עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RDS,

לאחר שהמחשב נהיה איטי לאחרונה חשדתי ברוגלות או וירוסים ועשיתי סריקה בNOD32. לקראת סוף הסריקה המחשב קרס ועשה ריסטרט. דבר דומה קרה לי גם בתוכנה antimalware. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by (G),

שאלה לגרפיקאי המקצועי אשר מכיר ועובד עם שתי התוכנות. האם ישנה עליונות כאשר משווים בינם מבחינה מקצועיות. ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by GAGO,

שבוע טוב, החלפתי למסך LG fantasy 1900 והתמונה מטשושטת ולא חדה מספיק ש למישהו דרייבר למסך זה? אין לי את הדסיק כי את המסך קיבלתי מאחי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן פניה זו לכל אנשי התלת שביננו , עד לפני כמה ימים עבדתי עם כרטיס רדיון4870 חצי גיגה זיכרון והחלטתי להשתכשך לכרטיס מקצועי רדיון 2000, ומה הפלא לא שאין שיפור אלה מאיה עובדת כאילו היא במחזור, אני בטוח שזה משהו בהגדרות שצריך לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  5. היי, *השאלה בכותרת. **ד"א:מערכת ההפעלה שלי=Windows 7 Ultimate 32-Bit. תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. אני צריך להפוך קבצי וידאו לmp3 והפכתי את גוגל, לא מצאתי שום דבר חינם. אני צריך גם לערוך סאונד לקבצי וידאו, הבעיה שהmovie maker לא פותח את הקבצים שלי (נראה לי הם mp4). איך אתם ממליצים לעשות זאת? (מה הדרך הפשוטה?)

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by arik_bulldog,

המסנג'ר לא מתחבר לי, לפעמים הוא לא מגיב בכלל, פשוט לא מתחבר וזהו, ולפעמים הוא כותב לי error 80004002. חיפשתי פתרונות בגוגל, לא מצאתי משהו שעזר לי, לכן אני פונה אליכם. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת הא ניתן להוריד אתר שלם למחשב כדי שאוכל להשתמש בו כאשר אני לא מחובר. מדובר באתר שמציג מפות (סגנון וואלה מפות). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, משום מה אני לא מצליח להתחבר ל-HWzone עם IE9. מחקתי Cookies ועדיין אני לא מצליח... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אני מעוניין לדעת האם בפירפוקס 4 יהיה את הפרסונות האלה. יש לי כרגע גירסה 3.6 והפרסונות האלה די נחמדות פשוט אני עובד עם XP וגירסה 4 ניראת נחמד עם יש לך את ממשק הAERO של ויסטה/7. נכון שזה עדיין בטא אבל זה ישנה לי מתי שיצא גירסה חדשה. תודה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  11. תופעה מוזרה, אני יושב לי ורואה סרט, לא הבנתי למה מדי כמה שניות המחשב לשניה מקרטע. חיפשתי וחיפשתי מה גורם לכך עד שמצאתי את התופעה הבאה: אני פותח את סקייפ, ואז הוא מתחיל לפתוח חיבורים, זה מתחיל מ10 ואז עולה עולה תוך 30 שניות עד 1950 חיבורים ואז בום במכה אחת יורד ל700 חיבורים, חוזר על עצמו שוב ושוב, תקוע בלופ. חשוב לציין שזה קורה מבלי שאני אפילו מתכתב עם מישהו בסקייפ כל החיבורים הם חיבורים נכנסים. אני משתמש בנתב במצב BRIDGE ככה שכל העומס של החיבורים הוא על המחשב שלי ולא על הנתב, אחרת האינטרנט לא היה זז. בכל אופן אני לא מצאתי שום דבר בתוכנה שמסביר למה הוא פותח כל כך המון חיבורים. (את כל זה אני רואה בתוכנה NETLIMITER, שם אני רואה גם את כמות החיבורים). שעשיתי בבדיקה של NETSTAT …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by omrikarni,

שלום לכולם ושבת שלום לפני כחודש גלשתי בפייסבוק ואז חבר שלח לי איזשהי הודעה, פתחתי את ההודעה בלי לדעת מה תוכנה ובסוף מסתבר שזה היה ווירוס . החבר ששלח לי לא יידע שהוא שלח לי זה היה בתקופה שהייה בפייסבוק הרבה ווירוסים. מפה לשם הסתבר שהווירוס הזה דפק לי את האינטרנט אקספלורר ואלמלא התוכנה שהייתה לי שנקראת גרביטי 3 לא הייתי יכול לגלוש היום. רצוי לציין שעשיתי מלא בדיקות לווירוסים ע"י האנטי ווירוס ושום דבר לא עוזר ואי אפשר למחוק את הדבר הזה. ד"א, התקנתי גם את הפיירפוקס כדי לבדוק אולי יצא משהו מזה אבל שום דבר! מתי שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי ההודעה המצורפת.. אין לי שום מושג מה לעשות ואיך לפתור את הבעייה, אשמח לעזרה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Zadu,

מה הOnline backup החינמי עם הכי הרבה נפח איכסון? לא ידעתי איפה לפרסם פה זה נראה לי הגיוני. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  16. אני מנסה לצפות בסרטון ביוטיוב ויש מסך שחור או ריבוע שחור [איך שנוח לכם..] ולפני כמה שעות צפיתי בסרטון בלי בעיה ופתאום אי אפשר. הכל אצלי מעודכן והfirefox הוא גרסא 3.6.15 וגם הflash מעודכן ואני לא חושב שזה הflash כי לפני כמה שעות זה פעל לי. לא שיניתי כלום במחשב. גם בIE8 אני לא יכול לראות. האם זה קורה רק אצלי? איך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שתדע לגבות ולהעביר את כל המידע, הדואר וההגדרות מתוכנת דואר של יצרן אחד לתוכנת דואר של יצרן אחר. דוגמה: מ-Outlook 2003 או Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird וההיפך *לגבי גיבוי בין תוכנות דואר של מיקרוסופט מצאתי כבר את התוכנות הבאות: http://www.remosoftware.com/outlook-migration http://www.backupoutlook.com

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by LiranUdi,

לפני כמה דקות עשיתי ריסטארט למחשב והופיע לי מסך תכלת Windows XP BOOT CLEANER ואיזה קובץ שהיה וירוס מזה? זה היה קובץ שמחקתי כי הוא סומן כוירוס/קילוגר .

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  19. http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. מחפש תוכנה שתוריד אוטמטית את הרקע הלבן של הסורק בלי אצטרך לחתוך בעצמי את התמונה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wooper,

היי מישהו אמר לי שהוא מוריד ב utorrent במהירות ממש גבוהה ב 10 מגה אני משתמש בהגדרות הדיפולטיות שלא נותנות לי משהו ביצועים יש לי 5 מגה מה ההגדרות המומלצות ממשתמשים שמרוצים מהמהירות (בטוח יש פה מומחים ל utorrent) תודה בטעות פתחתי דאבל פוסט :-\

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LiranUdi,

התקנתי איזה משחק וכשנכנסתי אליו קיבלתי הודעה מהad-aware שהקובץ steam. משהו הוא malicious ומשהו שקשור לסיסמאות אם לא רשמתי סיסמא מהדקה הראשונה שהוא היה על המחשב, עד שמחקתי אותו הוא עדיין יכול לגנוב סיסמאות? ועשיתי לקובץ repair ואז delete. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  23. למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים