תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין בהפעלת מס' פרופיילים של אאוטלוק (האאוטלוק של האופיס) ביחד. כל פרופייל שונה מהאחר. אני יודע שזה דורש שינוי ברג'יסטרי. בברירת המחדל, זה פותח את אותו הפרופיל בכל פעם ולא מאפשר בחירה בכל פעם. המצב הנורמלי הוא כשאתה מעלה את האוטלוק הוא שואלל באיזה פרופיל אתה מעוניין (אם מוגדרים מס' פרופילים), כשתרצה להפעיל עוד סשיין של אאוטלוק יופעל עותק נוסף של אותו פרופיל ולא תהיה לך זכות בחירה. אני יודע שניתן לשנות זאת אך אני לא יודע כיצד.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוך רשת ארגונית סגורה בחברה שלי והOUTLOOK התחיל לעבוד לי פתאום נורא לאט חשבתי שזה בגלל עומס של מיילים כבדים , אבל לאחר שהעברתי הכל לPST וגם מחקתי קבצים מהtemporery עדיין זה עובד לי לאט. אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או מה אני יכול לנסות בשביל לפתור את העניין אני אשמח ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ביום האחרון כאשר אני מנסה לכתוב דואר בOutlook או במהלך עבודה שוטפת בWord התוכנות נסגרות לפתע ואני רואה את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש הן את ה-outlook והן את ה-word אך זה לא עזר. כמו כן, תיאור התקלה נראה כללי מאוד, לכן אני מניח שבגלל זה חיפוש בגוגל לא עזר יותר מדי. למישהו יש מושג מה הסיבה לכך? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קיבלתי דואל עם קובץ מצורף. הבעיה שהקובץ הינו קובץ EXE והאוטלוק חוסם כל גישה לקובץ. איך מתגברים על הבעיה ומנטרלים את האווטלוק? מערכת הפעלה WIN 7 תוכנת OUTLOOK 2007.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ככה... יש לי אווטלוק יישן כרגע (מה שמגיע עם ה XP) אני רוצה לעדכן ל2007 בשביל האנטי ספאאם שלו , האי מייל שלי מפוצץ ספאמים האם 2007 ימחק את כל אנשי הקשר \ ACCOUNTS \ POP 3 GMAIL TRANFER TO OUTLOOK .....הודעות ישנות \ שנשלחו ...וכו' ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם. שלחתי לעצמי דרך הדואר קבצי exe. בבית יש לי את ה Office 2007 כשה Outlook לא מאפשר לי להוריד את הקבצים המצורפים (כותב שהקבצים יכולים להוות סיכון). איך אפשר להתגבר על הבעיה הזו (הקבצים נמצאים בצורה זו או אחרת במחשב) ולחלץ את הקבצים שאני צריך מהדואר (אני שלחתי אותם לעצמי כך שאני בטוח שהם לא וירוסים) ? בפעם הבעה אשלח עם סיומת אחרת כדי שלא יפריע לו, אבל בינתיים ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
Windows XP Pro x64, מעודכן, כולל IE7 ב-2 גרסאותיו 32/64 אני משתמש ב-Outlook Express, כשאני לוחץ על קישור מתוך איזה email הוא פותח אותו עם IE7 64bit בלבד. זה ממש מציק כי אני חייב להעתיק את הכתובת לגרסאת ה-32 ידנית. אני מאמין שמיותר לציין את הסיבה להעדפה של גרסת ה-32bit ניסיתי להחליף את כל הקבצים של IE7_64 באילו של IE7_32 כך ששניהם יהיו 32bit, אבל אז outlook לא מגיב ללחיצה על קישור. לא מצאתי אופציה לבחור דפדפן לברירת מחדל, וה-IE7 עצמו "חושב" שהוא כבר בברירת המחדל בשני גירסאותיו - ז"א הגדרה אחת ל-2 הדפדפנים יחדיו. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד היוזרים בארגון שלי פנה מתלונן שאינו מצליח למחוק סדרת פגישות (פגישת שבועית בשעה קבועה) שיצא ללא הגבלה לדבריו, כלומר ללא תאריך סיום. כשאני מנסה לפתוח את סדרת הפגישות (ולא פגישה ספציפית מבין הסדרה), האאוטלוק נתקע וקורס. לא הצלחתי למצוא משהו באינטרנט. מישהו נתקל בזה? אולי מכיר איזושהי דרך למחוק את סדרת הפגישות בעקיפין? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתקן לדודה שלי את המחשב ובשביל זה הוצאתי את הHD כדאי לגבות אותו למחשב אחר. אני רוצה לגבות את רשימת הכתובות מהאוטלוק. איפה הOUTLOOK שומר אותם כדאי שאני יוכל לגבות את זה. תודה מראש לעוזרים.-- זה דחוף אז אם אפשר תשובות בהקדם! תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ערב טוב בעוד מספר ימים אני מתכוון להתקין את המחשב מחדש על SSD חדש לחלוטין כמו כן אתקין אופיס 2013 על המחשב מותקנת לי גירסת ה 2010 של אופיס מהי הדרך הנוחה ביותר ליבא את המיילים הנמצאים כרגע בתיבת הדואר שלי אל תיבת הדואר החדשה תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בקשר ל , outpost firewall יש לי בעיה של ניתוקים - אחרי כמה זמן של עבודה איתו , למרות שהגדרתי איתו את כל התוכנות p2p וכל הדברים עובדים עם פורטים פתוחים. הוא פשוט חוסם לי את , matav.bezeint.net שזה בעצם הספק אינטרנט שלי , פורט 1701 או משהו. בטענה של intruder blocked ואז החיבור אינטרנט מתנתק לי.. מה עושים ? יש משהו שלא הגדרתי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש את : SYGATE Personal firewall Pro Outpost שאני לא יודע עליו יותר מדי KERIO שאמרו לי שהוא נחשב לאחד המובחרים ביותר מה אתם חושבים את מי עדיף לקחת? ותגידו על סמך מה אתם מבססים את מה שאתם אומרים. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ברשותי VISTA ULTIMATE, וכמו שידוע ה-DIRECTSOUND לא עובד בויסטה, אז שאלתי היא האם יש משהו חלופי וטוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני משתמש בנירו לצרוב ניסיתי לצרוב קצת יותר הדיסק נצרב "בהצלחה" אבל אי אפשר לקרא אותו מה לא הגדרתי נכון
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעשות בנרו Overbure לDVD של 8 ג'יגה ואני לא מצליח מישהו יודע איך לעשות את זה? האם יש פונקציה לדיסק כזה או רק לרגיל של 4 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום איך אפשר לעשות OVERLAY בניגון קובץ וידאו ולהגדיל את התמונה ב TV OUT יש כמו מיסגרת שחורה מסביב לתמונה במחשב אחר עם NVIDIA ישן 5200 OVERLAY יכול להגדיל נוסף יש לי מלא בעיות עם ה CLI.EXE ניסיתי כל מיני גירסאות דרייברים לא נתן כלום.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני משתמש זמן רב מאוד בתוכנה אימיול ובהתחלה הייתי מרוצה (לא מאוד) אבל לאחר כל הגרסאות ששחחרו באתרים הישראלים המהירות פחתה ובעקבות כך עברתי לאובר נט ולפי דעתי היא הרבה יותר מהירה ולא נופלת ב:מלאי: שלה מאי מיול מה דעתכם???
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
hello, im using dvdx program in order to convert dvd to avi the problem is that the procces is real slow ??? ??? ??? only 10/2 frames per sec in: p4 1700 256mb ddr 333 ti4200 vga is it my comp or maybe the program?? זה הגיוני???
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! יש לי את התוכנה P2k Tools להעברת דברים לפאלפון מוטורולה אני רוצה להעביר משחקים לפאלפון וכל מיניי דברים אבל התוכנה פשוט לא מתחברת לפאלפון!!! בבקשה עזרה... תודה רבה.....
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני חוזה שלא יעבור זמן רב עד שחרר תוכנת p2p משלה. אותי זה מחליא שתאגיד ענק כמו מיקרוסופט מנסים להישטלת על כל תחום ובקרוב מילה שלי הם יכנסו גם לתחום זה ויטילו את אימתם על תוכנות נהדרות בחינם לאט מבלי שתרגישו לא תישתמשו בp3 אלה בפורמט שעליו יחליטו מיקרוסופט ובכך דרך אגב יחייבו אותכם להישתמש במדיה פלייר ובדרכון אומנם יתכן שהם יתרמו רבות לתחום אך אני הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לעצור אותם חוץ מלא להישתמש בתוכנה שהם יפיצו (ותאמינו לי שמבלי שנרגיש אתם תורידו את התוכנה שלהם בעיינים עצומות) כך היה עם icq כך יהיה עם KaZaA וחברותיה. אני רק מזכיר שזהוא חזון פרטי שלי שיתכן בהחלט שיתגשם לצערי הרב
-
התקנתי את הכל אבלרק אם הכרטיס קול יש לי בעיות אני מתקין את הדרייור אבל אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שלו כדי להגדיר את הרמקולים כלומר 5.1 עם הוא יעבוד בDTS או לא קיצור פשוט לא מצליח להפעיל את התוכנה מישהו הצליח??
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני פשוט משתגע עם המחשב הזה, אני אומר לכם. ברוב הקבצים המפוצלים שאני רוצה לפרוס יש שגיאות CRC משונות: ! E:\GTAVCRIP\GTAVC[1].part01.rar: Packed data CRC failed in GTAVC\GTA Vice City.rar. The volume is corrupt אני לא זוכר שזה קרה לפני מספר חודשים, רק בחודשים האחרונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת על כמה אני צריך לשים את ה- PAGE FILE שלי (אני מדבר על INITIAL SIZE ו- MAXIMUM SIZE) אם יש 1 גיגה זיכרון והארדיסק של WD160GB, 2 מחיצות, אחת קטנה מאוד ל- GHOST והשנייה לכל השאר. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
Paint Shop ו corel draw זקוקות לכרטיס מסך חזק או שהן פועלות בעיקר מהזכרון במחשב?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-