עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך נפתרים מזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולעבוד עם התוכנות פוטושופ ופרימייר. איזה דרישות חומרה מינימליות אני צריך, מבחינת מעבד וכרטיס-מסך?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן חברים רציתי לברר איתכם משהו בבקשה. האם בגרסא החינמית של האנטי וירוס של Avira אין אפשרות לנקות קבצים שנגועים בוירוסים\רוגלות? יש אפשרות רק למחוק את הקובץ לגמרי ולא לנקות אותו? האם יש אנטי וירוס שיודע לנקות את הקובץ ללא מחיקת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by מסבחה,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה שממירה סדרת תמונות JPG לקובץ וידאו MPG?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. עבדתי על קובץ DOC והמחשב כבה לפתע. כשהדלקתי אותו שוב, הקובץ נפגם וורד הציעה לי לפתוח אותו בקידודים שונים. בכל קידוד שניסיתי הקובץ נפתח כג'יבריש. מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by IPIP,

מחקתי את הדרייבר הקודם במצב בטוח עם Driver Sweeper התקנתי את החדש בהפעלה רגילה ואחרי שהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: http://www.fastup.co.il/images/3059483.jpg אני לא יכול להפעיל את ATI Catalyst Control Center , כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו דרך התחל עולה ההודעה הזאת יש לי: Windows XP Professional Sp3 AMD Radeon HD 6800

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Armageddon1,

התקנתי את הגרסה האחרונה שיצאה של נגן הפלאש , 10.1.53.7 אני רציתי למחוק את הגרסה הזו ולחור לקודמת אבל זה לא נותן לי .. ברגע שאני מנסה להתקין את הגרסה הקודמת הוא רושם הודעה שיש גרסה יותר חדשה ואי אפשר. המערכת הפעלה היא WIN 7 64BIT איך אפשר להתקין את הגרסה הקודמת ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by קומנט,

מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. איך אני מעיף את זה משם? רשום לי ממש ליד שם האתר שפתוח, MOZILLA FIREFOX (BUILD 2010120307514) זה סתם מיותר ומציק. ניסיתי להתקין מחדש, ולא צלח. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יום נעים לכולם, אני מנסה לנגן כמה קבציי MKV שונים (1080P) ונתקל לצערי בבעיה שחוזרת בכולם: האודיו והוידאו אינם מסונכרנים לחלוטין. יש לציין ששניהם רצים חלק לחלוטין ללא תקיעות, אך פשוט אינם תואמים. אני משתמש ב-KMPLAYER ואפילו ניסיתי לנגן את הקבצים ב-WMP המובנה בויסטה - והבעיה לא נעלמת. יש לציין שכבר התקנתי CCCP לפני שניסיתי לנגן ב-WMP ועדיין לא השתנה דבר. ייתכן שמדובר בחומרה בעייתית כלשהי? אולי העובדה שאני על VISTA 64 (חוסר תאימות כלשהו)? כל עזרה תתקבל בברכה - תודה. עידכון בנושא: הבעיה נפתרה בעזרת מדריך מצויין. פרטים בעמוד השני. תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by rantza,

התקנתי לשני יוזרים באותו מחשב. לאחד הוא מאפשר עריכה בתוך ה-Windows XP Mode ולשני לא.... משהו בהרשאות אני מניח למרות שדיי בטוח שעברתי על הכל. מישהו..., משהו???.. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by JHONLEV,

שמעתי שיש תוכנה מאד מהירה(קליינט לביטונט) שקוראים לה מאיו ביטורנט , משהו כזה, יש לכם מושג על מה אני מדבר? מי שיכול להביא לי לינק אני מאד ישמח!! ודרך הגב מה אתם אומרים על BITROLL ? הוא מהיר? ובקיצוא איזה קליינט הכי מהיר?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by אנדי,

שלום חברים, סרגל כלים בשם DB browser bar של ילצרן בשם clientconnect.ltd החליט להתקין את עצמו בדפדפן שלי (פיירפוקס 31). ניסיתי להסיר. * אפשרות ההסרה של הסרגל שמופיעה בתפריט שלו, מובילה לדף אינטרנט שמדווח לי שהסרגל הזה לא קיים... * ברשימת התוכניות המותקנות לא מצאתי אפליקציה שמזוהה עם הסרגל הנ"ל * חיפושים כאן בפורום וב'גוגל' לא סיפקו תוצאות מועילות. תודה מראש לכל מי שיש לו עצה מועילה לסילוק המטרד. מותקן ע"ג חלונות 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום . אני מעוניין לתוכנה שבודקת לי דיסקים צרובים ... מתי הדיסקים נצרבו והכי חשוב באיזה מהירות נצרבה המדיה ? תודה רבה לכם צריך את זה ממש ....

16. Started by udi80,

הבעיה אני לא מצליח לחבר אוות אם המדיה סנטר התכנתי את התוכנה שצריך לעבוד אם המדיה סנטר הבעיה היא כל פעם שהוא מגיע לסריקה ניתקע ב0 אחוזים מה יכול להיות הבעיה שלי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. טוב אז ככה.... לא יודע למה אבל עד עכשיו הייתי דיי חסיד של קאזה ובחרתי לא להתעניין בכלל בתוכנות השיתוף האחרות. אבל בזמן האחרון אני רואה הרבה ת'רדים על eMule והחלטתי לנסות. הורדתי את התוכנה ו... אני לא יודע מה לעשות. עשיתי חיפוש בפורום אבל יצאתי יותר מבולבל ממה שנכנסתי... ולכן אני רוצה לשאול כמה שאלות בסיסיות: 1. מה אני עושה בשביל להתחיל להשתמש בתוכנה? הורדתי את גירסת ה - פלוס והיו שם שני סרברים, שלא הצלחתי להתחבר אליהם. מאיפה אני מוצא עוד סרברים? הבנתי שצריך לחפש בפורום של eMule. איפה זה? 2. עוד הבנתי שמהירות ההורדה מאוד תלויה בהגדרות של התוכנה (מהירות העלאת קבצים וכו') - מישהו יכול להגיד לי מה ההגדרות האופטימליות בשבילי - אני גולש ב - ADSL 0.5. אני יודע שה…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by IG,

יש לי בעייה מוזרה: ניסיתי להעתיק קבצי MP3 לנגן שלי, ומשום מה הוא סרב לקבל כמה מהם. אחרי שבדקתי במה הם שונים מקבצים אחרים שהוא כן קיבל, זה מה שגיליתי: תוכנת dBpowerAMP Music Converter שמותקנת אצלי אומרת שהlevel של הקבצים הסוררים הוא MPEG 2 LAYER III, כששאר הקבצים הם MPEG 1 layer III... מה אני עושה כדי להמיר את ה2 ל-1? תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dor444,

היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היייי! מה קורה? שבוע טוב. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ומנוע החיפוש שלי הוא בינג, אני רוצה להחליף את זה חזרה לגוגל. דף הבית שלי הוא גוגל, אבל כשאני פותח כרטיסיה חדשה, הוא עושה לי חיפוש בבינג ואם אני רוצה חיפוש דרך גוגל, אני צריך לחפש דרך שורת החיפוש הקטנה משמאל. תודה מראש לעוזרים, דובי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. צילמתי וידאו במצלמה דיגיטלית A95, סוג הקובץ הוא avi. מה עושים על מנת להפוך את הוידאו ב- 90 מעלות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום רב. אני בונה באנר כעת, שבתוכו ברצוני לכלול דמות-צללית רוקדת, בדומה למה שניתן למצוא בתחילת הבאנר הבא: http://pbid.pro-market.net/engine?site=105004+space=490+page='004'+size=760x400+position=m+rnd=(23247941)+linktarget='_blank איני מסוגל לצייר בדמות ברמה הזאת, וגם די ברור שלא מדובר בקריקטורה אלא בתמונה\סרטון שהפכו לצללית. בעוד שהדבר פשוט למדי כאשר מדובר בתמונה סטטית(מצלמים, חותכים, ושמים Color overlay), כיצד ניתן לבצע זאת עם סרטון, ועוד להמיר את זה בצורה איכותית לפלאש? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לביצוע המשימה, בסופו של דבר אני מעוניין בפתרון יחסית פשוט(אם קיים). אם מדובר בעבודה של יותר מכמה שעות(אני מניח שלא), אז אולי כדאי לרדת מהסיפור.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by omer1789,

הורדתי כתוביות לכל מיני סרטים, (אני רואה על המחשב) וכשאני שם את הכתוביות בסרט זה בדיליי המילים באות קודם מהתנועת שפתיים והתמונה של מי שמדבר... מה עושים? ויש אפשרות לשים תרגום שיהיה כל הזמן בסרט?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by moo2004,

אני רוצה שבכל פעם שאני אפתח את ה Word המסמך יפתח עם תבנית קבועה. אני לא רוצה ללחוץ על איזשהו כפתור (טקסט אוטומטי) או לפתוח תסנית ע"י לחיצה על Open->Filename.dot מישהו מכיר דרך כזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. התחלתי עבודה חדשה בבית החולים, ואני מעוניין לבנות קובץ אקסל אוניברסלי, שיתאים לכל חודשי השנה, לחישוב המשכורת. העניין קצת מסתבך בגלל אופן חישוב המשכורת בעבודה, ותכף אסביר! שכר שעתי בסיסי: 27.69 ש"ח לשעה. אם תסתכלו בתמונה שצירפתי, אתם תראו שמעבר לשכר הבסיס, מגיעים לי גם תוספות שונות ב-% על כל שעת עבודה בזמנים השונים של היום! וכדי לסבך את העניין עוד יותר, את התוספות הנ"ל אני לא מקבל באותה משכורת, אלא מצרפים אותה במשכורת שתבוא אחריה! זאת אומרת, שסה"כ שכר בסיס וסה"כ שכר של תוספות צריך להופיע בעמודה נפרדת, כי בתכלס אני לא אקבל את שניהם ביחד. השאלה היא, איך בונים דבר כזה באקסל? אין לי ידע כזה רחב בתוכנה, ואני בקיא רק בדברים בסיסיים ונוסחאות פשוטות. כדי לחדד את העניין, אני מעוניי…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים