עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by its me,

נתקלתי לאחרונה משום מה בשם הזה, ועד עכשו לא הבנתי מה בדיוק הסיפור של הדבר הזה. הדפדפן מתיימר להיות מותאם במיוחד לווינדוס, יותר מאשר פיירפוקס, בפועל הפופולאריות שלו ברצפה, אז מה קורה כאןו? הוא באמת יותר טוב לווינדוס או שזה סתם קישקוש? הם צודקים עם העיקרון שפיירפוקס בעצם לא "בנוי" בשביל ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by JustNo,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את הגרסא המלאה? פשוט ישלי תגרסא הבסיסית ואני יכול להשתמש במצלמה רק לאיזה 10 שניות וזה לא ממש מועיל השדרוג עולה כסף אבל כמובן אני מניח שאפשר להשיג פריצות... חיפשתי ולא מצאתי, אולי מישהו יודע? תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by ccc,

מי האחד שיגן, ועם זאת לא ישלוק את כל הזרון שלי או בקיצור מי לוקח פחות זכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by shkaf,

משתמש כרגע בKaspersky internet Security עקב הבעיה של KEY מתאים לכך (פשוט אין) החלטתי ללכת לכיוון של הPANDA כולם כבר די שכחו מהם אבל לדעתי שווה לנסות כי אחרי הכול INTERNET SECURITY לדעתי היינה החבילה הכי טובה , באריזה אחת כלול הכול לעבור למאקאפי או סימאנטק ממש לא בא בטוב , העמסת יתר על המחשב ללא תועלת אז ככה מישהו מתעסק עם Panda Internet Security 2007?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by SeaMonster,

קיבלתי בחינם רישיון לשנה ל Panda IS2010 , רציתי לדעת האם יש פה אנשים שהתשמשו באנטיוירוס של panda בעבר , וממליצים אליו. ב http://www.av-comparatives.org/ הוא אפילו לא מוזכר... כרגע אני משתמש בגרסה החינמית של Avira AntiVir.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by hagay21,

יש לי פנדה פלאטינום 2005 שאני מנסה להתקין את TruPrevent הוא לא מאפשר כניראה ששני התוכנות לא יכולות לרוץ במקביל כי הוא מבקש להסיר את אחת מהן איזו מבין שני התוכנות עדיפה בסיכול כללי וניקיון

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  7. Started by oded6188,

אם אני עכשיו הופך את המערכת קבצים מ FAT32 ל NTFS זה יכול לפגוע לי בפעולה התקינה של מערכת ההפעלה באיזשהו צורה? תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  8. Started by veredaniel,

האם יש תוכנה כמו Partition Magic לvista?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה במחשב של אמא שלי יש שם 3 כוננים , אחד של 10 ג'יגה שמותקן הווינדוס עליו, עוד אחד של 50 ג'גה ועוד HD אחר לגמרה שהוספנו, שיש בו 120 ג'יגה עכשיו אני רוצה לקחת מהכונן החיצוני (ה-HD השני שעליו יש 120 ג'יגה) ולהוסיף לכונן של הווינדוס איזה 20 ג'יגה... בגלל שבכונן של הווינדוס כל הזמן מופיע לי ההודעה "שאין מספיק מקום" רציתי לדעת עם זה אפשרי, איך עושים את זה, ולדעת עם זה יכול לפגוע במידע שעל הכוננים...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by carmelforkosh,

שלום לכולם קראתי הרבה תרדים על זה שמצאתי בגוגל אבל אף אחד לא רשם שם פתרון לבעיה הכל התחיל כשבטעות התקנתי את הווינדוס על המחיצה הלא נכונה והיא רק של 20 גיגה עכשיו אני רוצה לשנות את הגודל של המחיצה כי היא כבר כמעט מלאה מכל התוכנות שאבא שלי מתקין עליה אחרי שאני מתקין את התוכנה אני מנסה להריץ אותה וזה רושם לי שגיאה 117 : אל יכול לזהות את השמות של הכוננים והמחיצות (הוא רושם לי באנגלית כמובן ) ניסיתי לתת שמות לכוננים אך ללא הצלחה , לא משנה מה אני כותב הוא אומר לי "name not vaild" קראתי שיתכן וזאת בעיה הרגיסטרי והרצתי תוכנה בשם REGCLEAN שתיקנה כל מיני דברים אבל זה עדיין לא עזר קראתי גם שאפשר לעשות איזה דיסק איתחול ואז הוא מתעלם מהרבה בעיות שגורם הווינדוס XP ... (אבל עדיין לא…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by srolik,

לפני חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש התקנתי בו XP PRO והכול עבד חלק ומהר , לאחר כמה שבועות עם האינטרנט המהיר וכל התוכנות שהתקנתי הוא כבר לא עובד ככה יותר ומה שיותר גרוע שהוא מתחיל לעשות לי בעיות כגון : נכבה מספר פעמים ביום עם המסך הכחול , שמראה על קובץ בעייתי וכמעט כל פעם זה קובץ אחר לרוסב קבצי מערכת , הוא גם מוציא לי המון הודעות שגיאה כמעט בכול מקום שאני נכנס אפילו לספרייה בודדת , וגורם לסגירתן , וגם לא נותן לשנות בין אנגלית לעברית ונתקע במצב האחרון וכול מיני שטויות נוספים אני מאוד רוצה לחזור חמצב שלא היו לי את כול הבעיות האלה , אבל מאז יש לי במחשב הרבה קבצים חשובים כ 45G שאין באפשרותי לגבות האם כדאי לעשות RESTORE למערכת ? ומה זה בדיוק יעשה לי ? האם הוא ימחוק לי את ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by imac,

