תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הכותרת מדברת בפני עצמה. נשבר לי מ-Nero. לא רואה סיבה להתקין אותה שוב על המחשב החדש. אומנם אני יכול להתקין רק את ה-Burning Rom בלי כל שאר התוספות המיותרות. אבל זו כבר הזדמנות להתקדם הלאה לכלים יותר חביבים שלא דורשים לפרוץ אותם רק בישביל לצרוב דיסק. אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה ונוחה, יכולה להיות גם קוד פתוח ועדיף חינמית. מכיוון שיש כל כך הרבה בשוק, אני אשמח אם זו תהיה תוכנה פופולרית עם שוק משתמשים גדול. ישנה אפשרות נוספת והיא לצרוב עם תוכנת הצריבה של Win7, אבל היא פשוטה מדי לטעמי, וחסרה לי אופציה אחת חשובה והיא המרה של mp3 ל-CDA בזמן הצריבה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בוורד 2010 יש לי בתצוגה 2 דפים בדר"כ (100% זום), אבל הדף הראשון מוצג משמאל והדף אחריו מוצג מימין, מאחר ואני רושם בעברית בדר"כ אני מעוניין שהדף הקודם יהיה מימין והדף העוקב משמאל, האם יש אפשרות לשנות זאת? בנוסף אני מחפש המלצה על תוכנת clipboard נוחה, קלילה שמאפשרת שמירה של כ-5 העתקות לפחות. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוסים טובים למחשבים הנ"ל (שיהיו מ 2011): מחשב א - אני הרבה פעמים מסכן אותו ולכן אני צריך אנטי וירוס חזק (Win 7 ultimate 64Bit) i5 2100 3.1Ghz Quad Core 8GB RAM 1666Mhz המחשב ב - כמעט ולא מסתכן לא רוצה שיכביד עליו (Win 7 ultimate 32Bit) Core to Due 1.86Ghz 2 Cores 2GB RAM 666Mhz מחשב ג - לא מסתכן בכלל Core to Due 2Ghz 2 Cores 3GB RAM 1333Mhz המחשב ד הזקן שלי חח - כמעט ולא מסתכן אם בכלל שיהיה הכי קל שאפשר (Win XP Professional) 2.7Ghz 1 core 512MB RAM 400Mhz (לא כולם שלי - אני לא אוסף מחשבים! ) אני רוצה לשאול איך F-Secure הוא זכה מקום ראשון באתר av-comparatives אבל אני לא מכיר אותו הוא מכביד? הוא חזק? ועד כמה? הוא סורק מהר?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דריביר לכ.מסך [hd4870 1gb] משום מה הסרטונים ביוטויוב נתקעים וגם באתרי וידאו אחרים אבל כשאני עושה הסרה לדריבר הכל עובד כשורה. מישהו יודע מה הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי iriver e150 4gb והמחשב (וינ 7) לא מזהה את הנגן. מה עלי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הנגן ואוכל להעביר קבצים מהמחשב לנגן ולהיפך? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתדירות גבוהה יחסית של שגיעות ווינדוס,התנתקויות אינטרנט ומסכים כחולים,נכנסתי ל-msconfig וראיתי את זה : :o מישהו יודע מה זה? הרצתי בדיקה עם Malwarebytes וזה מצא לי trojan .tracur system32\cryptnet32.dll malware.trace system32\crt.dat rootkit.agent system32\drivers\str.sys איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, לאחר שכשלו ניסיונותיי ללכוד וידיאו באמצעות soby vegas pro החלטתי לעבור לתוכנה אחרת אשמח לקבל המלצות לתוכנת לכידת וידיאו. תודה !
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מקודד סדרות מוקלטות דרך התוכנה Megui (אני מקווה שמכירים כי היא תוכנה חזקה לקידוד ועריכה) ורציתי לדעת אם אף לבנות קידוד אוטומטי - סוג קידוד, פרומט וכול זה בלי לעשות הכול שוב ושוב. כמו התוכנה MCEBuddy מי שמכיר.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחבר דונגל שמצד אחד מתחבר ל- USB של מחשב ומצד שני יש לו כניסת קומפוזיט וידיאו רציתי להשתמש בדונגל בשביל להמיר קלטות וידיאו ישנות לקבצים בגלל שאני משתמש ב- SONY VEGAS לביצוע עריכות החלטתי להשתמש בה בשביל לבצע את הלכידה לחצתי על CAPTURE בחרתי ב- DV ואז הופיע חלון הלכידה. בחרתי את התקן הלכידה מהרשימה ואז בשורת הסטטוס הופיע device not found מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבסדל בין HTTP ל HTTPS ? אמרו לי לשנות את ההגדרות בפייסבוק באבטחה כדי שיהיה על HTTPS וככה הוא ייהה יותר מאובטח זה נכון ? ומה בדיוק הוא מאבטח יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה במחשב כשאני בא להתקין תוכנות או משחקים... הנה תמונה שתסביר הכל Uploaded with ImageShack.us
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן דרך כלשהי למנוע מ Windows Media Player 12 להוריד את תמונות האלבומים של השירים שלי. התמונות בדר"כ נשמרות תחת התיקיות של השירים עצמם בקבצים מוסתרים בשמות שונים. בדר"כ AlbumArt***, AlbumArtSmall*** AlbumArtLarge*** כאשר ה *** מייצג ערך ספרתי ארוך. והכי חשוב Folder.jpg שהוא למעשה הקובץ שלפיו יקבע סמל התיקייה. ההגדרות הבאות לא משפיעות על הגבלת ההורדה: Player -> Connect to the Internet (overrides other commands) - UNCHECKED Privacy -> Display media information from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Update music files by retrieving media info from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Download usage rights automaticlly when I play or …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הכותרת לא כל כך מובנת אז אני אפרט - יש לי מספר תיקיות של הורדות על מספר מחיצות והרדיסקים שונים על שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית. מה שאני מחפש זה איזושהי תוכנה או טריק כלשהו שיראה את התוכן של כל התיקיות במקום אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ ISO של התקנת WINDOWS הייתי מעוניין להכניס אליו עוד תיקייה אחת א)איך מכניסים לקובץ ISO עוד תיקייה?ושהכל יהיה בקובץ ISO אחד? ב)האם אחרי הכנסת הקובץ כשאני יעלה התקנה מבוט נגיד אז התיקייה הזאת תפריע? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי win 7 ואת התוסף http://www.lyricsplugin.com/ ל media player, אבל משו מה התוסף מופעל רק לפעמים. בויסטה התוסף היה מופעל תמיד. למה זה קורה, ואיך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להיכנס למחשב שלו בלי להראות לחברים שלו את הסיסמה שהוא מכניס (כי הם נכנסים לו למשתמש) אז חשבתי אולי יש דרך כל שהיא שהוא רק יכניס את הכונן החיצוני או דיסק אונקי וע"י זה הוא יוכל להיכנס למערכת הפעלה. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל DEVICE MANAGER יש לי שני סימני קריאה צהובים שני דרייבירים שלא הותקנו ואיני יודע מה אני צריך לחפש... PCI DATA ACQUISITION AND SIGNAL PROCESSING CONTROLLER ו... PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER בבקשה עזרה... למה הם מתכוונים ?!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה בזמן האחרון להוריד את תוכנת Daemon tools בשביל windows 7 64bit וכבר אולי הורדתי כמה גרסאות טובות שכולם כלשונם תומכי הגרסה הרצויה לי אך כשאני מנסה להתקין אני לפעמים מקבל הודעת "בעיית התחברות לרשת", או כל דבר אחר שכזה ואני ממש צריך את התוכנה הזו על מנת להתקין תוכנה ללימודים ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור בלמצוא גרסה תואמת לגרסתי בתקווה שאצליח להתקין אותה .. אני מודה לכולכם.. חג שמח שחף.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
שבת שלום חברים, בעיה באודיו במחשב נראה לי הכרטיס קול נדפק אז ככה, היה לי ווינדוס 7 ומה שקורה זה ששומעים סאונד בסדר ואז פתאום המחוג של הסאונד יורד לאפס ואם מעלים אותו חזרה לפול הוא יורד לבד זה נראה כמו וירוס או שהכרטיס קול נדפק. וגם שומעים רק בסאב ובעוד 2 רמקולים ובשאר שלושת הרמקולים לא שומעים כלום. כדי שהסאונד יחזור צריך לרסטט את מחשב ולאחר מכן אחרי כמה שעות הבעיה חוזרת והמחוג נופל מעצמו שוב. רציתי להתקין כרטיס קול אבל אי אפשר כי הכרטיס מסך עולה על יציאות הPCI ואי אפשר לחבר כלום זה שיגע אותי אז פירמטטי לווינדוס אקספי ואותה הבעיה בדיוק בהגדרות זה מופיע על 5.1 והתקנתי מאתר ASUS את הדרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר מדובר על לוח G33 של ASUS P5K-VM ויש שם כרטיס קול מובנה …
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני פותח קובץ אופיס - וורד\אקסל\פאואר פוינט, הוא נפתח באקספלורר עצמו ותוקע לי את המחשב - אם מחכים שהוא יסתדר אחרי זמן של כדקה באקספלורר עדיין מופיע הTOOLBAR של תוכנת ה-OFFICE שנפתחה. העליתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המסנג'ר לא מתחבר לי, לפעמים הוא לא מגיב בכלל, פשוט לא מתחבר וזהו, ולפעמים הוא כותב לי error 80004002. חיפשתי פתרונות בגוגל, לא מצאתי משהו שעזר לי, לכן אני פונה אליכם. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני שנה את הממיר הנייד USB DVB-T QUE. התוכנה שמצורפת בעברית רק שיש בעיות עם התוכנה המסך קופא לי ולא מגיב לפעמים , גם הרבה רעשים של ציפצוף כזה. ניסיתי לחפש כבר דרכים לסדר ולתקן אין דרייבר שמתקן את זה אפילו. בפורמים רשמו שיש תוכנות חינמיות ודי פשוטות להפעלה. ניסתי : DVB viewer VLC אבל לא מצאתי מדריך מסודר איך לעבוד איתם כי אני לא הצלחתי לתפעל אותם. האם מישהו יכול לעזור לי או נתקל בבעיות אילו.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
חג שמח רציתי לשאול שאלה קטנה, יש למישהו רעיון איך אפשרי לקחת את כל הקבצים המשותפים בטורנט ולהעביר אותם לתיקייה ספציפית? הבעיה היא שמדובר בקבצים שהם מפוזרים במחשב, ואני רוצה להעביר אותם למחשב אחר. לא הצלחתי למצוא פתרון, אשמח אם יש למישהן רעיון. תןדה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים, חברתי אל המחשב כונן חיצוני שבו היו מסמכים. עינתי בקבצים דרך הכונן החיצוני, אך לא העברתי אותם אל המחשב. אין לי את הכונן החיצוני בהשג יד. ניתן לשחזר את את הקבצים? למרות שהם לא היו בכונן הקשיח של המחשב? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-