תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת. אשמח לסיוע שלכם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה יש מתקפת טרויאנים והדבר האחרון שקרה לי בגלל זה הוא כדלקמן: שגיאה המופיעה לי מספר פעמים ביום: script: w:\wundows\system32\winjpg.jpg שורה: 1 תו: 98304 שגיאה: קבוע מחרוזת לא גמור קוד:800A0409 מקור: שגיאת קומפילציה של microsoft vbscript. לדעתי גם בגלל השגיאה הזו אין לי אפשרות ללחוץ על קונטרול אלד דיליט למשל, או לראות תיקיות נסתרות למרות שאני מסמנת את האופציה, או לעשות ריסייז לתמונות בעזרת תוכנת אימג' ריסייזק שיש לי על המחשב. האם יש למישהו ידע כיצד פותרים את זה? זה משגע אותי ובטח לא בריא כל כך למחשב.... תודה מראש על העזרה, ומקווה שתהיה שבת שקטה אני
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על מה כבר לחצתי בטעות?! מה כבר קרה?? אני באמצע הקלדת עבודה וזה משגע אותי. איך מחזירים את המצב לקדמותו ומאפשרים שוב סימון של שורה (ברקע שחור...) ומחיקתה על-ידי Backspace? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או בקיצור , יש לי סרט בדיסק די וי די בלי כתוביות בעברית , ויש לי את הכתוביות בעברית , איך אני יכול לנגן אותם ביחד? תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתעשה סריקה על תיקייה ספיציפית (כולל תתי-תיקיות )ותוכל לשמור לי את כל השמות של הקבצים באופן מסודר במסמך טקסט. תוכנה מומלצת וקלה לשימוש ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשילוב כתוביות בסרט כך שיצא לי קובץ וידאו שאני יכול להמיר ולצרוב ל- DVD בלי קובץ הכתוביות הנוסף
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה יחסית פשוטה לשימוש? או יותר מסובכת, אני אסתדר, שאפשר להכין אתה מצגת תמונות ותאפשר לי לערוך אותה? הכוונה היא להוסיף מוזיקה/כיתוב/שינוי הצורה והמהירות שהתמונות מופיעות וכו'... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מעניין אותי לדעת, מהי השיטה הטובה והיעילה ביותר להעברת סרטים שמורידים מהרשת לצפייה באמצעות מערכת הקולנוע הביתית. נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנה AVI_ RECOMP כדי להצמיד את הכתובית לסרט לצמיתות, ולאחר מכן אני צורב על דיסק כ-DATA עבור מכשיר ה-DIVX החסרון: לפעמים נוצר עיוות בקול או בתמונה כתוצאה מהתהליך, שכמובן גם נמשך די הרבה זמן (תלוי באורך הסרט) אפשר גם לוותר על האופציה של השימוש בתוכנה להצמדת הכתוביות, ולצרוב את הכתובית יחד עם הסרט. הבעיה:יש צורך להפוך את הכתוביות כדי שהמכשיר יוכל להציג אותם כראוי. אז אם מדובר בסרט אחד, מילא, אבל אם מדובר בסדרה עם עשרות פרקים, זה כבר עבודה מפרכת. קראתי המלצה על תוכנה בשם DVD Filck .ניסיתי אותה, אבל משום מה תהליך העבודה כל הזמן נעצר…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דריברים לוונדוס 10 על Macbook Pro ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי הגיוני בכל מקרה התחלתי להתעסק עם ה-3D של הפוטושופ CS5 החדש ה-extended בכל מקרה שמתי לב שאם אני רוצה לעשות ללייר\טקסט\SHAPE או כל דבר אחר Repousse זה לא נותן לי פשוט לא נותן לי לפתוח את האפוציה הזאת אני לוחץ על 3D ואז אין לי אפשרות כאילו להיכנס לקטגוריה של Repousse ניסיתי להדליק את הפוטושופ מחדש\לעשות ריסט למחשב וראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משתמשים בזה ככה שאני עושה את זה בצורה נכונה אבל זה פשוט לא נותן לי בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי שקרה למישו משו דומה ואמרו לו לבדוק את הדרישות של הפוטושופ אם מתאימות למחשב ואני אין לי מושג בחומרה אבל אני יודע שהמחשב שלי ממש גרוע אז בגלל זה אני שואל הדרישות של פוטושופ CS5 ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שצוין בכותרת אני מעוניין להתחבר עם חשבון המייל שלי (or2ooo@walla.com), אל Outlook 2010, אבל הוא לא מוצא את ההגדרות המתאימות (ניסיתי מצב מוצפן וגם מצב לא מוצפן), ניסיתי לשנות ל-סיומת IL (כי מן הסתם אנחנו בישראל), אבל עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיון? יש אפשרות של הגדרה ידנית, נראה לכן שזה הכרחי, כי לי אין מושג מה אני צריך לכתוב שם...? אשמח לעזרה. אני לא עובר לגמייל, מהסיבות שלי.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה קלילה ופשוטה לחיתוך שירים (לכל הפורמטים בערך.) יש חיה כזאת? אם כן אשמח לעזרה והצעות.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח פקודה לשרת FTP ולקבל את גודל התקיה מה הפקודה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תכנה לחיפוש קבצים במחשב ? פשוט מאז שעברתי ל win 7 אני ממש לא מסתדר על ה search ...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הeHome Infrared Receiver, אם להיות מדויק הדגם TSGi-iR01 של HP שמצורף עם המחשבי Media Center שלהם, אבל זה לא משנה כי זה בעצם סט של הIR Blaster, מקלט IR ושלט של MS שתואם לכל מחשב עם Vista/7/XP עם Windows Media Center. עכשיו זה עובד מעולה עם השלט שמצורף לסט, אבל אני רוצה לשלוט על המחשב עם המתאם הזה עם כל שלט אחר. מצאתי את האתר הזה: http://byremote.com.au/hip/mce_remote_faq.htm שם יש דרייבר חלופי למתאם שאמור לתת לי גישה (עם Plugin מתאים לgirder או לHIP) למתאם עם כל שלט, הדרייבר הזה מותאם רק לXP, לפי האתר הפתרון לויסטה הוא כזה: דרייבר חלופי אחר, שאני נכנס לאתר של הדרייבר (http://forum.team-mediaportal.com/showthread.php?t=29024 שזה בעצם אשכול של המפתח של הדרייבר החלופ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לתוכנה מאוד ספציפית. שמגבילה תוכנות שפועלות ברקע למהירות שאחליט (הורדה\העלאה). ובנוסף רציתי לדעת אם ברשת אלחוטי, אפשר להגביל מחשב מסויים למהירות הורדה מסויימת? אני עד היום הכרתי רק את התוכנה NetLimiter רציתי לדעת אם ממליצים עליה? או שיש חזקות יותר בשוק? הכי חשוב תוכנה ככה קלה למערכת שתעבוד כמו שצריך בלי קריסות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לצרוב בעזרת NERO או תוכנה אחרת קובץ בגודל הזה על דיסק כזה או על 2 ? אני יודע שאפשר לפצל בעזרת EINRAR ואז ליצרוב ,אבל זה מלא זמן . זכור לי שהייתה אופציה אחרת שבעזרת NERO היה ניתן לצור שני דיסקים כלומר כאשר יש פתיחה של הקובץ (IMAGE )או התקנה אז הוא מבקש את הדיסק השני שלו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנא ענו לי בהקדם האפשרי.
-
סנכרתי את התוכנה עם המייל שלי, שהוא דרך BEZEQINT אם זה רלוונטי. הדואר מגיע לINBOX והכל בסדר. הבעיה היא כזאת, הדואר שמגיע לOUTLOOK מגיע רק לOUTLOOK, כלומר, ברגע שהדואר הגיע לאאוטלוק,אני כבר לא יכול לראות אותו דרך השירות האינטרנטי של האימייל (http://my-mail.co.il/ ) כשאני נכנס למשתמש שלי דרך MY MAIL, תיבת הדואר ריקה לגמרי. וזה בעיה דיי מעצבנת משום שכעת אין לי גישה לאימיילים פרט לדרך המחשב האישי וזה מעצבן, מישהו יודע איך משנים את הגדרות השלח קבל כדי שישמר עותק גם באינטרנט ? עוד משהו קטן, האם יש אפשרות להעביר דואר נשלח מהאינטרנט MY MAIL, לאאוטלוק, בצורה יעילה יותר מאשר שליחה פיזית של כל ההודעות ? ועוד איזה משהו קטן, איך אני יכול לעשות בהגדרות שכשמגיע מייל אני אקבל התרעה שמשמי…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה מהירה ונוחה שתכווץ לי תגודל של כמה קטעים שאני רוצה לעלות ל youtube ..זה 57.6 מגה ל 3 דקות (19.2 לדקה) ב avi..ואין לי שום בעיה שאיכות תהרס והכל..ולא משנה לי הפורמט העיקר שהאתר יקרה וכל נגן וידאיו נפוץ (כמו מדיה פלייר , ווינמפ..)אז אם יש משו שמכווץ טוב (כדי לחסוך בזמן הupload) אשמח לשמוע.. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם אפשרות להוסיף משהו ב-ID3 TAG לכול הקבצים בלחיצת כפתור. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי directx 10 והוא עושה לי בעיות איך אני מתקין בחזרה את הdirectx 9.c?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בניתי שרות API שמשתמש ב API של INTERACTIVE BROKERS. השירות שבניתי + הDB + חשבון פתוח מול IB ע"י IB GATEWAY או לחילופין TWS צריך להיות פתוח בשרת. באיזה שרת כדאי לי לבחור, יש צורך ברמת אבטחה טובה. השימוש במערכת מול IB כרגע ינוהל ע"י אדם אחד. הפניה לשירות שיאחסן נתונים בDB יהיה מכמה מקומות. האם כדאי לפרק ל2 שירותים את השירות מול IB לשמור במחשב אישי? תודה על הייעוץ המקצועי.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להתעסק עם המחשב הישן שלי, שלא נגעתי בו שנים. בכל אופן, פתאום נזכרתי שיש לי כתובת אימייל שאני מעוניין להכנס אליה, אלא ששכחתי את הסיסמא ו\או את הPW RECOVERY QUESTION. אני יודע שע"ג המחשב הישן הסיסמא ככל הנראה שמורה בCOOKIES ותהיתי לעצמי, האם מישהו יודע כיצד אני משחזר סיסמא דרך הקוקיז? האם יש תוכנה לדבר? האם יש מקום בו הם נשמרים? אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-