תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מניח שגם אצלכם קפץ העדכון של IE9 בעדכוני הווינדוס (לכל משתמשי הווינדוס כמובן... ) האם מישהו כבר שידרג את האקספלורר ל9? אני ישמח לקבל פידבק לגבי חווית השימוש בגדול IE8 היה עובד לי כמו שצריך בכל האתרים אבל לאחרונה פתאום יש כל מיני באגים מוזרים וקריסות שלא קשורות לכלום אפילו בFB!! כמובן שבFF האתרים האלה כן מוצגים בצורה תקינה אבל אני לא אוהב את השועל הזה... בקיצר אני ישמח לשמוע ממישהו שיש לו IE9 תגובות (טובות וכמובן גם רעות) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, משם מה האייקונים של חבילת אופיס לא מוצגים לי במקומם אני רואה אייקון ג'ינרי אבל אפשר להיכנס ולעבוד עם האופיס רגיל, צריך לציין שאם אני נכנס לתיקיה שמותקנת התוכנה אני יכול לראות את האייקונים בצורה תקינה אבל אם אני רוצה ליצור אייקון חדש אני לוחץ על לחצן ימני בעכבר> חדש> ואז אני רואה שוב רק אייקונים ג'ינריים. מישהו יודע איך מסדרים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה ליצור איזשהי מערכת בסיסית שתאפשר לנהל מאגר של מטופלים (אצל רופא), יחד עם היסטוריית טיפולים של כל אחד, ויומן עם מערכת תורים. המערכת צריכה סך הכל להכיל את המידע על המטופלים, הסטוריה של כל הטיפולים שלהם, ומחירון לטיפולים. כמו כן, ביומן יש צורך להיות מסוגל להוסיף תורים בצורה נוחה כך שניתן מתוך המערכת לחפש את הלקוחות הקיימים במאגר (בכדי שהשם שלהם יופיע בתור). הבעיה שלי היא שהפעם האחרונה שעבדתי עם Access הייתה לפני בערך 6-7 שנים ואני לא זוכר פשוט כלום. כרגע אני נתקל במספר בעיות, אל נתחיל מהבסיסית ביותר: אני רוצה שבהסטורייה הטיפולים של כל מטופל (ישנה טבלת מטופלים, וטבלה של הסטוריית טיפולים, השיוך למטופל מתבצע על פי ת.ז. שלו), אני אוכל להוסיף טיפולים בצורה נוחה. לכ…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני הורדתי סרט בקובץ AVI באנגלית.וגם הורדתי קובץ כתוביות רק בשפה עברית. אני מעוניין להפוך אותו לסרט DVD עם כתוביות ביחד.איך קוראים לתוכנה צריבה DVD שעושה דבר כזה? בתודה מראש מיקי חג שמח לכם...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בוקר טוב. בשעות האחרונות פירמטתי את המחשב הנייד. השארתי את המחיצה של המערכת הפעלה הקודמת כדי להעביר את הקבצים. אני מעוניין להעביר את הססמאות,העדפות והסימניות של האינטרנט אקספלורר שהיה במחשב לפני הפירמוט למשתמש הנוכחי. ניסיתי לעשות זאת כמו עם המוזילה, C:/users/user/AppData ומשם להעתיק את התיקיות של IE במקום הנוכחיות אז זה לא שינה כלום. איך אני יכול להעביר את הפרטים? תודה והמשך יום טוב. עדכון: סימניות הצלחתי להעביר. אבל הסיסמאות קריטיות בשבילי.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. הלוח MS-7058 עם צ'יפסט 915P. קצת ישן אבל עובד יופי למטרות שצריך. בלוח משולב מתאם קול CMI 9880 HD . ב-XP אין בעיות. ב WIN 7 אין דרייבר. יצרן הלוח (MSI) לא משייך דבר מעשי בלוח הזה לא לחלונות 7 וגם לא לויסטה. עצה? לינק? רעיון ? (טוב, חוץ מהרעיון של כרטיס קול נפרד)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה שמאפשרת הורדה של סרטון מיוטוב (ואם אפשר, גם המרה שלו ל-XVID/DIVX) עכשיו הפואנטה זה שאני מעוניין בתוכנה שתהיה כמה שיותר פשוטה. לא אכפת לי שיהיו לה אינסוף הגדרות שאפשר להגיד מראש, אבל כשמישהו בא להוריד סרטון שזה ייקח כמה שפחות קליקים ושיהיה כמה שיותר פשוט. אני פשוט צריך את זה בשביל אבא שלי, והוא לא בדיוק הבחור שמסתדר הכי טוב שאפשר עם טכנולוגיה...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי HTPC בסלון - הגדרתי הן בAC3FILTER והן בFFDSHOW AUDIO FILTER - להוציא את הAC3 ואת הDTS דרך הSPDIF OUT. כשאני שם סרט דרך הMP הרגיל - המגבר מזהה את האות הדיגיטלי ורואים שהוא מזהה את הDTS/DD , אבל כשאני שם את אותו סרט דרך הMPC HOME CINEMA - המגבר מזהה PCM סטריאו. מה צריך לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה סתם לבדיקה שיגרתית של המערכת שהכול תקין..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את גרסת 2011 של avg free antivirus, לאחר החילוץ האוטומטי של הקבצים שמתבצע אני מקבל מסך שנתקע על please wait לכמה שניות טובות ואז פשוט נעלם ולא קורה כלום (צירפתי צילום מסך). אני משתמש בwin7 32 bit וזה קרה לי גם במחשב שלי (שהיו בו גרסאות קודמות של avg שכמובן הסרתי לפני) וזה קורה לי גם במחשב עם התקנת win 7 חדשה לגמרי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לראות צפיה ישירה של DIVX לא מצאתי תוכנה חילופית ובינתיים אין תמיכה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בשביל כמה דרישות שלא קשורות לנושא, עברתי למחשב חדש - I7 2600 2X4GB DDR3 ולוח אסוס P8P67(גירסה B3 כמובן ) עבר איתו גם הכרטיס המדובר שבכותרת הבעיה היא כזאת: הכרטיס לא נותן תצוגה למרות שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מאתר היצרן. אחרי הרבה חפירות בגוגל, ראיתי שהכרטיס המדובר לא עובד במחשבים שבהם המערכת ההפעלה משתמשת ביותר מ4GB. בשביל לבדוק ולשלול בעיה בכרטיס - ניסיתי את הפיתרון של הגבלת שימוש בזיכרון פעיל לפחות מ4GB - והכרטיס חזר לפעול כרגיל, אבל זה לא הגיוני שבשביל לראות TV אאלץ לוותר על 5GB זיכרון פעיל כרגע לא ממש מצאתי פיתרון למעט להחליף לכרטיס TV אחר, שזה הפיתרון האחרון והפחות המעודף עלי כיוון שהכרטיס הנוחכי עושה את עבודתו מעולה אשמח לשמוע אצל מי זה עובד עם זיכרון מ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אומנם אני עם גירסה מאוחרת של בבילון 8, אבל הבנתי שהבעיה גם קיימת בבילון 9, בקיצור, לאחר שידרוג פיירפוקס בבילון לא מצליחה לקרוא אף מילה, האם מישהו חווה את אותה בעיה, והאם יש פיתרון? ושאלה בקשר לפיירפוקס 4, בגירסה הקודמת כשהיו יותר משני טאבים פתוחים ורצית לסגור את פיירפוקס, היתה קופצת הודעה האם לשמור את הטאבים, כדי שבפתיחה הבאה של פיירפוקס הם ייטענו אוטומטית, הפעם בגירסת 4 האופציה החשובה והמועילה הזו נעלמה, ובהודעה שמתקבלת עם הסגירה יש שתי אופציות בלבד- ביטול ו- סגור טאבים, מישהו יודע לאן זה נעלם?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז אני מתכננת לקנות לוח גרפי ועד כה WACOM נראה הכי מבטיח, העניין הוא שלפי מה שהבנתי קשה למצוא אותו.. יש לי סיבוכים לגביי קנייה אונליין משום שמעולם לא הזמנתי דבר דרך האינטרנט אבל שמעתי שבארץ יש חנויות שעדיין מוכרות את הלוחות של WACOM.. אז רציתי לשאול אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחלתי לעבוד בחברה קטנה בתור בואו נגיד 'מנהל רשת' המשימה הראשונה שקיבלתי היה להחליף למזכירה מחשב הסתדרתי עם זה לא רע עד שהגעתי להעברת פרטי הדואר הקבצים שהיו בתקיית outlook במחשב הישן היו pst dat ן iaf הקבצים שהיו בתקיית outlook express הם 11 קבצי dbx שמרתי את כל הקבצים האלה והורדתי את המחשב למחסן עכשיו אני צריך לשחזר את האאוטלוק- הגדרתי את ההגדרות על האאוטלוק אקספרס וניראה ששליחת מיילים עובדת בלי בעיה אבל לא הצלחתי לשחזר את כל המיילים שהיו אצל המזכירה קודם... למען האמת לא בדקתי את זה ויכול להיות שבמחשב הישן היה אאוטלוק מלא -מהאופיס.. ככה שכניראה אני אתקין אופיס מלא יום ראשון אז השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך בדיוק משחזרים את כל הקבצים מהמחשב הישן לתוך אא…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
בלינקים מסויימים, כאשר אני לוחץ עם המקש האמצעי בעכבר, נפתח לי חלון חדש עם הלינק, אבל גם הטאב הנוכחי עובר לשם. לינקים לדוגמה: http://one.co.il/Oppinion/212/177686.html מתוך one.co.il (נמצא בצד ימין למעלה). כל התמונות בפייסבוק(רק החל מהשבועיים האחרונים). בפוקס זה לא קורה למיטב ידיעתי. מדוע זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, יש לי OUTLOOK 2007 על גבי מחשב נייד ומחשב נייח. כאשר אני מוריד מיילים (ג'ימייל) קורה הדבר הבא- אם הורדתי את המיילים ללפטופ- המחשב הנייח לא יוריד את המיילים ולהיפך למרות שכל ההודעות נשמרות בשרת בכל מקרה (מוגדר בשני האאוטלוקים להשאיר עותק על השרת) אני רוצה שכל ההודעות יהיו על שני המחשבים. למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי במחשב את התוכנה פורמט פקטורי כדי שאני אוכל לצפות בקבצים שאני מוריד מהמצלמת וידאו שלי ויש לי גם קבצי flac כדי שאני אוכל להפעיל במדיה פלייר הורדתי את התוכנה לאחר שקראתי שהיא התוכנה הכי טובה שיש היום אבל יש בעיה שבכל פעם שאני מנסה להמיר קובץ אז זה רושם לי המרה נכשלה בצבע אדום כל קובץ לא משנה באיזה סיומת.. מישהו יודע מה הפתרון או שימליץ על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה? (עשיתי חיופש בפורומים לפני שאני פותח אשכול חדש בנושא,ולא מצאתי תגובה שתוכל לעזור לי) תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כותרת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים. יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6 אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתן האם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותי כי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6 להודעות בפורום? הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי. אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם מישהו רוצה להתחיל לערוך סרטי וידאו ומוזיקה בתחילת דרכו,מה הוא צריך לקנות קודם ובאיזה עדיפות? יש אפשרות להשקיע במחשב נייח וחזק עם מקלדת ועכבר+לוח גרפי של וואקום-יהיה הכי נוח,אבל אפשר גם לקנות מחשב נייד יקר יחסית עם מסך מסתובב שעליו אפשר לצייר... מישהו מבין בדברים האלה?מה עדיף לעשות וכיצד לייחס הכול למישהו בתחילת דרכו שלא מבין הרבה בתמיכה בתוכנות עריכה? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שיש לי וירוס, גלשתי באינטרנט ופתאום זה יצא לי מהכול, קפץ לי חלון של הפירוול ובו רשום לי שהוא כבוי, ואז קפצה תוכנה נוספת XP Home Security 2011 והתחילה לבצע סריקה של וירוסים במחשב, ולזהות כל מיני דברים והיא מכריחה אותי לרכוש אותה או להשיג את הקוד , ניסיתי לצאת אבל זה כל הזמן חוזר ניסיתי כמה פעמים להיכנס לאינטרנט אבל זה ממשיך לחסום לי את האינטרנט, בטענה- שלא בטוח לגלוש!! ולא משנה הדפדפן שניסיתי לגלוש דרכו הכל חסום.מה עושים? אני אנסה לצלם תצלום מסך בהמשך....
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מדובר במדספת HP Officejet 6313 ALL IN ONE. משום מה אני נתקל בשגיאה הבאה. http://img28.imageshack.us/i/69314164.jpg/ ניסתי כמה דברים,מחיקה מהרגי'סטרי,תוכנה לתיקון שגיאות המרג'יסטרי.בנוסף מחיקת תיקיית הקבצים הזמניים הרי הם TEMP,מחיקה דרך safe mode. Ccleaner. מחיקה מהמנהל התקנים ואז מחיקה. בקיצר שום דבר לא עזר ואני משתגע!. :bash: . תודה חברה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-