תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום ! מחקתי בטעות את האלבום חתונה של חבר שלי, ושיחזרתי אותו דרך תוכנה Getdataback Data Recovery 3.03 NTFS , אבל מה, הוא שיחזר לי אותו לקובץ אחד של מסד נתונים עם סיומת DB ואני מחפש תוכנה שתמיר לי מקובץ DB לקובץ שאני יוכל לקרוא אותו כמו קבצי תמונות וכדו' מקווה שהבהרתי את עצמי..
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תכנת פירמוט שלא משאירה אחריה עקבות (קבצים) - מנטרלת שחזור קבצים ישנים שהיו על הדיסק תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי רכשתי ג'ויסטיק של חברת andgame מדגם andgame DUAL STICK Pro Gamer Controller נהרס לי הכונן DVD ואינני יכול להתקין את הדרייברים שמצורפים איתו האם יש מקום \ מישהו שאפשר להשיג את הדרייברים משם?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את התוכנה הזאת עם רשיון מקורי לשנה. רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האנטי וירוס הזה ומה בעצם הרמה שלו ביחס לאחרים? הבנתי ממי שנתן לי אותו שזו חברה הקשורה ל"קאזה" ולמרות שהיא לא מוכרת כלכך בארץ היא נחשבת טובה מאד. מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסוף תקופת הניסיון ניסיתי למחוק את הבבילון שיש לי דרך לוח הבקרה- add/remove programs התקנתי מחדש אך כניראה שכמה קבצים או תיקיות נישארו למרות שמחקתי כי כאשר התקנתי מחדש הסתבר לי שעדיין המחשב "זוכר" את התוכנה ואת זה שעברה תקופת הניסיון. 1. איך אני מוחק את התוכנה כולה?! 2. איך אני מתקין את התוכנה מחדש מבלי שהמחשב "יזכור" את תקופת הניסיון שניגמרה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שמסוגלת להסתיר את כתובת ה ip שלי? או שישנה אפשרות לקספרסקי לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זאת השגיאה שאני מקבלת בכל פעם שאני פותחת את הANDROID STUDIO ! עזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הסמל של העוצמת קול נעלם לי ושאני מנסה להחזיר אותו דרך לוח הבקרה כתוב לי לא פועל ואין אפשרות להחזיר אותו לפעיל
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר שלהם אבל אני עדיין לא מבין איך אני מצפין קבצים. אני עושה CREATE VOLUME שומר את הקובץ(מה תפקידו של הקובץ הזה?), לאחר סיום התליך אני לוחץ על SELECT FILE, בוחר את הקובץ הרצוי, אבל זה לא נותן לי להצפין אותו ???[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 14:57:58 up[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאז גרסה 10.0.5.0 אין יותר אפשרות להוריד את Download Accelerator Plus במצב לא מקוון (חוץ מבאתרים כמו Softpedia). ויותר גרוע מזה: החל מגרסה 10.0.5.1, ההתקנה החלה להכריח אותי להפוך את Speedbit לדף הבית שלי ולמנוע החיפוש שלי, כדי להמשיך בהתקנה (שמתבצעת באופן מקוון) (הלחצן Next לא זמין עד ששתי האפשרויות מסומנות). ראו קובץ מצורף. ב-Softpedia, שהוא האתר היחיד שמאפשר לי להוריד את קובץ התקנה לא מקוונים של תוכנת DAP, אני נאלץ להסתפק רק בגרסה הנוכחית שיש שלי (10.0.5.0), שכן כל האתרים האחרים, מאפשרים לי להוריד את הגרסה האחרונה של התוכנה (10.0.5.2) רק באופן מקוון, ועם מסך הריגול הזה. מה אני יכול לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
20 סרטוני הדרכה מובי מייקר 25 סרטוני הדרכה פרימייר פרו אידאלי למתחילים בעריכת וידאו תהנו http://vdo4.com
