עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimronfio,

האם יש תוכנה כמו AVI RECOMP, שיכולה להוסיף כתוביות אך לקבצים של MKV?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. שלום רב, בכל הפעלה של המחשב שלי מופיע לי הודעה שעלי להתקין תוכנה מסוימת (כפי שמופיע בתונה המצ"ב) מתוך קובץ / דיסק מסוים אך אין לי את הקובץ המבוקש.. מישהו יודע כיצד אני מסיר לחלוטין או מוצא את הקובץ שצריך להתקנה ? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אני עדכנתי את הIE לגרסה האחרונה 9 . מאז מופיע בחלק מהאתרים (כולל זה ) דבר מוזר של כיתוב על כיתוב . כלומר בלאגן קל אבל די מעצבן בחלק מהאתר. אני מוסיף תמונות לדוגמה. אודה לכם אם תעזרו לי לסדר את הבעיה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  4. שלום. יש לי בעיה באקסלפלורר.שאני נכנס לפייסבוק מדי מספר דקות הדף מרענן את עצמו ואני מקבל את ההודעה :שגיאה בתצוגת תאימות גרמה לדפדפן לרענן עצמו-משהו כזה" .שאני נכנס להגדרות ומסיר את פייסבוק מרשימת האתרים שפועלים בתצוגת תאימות הבעיה נפתרת,אך זה חוזר על עצמו אחרי זמן קצר ושוב האתר מתווסף לשם.חיפשתי מדריכים באינטנרנט ובאתר של מיקרוסופט כיצד למנוע מאתר לפעול בתצוגת תאימות באופן קבוע ולא מצאתי . אודה לכם על העזרה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

אז הורדתי כמה סרטים מהתוכנה ואני רוצה לסדר אותם בתיקייה אחרת.הבעייה היא שאם אני מזיז אותם מהתיקיה הנוכחית אז uTorrent כבר לא מזהה אותם.איך לעדכן את התוכנה עם המיקום החדש? אם אני עובר כאן על איזשהוא חוק אז לנעול את הדיון במיידית. למרות שמדובר כאן רק על התמצאות בתוכנה-אז אולי זה גבולי

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by roeesnir,

טוב, זו לא בדיוק עבודה. יותר משימה. אבל נראה לי שזה הפורום המתאים. יש לי קובץ VCF עם אנשי קשר. כל מה שהיה בעברית, הפך לגיבריש. אני מחפש מישהו שירצה להפוך את הקובץ בחזרה לעברית. או לפחות לומר לי איך. בתשלום כמובן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. תסתכלו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=2QZ15EEdpAs החל מדקה 2.51 עד לדקה 3.11 בערך. איך עושים את זה ??? ולמה זה נראה כאילו יש שם W7 בתוך W7....? גם לא ברור...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  8. זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל : http://img830.imageshack.us/i/23869138.png/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. שלום, רציתי לברר אם קיימת אפשרות לכבות צג אחד כאשר אני צופה בוידאו במסך מלא על צג אחר. בתודה, עובד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tom1989,

אני לא יודע אם זה המקום, אבל יש לי בעיה בOUTLOOK הרגיל והWEB ACESS, כול פעם שאני מקבל מייל הוא מגיע בצורה מחורבשת וכול הסוגריים והדברים מתלגנים, גם בעברית וגם באנגלית, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בOUTLOOK או בWEB ACESS?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. כל 60 שניות שאני מקליט מהתוכנה Total Recorder יש לי בזזזז,והתוכנה חוקית,למה זה?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  12. כלומר אם יש שיר של 5 ד' אני רוצה שהוא יהיה 4:30 ד'

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by stone cold,

אני צריך להתקין על ארד דיסק חדש (כמובן גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ) ואני רוצה לדעת איך אפשר לגבות אותו סיסמאות לינקים וכו ? פירפוקס 4 דרך אגב

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. אם יש משהו שמציק לי כל הזמן, זה שאני לא יכול לסנכרן בפיירפוקס את כל הפרופיל שלי בצורה נוחה. אני יכול לסנכרן מועדפים וסיסמאות, אבל כל התוספים שלי, וכל ההגדרות שלי - לא באות איתי לכל מחשב שבו אני נמצא. לכבוד המעבר לפיירפוקס 4, מעבר שבמילא יכפה עליי לעשות התקנות והגדרות מחדש, כבר לנצל את ההזדמנות ולעבור להשתמש בגירסת portable של הדפדפן. אבל חוץ מכמה מילים ששמעתי בחלל האוויר פה ושם, אני לא ממש מבין מה זה אומר, ולא מצאתי מידע על זה באתר הרישמי של מוזילה. זאת בכלל גירסה רישמית או שמדובר על משהו לא רישמי? גיגול על זה הביא אותי לכל מיני אתרים כמו portableapps.com וזה לא מצא חן בעיניי כלכך כי לא מעניין אותי כל הדברים מסביב. מישהו פה משתמש ב-firefox portable ? האם יש הבדל מבחינת פו…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  15. אני מצב אולניין רגיל, לא רואה חברים מחוברים. חברים שלי כן מחוברים רגיל אבל לא רואים אותי מסנגר LIVE גירסה אחרון ,WIN 7 BIT 64 אני עשיתי להסיר תוכנה והתקנה מחדש אותו דבר בעיה. הודעה שירות (תמונה) מה בעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. אז ככה, האוניברסיטה החביבה החליטה להוסיף ת.ז לפרטים שצריך לתת לממשק האינטרנטי של המייל האוניברסיטאי כדי להגביר את האבטחה. כביכול צעד מבורך אבל מאז הפיירפוקס לא זוכר שם את פרטי הכניסה שלי ואין לי כוח להזין אותם כל פעם מחדש. לכן הורדתי והתקנתי Thunderbird 3.1.9 על המחשב. אני עובד עם זה ב IMAP כי אני רוצה גישה גם כשאני בלי המחשב. הבעיה היא שאני מצליח לשלוח דואר רק כשאני מחובר לרשת האלחוטית באוניברסיטה, אבל לא מהבית. אני מניח שהשרת דואר יוצא דורש הגדרה שונה מהבית אבל אני לא מבין בזה מספיק. כרגע הוא מוגדר עם שרת IMAP של האוניברסיטה imap.bgu.ac.il ושרת דואר יוצא smtp.bgu.ac.il בבית אני בתשתית ADSL עם ראוטר, והספק זה 012 אם זה משנה. איך אני מגדיר את הת'נדרבירד הזה שיצליח לשלוח מ…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  17. שלום רב, לפני מספר שבועות, הדיסק הקשיח אצלי קרס בצורה פתאומית. המחשב (עדיין באחריות) נלקח למעבדה ושם הוחלף לי הדיסק, וגם רכשתי אחד נוסף. כעת רציתי לשאול, אם יש תוכנה איכותית, שיודעת להתריע בעוד מועד על בעיות בדיסקים קשיחים (פנימיים וחיצוניים). גם אם תהיה לי התרעה מוקדמת, לא בטוח שניתן יהיה למנוע את הפגיעה הצפויה, אך אולי לפחות אוכל להציל מידע בלתי מגובה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי קובץ סרט גדול בלו ריי בסיומת ISO מעוניין לפתוח אותו אבל לא ניתן עם תוכנת DAEMONTool יש תוכנה טובה יותר ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by AmitDanan,

לאחר הפירמוט האחרון שלי החלטתי שתוכנה לניטור לא תמיד עוזרת לכן אני שואל האים יש תוכנה שמגבה דריברים? לכל מקרה שהאינטרנט לא עובד וכדומה? קצת בעיה לעבוד ממחשב למחשב בחיפוש אחר דריברים.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by asaf172,

היי כמו בכותרת, אני לא מצליח לראות בפורומים תמונות מהאתר imageshack במקום התמונה אני רואה תמונה של צפרדע והודעה: domain unregistered to view אשמח לעזרה תודה אסף

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עד היום הייתי עם Kaspersky Anti-Vir וSygate. איזה שילוב הכי טוב נמצא כיום בשוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by asaf172,

שלום חיפשתי ברשת ובפורום תוכנה להקלטת אודיו. אף תוכנה לא עבדה במחשב (ניסיתי איזה 4 תוכנות!) אני מניח שזה קשור לזה שיש לי WIN7 אשמח להמלצות לתוכנת הקלטת וידאו שמתאימה לוינדוס 7. תודה תודה אסף

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by mrpoli3,

בעת פירמוט המחשב עולה לי שגיאה שהמחשב לא מוצא שום הרדיסק הגעתי למדריך המסביר מה לעעשות רק שאני לא בטוח שאני מבין נכון מה שאני מבין זה להעביר דריבים של הלוח אם Sata לדיסקט ואז להמשיך עם המדריך 1. אנ'לא מוצא דריביים כאלה 2. אני לא יודע אם אני באמת מבין מה לעשות אפשר חיזוק ותיגבור? מדריך " http://www.windowsreinstall.com/winxppro/nohdd/indexfullpage.htm "

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  24. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 890iu,

לא ניתקלתי בתוכנה שפשוט עושה בעיות רבות ולא מפעילה הרבה אלמנטים שפעלו קודם 1. רדיו אינטרנט הפסיק לפעול עם מוזילה 4 http://radio.coolsite.co.il/radio.php?radio=9 עם אקספלורר עובד . 2. קישורים ל- YOU TUBEפעם נמצאים ופעם נעלמים מהדף זה קורה רק עם מוזילה 4 .

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים