תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
פשוטה ורגילה כמו המיקסרים הישנים, שיהא אפשר לחתוך ממיקום מדוייק ולהדביק בדיוק מקסימלי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בוצעה התקנה לנסיון של תוכנת אילוסטרייטור מחשב ווינדוס XP. התוכנה הוסרה באמצעות הוספה\הסרה. בוצעה התקנה חוזרת של התוכנה. במהלך ההפעלה הראשונה של התוכנה מתקבלת הודעת "פג תוקף" והתוכנה לא עולה. כיצד ניתן למחוק מהמחשב את זכרה של ההתקנה הקודמת ולאפשר התקנת ניסיון מחדש. תודה צביקה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש אופציה להעביר רשיון של תוכנת בבילון ממחשב ישן לחדש ואיך???
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מנסה להגדיר את המייל של העבודה בoutlook בבית ומשום מה זה לא מסתדר לי, אני מקבל שגיאת התחברות לשרת כל הזמן אני רושם ב-server את כתובת השרת וב-name את השם משתמש שלי המייל מסונכרן אצלי עם האייפון והכל בסדר, יש לי את הפרטים של השרת והדומיין וכמובן השם משתמש והסיסמא. לא עשיתי משהו מיוחד באייפון על מנת שזה יעבוד, פשוט הגדרתי חשבון exchange עם הפרטים שזה דורש. ניסיתי תוכנות אחרות כמו thunderbird ועדיין לא מצליח אני עושה משהו לא נכון? אשמח לעזרה ממביני עניין
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ ISO שבתוכו יש סרט באיכות HD 1080p, אני רוצה להמיר אותו מ-ISO לקובץ וידאו. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן ראיתי תתוכנה אצל דוד שלי (הוא לא הוריד אותה ) ומאז אני מחפש אותה זו תוכנה שעוקבת אחרי רוב המטוסים בעולם אם למישהו יש מושג או מידע לגבי שיעזור לי. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של גיגהבייט ga7vtxh ומעבד athlon xp 1600 ואני לא מצליח לראות את הטמפרטורות של המעבד והלוח דרך התוכנה הזאת!, אבל היא כן מראה את המתחים השונים! יש פה מישהו עם לוח כזה שכן הצליח לראות טמפרטורות או מישהו שיכול לפתור לי את הבעיה?? אגב בתוכנות אחרות אני כן מצליח לקרוא טמפרטורות אבל לפי מה שהבנתי זו אמורה להיות התוכנה הכי טובה! תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק און-קי של סילבר-ליין דגם: SL 301 נפח 2GB נפתח דיסק נשלף שבו לא הבעיה, כי ממנו אפשר למחוק וכו' . (MP3) הבעה היא שבנוסף נפתח כונן וירטואלי בשם: "AMT CDROM" שבו יש סוס טרויאני . לא ניתן להסרה כי זה דיסק, למרות שזה וירטואלי . יש למישהו רעיון איך להסיר אותו? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה.התקנתי את האייסיקיו החדש, ובכל פעם שאני עובר בין היוזרים, האייסיקיו מצמצם את עצמו כאילו התנתקתי מהרשת. אני יודע שבגרסאות קודמות זה לא היה קיים, וזה נורא מפריע.אנחנו שני אנשים שעובדים על המחשב, וזה די מתסכל שהאייסיקיו נסגר ככה. מה עושים ? מישהו נתקל בבעיה ?!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ולמה אין לי את זה אוטומטית בWIN?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך למחשב לא כל כך חזק אנטיוירוס טוב ושלא יעמיס יותר מדי על המערכת. עד לא מזמן היה מותקן NOD32. להמשיך איתו? יש משהו יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תפתח לי אתר אקראי כל דקה או כמה דקות האם קיימת תוכנה בכלל כזאת. וקישור יהיה נחמד! תודה לכל העונים :-*
