תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות חישוב משכורת שבועית וכל הנלווה ב-EXCEL, אבל יש לי את הגרסה שבאנגלית, ובגלל זה כיוון הדף הפוך. הכוונה היא שהאות A מתחילה מצד שמאל, ואני רוצה שהיא תתחיל מצד ימין כמו בתמונה שצירפתי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. מחפש תוכנה לשליטה במאווררי המחשב. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתוכל להריץ קבצים בסיומת PPS, אני יודע שאלו הם קבצים של POWERPOINT, ויש לי אפשרות להתקין את התוכנה... אבל היא סתם תתפוס מקום מיותר מאחר ואני פותח קובץ אחד כזה פעם באיזה חודש ככה.. אז אין טעם להתקין את POWERPOINT, יש למישהו המלצה לתוכנה קטנה שתפתח את הקבצים? אין צורך בעריכת הקובץ, רק בהרצת המצגת שבו...
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
שאני נמצא באתר ואני משתמש עם הגלילה של העכבר אני מגיע ל 70 - 100 אחוז מאמץ והאתר מקרטע למה זה ככה ? זה קורה בכל האתרים ? אני לא נוגע אפילו בגלילה זה יכול להיות ב 20 - 30 אחוז מאמץ אבל עם גלילה מרגישים את זה חבל על הזמן . ועוד שאלה יש קשר בין עליה מהירה של אתר ( תמונות , פלאש ) לכרטיס מסך ? או שזה קשור רק להגדרות של מערכת ההפעלה ?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעיה,כש אני בוחר refresh rate מסוים הוא תמיד נשאר על 60HZ אפילו כש אני בוחר 85HZ הוא נשאר על אותו 60HZ ככז זה בכל הרזולוציות כמו כן זה גם קורה בדריברים catalyst 6.6\6.7 :-[
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה לחסימת אתרי אינטרנט ספציפים. תוכנה שאזין בתוכה כתובת ואז היא תחסום את הגישה אל האתר.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת, אני משתמש בתוכנה הנל לניתור המחשב. החיישן של הלוח אם מציג לי 3 טמפרטורות כפי שרואים בתמונה. רציתי לשאול למה, ואיך אני יודע מה מבין השניים שייך לצ'יפסט של לוח האם באמת על אף ששתי הטמפרטורות משתנות? וגם מה זאת הטמפרטורה השלישית הלא הגיונית? תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, במחשב של חבר, האתרים עולים בצורה מאוד מוזרה, ואין לי שמץ של מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה. להלן דוגמא לאתר וואלה: http://img174.imageshack.us/img174/194/i88bbe3.jpg יודעים מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שני תיבות דואר של GMAIL. אני רוצה לדעת כיצד ניתן להעביר עותק של דואר לתיבה השניה מבלי למחוק את המקורית? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום, פתאום כשאני נכנס לחשבון הדואר שלי בוואלה, דרך האקספלורר ומנסה לשלוח מכתב, מופיעה לי ההודעה:" internet explorer נתקל בבעיה ונאלץ להסגר" לחצתי על הלחצן לקבלת מידע והנה מה שרשום: בדקתי בתיקיית הTEMP וראיתי שם את הקובץ, וגם קובץ DMP אחד, שאני לא בטוח מה זה אומר. כידוע גם אי אפשר לשלוח מייל מוואלה דרך פיירפוקס, אז אני חייב דרך האקספלורר
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בעת פירמוט המחשב עולה לי שגיאה שהמחשב לא מוצא שום הרדיסק הגעתי למדריך המסביר מה לעעשות רק שאני לא בטוח שאני מבין נכון מה שאני מבין זה להעביר דריבים של הלוח אם Sata לדיסקט ואז להמשיך עם המדריך 1. אנ'לא מוצא דריביים כאלה 2. אני לא יודע אם אני באמת מבין מה לעשות אפשר חיזוק ותיגבור? מדריך " http://www.windowsreinstall.com/winxppro/nohdd/indexfullpage.htm "
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש אתרים ספציפים שאני רואה בהם בג'יבריש. כדי לפתור את הבעיה אני הופך את הדף לאקספלורר, ואז הבעיה מסתדרת אך יש בעיה אחרת, אני רואה את זה בקטן מהרגיל. תמונה:http://img38.imageshack.us/img38/673/tinyf.jpg תודה, ושבוע מצויין.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
i'm writing a presentation and need to integrate lots of equations. currently when inserting an equation the whole slide formation gows whacko - the text box suddently changes it's dimension, former equations change their size and location etc' is there an option to switch to "anti-stupid" mode or something? if not, a recommendation for an other presentation software would be good i've added a before/after picture to emphesize my point thanks edit: ok, decided to use TeX. good chance to finally learn it [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בפיירוול של זון אלרם.יש בו אפשרות של פילטרים שחוסמת אתרים לפי קטגוריות.ואכן היא חוסמת חלק גדול מהאתרים הפונוגרפיים אבל משום מה אתרים ישראליים היא לא חוסמת.האם יש למישהו פיתרון לנושא? אשמח על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה אין לי אפשרות לקבל או לשלוח הודעות במסנג'ר של מייקרוסופט ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש כמה פעמים ולא עזר הוא כותב לי שאין אפשרות ליצור קשר עם המכותבים שלי ושאולי ארצה לנסות מאוחר יותר יש למישהו מושג איך מתקנים את זה? שמעתי שיש תולעת/וירוס במנג'ר, האם זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני לומד גרפירה ומולטימדיה אני בונה מחשב שיהיה לי לעבודה בבית אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך אני צריך לעבודה כזו מכיוון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש לכל הגרפיקיים: איזה כרטיס יש לכם רגיל או מקצועי מה מספיק ומה משפר ביצועים?. התוכנות שאיתם אני עובד: פוטושוט, פרי-הנד, אילוזטרייטר, פרימייר, פלאש, אין-דיזיין.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה של צפייה בקובץ וידאו מקודד DIVX בתוכנת DivX Player וב VIRTUALDUB אני רואה מסך מרצד עם ההודעה של BROKEN B-FRAME , ואחרי מספר שניות התוכנה עפה אם זאת בעייה בקובץ, האם אפשר לתקן זאת?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
גם כשאני לוחץ על האפשרות "לא", זה לא נותן לי להתחבר יותר אל המסנג'ר הישן. מסנג'ר 8 או 8.5. זה לוחץ עליי לעדכן ל-9. לצערי עידכנתי, אבל יש דרך להתחבר למסנג'ר 8/8.5 מבלי לעדכן לגרסא החדשה? אני ממש לא אוהב אותה, היא מכוערת ומגעילה ומעצבנת. אני שונא אותה שחבל על הזמן! פתחתי נושא לפני 3-4 ימים, ואף אחד לא ענה לי ואני לא יודע אם מותר להקפיץ נושאים שעברו כמה ימים, אז פתחתי נושא חדש. אשמח אם תענו לי שאדע מה לעשות ואדע איפה אני עומד. כי אני ממש מוטרד מהמסנג'ר החדש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לעבודה שאני רושם אני צריך "ליישר שורות משני הצדדים". אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה עדכון: הצלחתי לעשות זאת אך יש לי שאלה אחרת כיצד הוא עושה את היישור לשני הצדדים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי עצוב לי שאני צריך לשאול כזאת שאלה, אבל אחרי שהחלטתי לעבור לפייפוקס (סתם בא לי... המחשב שלי נקי מבעיות של אקספלורר כרגע), ואחרי שבמשך שעה בערך התאמתי אותו כמעט במאה אחוז לmyIE2 שהייתי משתמש לפניו בעזרת כל מני extension, עברתי לפייבוריטס. אני מנסה לייבא אותם לפיירפוקס. אני לוחץ על הimport בתפריט של הmanage bookmarks. נפתח חלון החיפוש. אני מגיע לאיפה שהמועדפים שלי שמורים, לוחץ על לינק כדי שיתווסף לפיירפוקס, חלון ההוספה נסגר, כך שזה כאילו הוסיף את הקובץ, אבל הוא לא מתווסף למועדפים בפיירפוקס! help!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
WIN XP תומך עברית או בעברית גירסה מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב לא ממזמן בשביל שיהיה לי מחשב נקי ומהיר יותר . אחרי הפירמוט הכל היה טוב , המחשב פעל כמו שצריך ואפילו הצלחתי להריץ את Warcraft 3 על הגדרות יחסית גבוהות בלי שום בעיה. אני רק אוסיף שהתקנתי את נורטון אנטיוירוס 2003 ואת Spybot - Search&Destroy לפני שהתחלתי להתקין כל מיני תוכנות נחוצות. בכל מקרה , אחרי כמה ימים , פתאום הופיעה לי ההודעה הזו שהמחשב יכבה תוך 60 שניות , לא הבנתי איך זה בכלל הצליח להכנס לי למחשב , אבל חשבתי שזה משהו חד פעמי ,הלכתי לRun וכתבתי Shutdown -a בשביל לנטרל את ההודעה. המשכתי לגלוש וראיתי שהמחשב די איטי , עשיתי Ctrl ALt DEL וראיתי שהCpu Usage הוא על 100 אחוז תמידי , אפילו אם אין שום תוכנה שרצה. זה די עיצבן אותי , פירמטתי במיוחד בשבי…
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-