תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה להמרה של שירים בMP3 לרינגטונים (אני רוצה להוסיף אותם לטלפון שמריץ אנדרואיד 4.0.4 עכשו וכנראה 4.1 בעתיד הקרוב...) את העריכה אני רוצה לעשות במחשב לא בטלפון... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מצאתי תוכנה חמודה שנותנת לך שיחות בארץ ולח"ול ואפשרות לצבור שיחות אז מי שמעוניין להצטרף לחגיגה שישאיר את המייל שלו ואני אשלח לו טופס הצטרפות
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, כבר הרבה זמן אני מושך את דליפת הזיכרון הזו עם התוכנה הנ"ל חשבתי אולי למישהו יש דרך שעובדת על מנת להתגבר על הבעיה. לאחר זמן ממושך שהתוכנה פועלת (לאו דווקא בהורדה קורה גם בשיתוף בלבד) הזיכרון מגיע ל-72% ניצול (12GB RAM) וצונח לאיזור ה-30% ברגע שאני סוגר אותה. ראיתי שהבעיה קיימת ניסיתי לעקוב ולשנות הגדרות בהתאם למדריך כזה או אחר אבל ללא הצלחה. אגב, המחשב עבר ממש לא מזמן לווינדוס 10 הבעיה הייתה קיימת גם ב-7. תודה למשתדלים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שאני מוריד סרט...איך אני יכול לצרוב אותו על דיסק DVD או אם יש מקום בדיסק כמה סרטים....כדי שאני אוכל לנגן אותו בDVD רגיל לא דרך המחשב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה.התקנתי את האייסיקיו החדש, ובכל פעם שאני עובר בין היוזרים, האייסיקיו מצמצם את עצמו כאילו התנתקתי מהרשת. אני יודע שבגרסאות קודמות זה לא היה קיים, וזה נורא מפריע.אנחנו שני אנשים שעובדים על המחשב, וזה די מתסכל שהאייסיקיו נסגר ככה. מה עושים ? מישהו נתקל בבעיה ?!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ולמה אין לי את זה אוטומטית בWIN?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם העכבר, איך אני גורם לו להיות מדוייק? ניסיתי הכל, לשחק עם הDPI, להעלות רגישות במשחק/בWindows או כל מיני קומבינציות בין שניהם, אבל אף אחד מאלה לא פתר את הבעיה, או שהעכבר מהיר מדי (ועדיין לא מדוייק) או שאיטי מדי (אם אני מאט אותו דרך הwindows). כעיקרון ככל שהDPI גבוה יותר כך העכבר אמור להיות מדוייק יותר וגם איטי יותר (סורק יותר נקודות לשניה) אבל שילוב של מהירות גבוהה+DPI גבוה לא גורמת לדיוק. יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק און-קי של סילבר-ליין דגם: SL 301 נפח 2GB נפתח דיסק נשלף שבו לא הבעיה, כי ממנו אפשר למחוק וכו' . (MP3) הבעה היא שבנוסף נפתח כונן וירטואלי בשם: "AMT CDROM" שבו יש סוס טרויאני . לא ניתן להסרה כי זה דיסק, למרות שזה וירטואלי . יש למישהו רעיון איך להסיר אותו? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי גרסת ניסיון אבל גם אם זו גירסת ניסיון לא אמורה להיות את הבעיה הזאת : הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, אם אני מתרגם טקסט אז הוא רושם לי "ההתחברות לשרת נכשלה... (Error 0x80BF0000)" גם עם אני עושה חפש / הוסף מילונים אז הוא רושם לי שהוא לא מצליח להתחבר לשרת בקשה מה לעשות תעזרו לי !!!!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. יש לי Mini Windows 7 בדיסק Hirens גרסה 15, השאלה שלי, אם יש שם כבר דרייברים של USB3, ואם לא, איזה מהם אני צריך להתקין על מנת להעתיק GHOST מדיסק נייד דרך USB3? הכוונה שלי, דרייברים שאני מתקין רגיל שמותאמים ללוח האם שלי, או שיש דרייברים מיוחדים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס Microsoft Security Essentials עכשיו רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי טוב כרגע בשוק שמגן הכי טוב על המחשב כי לי נראה שהאנטי וירוס הזה לא עושה את העבודה,אם יש לכם המלצות לאנטי וירוס טוב אשמח לשמוע. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7, ועכשיו כשאני מפעיל קבצי ווידאו שהיה בהם קובץ SRT של תרגום - כל העברית מופיע כג'יבריש. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש, טום.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב הוא מבקש להתקין חומרה חדשה, sm bus controller . איך אני מסדר תבעיה הזאת? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש תוכנת דוס ישנה שלפעמים צריך להדפיס ממנה, ועכשיו המחשב החדש יהיה עם חלונות 64 ביט. מה האפשרויות שאפשר להדפיס מהן בדוס במחשב כזה? אני מבין שיש כל מיני תוכנות חיצוניות, יש גם אפשרות ל DOSBOX, ואולי להפעיל את זה בוירטואליזציה? אם למישהו יש ניסיון עם משהו אז אני אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוצעה התקנה לנסיון של תוכנת אילוסטרייטור מחשב ווינדוס XP. התוכנה הוסרה באמצעות הוספה\הסרה. בוצעה התקנה חוזרת של התוכנה. במהלך ההפעלה הראשונה של התוכנה מתקבלת הודעת "פג תוקף" והתוכנה לא עולה. כיצד ניתן למחוק מהמחשב את זכרה של ההתקנה הקודמת ולאפשר התקנת ניסיון מחדש. תודה צביקה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מחפש תכנה שיכולה להמיר קבצי MP3 למילים (LYRICS) בשפה אנגלית. השימוש העיקרי זה להקלטות באנגלית והרצאות. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פרק מסוג .MKV והתרגום הוא מסוג .SUB ו.IDX בניגוד ל.SRT שאני רגיל לעבוד איתו. הסטרימר לא מסוגל לקרוא את הסוג הזה של התרגום, ולכן אני רוצה לחבר את התרגום לפרק, שיהיה תרגום מובנה. איזה תוכנה יכולה לעזור לי בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותקפיץ התראה בצורה קולית ו או\וויזואלית בפסקי זמן קבועים, למשל ב: 18:27 18:57 19:27 19:57 וכו' (אם יש תוסף כזה לפיירפוקס אז עוד יותר טוב)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כמה גירסאות של Microsoft .NET Framework מומלץ שיהיה מותקן במחשב? איך שאני שם לב, יש גירסה 3.5, 4 ו 4.7 יכול להיות שיש עוד. האם אני צריך שכל הגירסאות יהיו מותקנות, חלקן או רק אחת מהן?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש אופציה להעביר רשיון של תוכנת בבילון ממחשב ישן לחדש ואיך???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-