עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אנדי,

שלום חברים, סרגל כלים בשם DB browser bar של ילצרן בשם clientconnect.ltd החליט להתקין את עצמו בדפדפן שלי (פיירפוקס 31). ניסיתי להסיר. * אפשרות ההסרה של הסרגל שמופיעה בתפריט שלו, מובילה לדף אינטרנט שמדווח לי שהסרגל הזה לא קיים... * ברשימת התוכניות המותקנות לא מצאתי אפליקציה שמזוהה עם הסרגל הנ"ל * חיפושים כאן בפורום וב'גוגל' לא סיפקו תוצאות מועילות. תודה מראש לכל מי שיש לו עצה מועילה לסילוק המטרד. מותקן ע"ג חלונות 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by almonimni,

אהלן אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer. אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט). כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........! בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ofir_16,

אהלן יש לי לוח אם של גיגהבייט ga7vtxh ומעבד athlon xp 1600 ואני לא מצליח לראות את הטמפרטורות של המעבד והלוח דרך התוכנה הזאת!, אבל היא כן מראה את המתחים השונים! יש פה מישהו עם לוח כזה שכן הצליח לראות טמפרטורות או מישהו שיכול לפתור לי את הבעיה?? אגב בתוכנות אחרות אני כן מצליח לקרוא טמפרטורות אבל לפי מה שהבנתי זו אמורה להיות התוכנה הכי טובה! תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכם....... יש לי חומר חשוב בהארדיסק אני צריך תוכנה שתנעל לי אותו עם סיסמא שלכל מחשב שאני יבוא יופיע לי Enter the password ואז אני יוכל להיכנס לדיסק קשיח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה להמרה של שירים בMP3 לרינגטונים (אני רוצה להוסיף אותם לטלפון שמריץ אנדרואיד 4.0.4 עכשו וכנראה 4.1 בעתיד הקרוב...) את העריכה אני רוצה לעשות במחשב לא בטלפון... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: באחד יושבת מערכת ההפעלה, ה-SWAP, התוכנות, וכו'. בשני - יושבים דברים שהגישה אליהם לא רבה ולא נעשית באופן קבוע. לדוגמה: גיבויים שונים, סרטים, וכו'. עכשיו, סוף סוף (תודה לאל) הבאתי את המחשב למצב של שקט מוחלט. הכוונה בשקט מוחלט היא שכאשר אין שום רעש בסביבה שומעים אך ורק את ההרדיסקים מסתובבים. במצב שהם מנותקים אין אפשרות להגיד אם המחשב מכובה או דולק. איכות חיים. anyway, כאשר שני הכוננים פועלים ביחד, שומעים אותם.. הכוונה היא לא לרעש קריאה\כתיבה, אלא פשוט לרעש הסיבוב. מה שאני רוצה זה לכבות את הכונן השני (לכבות לחלוטין, שיפסיק להסתובב) כל עוד אני לא צריך אותו (וכשאני צריך אותו - פשוט להפעיל אותו חזרה, ידנית, בעזרת תוכנה). אני יודע שיש…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by zebra,

האם יש אופציה להעביר רשיון של תוכנת בבילון ממחשב ישן לחדש ואיך???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הורדתי כמה עונות של סדרה מאתר torrentleech. לכל עונה בערך 24 פרקים. כל פרק יורד בתיקייה נפרדת ובכל תיקייה יש הרבה קיבצי RAR שמרכיבים פרק יחיד. טוב נו אתם בטח יודעים, כמו כל הורדה רגילה מ- torrentleech או רוב אתרי הטורנט. השאלה שלי היא איך לחלץ כמות גדולה של פרקים בבת אחת כאשר כל פרק בתיקייה אחרת וכל פרק מורכב מהרבה חלקי RAR שונים שבתיקייה. מדובר על כמה עונות כפול 24+ פרקים וזה סתם מעפן עכשיו לעבור פרק פרק ולחץ אותו! יש דרך לחלץ כמה ביחד, לתת למחשב לעבוד ולחזור אחרי שעה או כמה שזה לא ייכך שייסים? מקווה שהסברתי ברור את המצב ואיך נראה פיזור הקבצים, אם לא תגידו לי.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by nadavcj,

לפני חצי שנה עברנו דירה כאשר מהירות החיבור שלי הייתה 5 מגה תשתית בזק ספק בזק בינלאומי היו לי הרבה ניתוקים במסנג'ר אמרו לי שזה נובע מכך שאין לנו מרכזיית NGN בשכונה ובשביל למנוע את זה אני צריך לעבור למהירות גלישה של 2.5 לאחרונה החליפו למרכזיה שכזו והעלנו את המהירות ל 10 מגה. עדיין יש לי מליון ניתוקים של המסנג'ר וזה פשוט מרגיז. בזמן שהמסנגר מתנתק עדיין יש לי גלישה בדפדפן המחשב נייח ומחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייח נוסף מחובר באופן אלחוטי...בשניהם הניתוקים במסנג'ר קורים מה לעשות? חשבתי על פורטים...פתחתי המון סוגים שונים של פורטים. אני אובד עצות וזו בעיה מעצבנת אשמח לעזרתכם

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by CaRTeR,

לפני הרבה זמן ראיתי תתוכנה אצל דוד שלי (הוא לא הוריד אותה ) ומאז אני מחפש אותה זו תוכנה שעוקבת אחרי רוב המטוסים בעולם אם למישהו יש מושג או מידע לגבי שיעזור לי. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Tzox,

שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7, ועכשיו כשאני מפעיל קבצי ווידאו שהיה בהם קובץ SRT של תרגום - כל העברית מופיע כג'יבריש. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש, טום.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by dagasex,

אני צריך למחשב לא כל כך חזק אנטיוירוס טוב ושלא יעמיס יותר מדי על המערכת. עד לא מזמן היה מותקן NOD32. להמשיך איתו? יש משהו יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, קודם כל אני אגיד שערכתי חיפוש מעמיק בנושא ולא מצאתי שום פיתרון לבעייה שאציג בפניכם. השבוע פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש כמובן את הקאזה לייט שעבדה לי כמו שצריך עד לפני הפירמוט, והתוכנה פשוט לא מוכנה להתחבר. הגירסה שאיתה עבדתי הייתה 2.43 ולאחר אלפי ניסיונות התחברות מחדש והתקנה מחדש החלטתי לנסות גירסה אחרת, הורדתי והתקנתי גירסה שנקראת קאזה ריבולושן 2.6. למרבה ההפתעה גם הגירסה הזאת לא מתחברת, ואני מתחיל לחשוש שנחסם לי איכשהו פורט מסויים שמשמש את הקאזה. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה מראש, דודי.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by avivlevy,

יש לי גרסת ניסיון אבל גם אם זו גירסת ניסיון לא אמורה להיות את הבעיה הזאת : הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, אם אני מתרגם טקסט אז הוא רושם לי "ההתחברות לשרת נכשלה... (Error 0x80BF0000)" גם עם אני עושה חפש / הוסף מילונים אז הוא רושם לי שהוא לא מצליח להתחבר לשרת בקשה מה לעשות תעזרו לי !!!!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by malcolmx9,

אני יכול לעשות חיפוש, אבל כל הזמנים יוצאים מודים חדשים של אימיול, אז זה לא יהיה אקטואלי. איזה מוד של אימיול הוא הכי מומלץ? מנסיון שלכם, באיזה מורידים במהירות נורמלית. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כמה גירסאות של Microsoft .NET Framework מומלץ שיהיה מותקן במחשב? איך שאני שם לב, יש גירסה 3.5, 4 ו 4.7 יכול להיות שיש עוד. האם אני צריך שכל הגירסאות יהיו מותקנות, חלקן או רק אחת מהן?

17. שלום יש לי בעייה בתוכנת מסנג'ר אני כמעט בטוח שזה מאז העידכון האחרון של הווינדוס. הבעייה היא שהוא לא מתחבר והוא מפנה אותי לשירות של פתירת בעיות ושמה הוא אומר לי : פותר הבעיות לא הצליח לחבר אותך ל- MSN Messenger. ייתכן שתוכניות מסוימות במחשב שלך מונעות את החיבור. ראה להלן סיכום של פתרון הבעיות. הגדרות המערכת לא נמצאו בעיות בהגדרות המערכת שלך. כתובת דואר אלקטרוני וסיסמה לא נמצאו בעיות בכתובת הדואר האלקטרוני ובסיסמה שלך. תוכניות התוכניות שלהלן עלולות למנוע חיבור ל- MSN Messenger. Symantec Norton Internet Security ניסיתי לכבות את הנורטון וזה עדיין לא עבד אבקש לדעת איך אני יכול לכבות את הNorton Internet Security או שזאתי בעייה אחרת? תודה מראש והאם כשאני יכבה את האפשרות של הInt…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. טוב אז ככה.... לא יודע למה אבל עד עכשיו הייתי דיי חסיד של קאזה ובחרתי לא להתעניין בכלל בתוכנות השיתוף האחרות. אבל בזמן האחרון אני רואה הרבה ת'רדים על eMule והחלטתי לנסות. הורדתי את התוכנה ו... אני לא יודע מה לעשות. עשיתי חיפוש בפורום אבל יצאתי יותר מבולבל ממה שנכנסתי... ולכן אני רוצה לשאול כמה שאלות בסיסיות: 1. מה אני עושה בשביל להתחיל להשתמש בתוכנה? הורדתי את גירסת ה - פלוס והיו שם שני סרברים, שלא הצלחתי להתחבר אליהם. מאיפה אני מוצא עוד סרברים? הבנתי שצריך לחפש בפורום של eMule. איפה זה? 2. עוד הבנתי שמהירות ההורדה מאוד תלויה בהגדרות של התוכנה (מהירות העלאת קבצים וכו') - מישהו יכול להגיד לי מה ההגדרות האופטימליות בשבילי - אני גולש ב - ADSL 0.5. אני יודע שה…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by meirbit,

שלום יש לי מערכת הפעלה XP SP3, רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות למצוא יומן כניסות למחשב (או מתי המחשב הודלק)? איזו שהוא תיעוד של זמנים... תודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by RonCohen,

יש דבר כזה אימולטור לXBOX360?? :s05:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by civic,

אחרי שאני מוריד סרט...איך אני יכול לצרוב אותו על דיסק DVD או אם יש מקום בדיסק כמה סרטים....כדי שאני אוכל לנגן אותו בDVD רגיל לא דרך המחשב? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי נגן MP4 עם רמקול והא דיי חלש ב-90% מהשירים\סרטונים (אלא אם כן יש שיר\סרטון עם ווליום גבוה) אז בעזרת איזו תוכנה אני יכול להגביר ווליום בקבצי MP3?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום. אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל להעביר מקום מכונן אחד לכונן שני. אני מתכוון, יש לי שני כוננים C וD בD יש עוד מעט מקום פנוי ובC יש איזה 30 ואני רוצה להעביר כמה לD אז אני צריך תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי הרבה סרטים בפורמט רחב (16:9), ואני רוצה לגזור אותם למסך מלא(4:3), עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים