עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LiranUdi,

קיימת תוכנה שיכולה לתת לי אזהרה [צליל או משהו כזה] כאשר חלק במחשב מגיע לטמפ' מסויימת? כלומר נגיד ובתוכנה אני יכול לרשום באיזה מעלות אני רוצה שהתוכנה תתן אזהרה 80C למשל וכשהחלק הזה יגיע ל80C אני יקבל אזהרה.. קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. עד כה יכלתי להוריד את הסורק וירוסים החינמי שלהם, Dr Web Cure-It, ללא כל בעייה. בימים האחרונים, האתר שלהם החל לדרוש ממני להכניס פרטים אישיים בעת הורדת התוכנה, ובכלל זה: שם מלא, כתובת אימייל, תאריך לידה, מין, איפה אני לומד, באיזו תדירות אני משתמש בתוכנה או הולך להשתמש בה, מאיפה הכרתי את התוכנה ובאיזה מחשב אני הולך להתקין אותה (כל השדות המופיעים הנם שדות חובה), ובקיצור: ריגול ומעקב אחר משתמשים וכן פגיעה בפרטיותם. מה זה צריך להיות? למה הם עושים זאת??? בחיים שלי לא נתקלתי באתר שמחייב להכניס פרטים אישיים כדי להוריד תוכנה חופשית לשימוש ביתי.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. שלום רב, אני משתמש בנורטון אנטי וירוס 2011. תוכנה זו כבר מלווה אותי שנים ארוכות, כאשר בכל שנה אני רוכש את הגרסה החדשה. היום התקבלה אצלי התראה, שאינני מצליח להבינה. שוחחתי אם נציגת התמיכה של סימנטק, ולפי דבריה, כנראה מדובר בפרטים על קובץ שהורדתי. ובמידה ואפעיל אותו, הוא יצרוך כמות זיכרון רבה.. אבל המוזר הוא שזה פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה מסוג זה. אשמח אם מישהו יכול להסביר טוב יותר, מה המשמעות של הודעה זו. URL=http://img248.imageshack.us/i/larges.png/] תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום רב, לפני כשנתיים רכשתי את התוכנה Acronis True Image 11 Home מאז יש לי כבר מחשב חדש עם חלונות 7 שלא מתאים לתוכנה זו. הגרסה החדשה יותר של True Image כבר כן מותאמת לחלונות 7, אבל שמעתי שיש איתה המון בעיות, ולכן החלטתי לוותר על שדרוג. בכל אופן, כאן בפורום אמרו לי שאם מפעילים את התוכנה מתוך BOOT CD, ניתן לעבוד איתה, בלי שום קשר למערכת ההפעלה. זה מה שאני באמת עושה, אלא שמתברר שהתוכנה "מזייפת". לפעמים הגיבוי מצליח ולפעמים לא. הנה ממש בימים האחרונים, קיבלתי את המחשב חזרה מהמעבדה, עם התקנה נקייה של חלונות. רציתי לעשות גיבוי (אימאג'), עברתי על כל השלבים, ואז כאשר לחצתי על PROCEED, אחרי מספר שניות התקבלה הודעה שהגיבוי הושלם. כמובן שזה קשקוש, כי תהליך כזה אמור להמשך לפחות חצי שע…

• 61 תגובות
    • 12.5k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן נייד של 750GB שאני רוצה לגבות בו את המחשב שלי יש לי שני הארד דיסקים במחשב שאותו אני רוצה לגבות האחד של500 שמחולק לשתי מחיצות C(שזה המערכת)וכונן D(שעליו מותקנות כמה תוכנות) עוד הארד דיסק E של 1TB שעליו יש מוזיקה סרטים משחקים והתקנות... מה התוכנה הטובה ביותר לגיבוי ומה לגבות לפי זה ל750GB..?יש לי נורטון גוסט 14 תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  6. משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קורה לי לפעמים שכאשר אני מפעיל ב-Avira את אופציית החסימה של Autorun.inf, ו-Windows Defender מופעל, האנטי וירוס של Avira מתריע לי כי הוא חסם את הקובץ בכוננים C ו-D שהם למעשה המחיצות של הדיסק הקשיח שלי. התופעה מתרחשת רק בחלונות 7. בכלל האם הקובץ הזה, שנועד להפעלה אוטומטית של תוכנות מרגע הכנסת דיסק און קיי/תקליטור, אמור להיות בדיסק הקשיח? האם הימצאות הקובץ Autorun.inf בדיסק הקשיח, היא סימן לוירוס או נוזקה? ואם כן, איך מוחקים אותו (הוא איננו נראה דרך סייר החלונות)?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by יצחק נ,

שלום, התקנתי firefox 4.0 עברית, לאחר שימוש ממושך ומוצלח בגירסאות קודמות. אחרי כמה ימים התוכנה התחילה להיתקע כמה שניות לאחר ההפעלה. הסרתי את התוכנה וזרתי לגירסא 3.16 וגם שם התוכנה נתקעת (מה שלא קרה לפני התקנה של גירסא 4.0). האם יש רעיון למישהו מה לעשות? אני אוהב את הדפדפן הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. אני צריך המלצה לתוכנה שמקליטה מהרדיו ב toolbar ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dimago,

אתמול הורדתי את Firefox 4 אחרי המון גירסאות בטא. ואני בטוח שיהיו עוד תקלות, אני ממליץ בחום. יש כול הרבה דברים טובים לרשום עלFirefox 4. אבל השורה התחתונה שכמות ההורדות ב48 שעות האחרונות מדברת בעד עצמה. תוכלו להוריד מכאן: www.mozilla.com או בעברית: http://mozilla.org.il/firefox/

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by dimago,

באיזו בעיות נתקלתם?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by wooper,