שאני מפעיל אותו אז הוא נותן לי את הודעת השגיעה הבאה: מה עושים? אני הסרתי והתקנתי כמה פעמים וזה לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by liloli,

אהלן אנשים. קראתי בספר הדרכה של התוכנה Partition Magic שאפשר להדליק את המחשר ישר לתוכנה מה-CD מלי להיכנס לווינדוס. כיצד אני צריך לצרוב את התוכנה על הדיסק? חייב שתהייה בקובץ bin,iso....... או שאפשר גם כשהיא מקובצת בקובץ rar פשוט לצרוב אותה פתוה על הדיסק?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by רועי מלר,

היי.. אני מבצע Boot ל - hiern's BootCD ומריץ Partition magic הוא נכשל בהעלה של ה - Hard disk ( מחובר ב- sata 2 ) למישהו יש רעיון.. ? לעוזרים, המון תודה..

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by eranmor,

יש לי שתי מחיצות נפרדות מאותו HD אני רוצה לקצץ קצת בנפח המחיצה שעליה מותקנת המערכת ולהעביר אותו למחיצה השניה אך המחשב רושם לי הודעת שגיאה כזאת: 2003 ERROR או משהו כזה... למה דבר כזה יכול לקרות ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. כבר ניסיתי של סימנטק - אין תמיכה בויסטה עדיין. אלא אם כן יש גירסא שאני לא יודע עליה. ניסיתי את התוכנה של PARAGON - אבל יש שתי בעיות: 1. בווינדוס עצמו הוא לא יכול לבצע את חילוק המחיצה - בגלל שהכונן בשימוש (מותקן עליו הווינדוס) 2. גם אחרי ריסטרט לווינדוס הוא מודיע שיש בעייה בהפעלת התוכנה (לפני העלאת מע' ההפעלה - בדומה לתוכנה של סימנטק) יש עוד אופציות שמישהו מכיר או תוכנות נוספות? תודה על העזרה, מוטי.

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by yair_gobani,

למישהוא יש מדריך איך להשתמש בתוכנה הארורה הזאת רצוי מאוד בעברית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, יש לי את הכוננים C D E F ורציתי לאחד אותם רק ל C D בעזרת התונה PartitionMagic Pro 7.0 כל מי שיודע איך עושים את זה שישאיר פה הודעה בתודה מראש יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jj516,

אני משתמש ב Borland Pascal אחרי שאני עושה Compile והכול טוב, אני לוחץ על ה Run אבל מקבל הודעת Error : " Runtime erorr 105 at 0001.003f" אני יודע שצריך להוסיף איזה קוד או משהוא לתוכנית כשאני רושם אותה מיד אחרי ה Program נראה לי, אבל אני לא בטוח. מישהוא יודע מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה דחוף מאוד! ובנוסף עם אתם יכולים להמליץ לי על אתר עם מבחני מתכונות ותשובות זה יהיה נהדר!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by boriskz,

היי יש לי את כל הקבצים של FF 3.6 שמופיעים ב PROGRAM FILES\MOZILLA ועוד הרבה קבצים שהיו במחשב. המחשב הקודם עבר פורמט. איך אני יכול לשחזר משם את כל הסיסמאות שלי, ולהטעין אותם ב- FF החדש? תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  21. Started by AK,

אתם מכירים איזשהו תוכנה שמפעילה Password על קבצים או תיקיות כך שרק מי שהגדיר את ה Password יוכל להכנס אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Ewingum,

אני יוצר תוכנה בC# שמשתמשת בDATABASE של אקסס. אני רוצה שההמאגר נתונים הזה יהיה מוגן בסיסמא. אחרי שאני קובע את הסיסמא באקסס, אני יוצר אובייקטOleDbConnection, אבל כשאני מנסה להגדיר לו סיסמא למאגר נתונים הוא לא מצליח להתחבר אליו ונותן הודעת שגיאה: אולי אני לא עושה את זה נכון באקסס (דרך אקסס הוא מבקש ממני סיסמא והססמא עובדת)? בכל מקרה, אז איך אני עושה תוכנה שמשתמשת במאגר נתונים לוקאלי מוגן ע"י סיסמא של אקסס? יש לי ניסיון (לא רב, אבל זה עדיין ניסיון ) בADO.NET וכבר עשיתי כמה תוכנות עם זה... אבל לא עם דטאבייסים מוגנים בסיסמא. עריכה: מיותר לציין שאני לא עובד עם המאגר נתונים בו זמנית בזמן שאני מנסה להתחבר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. פרצו לי את ה Gmail ועשו שם בלגאן, שינו לי את הסיסמאות בהרבה פורומים. NOD 4 מעודכן לא מצא אותו גם סריקת האון ליין של Kaspersky לא מצאה כלום איך מוחקים את ה password stealer הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום איך אני שומר pattern ושם אותו כרקע לטקסט ששברתי בFLASH8 ? או בקיצור איך עושים רקע שהוא טפט לטקסט (שבור) תודה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  25. אם אני רוצה להשתלט על מחשב אני צריך להתקין בו את התוכנה המלאה או רק קובץ אחד ? איזה עוד תוכנות טובות יש לשליטה מרחוק על מחשב ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים