עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האמת שמצאתי כזו תוכנה ברשת אבל אין לי את הקראק. במצב הנוכחי התוכנה לא מאפשרת לי לצרוב יותר מ-10 שירים בדיסק.האם מישהו מכיר תוכנה חינמית?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש אפשרות ליצור מחיצה נוספת מבלי לפגוע במידע על הכונן? האם המחיצה הזאת תהיה מחיצה לכל דבר? שמישה במצב דוס וכו'?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by aldema,

אני עודה עכשיו סרט בת מצווה לאחותי ואני חייב שבמקום שהרקע בכתוביות יהיה שחור כזה אז יהיה רקעים כאלה לבחירה לרקע מאחור.. איך ומאיפה עושים דבר כזה? נ.ב: יש לי את כל החבילה של אדובי.. זה דחוף..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי כמה בעיות עם התוכנה Avidemux: היא קורסת לעיתים קרובות כל פעם שאני פותח סרטון בה, וכמו כן אינני יכול לשמור בה סרטונים ערוכים בפורמטים שונים מ-AVI (המצלמה שלי שומרת סרטונים בפורמט MOV). איך אני פותר את הבעיות הללו ? עדכון 1: עניין הקריסה של התוכנה נפתר, ע"י התקנתה מחדש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by generalA,

ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה בה ניתן להקליט שיחות הטלפון ישירות מהשקע בקיר אשר יחובר עם קו טלפון למחשבי? (מקו בזק) תודה אנשים !

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by JekylHyde,

שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. למי שיודע איפה אני יכול למצוא את התוכנית קוד של מחשבון לוויזואל בייסיק6 באינטרנט או שיש לו תוכנית כזאת בבקשה עיזרו לי... זה דחוף לי!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי HP M2727nf עם מזין מסמכים אוטו'. משום מה, מישהו ב-HP החליט שהפונקציה של סריקת דף אוטומטית משני צדדיו שימושית רק במידה ורוצים רק לצלם אותו, ולא לסרוק אותו למחשב. מחפש תוכנה שמאפשרת סריקת דפים זוגיים ואי-זוגיים לחוד, ולבסוף מאחדת אותם למסמך אחד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yoavbd123,

סנכרתי את התוכנה עם המייל שלי, שהוא דרך BEZEQINT אם זה רלוונטי. הדואר מגיע לINBOX והכל בסדר. הבעיה היא כזאת, הדואר שמגיע לOUTLOOK מגיע רק לOUTLOOK, כלומר, ברגע שהדואר הגיע לאאוטלוק,אני כבר לא יכול לראות אותו דרך השירות האינטרנטי של האימייל (http://my-mail.co.il/ ) כשאני נכנס למשתמש שלי דרך MY MAIL, תיבת הדואר ריקה לגמרי. וזה בעיה דיי מעצבנת משום שכעת אין לי גישה לאימיילים פרט לדרך המחשב האישי וזה מעצבן, מישהו יודע איך משנים את הגדרות השלח קבל כדי שישמר עותק גם באינטרנט ? עוד משהו קטן, האם יש אפשרות להעביר דואר נשלח מהאינטרנט MY MAIL, לאאוטלוק, בצורה יעילה יותר מאשר שליחה פיזית של כל ההודעות ? ועוד איזה משהו קטן, איך אני יכול לעשות בהגדרות שכשמגיע מייל אני אקבל התרעה שמשמי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?

12. Started by serialmaster,

שלום וערב טוב, ראיתי שיש הרבה אתרים שמפרסמים תוכנות להאצת המחשב ורציתי לדעת אם הן גורמות נזק לחומרה או שבאמת יש תוכנת פלא כזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by harry,

שמעתי שזה שיטת הורדה טובה וכל זה, אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיזה תוכנה צריך כדי להתחיל להורדי דרך פאבים? (אני לא חושב שזה לא חוקי כי לא אמרתי שאני ישמתמש בתוכנה ויוריד מפאבים לא חוקיים, רק רציתי לדעת איזה תוכנה ואיך לעבוד איתה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by hagai1990,

אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פה או פרטית ואני אצור איתו קשר בנייד. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ashbit_q,

כמו שכתבתי איך אני רואה קבצי קוקיס שגלשתי אליהם בוינדוס 7 וכמו כן אם יש דרך לראות סיסמאות דרכן?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, אני עורך את הפרוייקט שלי ויש לי קובץ WORD שאני צריך לצרף לקובץ קיים, כלומר להכניס דפים לקובץ אחר של WORD. איך אני עושה זאת בהנחה שאני רוצה לצרף אותו לעמוד שאני רוצה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, אני מנסה לערוך סרט באמצעות Vidsplitter אבל הסרט יוצא בחלקו העליו בסדר ובחלקו התחתון מעוות. ניסיתי גם סרטים אחרים אבל בכולם התוצאה זהה. האם תוכלו להמליץ על תוכנה חינמית נוספת ? תודה

22. Started by 1511,

אני מנסה להעתיק מדף אינטרנת לWORD ואני רואה הכל הפוך איך אני מסדר את זה נ.ב אני צריך את זה דחוף עוד להיום כי יש לי עבודה להכין!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by yossi21,

שמעתי על זה לאחרונה, האם זה בטוח לשימוש? הבנתי שיש על זה מעקב. האם אפשר למצוא שם תוכן שלא נמצא בסביבת web רגילה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by approx,

היום התחלתי לעבוד על עוד ציור הוא לא גמור אבל זה מה שיש בנתיים תהנו

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים