עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Alexkmr,

קראתי את המדריך באתר שלהם אבל אני עדיין לא מבין איך אני מצפין קבצים. אני עושה CREATE VOLUME שומר את הקובץ(מה תפקידו של הקובץ הזה?), לאחר סיום התליך אני לוחץ על SELECT FILE, בוחר את הקובץ הרצוי, אבל זה לא נותן לי להצפין אותו ???[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 14:57:58 up[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי רכשתי ג'ויסטיק של חברת andgame מדגם andgame DUAL STICK Pro Gamer Controller נהרס לי הכונן DVD ואינני יכול להתקין את הדרייברים שמצורפים איתו האם יש מקום \ מישהו שאפשר להשיג את הדרייברים משם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, פתאום שמתי לב שהסמיילים אצלי מופיעים בתור אותיות במקום ציורים. למשל הסמיילי שאמור להראות ככה נראה בעצם ככה (: וכנ"ל לגבי כל הסמיילים. אה ונזכרתי בעוד בעיה במסנג'ר. הוא לא נותן לי לערוך את השם שלי. איזה תוכנה מעצבנת איך אני משנה את זה בחזרה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתכבה לי את המסך או שתחשיך אותו בלחיצת כפתור אבל שהכל ימשיך לפעול. צריך את זה בעיקר בשביל להפעיל מוזקה בחדר מבלי שהמסך יאיר לי את כל החדר. תודה לעוזרים.

5. Started by SD Project,

לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו צור שיוך באפשריות תיקייה בלוח הבקרה הבקרה מופיעה אצל חבר שלי הודעה כזאת כל פעם שמנסים להיכנס לקובץ exe כמו תוכונת משחקים והשאר... מה אפשר לעשות ?! מיש'ו נתקל בזה פעם ?! אנ מודה מאוד לעוזרים, ניאו

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?

7. מה אתם ממליצים ולמה? אני השתמשתי עד כה ב FLASHGET מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. איך אפשר לשחזר קובץ וורד שעוד לא שמרתי? (ז"א באמצע ההקלדה הוא נמחק) אין שמירה אוטומטית וניסיתי דרך הריקובר של הנורטון ושום דבר לא מצאתי בבקשה עזרה דחוף (צריך להגיש את העבודה עכשיו)!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by sprites30,

שלום רב, יש לי קובץ וידאו oml. וברצוני להמיר אותו לקובץ avi. ניסיתי עם תוכנת any video converter אך התכנה לא הצליחה לזהות את הקובץ oml, הצעות יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

אני עובד הרבה על מחשבים ציבוריים, אני יודע שלא חכם להכנס משם לחשבונות אישיים (מן הסתם שאני לא נכנס משם לפייפל/אשראי/אימייל וכו') אבל גם סתם חשבונות סטנדרטים אני מעדיף שלא לנדב למי שטרח להתקין שם KEYLOGGER. האם יש דרך פשוטה/מהירה יחסית שאוכל לעשות לפני כל שימוש במחשב ציבורי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה אופיס 2010- המייל לא עובד . הוא מקבל ושלוח מיילים אך כמעט בכל פעולה - מחיקת מייל, העברה לתקייות ועוד הוא קופא ויש להפעילו מחדש המייל פשוט לא מתפקד. שאני מוחק מייל למשל האפיס לא מגיב וקופא ואני צריך לסגור ולהפעילו מחדש. כמעט בכל פעולה זה קורה יתר הדברים באופיס עובדים בסדר מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMAT

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by eyal,

מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by eladbu,

האם ישנה תוכנה שמסוגלת להסתיר את כתובת ה ip שלי? או שישנה אפשרות לקספרסקי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום אני מחפש תוכנה שמגבילה אתרי צפייה באתרי פורנו הבעיה היא שבעזרת תוכנות שיתוף קבצים ישנה האופציה להוריד סרטים פורנוגרפיים השאלה היא האם יש תוכנה שחוסמת רק את הקבצים הלא רצויים דרך תוכנות השיתוף? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by torchak,

למישהוא יש מוסג איך נאי יכול להפוך את הגיליון שהמספרים יהיו בצד ימין ב EXEL2000?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן, במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך] אודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. IEXPLORE caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 017f:bff7b9a6. Registers: EAX=00000000 CS=017f EIP=bff7b9a6 EFLGS=00000202 EBX=70200000 SS=0187 ESP=0064dff8 EBP=0064e008 ECX=8192c4e4 DS=0187 ESI=7803a130 FS=3f7f EDX=00420000 ES=0187 EDI=00000000 GS=3f6e Bytes at CS:EIP: ff 76 04 e8 13 89 ff ff 5e c2 04 00 56 8b 74 24 Stack dump: 7803a05c 78001075 7803a130 702019a0 0064e070 78001fcb 0000000d 780027c8 00000000 702019a0 70222edf 702299ef 7027816c 70278168 70222eb6 702299ef

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by borg,

אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים. אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0. כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק). מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4. אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד). במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי שאלה מאוד רצינית ... יש לי אנטי וירוס + FIRE WALL הגנה בסיסית על המחשב אם אני גולש בנענע , וואלה , תפוז אני יכול לגלוש עוד 100 שנה בלי בעיות אבל כמו כולם גם אני חוטא לפעמים באתרי סקס ואין אנטי וירוס חוקי עם סיריאל שמסוגל להתמודד עם אתרים כאלה אני גולש באתרים האלה ובאותו יום המחשב שלי קורס אין פיתרון נורמלי נגד זה ? גם בהורדות באימיול המחשב נתקע לפעמים מוירוסים והאנטי וירוס לא עוזר לא קספרסקי ולא סימנטק ... עם רישיון הכול ... מה אנשים אחרים עושים ? איך מתמודדים עם זה ? אם בכלל אפשר ? יש לי גם תוכנות נגד רגולות חינמיות SEEK AND משהו וזה לא עוזר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי חבר'ה, אני איתי, ופיתחתי לאחרונה תוכנה חדשה ומהפכנית, שמטרתה להוריד שירים בקלות, מהירות, ובחינם. נמאס לכם להוריד שירים באיכות גרועה? נמאס לכם לחפש ללא הצלחה שירים בעברית? נמאס לעשות "לייקים" ו"שיתופים" בשביל להוריד שיר מסכן? הכירו - iQuality. תוכנה מהפכנית המציגה לכם דרך נוחה, חינמית ויעילה לחפש ולהוריד שירים באיכות הגבוהה ביותר הקיימת באינטרנט. תכונות מיוחדות: ניתן לחפש באתרי מוזיקה רבים בלחיצת כפתור (יוטיוב, Dilandau, Mp3skull ועוד...) מערכת מתוחכמת שמחשבת את האיכותיות של כל קישור - השג את הקובץ האיכותי ביותר שקיים ברשת! מוצא שירים באנגלית, עברית, ושפות רבות נוספות. מכניס לקובץ תמונות אלבומים ומילים לשירים בשבילך באופן אוטומטי! יודע להוריד קליפ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל אני מחפש תוכנה שמסוגלת לסרוק ולזהות את התוכנות שמותקנות על המחשב ויש לה את האפשרות להסיר תוכנה מסויימת מכונן C ולהתקין את אותה תוכנה בכונן D.. - אשמח לעזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. האם ישנה דרך לתיקון שגיאות כתיב כמו ב- word באקספלורר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.