תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת איך צורבים סרט DVD בנרו. יש לי את הגירסא האחרונה של נרו ויש בה אופציות ל CD וגם ל DVD אופציות היחידות שיש ל DVD הן: copy,data,mp3,wma,digital audio באף אחת מהן את את האופציה של DVD-VIDEO האם מדובר בפלאג אין? אם כן, אשמח לקבל לינק או שם של הפלאג אין. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם XP ואני מעוניין להתחיל לעבוד עם WINDOWS 7 - מכיוון שהמעבר הזה קשה לי החלטתי להתקין מערכת הפעלה נוספת ולהתחיל לעבוד על WINDOWS 7 במקביל לעבודה עם XP . אני יודע שיש שני אופציות לעשות זאת. האופציה הראשונה היא ע"י יצירת כונן נוסף והתקנת מערכת הפעלה שניה במחיצה הזו והאופציה השניה היא ע"י התקנת מערכת ההפעלה השניה במערכת וירטואלית ע"י שימוש בתוכנה VirtualBox. אני מעוניין לעשות זאת ע"י האופציה הראשונה. השאלה שלי היא כזו: כאשר מדליקים את המחשב אמור להופיע לי חלון DOS שבו אני אמור לנתב או ל-XP או ל-WINDOWS 7 כמו בתמונה הזו. http://www.up2me.co.il/v.php?file=89707093.jpg השאלה שלי היא כזו - מאיפה מגיעה התמונה הזו? מי גורם לכך שתוצג התמונה הזו? האם זו תוכנה נוספת שאנ…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איך קוראים לה?? ואם היא כידאית?? כי נכון להיום יש לי נורטון 2005 והוא מצא לי וירוס או שניים משקניתי את המחשב!! וזה נראה לי לא הגיוני!!
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כשאני שומע בווינאמפ 5 אני שומע רק מ2 הרמקולים הקידמיים של המערכת. בווינאמפ היותר ישן שהיה לי (2.81) שמעתי בכולם ובתכונות כמו מדיה פלייר וכו' שומעים גם כן בכל הרמקולים. אני משער שזה משהו בהגדרות אבל אני לא מצאתי.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי חשד שהצורב דפוק. נותן המון FAILים בצריבה גם בAshampoo וגם בצריבה מתוך הווינדוס עצמו כמובן נעשה ניסיון לצרוב במדיות אחרות- ואותו דבר , אפילו לא מצליח להתחיל תהליך של צריבה עידכנתי קשוחה לא ממזמן - לא שינה, צורב מתי שבא לו באיזה תוכנה להשתמש? ? nero Info tool ? VSO Inspector
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתם מכירים זאת תוכנה BLENDER יש לכם קישורים למדריכים של חפצים שאפשר להכין או סתם מדריכים להכיר תתוכנה אני יהיה שמח תודה מראש רצוי שתחיל היו דברים פשוטים להכנה
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום מכיר שלי מנסה לנגן קובץ מסוים הלינק כאן http://stream.realimpact.net/?file=realimpact/soundportraits/yiddish/gems/the_greedy_mother-entire.smil הוא רושם שצריך את התוכנה RealPlayer האם התוכנה חינמית או עולה כסף מישהו יודע איך אני מנגן את הקובץ ניסית לפתוח אותך דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER ולא הצלחתי למישהו יש פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
על מנת להשיג מקסימום מהירות הורדה יש צורך להשתמש בתוכנת הורדה מתקדמת, ולא פחות חשוב -להצטייד ב-firewall שמאפשר פתיחת פורטים , כך שמצד אחד אין חשיפה רבה מדי לאיומים חיצוניים ומצד שני מהירות ההורדה של תוכנת שיתוף הקבצים לא נפגעת . על מה אתם ממליצים מניסיון אישי ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם מישהוא מכיר תוכנה שאני יכול לחתוך בעזרתה קטעים מסרט? תודה מראש לעונים!
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי קובץ RAR שאני הכנתי בזמנו ונתתי לו סיסמא , עכשיו הבעיה היא שאני לא זוכר את הסיסמא ואני ממש צריך את מה שבתוכו. הגרסא של הסיסמא היא : RAR 2.9 - Extraction Password, AES Encryption האם יש תוכנה בשוק שתוכל למצוא לי את הסיסמא בזמן סביר? אגב , כמו שאני מכיר את עצמי הסיסמא היא לפחות 7 תוים ויותר... תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי טובה בשביל לעביר מי סרט של דיסק DVD למחשב?
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
(לא יודעת אם זה בנושא הנכון אם לא תעבירו) היי חבר'ה! כל פעם שאני מנסה לראות סרטונים בYoutube צריך לחכות המון זמן עד שהסרטון עולה, אבל שהוא עולה הוא רץ חלק הוא כאילו עושה בפר לחלק מהסרטון ואז מריץ אותו, אפשר לבטל את זה? יש לי את flash player הכי מעודכן יש לי פס של 4 מגה עד 400 העלאה אין סיבה שהאינטרנט יהיה איטי בדברים האלה. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה לעוזרים!! מורן
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אתמול ב00:00 הפעלתי מצב איחוי לכל שלושת הכוננים שבמחשב שלי. לא מזמן קמתי, עברו 8 פאקינג שעות!! וזה כמעט ולא זז. כונן אחד עשה משהו כמו חצי אחוז מהדיפרגמנטציה. השאר עשו אפילו פחות מזה. וואט דה פאק??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה ב Movie Maker היה לי את התוכנה כבר, אבל התקנתי בטעות שוב את התוכנה. ומאז שהתקנתי, כל פעם שאני נכנס לתוכנה, זה מראה לי שגיאת מערכת מה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל לי ? או למחוק את התוכנה לגמרי מהמחשב כדי להפעיל שוב? בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס, שמעו האימיול לא מתחבר לי. הוא רושם לי Connecting במשך שעה, ולא קורה כלום. זה קורה לי גם בגירסא החדשה של האימיול (0.49C) וגם בישנות יותר. בבדיקת פורטים שאפשר לעשות בהתקנה, הוא רושם לי שהבדיקה נכשלה. ניסיתי לכבות גם את האנטיוירוס וגם את הפיירוול, וזה לא עובד. מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט, ונכנס ל FULL SCREEN, אז הסרט אמור להימתח בפרופורציה לגודל המסך... אבל זה לא קורה... איך אפשא לפתור את זה?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, כשאני שומרת תמונה מהרשת היא קטנה באופן משמעותי . לדוגמא, אני שומרת תמונה של 1920X1440 אבל בתקיה ששמרתי התמונה מופיעה ב- 259X194 ובגודל 7.43 KB . תודה על עזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש את הדרך הבטוחה ביותר והטובה ביותר להשתלטות מרחוק על המחשב שלי... אם זה משנה יש לי ראוטר במחשב, אז הדרך צריכה ל"התחשב" בכך.. תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה פרויקט ב MAX ובחלק מהרינדורים שלי, שכוללים חומרים יחסית מורכבים לוקח הרבה זמן. לדוגמה, 19 פריימים ב21 שעות. (אני לא מגזים ). הוספתי זיכרון, של 2GB. השאלה שלי היא אם אני יתקין XP של 64BIT כמובן עם MAX של 64BIT יהיה שינוי משמעותי בביצועי המחשב? צירפתי PRINT SCREEN של המפרט שלי. תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה Micro Pc-Cillin Internet Security 2006 ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה ,חסרונתיה והתרונתיה ?
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
אם אפשר גם לצרף לינק להורדה אני מאד אודה. נ.ב. ההתקנה היא של ווינדוס חדש אז אם צריך עוד סוג של קודקים בנוסף בבקשה תוסיפו גם אותו
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אין את סורק הדיסק ב win xp? רציתי להריץ אותו ולא מצאתי אותו, וגם חיפשתי scandisk ולא היו תוצאות.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום מאחר ופירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את win xp, אני מקבל הצעות להרבה עדכונים ל-internet explorer והשאלה אם זה נחוץ אם אני משתמש ב-google chrome. תודה
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-