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי אנטיוירוס Norton AntiVirus 2005 ולפני יומיים הוא רושם לי שנגמרה התקופה של האנטיוירוס , ניסיתי לעשות Activation אבל אז נתקע לי החלון של ה- Activation מחקתי את האנטיוירוס והפעלתי את המחשב מחדש , ניסיתי להתקין אותו מחדש ואז שוב קרה אותה בעיה , אחרי ההתקנה הוא פותח לי את החלון של ה- Activation ושוב נתקע מחקתי את האנטיוירוס הזה , הפעלתי את המחשב מחדש ואז ניסיתי להתקין Norton AntiVirus 2006 , ושוב אותה בעיה עלתה , מה אני יכול לעשות ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוטומטית ל-GMAIL.... יש חיה כזו?? עכשיו להגיד לאנשים את הכתובת החדשה זה לא פתרון שאני רוצה... תודה רבה למי שעוזר!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם אפשרות להוסיף משהו ב-ID3 TAG לכול הקבצים בלחיצת כפתור. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אתר שאני משתמש בו באופן קבוע (trakt.tv) מאתמול בערב נטען לי בלי העיצוב, אני מקבל רק טקסט ותמונות בצד השמאלי של הדפדפן וזהו.. ניסיתי לרסט את המטמון של הדפדפן, למחוק עוגיות, לנסות בדפדפן אחר, לרסט את המחשב וגם את הראוטר ושום דבר לא עוזר. כשאני נכנס לאתר דרך הפלאפון (WIFI או סלולארי) האתר עולה כמו שצריך. איך אפשר לסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
זאת המצלמה: הדגם עד כמה שרשום באינטרנט הוא: SINO-CAM-281 בשום מקום לא הצלחתי למצוא דרייברים לזבל הסיני הזה, כולל באתר ה"יצרנית". מישהו יש לו את המצלמה ויכול להעלות את הדרייבר לאנשהו שאני אוכל להוריד או לחילופן יש לו מושג באיזה חור באינטרנט אני יכול להשיג את הדרייבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור קבצים בפורמט icon ובאיכות טובה? אני רוצה כיאלו למשל לעצב את זה בפוטושפ, ופשוט לפתוח את זה בתוכנה שתשמור לי את זה לקובץ icon שזה יראה איכותי כמו למשל האייקונים של הmy computer.. פעם אמרו לי להוריד gimp אבל זה בכלל שומר את זה דפוק כזה..או שאני עשיתי את זה איכשהולא טוב חח לאדע בקיצר עזרה בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם מה שאני עושה זה אפשרי מבחינה מעשית אני רוצה לחבר את הפקס באופן ישיר למחשב ולקבל את הפקסים למחשב ולראות אותם לפני שאני מדפיס את הפקסים תגידו לי אם אני טועה אני צריך כולה כרטיס מודם PCI וזהו נכון ???? אהה ועוד משהו אם מישהו מכיר איזשהי תוכנה כזו שעושה את זה אני שמעתי על WINFAX היא טובה או שיש תוכנה יותר טובה ממנה ???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי נגן VLC, שאל אם אני רוצה סרגל. ביטלתי צ'ק-בוקס, אבל כשהנגן עלה, שאל אותי אם אני רוצה גירסה אחרונה, ואז בלי הרבה שאלות דחף לי את Sweetim המאוס שהתלבש לי על כל הדפדפנים. ביטלתי הרחבות, שיניתי הגדרות דף-בית ודפי חיפוש. הסרתי את התוכנה, את הפייפוקס והכרום - המשיך להופיע באקספורר עם כל הפרסומות הקופצות וההתקעות. הורדתי והפעלתי Malwarebye, הסיר לי תכנות זדוניות והקינג אבל לא את זה. התקנתי שוב את הכרום והחנטריש הזה מופיע שוב במנוע חיפוש ובפירסומות. יש כאן משהו שהתנסה עם הצרה הזאת לאחרונה (נראה לי שהם עשו אבולוציה).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה חומת אש להשאיר פעילה ? של AVG Internet Security 2011 או של וינדוס XP . מאחר שיש התנגשות ששתי חומות אש פעילות, ביטלתי את חומת האש של הוינדוס וכרגע חומת האש של AVG פעילה. האם הבחירה שלי נכונה או עלי לשנות ?. אשמח לתגובות...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכנת ה-NERO7 שלי הפסיקה לעבוד כאשר הודעת השגיאה הזו מופיעיה כל הזמן עם בעייה בקובץ NMIndexStoreSvr.exe. הבעייה מופיעה במיוחד בעת נסיון להוספת סרט לצריבה. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור לי בדחיפות? האם זה קשור בווירוס כלשהו? בבקשה עזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-