תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכין Boot בדיסקט 1.44MB בדוס של חלונות XP PRO, משהו לא בסדר. שהיכנתי אותו רשמתי פקודה C:\ver הוא הראה לי שהגירסה שייך חלונות מיליניום הישן. לא מתאים אני יכול לראות כוננים fat32 ולא יכול לראות NTFS. נסיתי באתר שנקרא BootDisk. והורדתי תוכנות של boot. והם לא מתאימים הכל ישן. לא רואה כוננים NTFS. וגם יש עוד תוכנה גירסה דמו שעולה boot בדוס ורואים תוכנה שכמו דומה לתוכנה NC. והיא לא יכולה לראות fat32 אלא רק NTFS. ובנוסף יש תוכנה התקנה boot של חלונות XP מכינים 4 דיסקטים 1.44mb אני לא רוצה להכין 4 דיסקטים. אני רוצה דיסק שיהיה לי רק אחד. אני מחפש נואשות להכין דיסקט 1.44MB boot של חלונות XP בדוס גירסה 5.1.2600 זה מה שרשום אצלי הגירסה. איפה יש תוכנה התקנה boot להכין ד…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הICQ, הפעלתי משתמש חדש, ואז חזרתי לישן כשגיליתי שהוא לא אבד לגמרי... בכל מקרה, לשניהם כל כמה זמן יש בעיה שזה מנתק אותי ורושם your icq is being used on another computer.... ואז אני צריך לעשות את התהליך הבא: להחליף סיסמה תוך הזנת הסיסמה החדשה שמחליפה את הישנה, מה שמפריע לי להיכנס בקיצר אני צריך כל פעם לבקש אותה באימייל ואני מתחרפן פה אנשים .... חבר שלי עקב עם תוכנה כלשהי אחרי הIP וטוען שגילה חלק מהIP - התחלה של האזור והספק...אבל מעבר לזה אין כלום אני חושד שאני יודע מי זה אבל מה אני יכול לעשות?! לעשות חשבון חדש כנראה לא יעזור, הוא כנראה השתיל משהו במחשב שעוקב אחרי זה... מה אתם מציעים לעשות? :-\ יש רעיון איך אני יכול להיות בטוח שזה פורץ בכלל??? יש מצב שזו בעי…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה אימיילים שונים שמשמשים אותי למטרה זהה. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לשלוח אימייל דרך כל חשבונות האימייל שלי בו זמנית לכל אותם האנשים ששלחו לי אימייל, ואם ניתן לסנן את רשימת האימיילים כך שאני בטעות לא אשלח את אותה הודעה פעמיים לאותו אימייל משני חשובנות אימייל שונים אז זאת תהיה תוספת נחמדה גם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שלא הבנין זה זה: http://img512.imageshack.us/my.php?image=capture2eq4.jpg אני לא יודע להכנס לזה זה של משהו מהפורום תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה האתר vgames.co.il לא עולה לי על פיירפוקס הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ה Deamon Tools יצר לי כונן דיסקים\דיודי וירטואלי והוא לא התבטל אחרי הסרה של התוכנה גם אחרי הסרה מ Device Manager הוא חוזר. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יכול לגרום לזה? הגירסה היא 19.0.2 דוגמה מהפורום שגוללים למעלה למטה מספר פעמים או מסמנים את הטקסט זה יכול להסתדר. הקידוד תווים על יוניקוד UTF-8
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח ליצור דיסקט GHOST , איך אני מפעיל את GHOST בדוס בלי דיסקט או דיסק? ואם אי אפשר אז יש מישהו שיכול לעזור לי ליצור דיסקט GGHOST?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנטר את חיבור הרשת שלי ותתן לי מידע על נפח תעבורה, מהירות ממוצעות, סטטיסטיקות וכו'. מישהו מכיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי טבלה שבה מופיעה שדה של email באנגלית אבל חלק מהמייל רשומים באותיות גדולות וחלק בקטנות, אני רוצה להמיר את כולם ביחד לאותיות קטנות, השאלה האם יש יש פונקציה או מאקרו שעושים את זה ואיך בדיוק אני מבצע את זה , זה נורא חשוב לדוחות שלי. כמובן שיש לי הרבה רשומות ואני לא רוצה לעבוד אליהם אחד אחד, כל פתרון יצירתי אחר יתקבל גם... תודה. דוגמא. TTTTTT@HOTMAIL.COM שיומר אוטמטית לttttt@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני מגבה אנשי קשר מ outlook express ל outlook 2013? ב outlook express איזה קובץ אני צריך שיצא מה EXPORT ואיך אני עושה את תהליך ה IMPORT ב outlook 2013? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
'k well, if you can, look for ways of fixing problems towards the following various bsod's (blue screens of death) irql not less than equal , page area faults, bad pool error, pfn input error, and sometimes mention of win32k.sys (which is related to graphics display drivers) from what i've discovered so far it's usually to do with faulty ram, or bad drivers....i've changed neither in the past year so i'm damned if i know what the problem is זה חבר שלי שגר באנגליה. אלה הבעיות שלו.. עכשיו בנוסף הלוח אם שלו עבד כבר הרבה זמן על 73 מעלות !! הוא שם עליו מאוורר ענק, יענו מאלה שמאווררים בני אדם וזה הוריד את זה ב 15 מעלות. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לחומרה? הוא לא …
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 2600XT ומערכת הפעלה ויסטה. התקנתי את גירסה האחרונה של ה CATALYST 7.8 וכשאני חוזר למחשב לאחר חוסר שימוש במחשב של שעה שעתיים המסך מהבהב ואז אני מקבל הודעה כזו:"מנהל התצוגה הפסיק להגיב ונעשה שיחזור" ואז אני חייב לכבות את המחשב ולהדליק אותו שוב או לעשות ריסט. האם יש פתרון לזה? האם זה באג כלשהו בויסטה? דרך אגב אני התקנתי את העדכונים שיצאו לאחרונה שאמורים לשפר את התאימות והביצועים אבל זה לא פותר את הבעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין NOD32 וAVG אך הם לא נתמכים, אין את הטביעה הדיגיטלית או מה שזה לא יהיה. איזה אנטיוירוסים כן תומכים בויסטה? אילו גירסאות בדיוק? תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה ואני מחפש דרייבר לכניסה של הג'ויסטיק - GAMEPORT, לכרטיס קול מסוג Audigy 1394. כל הקישורים שמצאתי לא עבדו כיוון שחברת "קריאטיב" איימו על הבחור שיצר דרייברים חלופיים לשלהם שיעבדו בויסטה, והוא נאלץ להסיר אותם. לקרייטיב עצמם אין דרייבר מתאים לויסטה כי הם מצפים שאני אקנה מהם כרטיס קול חדש... אני צריך רק את הכניסה של הג'ויסטיק.... אשמח אם למישהו יש קישור עובד, או יותר טוב - יוכל לשלוח לי את הדרייבר עצמו. תודה לעוזרים! עריכה: טוב מצאתי כבר, אצרף את הקישור למי שירצה בעתיד: http://www.pc-support-solution.ch/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=8 תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו אופיס 2007 ואיבדתי את הדיסק ואת הסידיקיי שלו, האם אפשרי לבצע גיבוי של האופיס במחשב הבעייתי ולהתקין את האופיס מחדש כשהוא חוקי במחשב החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי firefox 4.0 עברית, לאחר שימוש ממושך ומוצלח בגירסאות קודמות. אחרי כמה ימים התוכנה התחילה להיתקע כמה שניות לאחר ההפעלה. הסרתי את התוכנה וזרתי לגירסא 3.16 וגם שם התוכנה נתקעת (מה שלא קרה לפני התקנה של גירסא 4.0). האם יש רעיון למישהו מה לעשות? אני אוהב את הדפדפן הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה, אז אני צריך תוכנה שתוכל לשכפל את הדיסק כולל הנתונים וכולל ה boot sector וכל הדברים האלו שהווינדוס צריך כדי לעלות. חיפוש קצר בגוגל מצא לי את התוכנה AOMEI Partition Assistant שנראית שתעשה את העבודה, אבל הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת שהוא מכיר וסומך עליה תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כולם אני מקבל לאחורנה מילים מהשרת של GMAIL ואני כול הזמן מקבל את ההודעה של POP3 בדקתי את קצב ההלאה שלי מהשרת עצמו והוא פחות מ1 קי ישנה דרך לסדר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר למרות שאני עושה הכל בדיוק לפי המדריך של K-a-M-u-Z-u's KVCD2 Guide כי השארתי את זה 8 שעות והוא היה רק ב 25 אחוז כשאומר שנותר עוד 23 שעות , ועוד זה איכות לא הכי גבוהה אלא HIGH ויש HIGHEST , ולי יש P4 2800 עם 512 RAM אז אני לא רואה סיבה למה זה כל כך איטי , צירפתי תמונה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום בעקבות בעיית אינטרנט כל ההורדות ( 7 ) שהורדתי ושהיו בחלק האחרון , בחלק של העלאה ( אחרי כל ההורדה ) נהפכו לחץ אדום איך אני מחזיר את החץ לירוק ? ההורדות ימשיכו כרגיל או שאני צריך להוריד הכל מהתחלה ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה בזמן האחרון להוריד את תוכנת Daemon tools בשביל windows 7 64bit וכבר אולי הורדתי כמה גרסאות טובות שכולם כלשונם תומכי הגרסה הרצויה לי אך כשאני מנסה להתקין אני לפעמים מקבל הודעת "בעיית התחברות לרשת", או כל דבר אחר שכזה ואני ממש צריך את התוכנה הזו על מנת להתקין תוכנה ללימודים ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור בלמצוא גרסה תואמת לגרסתי בתקווה שאצליח להתקין אותה .. אני מודה לכולכם.. חג שמח שחף.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום התקנתי אבל מוזילה וגם JAVA TM לא נפתחות לי אלא רק אם אתן להם אישור להיות SERVER מישהו יכול לעזור לי בעניין?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
לוג של hujackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:01:41, on 19/11/2006 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\AVENGINE.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda…
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-