תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני יסביר.. יש לי אתר שאני מוריד ממנו המון דברים אבל הוא מגביל אותי ל50מגה פר יום. האתר אינו שולח לי לקוקיס והוא מזהה אותי רק לפי כתובת האייפיי. יש לי ADSL ככה שפתרון שנראה הכי פשוט הוא להתנתק ולהתחבר כל זמן.. אבל זה מעצבן.. אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שתמנע מהאתר לזהות את האייפי שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פה או פרטית ואני אצור איתו קשר בנייד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם... בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו. אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר.. תודה, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתכבה לי את המסך או שתחשיך אותו בלחיצת כפתור אבל שהכל ימשיך לפעול. צריך את זה בעיקר בשביל להפעיל מוזקה בחדר מבלי שהמסך יאיר לי את כל החדר. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
האם ניתן לצרוב בעזרת NERO או תוכנה אחרת קובץ בגודל הזה על דיסק כזה או על 2 ? אני יודע שאפשר לפצל בעזרת EINRAR ואז ליצרוב ,אבל זה מלא זמן . זכור לי שהייתה אופציה אחרת שבעזרת NERO היה ניתן לצור שני דיסקים כלומר כאשר יש פתיחה של הקובץ (IMAGE )או התקנה אז הוא מבקש את הדיסק השני שלו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבו אוכל לדעת IP של מישהו אחר ולא את שלי
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אפשרות ליצור מחיצה נוספת מבלי לפגוע במידע על הכונן? האם המחיצה הזאת תהיה מחיצה לכל דבר? שמישה במצב דוס וכו'?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמגבילה אתרי צפייה באתרי פורנו הבעיה היא שבעזרת תוכנות שיתוף קבצים ישנה האופציה להוריד סרטים פורנוגרפיים השאלה היא האם יש תוכנה שחוסמת רק את הקבצים הלא רצויים דרך תוכנות השיתוף? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שיודע איפה אני יכול למצוא את התוכנית קוד של מחשבון לוויזואל בייסיק6 באינטרנט או שיש לו תוכנית כזאת בבקשה עיזרו לי... זה דחוף לי!!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לקריאת והשמעת קבצי flac למחשב. עד עכשיו לא מצאתי מחיפוש בגוגל, וקיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי המחשב שלי נתקע בצורה בלתי מוסברת! זה קורה בעיקר כשאני עובד עם תמונות כבדות אבל לא רק. אני משתמש ב win 98 ויש לי 128 MB 133 MHz האם הוספת עוד זיכרון תשפר את המצב? המעבד לא עובר את ה45 מעלות. המחשב שלי לא מסתדר עם win 2000/XP אל תשאלו למה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך פותחים קובץ עם סיומת "ROM". בתודה מראש wally13
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן דיווידי במחשב..ויש לי סרט בדיווידי, עעכשיו עם איזה תוכנה אפשר להעתיק את הסרט למחשב ולשמור ב-MPEG או פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שזה שיטת הורדה טובה וכל זה, אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיזה תוכנה צריך כדי להתחיל להורדי דרך פאבים? (אני לא חושב שזה לא חוקי כי לא אמרתי שאני ישמתמש בתוכנה ויוריד מפאבים לא חוקיים, רק רציתי לדעת איזה תוכנה ואיך לעבוד איתה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך מוסיפים תירגום ל SVCD???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה, אדלג על השלבים שהתרחשו עם המחשב, ואגיע לעניין הרלוונטי כרגע: 1) ITUNES נפתח כשכל שמות קבצי המוזיקה עליו (כ-30,000!), אך הם מסומנים עם סימן קריאה. 2)הקובץ שהיה קיים בכונן C שאליו שמות השירים מתייחסים איננו (נמחק). 3)קבצי השירים המקוריים נמצאים כולם בכונן נפרד. מבינה שאוכל להסיר ITUNES, להתקין מחדש ולהעביר את כל הקבצים מחדש לספריה; אך מאחר וזה מספר עצום של קבצים ומאחר ושמות הקבצים עדיין קיימים בתוכנה - נראה לי בזבוז מטורף של זמן ואנרגיה. ודאי יש פיתרון פשוט יותר. האם מישהו יוכל לעוץ לי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן ותודה לעוזרים מראש יש לי כרטיס מסך מסוג nvidia geforce gt220 חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור H.D אני רואה תמונה ללא סאונד כמובן שהעברתי בהגדרות סאונד ליציאה דיגיטלית ניסיתי לשחק עם ההגדרות (ב - realtek HD audio manager) ובטעות גם מחקתי את ההגדרה ליציאה דיגטלית אז ככה - 1. איך אני מגדיר מחדש את יציאת האודיו הדיגטלית? 2. איך אני מצליח לשמוע אודיו בטליוזיה בחיבור h.d ולא רק וידיאו? תודה רבה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עודה עכשיו סרט בת מצווה לאחותי ואני חייב שבמקום שהרקע בכתוביות יהיה שחור כזה אז יהיה רקעים כאלה לבחירה לרקע מאחור.. איך ומאיפה עושים דבר כזה? נ.ב: יש לי את כל החבילה של אדובי.. זה דחוף..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמרו לי שזה אולי בעיה של דרייברים, אך כולם הכי מעודכנים ובכל זאת עולה השגיאה הנ"ל. יש למישהו מושג איך פותרים אותה? הנה תמונה של השגיאה: הבעיה נפתרה. בטעות התקנתי את התוכנה בכונן שלא מותקן עליו ה - Windows, לכן התוכנה לא עבדה. עכשיו הכל עובד מעולה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמת שמצאתי כזו תוכנה ברשת אבל אין לי את הקראק. במצב הנוכחי התוכנה לא מאפשרת לי לצרוב יותר מ-10 שירים בדיסק.האם מישהו מכיר תוכנה חינמית?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים. אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0. כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק). מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4. אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד). במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדב…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה להקלטת מסך שאוכל גם להקליט איתה, אני צריך אותה לכל מיני שימושים כמו לעשות מדריכים בווידאו תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-