תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אבקש את עזרכתם בהמלצה על תוכנה יעילה וקלה להתקנה לחסימת אתרים "למבוגרים". לא חייב תוכנות חינמיות אבל אם יש אז הרווחנו. רצוי לציין שניסיתי ראשית דרך ספקית האינטרנט ונתקלנו בקשיים ברשת הבייתית. תודה מראש. שי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים באמצעות כבל SERIAL COM-PORT. הקשר עובד מצוין באמצעות ה HYPER TERMINAL (מ 2 המחשבים ניתן גם לשלוח וגם לקבל). הבעיה היא בתוכנה שאיתה אני מנסה לקיים את הקשר. התוכנה נקראת multimedia fusion. התקנתי אליה ActiveX מסויים שנקרא TConnector. קובץ התקנה: http://www.iqpc.co.il/tconnector.zip תוספת זו מאפשר לתוכנה אפשרות לקיים את הקשר בין 2 המחשבים באמצעות יציאת ה COM. לאחר התקנת ה ACTIVEX הנ"ל יופיע קובץ PDF עם הסברים על איך לעבוד עם ה TConnector. לכל היותר מה שהצלחתי זה רק לשלוח נתונים ולא לקבל. הצגתי את הבעיה שלי גם בפורום של התוכנה עצמה אך לא קיבלתי את תשובתי. http://www.clickteam.com/epicenter/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=61298#Post61298 בפורום ההוא גם צ…
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא הפורם הנכון אז מראש סליחה ואם אפשר להעביר בבקשה לפורם המתאים אם צריך כשאני מריץ סרט מסויים שיש לי במחשב קדימה אז התמונה מתעוותת כזה ואחרי איזה שלוש שניות חוזר לעצמו והתמונה ברורה ככה זה לכל אורך הסרט אם אני לא נוגע בכלום הסרט מתנגן טוב זה קורה לי רק כשאני רוצה להעביר קדימה לזמן מסויים בסרט ויש לציין שאני יודע שזה בעיה בסרט עצמו בכל תוכנות הנגינה שיש לי זה קורה גם עם VLC ניסיתי להמיר את הסרט וזה יצא טוב ואפשר להעביר קדימה אחורה בלי עיוותי תמונה אבל ההמרה יוצאת באיכות יותר גרועה וגם שוקל פי שתיים מהסרט עצמו אז ככה שאני לא יודע מה הבעיה בסרט אולי מישהו מכיר את התופעה הזאת ויכול לעזור
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בדיוק כמו בתמונה http://img518.imageshack.us/img518/1940/popexpww4.png , יש תוכנה שמאפשרת את זה?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ה Scheduled Task של windows לא מספיק אמין ועושה לי בעיות. אני מחפש תוכנה חיצונית טובה לניהול משימות מתוזמנות. יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה קצת ישן בבית... ואני רוצה לחבר אותו. הבעיה שאין לי דרייורים, והוינדווס לא מזהה אותו... הנה תמונות שלו... (יכול לעזור לכם בצמיאת דריוורים...):
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל אני לא יודע איך משתמשים בה. אולי יש תוכנה אחרת? כי בתוכנה שלי זה מה שרואים כשפותחים אותה. מה לעזאזל קשור הכונן אופטי? מעצבן
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל אזרוס ביטורנט או ליונטוורק ביטורנט התוכנות האלה אחרי כמה זמן מתחילות לקחת 100 אחוז מהמשאבים מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.x-panded.com/pixeldam/pixelmoon.html פשוט מדהים! והנה עבודה קשורה לנושא http://www.deviantart.com/view/21271446/ פיקסל פיקסל הם מציירים את זה מטורף...אבל מדהים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני צופה באחד מהסרטים שיש לי על המחשב יש תקיעות כול שנייה איך אני פותר את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! זה ימים שאיני מצליחה להתחבר לרשת קדמילה באימיול. מקווה שמי מכם יוכל לסייע. תודה, אוקי.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע איך להסביר את זה אז הנה תמונה (למשל מה קורה אם אני מנסה להכנס לכתבה פה באתר): דוגמה מהפייסבוק (דף ראשי): זה קורה גם בפייסבוק ובעוד אתרים (לא בכולם) וגם לא בכל הדפים של אותם אתרים (למשל פה ראיתי שזה קורה רק בכתבות). אתמול באתר פה זה לא קרה אבל כן היה ככה בפייסבוק למשל והיום התחיל גם פה בHWZONE. יכול להיות שזה משהו לא מעודכן בדפדפן? (הרגע הסרתי והתקנתי את הכרום מחדש כי רציתי לבדוק אם זה קשור לזה..). חוץ מזה לא ניסיתי שום דבר אחר כי אני לא מבין בזה ומה צריך לעדכן אם צריך.. יש לציין שבציר הרשע אקספלורר הכל עובד תקין ומאוד לאט (כמצופה מאקפלורר) תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