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני אגיד שערכתי חיפוש מעמיק בנושא ולא מצאתי שום פיתרון לבעייה שאציג בפניכם. השבוע פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש כמובן את הקאזה לייט שעבדה לי כמו שצריך עד לפני הפירמוט, והתוכנה פשוט לא מוכנה להתחבר. הגירסה שאיתה עבדתי הייתה 2.43 ולאחר אלפי ניסיונות התחברות מחדש והתקנה מחדש החלטתי לנסות גירסה אחרת, הורדתי והתקנתי גירסה שנקראת קאזה ריבולושן 2.6. למרבה ההפתעה גם הגירסה הזאת לא מתחברת, ואני מתחיל לחשוש שנחסם לי איכשהו פורט מסויים שמשמש את הקאזה. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה מראש, דודי.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה להמרה של שירים בMP3 לרינגטונים (אני רוצה להוסיף אותם לטלפון שמריץ אנדרואיד 4.0.4 עכשו וכנראה 4.1 בעתיד הקרוב...) את העריכה אני רוצה לעשות במחשב לא בטלפון... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לרכוש חלונות 7 עם המחשב החדש. כאשר היתרונות הם: ידידותיות, 64 ביט. יותר ראם. מאידך אני עובד היום על xp עם אדובי cs2 ושמעתי שיש בעיה של התאמה בין cs2 לחלונות 7. יתרונות: אמינות, קיים, מוכח, בהקשר הזה הוסיף שיש לי אפשרות לעבוד בcs3. אולם חשובה לי תאימות בין המחשבים. האם התועלת רבה על הנזק במעבר לחלונות 7 בנוסף ל500 ש"ח שהוא עולה? אודה לתגובתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פרק מסוג .MKV והתרגום הוא מסוג .SUB ו.IDX בניגוד ל.SRT שאני רגיל לעבוד איתו. הסטרימר לא מסוגל לקרוא את הסוג הזה של התרגום, ולכן אני רוצה לחבר את התרגום לפרק, שיהיה תרגום מובנה. איזה תוכנה יכולה לעזור לי בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התקנתי את Outlook Connector לאחר שמערכת נענעמייל שודרגה והתבקשתי לעשות כך לפי ההוראות הנמצאות באתר. לאחר התקנת התוכנה התבקשתי ללחוץ ב-OUTLOOK על תפריט Outlook Connector ולאחר מכן ללחוץ על Add a New Account אך לאחר שעשיתי זאת לא נפתח לי שום חלון לצורך הכנסת הפרטים והגדרת החשבון. כמו כן בתצורה הישנה של המייל אני לא מקבל בכלל מיילים דבר אשר פוגע במהלך עבודתי.. מישהו יודע מהי הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 עם רמקול והא דיי חלש ב-90% מהשירים\סרטונים (אלא אם כן יש שיר\סרטון עם ווליום גבוה) אז בעזרת איזו תוכנה אני יכול להגביר ווליום בקבצי MP3?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי גרסת ניסיון אבל גם אם זו גירסת ניסיון לא אמורה להיות את הבעיה הזאת : הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, אם אני מתרגם טקסט אז הוא רושם לי "ההתחברות לשרת נכשלה... (Error 0x80BF0000)" גם עם אני עושה חפש / הוסף מילונים אז הוא רושם לי שהוא לא מצליח להתחבר לשרת בקשה מה לעשות תעזרו לי !!!!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. יש לי Mini Windows 7 בדיסק Hirens גרסה 15, השאלה שלי, אם יש שם כבר דרייברים של USB3, ואם לא, איזה מהם אני צריך להתקין על מנת להעתיק GHOST מדיסק נייד דרך USB3? הכוונה שלי, דרייברים שאני מתקין רגיל שמותאמים ללוח האם שלי, או שיש דרייברים מיוחדים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחרי שאני מוריד סרט...איך אני יכול לצרוב אותו על דיסק DVD או אם יש מקום בדיסק כמה סרטים....כדי שאני אוכל לנגן אותו בDVD רגיל לא דרך המחשב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-