תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
where can i check if DMA is enable and if not than enable DMA for cdrom / cd-rw / h.disk ? (win2k/winxp) 10x
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ כתוביות שלא מתאים בדיוק לסרט, אלא יש הפרש של כמה שניות. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצוי תוכנה חינמית) שבעזרתה ניתן לערוך ולסדר את הבעיה הזו בקובץ הכתוביות? (באותה הזדמנות, אם יש אתר שבו יש כתוביות בעברית - אני אשמח לשמוע על כך). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מוריד מדיי פעם קבצים מהאתר הזה וזה פשוט ישר פותח את המדיה פלייר וזה ממש לא מה שאני רוצה. אני רוצה שזה יציג הודעה אם לפתוח או לשמור ואז כמובן ללחוץ לשמור. איך אני משנה את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שזה שיטת הורדה טובה וכל זה, אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיזה תוכנה צריך כדי להתחיל להורדי דרך פאבים? (אני לא חושב שזה לא חוקי כי לא אמרתי שאני ישמתמש בתוכנה ויוריד מפאבים לא חוקיים, רק רציתי לדעת איזה תוכנה ואיך לעבוד איתה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מפעילה את הbsplayer ולא משנה עם איזה סרט אני שומעת את הקול אבל רואה שחור אם אני לוחצת על פאוז או על איזה כפתור אז יש הבזק של הסרט ככה שכנראה יש בעיה עם ההגדרות של התוכנה אני אשמח לעזרה. אני כבר כמה ימים בלי סרטים ואין ליכוח להתקין מחדש תתוכנה. טנקס אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ישנה דרך לתיקון שגיאות כתיב כמו ב- word באקספלורר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד תוכנה שעושה פלייבקים? אני מחפש תוכנה כזאת כבר המון המוווון זמן ואני עדיין לא מוצא אחת שעושה את זה,אני מוצא רק כאלה שמוסיפות אפקטים...מי שיכול שיעזור לי... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על מה כבר לחצתי בטעות?! מה כבר קרה?? אני באמצע הקלדת עבודה וזה משגע אותי. איך מחזירים את המצב לקדמותו ומאפשרים שוב סימון של שורה (ברקע שחור...) ומחיקתה על-ידי Backspace? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד ניתן לשנות את גוון צבע העור בתמונות. בייחוד אשמח אם יש הסברים לגבי תוכנת GIMP. אשמח אם קיימות תוכנות לכך שהם FREEWARE או SHAREWARE. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים לפני כשבועיים כתבתי פה שנכנס לי וירוס קשה מאד בשם Virut. קודם כל - אם מישהו נקתל בוירוס הזה במחשב שלו, תחפשו ותצרבו לעצמכם את Dr Web Live Cd. הוא חינם. זה CD לעשות איתו BOOT. מריצים אותו והוא לא רק מוצא וירוסים, הוא מתקן את הקבצים עם הוירוסים. אני גיליתי את זה מאוחר מדי והרבה מאד קבצים exe אצלי היו כבר נגועים. אבל ככל הנראה, הוירוס נעלם. ועכשיו התחילו הבעיות. דומגא אחת: אם נכנסים ל- device manager (יש לי XP כמובן), כל הרכיבים שמופיעים תחת הקטגוריה של רשת מופיעים עם סימן קריאה צהוב ואני לא מצליח לעדכן את הדרייברים שלהם, לא דרך המחשב שלי ולא בעזרת CD מקורי של XP. כמובן שבגלל זה אין לי אינטרנט עכשיו. מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן את זה? עוד בעיה: נראה לי שה registr…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי HP M2727nf עם מזין מסמכים אוטו'. משום מה, מישהו ב-HP החליט שהפונקציה של סריקת דף אוטומטית משני צדדיו שימושית רק במידה ורוצים רק לצלם אותו, ולא לסרוק אותו למחשב. מחפש תוכנה שמאפשרת סריקת דפים זוגיים ואי-זוגיים לחוד, ולבסוף מאחדת אותם למסמך אחד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמת שמצאתי כזו תוכנה ברשת אבל אין לי את הקראק. במצב הנוכחי התוכנה לא מאפשרת לי לצרוב יותר מ-10 שירים בדיסק.האם מישהו מכיר תוכנה חינמית?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עודה עכשיו סרט בת מצווה לאחותי ואני חייב שבמקום שהרקע בכתוביות יהיה שחור כזה אז יהיה רקעים כאלה לבחירה לרקע מאחור.. איך ומאיפה עושים דבר כזה? נ.ב: יש לי את כל החבילה של אדובי.. זה דחוף..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכיר את רוב התוכנות, אבל לא מבין מה הרעיון של - Bootable ... מה עוזר לי שזה Bootable מהדוס? או שאני לא ממש מבין יש כאן משהו שיודע ? אני זקוק ל All in one Dos Bootable CD ? לינק: http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd76.html
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי על זה לאחרונה, האם זה בטוח לשימוש? הבנתי שיש על זה מעקב. האם אפשר למצוא שם תוכן שלא נמצא בסביבת web רגילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שיודע איפה אני יכול למצוא את התוכנית קוד של מחשבון לוויזואל בייסיק6 באינטרנט או שיש לו תוכנית כזאת בבקשה עיזרו לי... זה דחוף לי!!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה... כיצד לצרוב ISO/BIN/QUE? יש לי Nero Start Smart. אני צריך לצרוב את זה כדי שזה יזהה את זה כמו דיסק מקורי, ויפעיל את זה אוטומטית. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי נייד של סמסונג 300V5A, והשתמשתי במדריך הזה כדי להתקין MadVR. אני אציין שיש שיפור בוידאו לעומת VLC, אבל יש בעיה הרבה יותר חמורה שממש מפריעה לי לראות את הסרטים. בקטעי מעבר או סצנות מהירות, גם כשאני רואה AVI וגם MKV יש חלק מהתמונה נהיית סטטית ושחורה, מעורבת בפיקסלים שחורים (הייתי לוכד את המסך ומראה דוגמא, אבל ה-MadVR לא מאפשר), ולוקח כמה שניות עד שהוידאו חוזר לעצמו. בעצם בצורה כזו אי אפשרות לראות וידאו. לפי המדריך שיניתי את ה chroma upscaling, luma upscaling, and luma downscaling all to bilinear אבל ללא שינוי. האם למישהו יש פיתרון? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק מדף אינטרנת לWORD ואני רואה הכל הפוך איך אני מסדר את זה נ.ב אני צריך את זה דחוף עוד להיום כי יש לי עבודה להכין!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עורך את הפרוייקט שלי ויש לי קובץ WORD שאני צריך לצרף לקובץ קיים, כלומר להכניס דפים לקובץ אחר של WORD. איך אני עושה זאת בהנחה שאני רוצה לצרף אותו לעמוד שאני רוצה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום הזה, כיוון שאין פה פורום אינטרנט בכללי, והנושא המדובר הוא על יישום ה-JRE שמותקן במחשב שלי. מאז יום שבת 12.1.21013, בו פורסמה ב-Ynet, הכתבה בה הממשל האמריקאי ממליץ לכבות את ה-Java (ה-JRE בכללי) בגלל פרצת אבטחה חמורה, כאשר חזרתי לביתי במוצ"ש, נוכחתי לשים לב לכך, כי ה-JRE פשוט נעלם כלא היה מהמחשב שלי (הן ממערכת ההפעלה והן מהפיירפוקס שלי). אני כלל לא זוכר שהסרתי אותו מהמחשב שלי. במחשב של אימא ואבא שלי, זה לא קרה ופשוט בפיירפוקס, פיירפוקס התריע כי התוסף החיצוני של Java גורם לבעיות אבטחה, אבל לא ניטרל אותו בעצמו, אלא אני הייתי צריך לנטרל אותו. האם לאנשים אחרים קרה הדבר הזה, שה-Java נעלם להם מהמחשב בפתאומיות? איך זה קרה לי?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, ראיתי שיש הרבה אתרים שמפרסמים תוכנות להאצת המחשב ורציתי לדעת אם הן גורמות נזק לחומרה או שבאמת יש תוכנת פלא כזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לידידה שלי יש מספר סרטי DVD בפורמט NTSC. הבעיה היא שה-DVD שלה ישן, ולכן לא ממש מסתדר עם הפורמט הזה (הוא מציג את הסרט בשחור-לבן, ובאיכות גרועה). ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של ה-DVD והטלוויזיה, אך ללא הועיל. אז החלטתי לנסות להמיר את הסרט ל-PAL ולצרוב אותו מחדש. ניסיתי להשתמש ב-DVDShrink, אבל הוא לא מאפשר לשנות את הפורמט (אלא רק את איכות הקידוד). אז נכון לעכשיו מצאתי שתי אפשרויות: 1. לעשות rip לסרט, ואז להמיר אותו ל-PAL באמצעות tmpgenc, ולצרוב מחדש. 2. להשתמש ב-Ifoedit על מנת לערוך את קובץ ה-ifo, ולגרום לו "לחשוב" שכל הסרט הוא ב-PAL. אני בכל זאת אצטרך להשתמש ב-DVDShrink, כי הסרט תופס 6 ג'יגה. באופציה 1 אני מעדיף לא להשתמש, כי היא גוררת המרות מיותרות. ולגבי אופציה 2, אני לא בטו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-