hi I have a legal copy of battlefield 2142 but I want to play it without the need to insert disk do you know software that does that or a software that I can make copy of the disk that will work (I tried with alcohol 120% but it didn't work thanks
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מנסה לגלוש(כרגע אני במחשב אחר),מופיעה לי ההודעה הזאת:"This File Does Not Have a Progrem associated with it for preforming that action.create an association in the folder options in control panal" כול פעם שאני שם כתובת בחלון הכתובות ולוחץ אנטר זה מה שזה פותח לי.עזרה?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה רצינית במסנג'ר live 8.5 מאז אתמול כנראה מרשימת אנשי הקשר התקבל קובץ אוטומטית וכנראה זה וירוס ומאז המסנג'ר התחרפן אני מתחבר ומלא חלונות של אנשי הקשר קופצים ותוקעים את המסנג'ר ומאז אני לא יכול להתחבר ניסיתי להתקין מחדש ועדיין לא עזר, סרקתי עם האנטי וירוס והוא לא מצא שום דבר בבקשה שמישהו יעזור לי!! תודה
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות את המסך השחור בעזרת CMD דרך RUN, אני לוחץ אנטר, המסך כאילו מהבהב וחוזר לווינדוס, משהו מוזר. חשבתי שזה וירוס הרצתי כל מיני בדיקות, כל מה שמצאתי מחקתי, אבל עדיין, לא עוזר. מה זה יכול להיות? ניסיתי דרך התיקייה של WINDOWS, לחצתי על הקובץ CMD, וגם אותו דבר, זה לשניה מעלים את כל האייקונים ואז חוזר.. כאילו המסך לשניה אתה רואה רק את ה-WALLAPAPERS, וכאילו עולה מחדש..
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הרגע לו ציפיתי כבר הרבה זמן הגיע סוף סוף! מכירים אתר http://www.av-comparatives.org? אז ככה. חבר'ה לקחו יותר מ-6000 וירוסים, טרויאנים, תולעים וכו', כיבו לגמרי את כל ההגנה של KAV6 פר להגנה הפרואקטיבית והריצו את כל הקבצים. ההגנה תפסה... 99% מהם!!! וזה ללא שום חתימות, עדכונים וכו'!!! תראו: http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/KAV6_PDM_test.PDF
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש היום בתוכנת מייל IncrediMail לצורכי עבודה... רציתי לדעת אם יש תוכנת מייל אחרת יותר זורמת ופחות כבדה ? או שזאת הכי מומלצת ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת! תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הסרט ספיידרמן 2 וכשאני מפעיל אותו התוכנה מציגה לי הערה כזאת שחסרים לי הפילטרים שכתבתי לעיל! ממש יעזור לי אם תוכלו לומר לי מאיפה מורידים פילטרים כאלה(קישור מדויק יעזור לי עד מאוד). אז בבקשה עזרה! (ד"א אני מתגייס מחר ,אז ראו בזה כמתנת גיוס נפלאה ממכם)! תודה מראש! נ"ב: התוכנה שאני משתמש בה היא mv2player
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, חבר עזר לי עם פירמוט המחשב עכשיו מותקן לי windows 7 ultimate מאיזשהי סיבה מספר דברים לא פועלים כראוי/שונים ממה שהיכרתי קודם ובינהם: 1. כפי שכבר ציינתי בכותרת - תצוגת הaero לא עובדת לי, אין לי מושג מאיפה אמורים להפעיל אותה, הלכתי לpersonalize ובחרתי כל theme אפשרי.. 2. בתפריט "התחל" שלי אין כפתורי sleep ו-hibernate, עם זאת התווסף לי כפתור log off שהוא לא מועיל לי במיוחד. 3. פחות קשור לענייני ווינדוז - התלבש לי על המחשב מן וירוס כתוצאה מהתקנת daemon tools, העונה לשם istartsurf, הצלחתי להעיף כל זכר ממנו במהלך גלישה בכרום, אבל ב-add/remove programs אני לא מצליח להסיר אתו, אשמח לעזרה בנידון. אני לא בטוח שאני מדייק כרגע אבל במהלך ההתקנה חבר שלי משום מה החליט למחוק…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ממזמן אבל חשבתי שנפתרה לי הבעיה...אז כנראה שלא :-[ רשום צריך לפתוח פורטים...אבל אני לא יודע איך עושים את זה. מישהו יודע איך אני פותח פורטים? אני יודה לו מאד תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להשתמש בקישורים של האימיול אבל איך היא מבחינת מהירות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני גולש באינטרנט הגלישה מאוד איטית ומקורטעת, באתרים בהם יש הרבה אנימציות פלאש הדפדפן מתקשה מאוד לתפקד כראוי. אני משתמש בדפדפן Avant Browser התקנתי ת'flash player מה יכול לעזור לי לפתור ת'בעיה?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-