לעזרה , תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לבלוטוס למחשב נייד. המחשב שלי הוא dell עוד פרטים: windows vista home basic intel® dual cpu t2410 @ 2.00GHz 3.00 GB RAM modile intel® 965 Express chipset family חיפשתי במנהל ההתקנים ואין לי מושג איפה זה אמור להיות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים...יש לי עבודה להגיש ורציתי לדעת בבקשה איך אני יכול להקטין או להגדיל אובייקט מסויים שסימנתי אותו עם Marqee... תודה רבה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג עכשיו סרטים שהם לא בפורמט רחב יש לי שוליים גם בצדדים וזה נהיה ממש קטן איך עושים מסך רחב?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחלתי לבנות מודל של בית בית קרקע עם חצר וחנייה קטנה אשמח אם תתנו לי הצעות הערות איך להמשיך בעיצוב , בטקסטורות וכו' כמו כן אני אשמח אם תתנו לי בערך את ההצעה להגדרות הכי טובות לרנדר של האובייקט לדו מימד אני עובד על מאיה 8.5 , אני חדש על התוכנה , עובד כשיוצא לי (סופי שבוע אני בצבא ) . בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם יש תוכנה (חופשית או בקנייה) אשר יודעת לחפש או לאתר תמונה מסויימת מתוך תמונה אחרת (למשל חיפוש של אדם מתוך תמונה של הרבה אנשים) ? כלומר תוכנה לזיהוי קלסתרון או משהו דומה לכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי שתי סרטים מהרשת אחד מקודד בDIVX ואחד מקודד בXVID ובשניהם התמונה נראת אך הקול לא פועל. יש לי את הcodec האחרונים של שניהם ה5.0.2 והXviD-08082002-1. למישהו יש במקרה רעיון איך להפעיל את הקול בשני הסרטים? (בכל שאר הסרטים שיש לי הקול פועל מצויין). נ.ב - אני כמובן מדבר על סרטים חופשיים ברשת ללא זכויות יוצרים(Home Made).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחרפן! האקספלורר כותב לי בשורת כתיבה הזאתי שכותבים אתרים http://www.incredifind.com/index.cfm?action=lookup&pc=msifj&Keywords=http://www.tapuz.co.il/?h=100&uid=576388A7-61A7-44A5-B561-31A1C2353EF9&version=1.7.0 מה זה??? הוא כותב לי את זה כשאני כותב את וואלה... הצילו!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע את התוכנה של ליונטוורק, המהירות שלי לא עוברת את ה 60 (יש לי חיבור של 1 וחצי מגה)... אתם מכירים תוכנה מעולה ומהירה? על כמה היא מורידה? אם אפשר אז לפרט על הממשק ואם הוא נוח או לא... דרך אגב, ניסיתי גם את אזוראוס, משום מה אני לא עובר את ה- 30... פתחתי את הפורטים שצריך לפתוח, ככה שלא זאת הבעיה... תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-