שלום ישנם סרטים שהווליום בהם יחסית חלש גם שאני קובע מקסימום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER האם יש דרך לחזק את הקול?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Trin1ty,

היי . אז לעיניין , החלפתי מארז ( לANTEC 300 אם זה משנה .. ) , וכשאני מדליק את המחשב , מופיע לי השגיאה הזאת : BOOTMGR is missing , ריסטרט בלה בלה בלה .. למישהו יש פיתרון ? תודה , אור

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by dimago,

מחקתי את ההודעה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by qwerty1987,

1. הפונטים בכל האתרים נראים מטושטשים מעט. מחיפוש קצר בגוגל גיליתי שאם מבטלים את האופציה להאצת חומרה גרפית - זה מסתדר. האם יש פתרון אחר לעניין? 2. בגירסא הקודמת, אם הייתי סוגר מס' טאבים בו זמנית, היה קופץ חלון בו יש אפשרות לשמור אותם לפעם הבאה. עכשיו האפשרות של שמירה נעלמה מאותו חלון - האם וכיצד ניתן להחזירה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Wingedbull,

גירסה 3.6.15. אחרי הפעלת הדפדפן הוא קופא, ואני לא יכול לגלוש. לאחר מכן אני מצליח לפתוח מחדש את הדפדפן, כשברקע זה שקופא עדיין קיים. יכול להיות שאחד התוספים תוקע? איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tom1989,

היי יש לי בעיה, יש לי תכונה שאיתה אני יכול לקרוא קבצי PDF ולראות אותם- Adobo reader. הבעיה שלי היא שאני צריך תוכנה שאני יוכל לכתוב על קבצי PDF, למזג קבצי PDF שונים כאלה ואחרים, בעצם לעשות את כול השינויים האפשרים בקבוץ PDF? מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by rander1,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר מעודכן מ ASUS וקיבלתי את לוח הבקרה הזה עם XP היה לי לוח בקרה כזה ואני רוצה אותו כי יש בו אקולייזר ובחדש אין איזה דרייבר אני צריך להתקין בשביל לקבל את לוח הבקרה כמו שהיה לי ב XP ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כאשר אני פותחת תיקייה בתוך המחשב ברירת המחדל של תצוגת הקבצים שבתוך התיקייה היא תצוגה של משבצות. כמובן שאני יכולה לשנות את אופן תצוגת הקבצים ואז כאשר אפתח שוב את התיקייה המחשב יזכור את התצוגה האחרונה שבחרתי ויציג את הקבצים שבתיקייה עפ"י התצוגה האחרונה שבחרתי אבל כאשר אני עושה את אותו הדבר עם תיקייה שנמצאת בדיסק און קי אז הוא פשוט לא זוכר את התצוגה האחרונה שבדקתי וכל פעם שאני פותחת את התיקייה הוא מציג לי את הקבצים בתצוגה של משבצות. אני מעוניינת שכל תיקייה שאפתח אם זה תיקייה במחשב או תיקייה בדיסק און קי או בהרד דיסק חיצוני שברירת המחדל של תצוגת הקבצים תהיה בתצוגת רשימה. האם ניתן לעשות דבר כזה בכלל?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by elior021,

שלום אני רוצה לדעת איך אני כותב סקריפט שיגדיר את חשבון באוטלוק 2007 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by em28,

גרסת בטא ראשונית של פיירפוקס שוחחרה הבוקר. להורדה - http://www.mozilla.com/en-US/firefox/4.0b1/releasenotes/ עריכה: גם שניה שוחררה: http://www.mozilla.com/he/firefox/beta/ התרשמות ראשונית: הגירסה באנגלית (אין עדיין גירסה מעוברתת), רוב ההרחבות עדיין לא מותאמות אליה, ומנגנון ההרחבות החדש לא מספק (אותי לפחות). מי שמעדיף את הדפדפן שלא ערום מהרחבות ימצא גרסה מהירה, נקיה, גם אם קצת דומה מדי לכרום. מהכתבה: עדכון הדפדפן מוביל שינויי ממשק רבים לצד תמיכה רחבה יותר בפורמט Html 5 וכולל בין היתר את מעבר הלשוניות לראש הדפדפן, הטמעת לחצן תפריט מובנה, איחוד לחצני עצירת טעינת הדף והרענון, לחצן חדש החושף את רשימת המועדפים, מנגנון למניעת קריסות ותמיכה רחבה בפורמט Html 5. עדכון נוסף שניתן למ…

• 292 תגובות
    • 84k צפיות
  24. Started by RDS,

לפני כשבועיים התחיל להווצר לי דיליי בין התמונה לסאונד בסרטי HD. יש לציין שלפני כן קבצים אלה עבדו מעולה ולא נתקלתי בבעיות. רציתי לדעת מה יכול לגרום לדבר כזה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yamary,

לחברי הפורום, שלום. כרגע יש לי דיסק ST3500410AS , מחולק לשלושה חלקים. באחד החלקים מותקנת מערכת הפעלה (Windows XP) של המחשב שלי. החלק הזה עם מערכת הפעלה הוא של 100GB מתוכם 78 פנויים. אני רוצה לקנות דיסק SSD של אינטל 80GB ולייעד אותו למערכת הפעלה בלבד. שאלה: האם אני יכולה להעתיק את מערכת ההפעלה שיש לי עכשיו במצבה הנוכחי עם כל התוכנות שמותקנות וכד' לדיסק SSD החדש? חשבתי לעשות IMAGE עם תוכנת ACRONIS למשל של החלק עם מערכת ההפעלה בדיסק שיש לי עכשיו, להתקין הדיסק החדש ולפתוח עליו את ה-IMAGE. האם זה יעבוד? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים