עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dvvon,

המחשב שלי נהיה איטי אנשים אני חייב שתמליצו לי כל תוכנות כדי שהוא יזוז קצת עכשיו הורדתי kaspersky במקום הAVG AVG- מוצא וירוסים ולא מוחק איזה אנטיוירוס מעפן יאאלה אנשים אני מחכה להמלצות אני חייב את המחשב בימים האלה של תקופת הבגרויות והמתכונות אזז יאאאלה מחכה

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by יעל_ח,

אני מחפשת תוכנה שאפשר באמצעותה לחתוך קטעי וידאו. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by יניב קופר,

בדקתי בהרבה מקומות שונים ומחשבים אחרים.שהיה ממושכת באתר זאפ ללא פעילות תוקעת את האינטרנט

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Holy,

עם איזה תוכנה אני יכול להמיר במכה אחת משהו כמו 50 קבצים JPG לאיכות נמוכה יותר / רזולוציה נמוכה יותר אני משתמש ב microsoft photo editor אבל צריך לעבור תמונה תמונה וזה משגע אותי עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי בתוכנה Widget שמציג על ה-Desketop את מזג האוויר בכל מקום בעולם, לפי בחירה שלך, עם אייקון נחמד (שמש/עננים/גשם/שלג). צריך לרשום בתוכנה את ה-zip code של העיר שלך (תל אביב), ואז הוא מציג את המזג אוויר לפי אתרים בחו"ל של מזג אוויר. הבעיה היא שאני לא יודע מה ה-zip code של תל אביב. באתר http://weather.yahoo.com אפשר לכתוב שם של עיר או zip code של עיר, ולראות את המזג אוויר בעיר הזו ותחזית לימים הקרובים. אני צריך לדעת מה ה-zip code של תל אביב, בשביל התוכנה הזו ובשביל האתר. מישהו יודע איזה מספר אני צריך לרשום (5 ספרות), או תוכנה שממירה שמות של ערים בעולם ל-zip code?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by em28,

מאז פרוץ הכרום לחיינו עלתה השאלה אם יצליח לשחזר את הצלחת ההרחבות של פיירפוקס. נראה שבגירסה 5.0 של הכרום התחיל מנגנון ההרחבות לקבל צורה נורמלית. אתם מוזמנים לשרשר את ההרחבות השימושיות שלכם לילד החדש בשכונה. אצלי, בינתיים, רק ההכרחיים: - XMARKS - סינכרון סימניות. - ADBLOCK - חסימת הרחבות - IE TAB חסרה לי עדיין האפשרות לנהל את הסרגלים (סרגל צד, סטטוס בר והטולברז עצמם).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by thebenjamin,

אהלן, אתר שאני משתמש בו באופן קבוע (trakt.tv) מאתמול בערב נטען לי בלי העיצוב, אני מקבל רק טקסט ותמונות בצד השמאלי של הדפדפן וזהו.. ניסיתי לרסט את המטמון של הדפדפן, למחוק עוגיות, לנסות בדפדפן אחר, לרסט את המחשב וגם את הראוטר ושום דבר לא עוזר. כשאני נכנס לאתר דרך הפלאפון (WIFI או סלולארי) האתר עולה כמו שצריך. איך אפשר לסדר זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by IG,

אהלן. אני מחפש תוכנה קלה, שמציגה הכול, בלי ספאייוורים נילווים (כמו בBSP.FREE, לדוגמא), חימנית ועם ממשק נוח. MV2P לא אהבתי (מעדיף הרבה יותר את הBSP1, אבל מחפש משהו יותר טוב אם יש) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by xena,

אני רוצה להחליף את כל המקומות שמסומנים עם כתב נטוי לקו תחתון, אבל לא ידנית מישהו מכיר שיטה שמבצעת דבר כזה באופן אוטומטי? איזשהו חיפוש כתב נטוי והחלפה לקו תחתון? (אני מזכיר שאלה עניינים של עיצוב ולא של חיפוש מילים). ישנה אפשרות בחיפוש, אבל לא הצלחתי. אם מישהו משיב, שיוודא שהוא ממש מצליח ולא רק מוצא את האפשרות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by B@By-KiLLeR,

שלום, רציתי לדעת מה זה NT-RDBMS ומה זה ORACLE8 ולמה מה זה משמש ? לא ידעתי אם זה תוכנה או שפת תכנות ולכן שמתי את זה בפורום תוכנה, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו. בתודה מראש, אייל.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by duk4u,

איזה חומת אש להשאיר פעילה ? של AVG Internet Security 2011 או של וינדוס XP . מאחר שיש התנגשות ששתי חומות אש פעילות, ביטלתי את חומת האש של הוינדוס וכרגע חומת האש של AVG פעילה. האם הבחירה שלי נכונה או עלי לשנות ?. אשמח לתגובות...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש בתוך התיקייה של המועדפים תיקייה שנקראת "סרגל המועדפים". לאחר שאני מוחק אותה היא חוזרת. אני מוחק שוב והיא חוזרת שוב וחוזר חלילה. האם יש אפשרות למחוק את התיקייה הזו לצמיתות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sprites30,

שלום רב, יש לי קובץ וידאו oml. וברצוני להמיר אותו לקובץ avi. ניסיתי עם תוכנת any video converter אך התכנה לא הצליחה לזהות את הקובץ oml, הצעות יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by IG,

יש לי בעייה מוזרה: ניסיתי להעתיק קבצי MP3 לנגן שלי, ומשום מה הוא סרב לקבל כמה מהם. אחרי שבדקתי במה הם שונים מקבצים אחרים שהוא כן קיבל, זה מה שגיליתי: תוכנת dBpowerAMP Music Converter שמותקנת אצלי אומרת שהlevel של הקבצים הסוררים הוא MPEG 2 LAYER III, כששאר הקבצים הם MPEG 1 layer III... מה אני עושה כדי להמיר את ה2 ל-1? תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. או בקיצור , יש לי סרט בדיסק די וי די בלי כתוביות בעברית , ויש לי את הכתוביות בעברית , איך אני יכול לנגן אותם ביחד? תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום וברכה, לאחרונה יש מתקפת טרויאנים והדבר האחרון שקרה לי בגלל זה הוא כדלקמן: שגיאה המופיעה לי מספר פעמים ביום: script: w:\wundows\system32\winjpg.jpg שורה: 1 תו: 98304 שגיאה: קבוע מחרוזת לא גמור קוד:800A0409 מקור: שגיאת קומפילציה של microsoft vbscript. לדעתי גם בגלל השגיאה הזו אין לי אפשרות ללחוץ על קונטרול אלד דיליט למשל, או לראות תיקיות נסתרות למרות שאני מסמנת את האופציה, או לעשות ריסייז לתמונות בעזרת תוכנת אימג' ריסייזק שיש לי על המחשב. האם יש למישהו ידע כיצד פותרים את זה? זה משגע אותי ובטח לא בריא כל כך למחשב.... תודה מראש על העזרה, ומקווה שתהיה שבת שקטה אני

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אתם מכירים תוכנה יחסית פשוטה לשימוש? או יותר מסובכת, אני אסתדר, שאפשר להכין אתה מצגת תמונות ותאפשר לי לערוך אותה? הכוונה היא להוסיף מוזיקה/כיתוב/שינוי הצורה והמהירות שהתמונות מופיעות וכו'... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shuy,

זאת המצלמה: הדגם עד כמה שרשום באינטרנט הוא: SINO-CAM-281 בשום מקום לא הצלחתי למצוא דרייברים לזבל הסיני הזה, כולל באתר ה"יצרנית". מישהו יש לו את המצלמה ויכול להעלות את הדרייבר לאנשהו שאני אוכל להוריד או לחילופן יש לו מושג באיזה חור באינטרנט אני יכול להשיג את הדרייבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן, למישהו יש מושג איך אני מוסיף פקודות או קישורים לתפריט שנפתח כשאני לוחץ על קליק ימני עם העכבר על קובץ מסויים? אני יודע איך מוסיפים פקודות ל - SEND TO אבל איך אני שם קישור או פקודה ליד ה SEND TO? יש לי WINXP.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתכבה לי את המסך או שתחשיך אותו בלחיצת כפתור אבל שהכל ימשיך לפעול. צריך את זה בעיקר בשביל להפעיל מוזקה בחדר מבלי שהמסך יאיר לי את כל החדר. תודה לעוזרים.

22. שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה

23. Started by sherlock1212,

אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by slim_shady,

אני אישית מעדיף מסנג'ר.......... ;D (אם אתם מכירים עוד תוכנות מוכרות אז תפרסמו הודעה ואני יוסיף,) אגב, השאלה פה היא לא במה את משתמשים אלא את מה אתם הכי מעדיפים.... לדוגמא: אני מעדיף ברהבה את המסנג'ר אבל לצערי :'( רוב האשנשים שאני מכיר משתמשים רק באייסיקיו ולכן אני משתמש בוא הרבה יותר מהמסנג'ר.... אז תבחרו מה אתם מעדיפים ולא במה אתם משתמשים... בהזדמנות זו תרשמו בבקשה את מספרי האייסיקיו שלכם או כתובות המסנג'ר\אי-מייל .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים