עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by OvOnoob,

שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שsteam התחילו לשווק תכנה שנקראת dimmdrive שבעצם מקצה חלק מזיכרון הram לטעינת משחקים במקום הקשיח. http://store.steampowered.com/app/337070/ למשהו יצא במקרה לנסות את התכנה? נראה ממש מעניין ומסקרן.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by zebra,

האם יש אופציה להעביר רשיון של תוכנת בבילון ממחשב ישן לחדש ואיך???

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by kalisto08,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מתנה לחבר שלי ליום ההולדת שלו לוח גרפי לאיור וציור מהמעט שהצלחתי להבין בכוחות עצמי wacom זאת החברה המומלצת ואני מתלבטת אם לקנות את bamboo fun ראוי לציין שאין לו ניסיון באיור ממוחשב בכלל הוא עוסק בוידאו (עריכה ובימוי) ומאייר כתחביב ראשית רציתי לדעת עד כמה באמת אפשר לצייר עם המכשיר? והאם אפשר להגיע איתו לתוצאות ראויות? מצאתי איזה הדגמה באנטנט וזה נראה היה כאילו האופציות הן בערך אותן האופציות שיש בצייר הפשוט של חלונות... בליינים אחרים של החברה ראיתי שיש אופציה לעבוד עם שני מסכים (יש לו בעמדת עריכת הוידאו שלו...) שווה את תוספת אלפי השקלים או שלשלב ראשון שיתמודד עם מסך אחד? האם אפשר ליצור אנימציה בסטופ מושיין בעזרת הלוח? (אני מקווה שאני לא מערבת מונחי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by rk666,

אני מחפש תוכנה חיצונית לWORD לכתיבת נוסחאות, בדומה לMathType אבל במידת האפשר אם יש, שתיהיה FREEWARE תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by url,

תגידו יש איזה תוכנה שבודקת את מערכת הקול במחשב? משהו כמו גצשרל כרטיס המסך רק במקום כרטיס מסך כרטיס קול ורמקולים? :s05: אם כן אז תצרפו גם לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tomer_et,

לכל צופי הסרטים שבניכם (במחשב כמובן...) שנתקלו לאחרונה בבעיות בצפיה בסרטים (בעיקר החדשים יותר) בפורמט XVID להלן מספר טיפים: אני ממש לא ממליץ להתקין את מקודד ה - XVID שיש בנימו. יש המון סרטים שהוא מהווה בהם בעיה ויוצר כתמים ירוקים על המסך. אז אם כבר מתקינים את נימו (לא הכי מומלץ - למרות שבעבר הייתי אוהד נלהב של החבילה הזאת) לא להתקין את המקודד XVID שלהם אלא למצוא מקודד ספציפי רק של XVID (ויש המון כאלו) ולהתקין אותו. חוץ מזה מאוד ממולץ להתקין גם פילטר שנקרא ffdshow (חפשו בקזאה - יש המון...) שפותר המון בעיות בסרטי XVID חדשים. עוד טיפ קטן, רב הסרטים החדשים שמקודדים ב - XVID מקודדים את הקול של הסרט בפורמט AC3 ולא ממרים אותו לפורמט שהיה מקובל יותר לסרטים האלה עד לא מזמן - MP3 ל…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני מחפש באתר של מיקרוסופט ולא מוצא להורדה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by borg,

איך בודקים שלמות של קובץ באמצעות MD5?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by benor,

האתרים עצמם נטענים לאט, ובזמן שגוללים את האתר מעלה/מטה גם יש מעין גמגום בצפייה עצמה באתר. יש משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות מחשב חדש/לחסום את הפרסומות? זה המפרט: AMD AXP2500 1.5GB DDR רץ על מערכת הפעלה WINXP SP3 FF 3.5 דוגמא לאתר כזה: Tapuz

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by assaf990,

כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים למשל של סלקום אני מקבל הודעה: ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה. איך אני נכנס לאתר הזה ללא התראות מיוחדות מהדפדפן? מצ"ב הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Snirz,

שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום לכולם, יש לי 5000 נקודות ואני מנסה להשיג את dirt 3, אבל כאשר אני מנסה לקנות את המשחק זה נטען הרבה זמן על המסך: Please wait while your order is being processed, Completed orders will display on past purchases page. אבל זה לוקח המון זמן. תודה לכל העזורים

13. Started by bennash,

הקדמה: מה זה פורום תוכנה יש מלא שימושים לתוכנות גם משחקים הן תוכנות ויש כאן פורמים למשחקים, אבל אין לכל שימוש מהן: יש תוכנות לקיבוץ, יש לעריכה, יש לגיבוי, יש לתחזוקה, יש להגנה, יש להעצה, יש לבדיקה, יש לכתיבה, יש לצריבה, יש למסרים מיידיים, יש שהן שרת למשחקים ישנים, יש לקניית משחקים, ויש עוד מלא. לא מצאתי פורום מתאים אז אני כותב כאן (אמור להיות בתוכנות לעריכה): אני משתמש בתוכנה בשם DivX Converter שערכה לי מצויין את הקובץ "עופרה חזה - הכאב הזה Ofra Haza - My Aching Heart" אבל בקובץ "BF4 GamePlay 5.1 HD" היא יודעת שהקובץ הוא ברזולוציה 1920*1080 ומשום מה היא רוצה לערוך אותו ברזולוציה 1280*720. למה אני לא יכול להוסיף שמע לקובץ הוידאו ולשמור על הרזולוציה שלו כמו בעופרה חזה-הכאב …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yotam.m,

אהלן, כבר הרבה זמן אני מושך את דליפת הזיכרון הזו עם התוכנה הנ"ל חשבתי אולי למישהו יש דרך שעובדת על מנת להתגבר על הבעיה. לאחר זמן ממושך שהתוכנה פועלת (לאו דווקא בהורדה קורה גם בשיתוף בלבד) הזיכרון מגיע ל-72% ניצול (12GB RAM) וצונח לאיזור ה-30% ברגע שאני סוגר אותה. ראיתי שהבעיה קיימת ניסיתי לעקוב ולשנות הגדרות בהתאם למדריך כזה או אחר אבל ללא הצלחה. אגב, המחשב עבר ממש לא מזמן לווינדוס 10 הבעיה הייתה קיימת גם ב-7. תודה למשתדלים.

16. Started by ZOOZIK,

כונן דיסקים מזוהה ב"מנהל התקנים" אך לא מופיע ב"מחשב שלי" . איך אני מחזיר אותו שיופיע בחזרה? מערכת הפעלה XP / כונן תקין ומחובר כראוי תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. איך לכל הרוחות צורבים או פותחים קובץ בפורמט bin עם איזו תוכנות יש לי ווינדוס אקס פי אם זה משנה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

אז עשיתי את הצעד ועברתי ל FireFox לאחר שנים רבות......... עכשיו אני לא מבין ומזהה כלום וצריך עזרה במספר דברים: 1. איפה תיקיית המועדפים וסרגל המועדפים כדי שאוכל להעביר את הקישורים מIE... 2. איך משנים שכשאני יוצא מהדפדפן כאשר מס' כרטיסיות פתוחות, הוא ישאל אותי האם אני בטוח? 3. איך מגדירים עבור כל דף אינטרנט בנפרד את קרבת תצוגת המסך להגדלה, ושהדבר ישמר גם לאחר יציאה. 4. האם הרשימה היחידה שבאה עם ADBLOCK PLUS מספיקה, או שצריך להוסיף עוד, ואיך? 5. איך משנים שבפתיחת לשונית חדשה, יפתח דף הבית הראשון? 6. מה זה סימניות? תודה רבה, והשאלות נשאלו רק לאחר חיפושים ובירורים!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by veron2007,

שלום! יש לי בעיה בצפיה במחשב(גם דרך הTV OUT) בסרטי 3D-תלת מימד-לא מצליח לראות סרטים בתלת מימד,ברשותי המשקפיים המתאימים לכך, אולם רואים את הסרטים ללא הפרדת הצבעים עם רקע כחול ואדום לדמויות. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Deadly Cheetah,

אני משתמש עם התוכנה VidCoder וצרבתי כמה סרטים עם כתוביות עכשיו, חלקם יצאו בסדר וחלקם יצאו בג'יבריש. אם מישהו יכול להגיד לי איך לסדר את זה, אודה לו מאוד

21. Started by guy94,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות להפוך ממיני דיסק ל - MP3... כלומר לחבר את המיני דיסק ל - LINE IN... ואז להקליט למחשב.... עם תוכנה כלשהי... האם למישהו יש תוכנה כזו ? מה השם שלה ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך GTX 670. לפני כמה זמן המחשב התחיל לקפוא לכמה שניות באופן אקראי כל כמה זמן. הבעיה ככל הנראה נפתרה לאחר שנמוך הדרייבר של NVIDIA לגרסה 314.22 וכמו כן הסרתי את בבילון וביצעתי סריקת לוירוסים ורושעות. מאז המחשב עובד פיקס, הבעיה היחידה היא שאני עובדת עם פוטושופ. יש לי מנוי ל-Creative Cloud והגרסה האחרונה של פוטושופ לא עובדת עם גרסת 314.22 של הדרייבר של NVIDIA. מה שקורה זה שפוטושופ פשוט קורסת מייד לאחר הפתיחה ולא ניתן לעבוד איתה אלא אם כן מתקינים את הדרייבר העדכני של NVIDIA, אבל זה כאמור גורם למחשב לקפוא באופן אקראי. האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אודה לכל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מתכוון ל - Microsoft® Visual C++ מצאתי אותו מותקן אצלי במחשב,ואני מעוניין לדעת למה הוא מיועד? והאם אני יכול למחוק אותו?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי טבלת אקסל המכילה תרומות. התרומות מסווגות על פי התארך. מתחילת החודש, עד לסופו. הבעיה: אני מעוניין לייצר סיווגים אחרים. ז"א פילטרים אחרים. למשל - לראות מה הסכום המירבי שנתרם (דהיינו - סיווג על פי סכום). למשל - סיווג על פי ההערות (אלה שנרשמה הערה לצד תרומתם, ואלה שלא). למשל - סיווג על פי שם. או על פי תאריך. אני יודע שזאת שאלה מאוד לא-מפותחת, אבל אני לא יודע איך לעשות זאת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום. אני לפני פרמוט מחשב ורוצה לגבות את הפיירפוקס, גם ססמאות וגם מועדפים וכל אלו. אשמח לדעת מה ההמלצה שלכם לגיבוי הכי טוב. דרך הפיירפוקס עצמו או דרך תוסף כלשהו מומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.