תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרטון ביוטיוב ויש מסך שחור או ריבוע שחור [איך שנוח לכם..] ולפני כמה שעות צפיתי בסרטון בלי בעיה ופתאום אי אפשר. הכל אצלי מעודכן והfirefox הוא גרסא 3.6.15 וגם הflash מעודכן ואני לא חושב שזה הflash כי לפני כמה שעות זה פעל לי. לא שיניתי כלום במחשב. גם בIE8 אני לא יכול לראות. האם זה קורה רק אצלי? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה הOnline backup החינמי עם הכי הרבה נפח איכסון? לא ידעתי איפה לפרסם פה זה נראה לי הגיוני. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי מישהו אמר לי שהוא מוריד ב utorrent במהירות ממש גבוהה ב 10 מגה אני משתמש בהגדרות הדיפולטיות שלא נותנות לי משהו ביצועים יש לי 5 מגה מה ההגדרות המומלצות ממשתמשים שמרוצים מהמהירות (בטוח יש פה מומחים ל utorrent) תודה בטעות פתחתי דאבל פוסט :-\
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כמה דקות עשיתי ריסטארט למחשב והופיע לי מסך תכלת Windows XP BOOT CLEANER ואיזה קובץ שהיה וירוס מזה? זה היה קובץ שמחקתי כי הוא סומן כוירוס/קילוגר .
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/products/ie/home Final Version: 9.0.8112.16421 דעה אישית: בהחלט מורגש שיפור משמעותי בייחס לדפדפן הקודם. הדפדפן "נקי" יותר, בא עם מגוון תמיכות (יותר מכל דפדפן אחר), נפתח יותר מהר וכמובן משתמש במעבד הגרפי בשביל רינדור הדפים. החלק המבאס פה הוא שימוש רב ב-CPU בעת דיפדוף. שורה תחתונה: דפדפן מצויין, מתאים בעיקר למחשבים עם CPU חזק. נ.ב. משום מה סרגל הכלים לא עובד עם IE9. מנהלים לטיפולכם.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוריד אוטמטית את הרקע הלבן של הסורק בלי אצטרך לחתוך בעצמי את התמונה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי איזה משחק וכשנכנסתי אליו קיבלתי הודעה מהad-aware שהקובץ steam. משהו הוא malicious ומשהו שקשור לסיסמאות אם לא רשמתי סיסמא מהדקה הראשונה שהוא היה על המחשב, עד שמחקתי אותו הוא עדיין יכול לגנוב סיסמאות? ועשיתי לקובץ repair ואז delete. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
I'm writing in English because I'm using safe mode. I probably connected to an infected network, and got a virus. each time i open my firefox, this virus opens 2000 tabs and windows of the site qooqlle.com. I can't remove it. I did everything i could, scanned with avira, superantyspyware and malewarebyte but it doesn't help. I had this virus once, but then i just did system restore with a restore point, but now for some reason all the restore points are gone... I tried digging in the registry, but i couldn't remove it. I tried looking it up on the internet, but came up with nothing. can anybody please help me? :'(
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Laptop עם Windows 7 home editon 64bit אני רוצה SQL 2008 R2 EXPRESS with managment studio. הורדתי את זה והתקנתי וזה פשוט לא עובד טוב זה לא נותן להתחבר דרך הmanagment studio. יכול להיות שיש בעיות לSQL עם laptops?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + האם ישנו תאריך מדויק? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
*אם זה שייך לפורום אחר, תעבירו, זה פשוט נראה לי הכי מתאים לפני כמה ימים רכשתי את המשחק battlefield bad company 2 דרך החנות של EA. התקנתי אותו והתחלתי לשחק. הבעיה היא שבכל פעם, אחרי משהו כמו חצי שעה של משחק, המשחק קופא, ולאחר כמה שניות הWIN מרסט את עצמו. ניסיתי בשתי מסכים שונים, עם OC לכ.מסך ובלי, סרקתי את המחשב נגד וירוסים וכדומה ושום דבר לא עזר ,התוצאה היא אותה תוצאה. אני לא יודע אם זה משנה אבל בכל הזמן שיחקתי במולטי של המשחק בלבד ולא בקמפיין. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו לפרמוט פרמטתי והתקנתי לו WIN7 אחרי ההתקנה ב device manager הרשת והאודיו מופיעים עם סימן צהוב שהם צריכים דרייבר (הרשת כן עובדת למרות הסימון, האודיו לא מזהה שום כרטיס) נכנסתי לדף של ה P5B באסוס , הורדתי דרייבר לאודיו (לLAN אין שם) וכשאני מנסה להתקין אותו רשום לי שהדרייבר לא תואם לחומרה שקיימת במחשב. איך זה ייתכן? אשמח לעזרה , תודה נ.ב זה הדף של ה P5B באסוס http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני עושה ctrl+alt+f זה נותן לי הערה שלידה מופיע מספר כשלהו שאני בוחר. אותו מספר מופיע לי בעמוד כך כשאני מעתיק אותו ליד המילה הלא ברורה, זה מפנה אותי להערת שוליים. איך אני עושה את הערה אבל בלי הקיצור להפניה? אני פשוט מאוד רוצה לכתוב "© כל הזכויות שמורות." בנוסף שמתי לב שכשאני עושה את הערה זה מופיע לי בתחתית העמוד אבל עדיין בחלק שניתן לכתוב בו. יש אפשרות להוריד את זה קצת למטה כך שלא יהיה בחלק שבו אפשר לכתוב? * word 2003
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים. השאלה שלי היא אם יש פה מישהו שיודע לתת מדריך או הסבר מפורט ככל הניתן בלחלק את הנפח אחסון של הדיסק הקשיח.באיזה שלב זה נעשה(לפני התקנת מערכת,בזמן התקנת המערכת,אחריה) וכיצד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעולם לא יצרתי IMAGE כך שאני לא מכיר את זה בכלל. קניתי מחשב ואני אתקין עליו Win 7. חשבתי להריץ את כל העדכונים של Windows, להתקין את כל התוכנות הבסיסיות (אופיס, VLC, Messenger, FIREFOX וכו') ולפני השימוש במחשב, ליצור IMAGE. האם זה כיוון נכון? אחרי שאבין מתי הנקודה בה רצוי לבצע IMAGE, אני מחפש תוכנה קלה, פשוטה, בלי הרבה אפשרויות שיכולות לבלבל שאוכל לעבוד איתה. אני מניח שיש תוכנות המאפשרות המון פונקציות - אני מחפש את הפשוטות והלא מבלבלות. אשמח להמלצות אם יש כלי חינמי להודה אז תענוג. אם לא, אז יש לחבר שלי HIERN CD אז אוכל להלוות ממנו. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי תקשיבו יש נתיב לקוקיס של גוגל כרום אני רוצה לגבות אותם ואני לא יודע מאיפה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת לנטר קבצים ותיקיות ולהציג מידע לגבי שינויים שהתבצעו בהם: מתי נוצרו / השתנו / נמחקו, ע"י מי או מה (ז"א לא רק איזה יוזר ביצע את השינוי אלא איזה תוכנה או סרוויס) ואם אפשר גם מה מהות השינוי (אבל לא קריטי). תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה בדפדפדן chrome שאני פותח יוטיוב וממזער אותו לשולחן עבודה הוא מופיע על המסך הקליפ ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לקבל מפה בגודל מסוים וכשאני ילחץ לה על מיקום יפתח קובץ מוגדל או כמה קבצים ביחד שקשורים לאותו המיקום במפה (כמו גוגל earth רק יותר פשוט) לדוגמא : אם אני ישים לה מפה של ישראל והטענתי לה לאיזור ירושלים מפה מוגדלת של ירושלים וגם קובץ שירים ברגע שאלחץ על ירושלים במפה המוגדלת יפתח לי המפה המוגדלת וגם קובץ השירים תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני חושב שאקנה את הmacbook pro ב17 אינצ', אבל מישהו אמר שהלפטופ אולי לא יתאים בעיקרון לעריכת וידאו, ואולי יהיה עדיף לי את הdesktop של אפל לאפטר. ואני רוצה לדעת גם אם בכלל 3DS MAX או CINEMA 4D יעבוד לי על המק. עזרה?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד עידכון לכרטיס מסך מופיעה לי מסך כחול, וכתוב שיש שגיאה , ומחשב מופעל מחדש מה עושים ? יכול להיות שהכרטיס מסך פגום או משהוא אחר נ.ב אני משתמש בוינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתעשה לי את העבודה של daemon. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-