עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mDs,

יש לי אתר שאני לוחץ על העכבר על מספר 1 ואז על הבאה ושוב ושוב. רציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שנותנת לי את האפשרות שאני יגדיר לחצן במקלדת שלי שכל פעם שאני לוחץ עליו זה נגיד ילחץ לי על מקום במסך. ויחסוך ממני את השימוש בעכבר.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by momi2004,

אני זקוק לתוכנה שממירה מ DVD מקורי ל DIVX כדי להציג קטע מסרט במהלך הרצאה. מה התוכנה הטובה ביותר לזה? מצאתי את http://www.labdv.com/dvdx/ יש משהו טוב יותר? כי אני רואה שהיא לא עודכנה הרבה זמן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. שלום. חבר שלי רכש לוח אם של GYGABYTE , מדגם Gigabyte GA-G41M-Combo DDR2+DDR3 G41 CHIPSET הוא טוען שה USB עובד לו מאוד לאט, עד כדי כך שמעביר 700 מגה במספר דקות, בעוד שבמחשב הנייד הכל עובד לו מהר וטוב. נכנסתי לאתר של GYGABYTE כדי להוריד דרייבר ל USB אבל לא מצאתי. מצאתי לאודיו, לרשת ולעוד כמה אבל לא ל USB2 זה הדף של הדרייברים ללוח הספציפי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3505&dl=1#driver אשמח מאוד לעזרה או פתרון לבעייתהאיטיות של ה USB תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם יש תוכנה שמבטלת כל מיני משימות לא חשובות שלוקחות זכרון וכו כאשר אני רוצה לשחק במשחק? וברגע שאני רוצה אני מבטלת את זה..? היתה לי תוכנה שהיא ביטלה את ה dwm.exe ועוד כל מיני דברים ושכחתי את שמה..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום מומחי פורום יקרים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת איחזור מידע DATA RECOVERY לכונן קשיח שנימחקו לו הפרטישנים. לפי מיטב ידיעתי הוא לא עבר פירמוט אמיתי אלה רק נימחקו הפארטישנים ונוצרו חדשים. ע"י מחיקה מהירה. כסף לא משחק תפקיד. חשוב שהתוכנה תהיה הכי טובה שיש. ושתתמוך בשמות קבצים עבריים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, רכשתי דיסק קשיח של חברת IOMEGA 3.5" 2TB וברצוני להוריד מאתר היצרן תוכנות גיבוי או כל תוכנה שתועיל לעבודה עם הדיסק. נרשמתי באתר היצרן ואך הנני מתקשה למצוא ולהוריד תוכנות מתאימות. אבקש את עזרתכם להדריך אותי כיצד לבצע את ההורדות. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  7. Started by hichcock,

היי השאלה כזו: בתוכנה winamp יש אפשרות להוסיף תמונה (artwork). כאשר אני בוחר בתמונה - הוא מצרף את קובץ התמונה לתיקייה בה הטראק נמצא. ברגע שאני מוחק את הקובץ (או מעביר לתיקייה אחרת) - התמונה גם כן נמחקת. איך אפשר בעזרת ווינאמפ להפוך את התמונה לקבועה ולמחוק את הקובץ (וכמובן, שהתמונה תישאר)? טיינקס

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  8. Started by Shbd,

אני זקוק מאוד מאוד לתוכנת ועידה נוחה כזאת שיהיה לוח ציור משותף כמו ב- NETMEETING ושכמובן יהיה אפשר לדבר אחד עם השני. ניסיתי את ה- SHAREVIEW ל- WIN7 וזה ממש לא מה שאני צריך. יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. אני צריך בשביל לשים דף עם רשימת השירים שיש בכרטיס זיכרון של ה-MP3 ברכב. מדובר בעשרות שירים ואין אפשרות לזכור בע"פ. לכן אני רוצה לשמור בתא כפפות רשימת השמעה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Friend,

מהי תוכנת המסרים הפופולארית יותר כיום? האם עדיין משתמשים בתוכנות מסרים, או שהפייסבוק כבר השתלט על התחום? אני די חלוד בכל מה שקשור לאינטרנט וטכנולוגיה, לכן נרשמתי לפורום, די להתעדכן וללמוד דברים חדשים.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  11. היתחלתי ליפתוח מסמך דף חדש.ורציתי לייבא תמונה בקבצים סיומת JPG. ופתאום ניסגר לי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional ועוד משהו מצייר קו ישר .ובוחר שהקו יהיה נקודות חתוכות. ופתאום ניפתח לי word 2007.משהו לא בסדר בתוכנה Adobe Flash CS3 Professional אני היסרתי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional. והיקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה מוזרה. זה מעצבן... איך פותרים את הבעיה הזאת? איך מגדירים מחדש ברירת מחדל מחדש התוכנה Adobe Flash CS3 Professional? מיכאל

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

שמתי לב שבימים האחרונים הכניסה לגוגל לא מאובטחת. למה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  13. שלום מאז אתמול שמתי לב שלפעמיים יש לי בעיה יש סירטוני ווידאו כשאני עושה מסך מלא לא מוצגת תמונה(יש סאונד) אבל התמונה נעלמת הכל שחור וכשאני יוצא ממסך מלא כן רואים הכל אף פעם לא קרה לי ולא התקנתי שום דבר לאחרונה או משהו כזה יש לי ווינדוס 7 SP1 אינטרנט אקפלורר 9 פלאש פלייר 10.2 (באינטרנט למשל כמו בויוטיוב)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by IRIT1254125,

אני לומדת אסמבלי ... התוכנה הזאת תומכת ב32 ביט והמחשב הנייד שלי ב64 ובגלל זה אני לא מצליחה להתקין אותה במחשב הנייד ... רציתי לדעת אולי יש איזו תוכנה דומה שתומכת ב64 שאני יכולה להוריד או משו כזה ...

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. Started by asafh5,

רכשתי מסך חדש 24 אינץ וכרטיס מסך חדש ,המחשב מכוון על רזולוציה של 1920*1080 ו32BIT צבע העיה היא שדפדפן כרום לא עובד לי כמו שצריך רואים בו באיכות ירודה ,האקספלורר עובד מצוין אבל כמובן שאני מעדיף להשתמש בכרום פיתרון ? תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Or94,

יש לי פיירפוקס 3.6.15 ויש לי בו בעיה: כאשר אני נכנס לגוגל ומחפש סיכום לבית ספר למשל אז אני לוחץ על הלינק שאני רוצה. לפעמים הלינק הוא קובץ וורד ואז הלינק בכלל לא נפתח ואני חייב לפתוח אותו בלשונית חדשה כדי שאני יוכל לראות את הקובץ. עוד בעיה היא באתר טורנט ליץ' כאשר אני רוצה להוריד טורנט אני לוחץ download torrent ושום דבר לא קורה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. יכול להיות שאני מתבלבל בין סנכרון כתוביות לבין התאמת כתוביות כך שיתאימו סימולטנית לנאמר באותו הזמו . האם vobsub עושה את שני הדברים או שצריך דרך אחרת?אם התרגום בקובץ מקדים או מאחר את הנאמר האם הדבקתו לצמיתות תפתור הבעיה או לא? יש תוכנה שעושה את שניהם בעת ובעונה אחת? אין לי כבר כוח וזמן לחפש כל כך הרבה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by asaf172,

שלום ניסיתי לעשות תנאים לעיצוב האקסל, אך הם לא עובדים לי 100% כפי שאתם רואים, הוספתי תנאי למקרה שבתאים יש 0 ובכל זאת האקסל צבע את התאים בירוק, במקום לצבוע בלבן. Uploaded with ImageShack.us מה אני לא עושה נכון? תודה על העזרה אסף

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  19. במסגרת חלק מהעבודות שלי- אני מפיק קליפים לזמרים. לקחתי על עצמי את הבימוי,צילמתי על מצלמה אחת בחצובה (היו עוד 2 צלמים שלי) וערכתי את הכל לבד. כמה פרטים טכניים: 1. צולם עם 2 מצלמות- ברודקאסט JVC על חצובה, וסטדיקאם עם מצלמת sony V1 סטדיקאם זה מצלמה על מתקן "צף" שקשור לגוף-נותן למצלמה יציבות בריצה ותנועה מהירה- כזו זה: http://www.creativevideo.co.uk/public/product_images/altimage/22%2009%202006steadicam_flyer_1.jpg 2. תוכנות העריכה- edius, after effects. 3. רוב הצילומים נעשו עם עומק שדה רדוד (שכל הרקע מטושטש ורק האובייקט בפוקוס) על מנת לתת תחושה קולנועית ומיוחדת יותר. זה נעשה עם עדשות מיוחדות, וצילום מרחוק- עם הרבה ZOOM 4. הקליפ ערוך ב slow motion של 80-85 -על מנת לתת תחושה ר…

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  20. Started by VoliSuS,

היי.. יצא לי לראות לא מזמן קליפ מושקע ואיך עשו אותו מאחורי הקלעים.. ראיתי שחצי מהקליפ (מה שלא שמתי לב בכלל) עשו אותו ב-AE ובתוכנות תלת מימד אני משער שמאיה אבל אין לי מושג בכל מקרה רציתי לשאול משהו שמעניין אותי המעצבים האלה נמצאים על הסט בזמן הצילומים?? אני מדבר על צילומים של סרט (בסצינות שצריך אותו) או בצילומים של פרסומות..? או שהם יושבים בבית ואחרי הצילומים והכל הם יושבים עם איזה מישהו מההפקה ומדריכים אותו מה לעשות וזה.. אני מתאר לעצמי שהוא לא יושב ומעצב שנייה אחרי שצילמו כן אבל אני זוכר שגם פעם ראיתי מאחורי הקלעים של איזה סרט (עם חייזרים משו) ואז האפטריסט אני זוכר בוודאות שהוא ישב בסט אשכרה עם כל השחקנים וזה וישר אחרי שצילמו העבירו אתזה למחשב שלו (שהיה בסט) והוא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. כמה פעמים יצא לכם להתקל במצב שסמן העכבר שלכם הגיע לקצה אחד של שולחן העבודה כאשר העכבר עצמו נמצא בקצה הקיצוני ההפוך של משטח העבודה (הפיסי) שלכם? זה בטח קורה לכם לפחות איזה 20 פעמים ביום. ואז: מה אתם עושים??? נו כן... מרימים את העכבר ומניחים אותו קרוב לאמצע של משטח העבודה. ואז "משחקים" עם הסמן כדי שגם הוא יגיע למרכז. לא מעצבן? חשבתי פה על משהו... אין בווינדווס (יש לי 7) איזשהו צירוף מקשים (במקלדת) ש"ממרכז" את הסמן? אני אגיד לכם למה אני שואל. יש לי את LOGITECH G9X וחוץ מכמה דברים קטנים זהו עכבר מעולה. הוא מגיע עם תוכנת SETPOINT שמציעה ים של שליטה על תכונות העכבר.ב-G9X יש יותר מקשים ממה שיש לעכבר רגיל ואני יכול, למשל, לקבוע לכל מקש לבצע פונקציות שונות. אני יכול לקבוע שמקש מסו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by netanelam,

תקשיבו שאני נכנס לפייסבוק מופיע לי הודעה Microsoft Visual C++ Runtime Library וואז זה יוצא לי מכל דפי האינטרנט,וזה קורא לי רק שאני בפייסבוק מה לעשות כדי לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה חינמית שתשווה בין תוכנן של 2 ספריות (ותת הספריות שלהן) ותדווח על קבצים שהשתנו\לא קיימים באחת מהן. אני לא מעוניין באפשרות סינכרון אלא רק בהשוואת התוכן ובהצגת המידע. עדיף שהתוכנה תהיה PORTABLE. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. הכל צולם ממצלמה של אייפון! [= אני מבקש ממכם להגיד לי מה אתם חושבים על הפוסט ולא על העריכה ! אם זה נראה חשוד מסטורי כמו בסרט מתח http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 אם יש לכם הצעות לשיפור אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה שאני נכנס לכרום לקליפ ביטיוב משום מה שאני ממזער את הכרום הקליפ מופיע על שולחן עבודה ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים