תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי בעיה בדפדפדן chrome שאני פותח יוטיוב וממזער אותו לשולחן עבודה הוא מופיע על המסך הקליפ ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה שניתן לדבר בעזרתה ממש כמו בסקייפ רק שתזלול פחות משאבים? היש כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתכבה לי את המסך או שתחשיך אותו בלחיצת כפתור אבל שהכל ימשיך לפעול. צריך את זה בעיקר בשביל להפעיל מוזקה בחדר מבלי שהמסך יאיר לי את כל החדר. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של S-TECH אבל את הדרייברים אני לא מוצא, חיפשתי ברשת ואני מוצא רק תוכנות וידאו אבל לא את הדרייברים עצמם יש תוכנה שמוצאת דרייברים ומורידה מהאינטרנט? (אני עם XP) אם כן אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לצרוב בעזרת NERO או תוכנה אחרת קובץ בגודל הזה על דיסק כזה או על 2 ? אני יודע שאפשר לפצל בעזרת EINRAR ואז ליצרוב ,אבל זה מלא זמן . זכור לי שהייתה אופציה אחרת שבעזרת NERO היה ניתן לצור שני דיסקים כלומר כאשר יש פתיחה של הקובץ (IMAGE )או התקנה אז הוא מבקש את הדיסק השני שלו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סנכרתי את התוכנה עם המייל שלי, שהוא דרך BEZEQINT אם זה רלוונטי. הדואר מגיע לINBOX והכל בסדר. הבעיה היא כזאת, הדואר שמגיע לOUTLOOK מגיע רק לOUTLOOK, כלומר, ברגע שהדואר הגיע לאאוטלוק,אני כבר לא יכול לראות אותו דרך השירות האינטרנטי של האימייל (http://my-mail.co.il/ ) כשאני נכנס למשתמש שלי דרך MY MAIL, תיבת הדואר ריקה לגמרי. וזה בעיה דיי מעצבנת משום שכעת אין לי גישה לאימיילים פרט לדרך המחשב האישי וזה מעצבן, מישהו יודע איך משנים את הגדרות השלח קבל כדי שישמר עותק גם באינטרנט ? עוד משהו קטן, האם יש אפשרות להעביר דואר נשלח מהאינטרנט MY MAIL, לאאוטלוק, בצורה יעילה יותר מאשר שליחה פיזית של כל ההודעות ? ועוד איזה משהו קטן, איך אני יכול לעשות בהגדרות שכשמגיע מייל אני אקבל התרעה שמשמי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם... בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו. אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר.. תודה, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לשים על דיסק חיצוני Portable Windows 8.1 יש לי מספר שאלות: 1. בעבר הכנתי עם recimg קובץ Refresh והוא נשמר כקובץ אחד עם סיומת wim אם אני שם את הקובץ בדיסק נייד, וניגש אליו באמצעות boot, האם תהיה לי אפשרות לעלות ממנו וזה יהיה בעצם Windows portable? 2. אם לא, יש לי אפשרות ליצור את זה עם Windows to go בגרסת ה-Enterprise של מערכת ההפעלה 8.1. השאלה שלי, אחרי שאני מכין את זה, הדיסק הקשיח שלי "נעלם" והוא מוסתר. אני עדיין יכול לגשת אליו ולשמור שם קבצים? כלומר, אם אני שומר שם את הגיבויים שלי, באותה המחיצה איפה ששמורה מערכת ההפעלה, בעת הרצת המערכת מדיסק הקשיח, האם זה ימחק לי קבצים לא קשורים? (כלומר, קבצי גיבוי אחרים שיש לי שלא רלוונטיים למערכת הפעלה שיושבת בדיסק). תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מאז פרוץ הכרום לחיינו עלתה השאלה אם יצליח לשחזר את הצלחת ההרחבות של פיירפוקס. נראה שבגירסה 5.0 של הכרום התחיל מנגנון ההרחבות לקבל צורה נורמלית. אתם מוזמנים לשרשר את ההרחבות השימושיות שלכם לילד החדש בשכונה. אצלי, בינתיים, רק ההכרחיים: - XMARKS - סינכרון סימניות. - ADBLOCK - חסימת הרחבות - IE TAB חסרה לי עדיין האפשרות לנהל את הסרגלים (סרגל צד, סטטוס בר והטולברז עצמם).
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשה אני מתחיל להתקין תאפדאט של מיקרוסופט על SP3 אז הכל הולך טוב ויפה ואז באמצע ההתקנה הוא פשוט מפסיק להתקין וכותב שיש בעיה וזהו מה אני צריך לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודעתי באיזה פורום לכתוב אז הלכתי על הפורום הנ"ל אני מחפש את היבואנים או חברה שנותנת תמיכה למוצרים של חברת ONTRACK תודה מראש למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חלונות 98 בעברית עם אינטרנט אקספלורר 4 ואני רוצה להתקין את גירסה 5 (או גירסה יותר חדשה) האם אני צריך למחוק את גירסה 4 ואח"כ להתקין את הגירסה החדשה או שפשוט להתקין את הגירסה החדשה על הישנה והאם אפשר בכלל להתקין גירסה 5 או 6 על חלונות 98 בעברית(שמעתי שזה גורם לאיזה בעיות במחשב) ???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד ניתן לשנות את גוון צבע העור בתמונות. בייחוד אשמח אם יש הסברים לגבי תוכנת GIMP. אשמח אם קיימות תוכנות לכך שהם FREEWARE או SHAREWARE. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש תמורה פרטי תודה... עריכה: לא ידעתי שאבור מצטער
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום! ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת. אשמח לסיוע שלכם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה אחד עשה כמה סירטונים וקיבץ אותם בRAR.הינה: http://rapidshare.de/files/21153828/Uroki_bystrogo_skachivaniya_kinozal.ws.rar זה שוקל בסה"כ 6.5MB אבל כשאתה פותח אותם זה שוקל 300MB.מישהו יודע איך הוא עשה את זה?איך אפשר לקבץ ככה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מספר שאלות בנושא: 1. ב FlaskMPEG מהן ההגדרות בכדי להגיע לאיכות הגבוהה ביותר? (אני מדבר על גודל חלון, Bitrate וכדומה) 2. מישהו יודע איך אפשר להוריד Subtitles בפורמט BMP ולשלב אותם ב MicroDVD Player?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכותרת אומרת יותר מדיי 8)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב נייד חדש SATELLITE L50-B-2C8 שהגיע עם WIN 10 ןהוינדאוס לא פועל טוב בכמה מהתוכנות שאני משתמש בהן.אני מעוניין לעשות פורמאט ל-WIN7,ולא הצלחתי להסתדר עם הורדת הדרייברים.תוכלו בבקשה להנחות אותיאיזה דרייברים אני צריך להוריד למחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סרט ששוקל בערך 2 ג'יגה. כאשר אני מעוניין לצרוב אותו אני (דרך התכונה) מגדיר איכות מקסימילית ואז הקובת שוקל בערך 8 גי'גה. איך צורבים את זה? זאת אומרת (קיבלתי כבר תשובה כזאת) אני לא מעוניין להוריד את האיכות שיכנס לי ל דיסק DVD אחד אלא דווקא לפצל את הקובץ הנ"ל ל 2 דיסקים DVD. האם NERO עושה זאת אוטומטית (קרי כאשר נגמר המקום הדיסק הראשון היא נותנת לך חיווי להכנסת דיסק נוסף) או שאני אקבל הודעת שגיאה, כאשר יגמר המקום. כי אני לא מצאתי שום מקום/דרך שבה ניתן "להגדיר" לתוכנה לפצל את הקובץ ל 2, או שיעשה זאת אוטומטית. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-