עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordgod,

http://rapidshare.de/files/20030296/untitled.rar.html קבלו!!!! צריך לפרמט עם כל זה? מבקש שתורידו ותראו תתמונה

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by Tapeworm,

בהצגה המוקדמת הראשונה באתר- http://www.winsupersite.com/reviews/ie7_preview_1.asp ניתן למצוא פרטים חדשים אודות הדפדפן המיקרוסופטי שהוכרז לאחרונה. עם מאפיינים חדשים כאלה ודגש רב על אבטחה, השועל יצטרך להשיב אש במהרה.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Avi952,

מדובר בגירסה 14 כמובן. הוא כל פעם נתקע בשגיאות האלה במהלך ההתקנה. מסנג'ר: "hr:0x80004005" ואימייל: "microsoft visual studio runtime: 0x80004004" אשמח לקבל פיתרון בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  4. איזה גירסה של קאזה הכי מומלצת? ומאיפה מורידים אותה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי אנטי וירוס NOD32.. מה עוד כדאי לי להוריד? שישמור לי על המחשב מפני רוגלות וכל זה..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by morel ezra,

יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  7. אז לפני איזה חודש עשיתי בטעות פרמוט לדיסק קשיח שהיה לי עליו את ה-My Documents, עכשיו הדיסק ריק כמובן ואני לא בדיוק יודע איך אני משחזר ממנו את הקבצים (היו לי במסמכים איזה ג'יגה או שתיים אם אני זוכר נכון). יש תוכנות מסוימות אני יודע אבל לא בדיוק יודע איזה ואיך להשתמש, מישהו יכול להדריך אותי בבקשה, הקבצים שנמחקו ממש חשובים לי.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by haviv822,

אהלן, ה- µTorrent שלי פשוט התשגע, אחרי שהיה מוריד לי על מהירות מקסימלית- 180kb עכשיו כל ההורדות לא עוברות את ה 1KB . ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש ועכשיו כל הטורנטים נעלמו, איך אני מחזיר אותם? ומטפל בבעיית מהירות הזאת ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Joli,

מה המצב? אז ככה, בזמן האחרון יש הרבה דברים שאני מוריד (דרך התוכנה JD) שהם מחולקים בווינראר, הבעיה היא שאת רוב הדברים הוא לא נותן לי לחלץ, הוא רושם שיש בעיה בקבצים, אני בטוח ב 100 אחוז שהקבצים תקינים. החלפתי ווינראר, פרמטתי את המחשב ועדיין יש קבצים שלא נפתחים! נ.ב חפשתי קצת בגוגל וראיתי שעוד הרבה נתקים בבעיה הזאת, אבל לא מצאתי פתרון אז מי שיוכל לעזור אני מאוד אשמח... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש אתרים ברשת שמזהים לפי ה IP שלך האם אתה תושב ארה"ב או לא אם כן אתה זכאי לכל מיני דברים . אני מחפש דרך לשנות באופן פיקטיבי את ה IP שלי - האם קיימת דרך לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 11.9k צפיות
  11. Started by Screw_Master,

המחשב הנייד שלי מכיל ATOM N270, תדר של 1.6GHZ. הוא מכיל גם שני ג'יגה של זיכרון. השאלה היא, אם יש קודק, רצוי כמובן חינמי, שישולב עם מדיה פלאייר קלאסיק או כל נגן אחר, ויגרום לו לנגן 720P.

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Jackieil,

שלום אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול המשולב בלוח ASUS P5RD1-VM הכרטיס קול הוא : SOUNDMAX ADI 1986A ההודעה שגיאה שאני מקבל בהתקנת הכרטיס קול היא : THE AUDIO DRIVER FILES DONT SUPPORT YOUR COMPUTER HARDWARE ואיני יכול עקב זאת לשמוע סאונד מה אני יכול לעשות למישהו נתקל בתופעה זו או שיכול לעזור לי תודה,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by borg,

מהם ההבדלים בין צריבת דיסק ב-Track-A-Once לעומת Disc-At-Once? האם אחת משיטות הצריבה הנ"ל מאריכה/מקצרת את אורך חיי הצורב? האם לאחת משיטות הצריבה הנ"ל יש עדיפות בצריבת data או סרטים? האם לשימוש באחת משיטות הצריבה הנ"ל יש חשיבות בצריבת CD או DVD?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by eladbu,

אז ככה חברה לי אין גי-מייל אבל הנה לכם רשעים שכמותכם דרייבר קטן להתקנה שהופך את הגימייל לכונן נפרד בעמרכת תהנו http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Aviram,

יש אתרים, כגון gamer שה-Norton Internet Security מונע ממני להכנס אליהם, ואני חייב לנטרל את האבטחה, לגלוש, ולהחזירה. ניסיתי להסתכל באפשריות של התוכנה, ראיתי את ה-Ad Blocking, ביטלתי אותו, אבל זה לא עזר, אפילו אחרי כשהפעלתי את המחשב מחדש. אתם יכולים לעזור לי, איך אני יכול למנוע את זה, שאני אוכל להכנס לאתרים האלו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש המלצה לתוכנה נגד רוגלות (spyware, malware וכו'), נוספת ל- Spybot. אשמח למספר המלצות, אני מחפש משהו אמין ואיכותי באמת. שיתמוך ב- VISTA. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מחפש מדריכים של התוכנות MAYA , 3DS MAX ו-CINEMA 4D אבל שהמדריכים יהיו מה שנקרא From beginner to advanced .. אני יודע קצת על התוכנות, אבל ניסיתי מלא מדריכים למידול של מכוניות וכל זה אבל אף פעם לא הצלחתי ! אני רוצה ללמוד ממש מההתחלה ועד הסוף, כמו שצריך! תווודה ! D:

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by esaly,

היי! מישהו יודע איפה אפשר למצוא הורדה מלאה של MESSNGER LIVE 14.0.8089.0726 באנגלית ובעברית? ולא הגירסאות שמופצות בגודל מגה וקצת כאשר אז צריך להתקין בצורה מוקוונת.... תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. עד היום אני עם NOD32, אבל מזמן קראתי שכבר קספרסקי מובילים בתחום הזה, ואני עומד לקבל מחשב חדש, אז חשבתי אוליי להכין התקנה של הקספרסקי במקום NOD32. מה אתם אומרים? (כולל אנטי וירוסים אחרים) בקשר לתכונות הגנה - אני חושב על Spybot 2 + malwarebytes (שכבר יש לי) תודה! נ.ב: שאלת בונוס יעיל להתקין CHROME (או כל דפדפן אחר שאשתמש בו) על ה-SSD במקום הכונן הקשיח? מה לגבי תוכנות ההגנה (לרבות האנטי וירוס)?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by yotam360,

קניתי NOD32 ויש לי שני מחשבים בבית האם אני יכול להשתמש באותה שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים??

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  21. חבר שלי חטף וירוס רציני כנראה מפייס-בוק. כפי שאתם בטח מכירים הוא מטיס מלא תוכניות "אנטי ספיי" שלמעשה הם ספיי בעצמם. הבעיה שהמחשה נתקע לפני שאני מצליח לסיים להתקין את האנטי וירוס, ואני כמובן לא מצליח להתקין את האנטי וירוס דרך SAFEMODE שם המחשב רץ חלק ללא תקיעות. כעת הצלחתי בצורה משונה ביותר להתקין NOD32 החדש ביותר בגרסאת הטרייל. הוא למעשה לא סיים את ההתקנה המלאה אך באיזושהיא צורה מוזרה, האנטי וירוס הצליח לרוץ. הייתי מעדיף עם מישהו יודע על אנטי וירוס שיכול לרוץ בסייף מוד דרך דיסק ללא התקנה או אנטי ספייור שיכול לרוץ באותו צורה. אם הוא יוכל להדריך אותי בצריבת הדיסק הודה לו מאוד.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by themen,

הביאו לי כרטיס טלוויזיה עובד אבל אין לי מושג איפה אני יכול לימצוא דרייבר בשבילו כי אין לו דיסק אם מישהוא יוכל להגיד לי איפה אוכל לימצוא דייבר אשמח לדבר ושמו גם לא ידוע אולי יש דרייבר אוניברסלי לכרטיס טלוויזיה או משהוא שיוכל לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  23. הבעיה בכותרת , הכוונה לקו אדום גלי כמו בתוכנת word שמסמנת מתי שגיאה , הקו מופיע בכל המילים בעברית כשאני עובר לכתוב באנגלית אין את קו התחתון . איך לתקן את הבעיה ? בנוסף כנראה כתוצאה מאותה הבעיה , ההקלדה לא סדירה , עכשיו כשאני לוחץ על המקלדת פעם מופיע האות ופעם לא וצריך כל פעם לחזור על ההקלדה כנל לגבי רווחים ... קיצור יש בעיה שקוראת רק בדפדפן של האינטרנט אקספלולר מישהו יכול לעזור זה משגע אותי. *צירפתי תמונה איך זה נראה מהצד שלי - - - תגובה אוחדה: - - - פתרתי את הבעיה של "תיקן שגיאות " אבל עדיין מחכה לפתרון של הלאגים בהקלדה והשמטת האותיות שקראה רק ב IE .

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי שגיאה באייסיקיו כשאני נכנס לאייסיקיו אז קופץ לי הודעת שגיאה כזאת.! משהו אם לפנות מקום ב 0x משהו אני לא יכול לעשות תמונת מסך יש לי בעיות במחשב המחשב נדפק.! סליחה.!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by meir3420,

אלופים שלום!!!!! כמו שוודאי שמעתם על הפורט הזה 9339 הוא בפוקר של פייסבוק והוא רושם לי שהפורט חסום אצלי... אין לי ראוטר יש לי רק מודם של הוט של מוטורולה... אני לא מבין כלום בפיתחת פורטים וב TCP וכל אלה אין לי מושג מה זה אומר אז מי שיש לו סבלנות ויכול להגיד לי שלב אחרי שלב איך עושים אז אני ממש ממש אודה לו... ממש פירוט בשלבים בבקשה..... בתודה מראש מאיר

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.