תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אלה הרשימות סינון שלי: × Enabled EasyList Last updated at 3:19:11 PM today × Enabled Malware Domains Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled Fanboy's Social Blocking List Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyPrivacy Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyList Hebrew+EasyList Last updated at 3:19:13 PM today הבעיה היא שאם אני מפעיל את easylist hebrew+easylist הוא חוסם לי במספר אתרים את היכולת לפתוח טאבים של קישורים (לדוגמא תמונה עם מלל שהיא קישור אני לא יכול לפתוח ע"י open in new window או ללחוץ עם הגלגלת אלא חייב להיכנס באותו טאב) אתר לדוגמא הינו GEEKTIME מה לדעתכם הוא חוסם שמבטל את האופציה …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קלה. לאחרונה ( שלושה ימים האחרונים ) שמתי לב כי מדי פעם, האייקונים על שולחן העבודה שלי מחליפים מיקום לבד, ללא בקשתי. אציין שאני לא רואה אותם זזים בעין, הם פשוט נמצאים מדי פעם במקום אחר. אני עובד עם חלונות XP בגרסה אנגלית עם SP2, כבר בהתקנת מערכת ההפעלה לפני כשנה הגדרתי את מה שצריך בנוגע לאייקונים, כלומר ביטלתי את האופציה של מיקום אוטומטי, והיא עדיין מבוטלת. סרקתי את ספריית Windows בעזרת אנטי וירוס של AVG ושום וירוס לא נמצא. כמו כן סרקתי את המחשב כולו עם Ad-Aware 2007 ועם Windows Advanced Care וכל המרגלים ( היו רק Cookies ) הוסרו. במחשב יש משתמש נוסף ( user ), אצלו התופעה עדיין לא התרחשה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת לXP? או שיש אולי תוכנה חיצונית לזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 עם רמקול והא דיי חלש ב-90% מהשירים\סרטונים (אלא אם כן יש שיר\סרטון עם ווליום גבוה) אז בעזרת איזו תוכנה אני יכול להגביר ווליום בקבצי MP3?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא אבל החלטתי שפה זה מתאים יש כמה חבילות לאי די אס אל (מהירויות שונות)? אם יש לי את החבילה הכי מהירה , בתוך כמה זמן אני אוכל להוריד שיר של 4 מגה? אני בנתיים לא רוצה להזמין אבל אני רוצה לדעת ניתונים מאנשים אמינים ולא מבזק עצמה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה על המחשב ורציתי לדעת איך משתמשים בה ולמה היא נועדה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי לשני יוזרים באותו מחשב. לאחד הוא מאפשר עריכה בתוך ה-Windows XP Mode ולשני לא.... משהו בהרשאות אני מניח למרות שדיי בטוח שעברתי על הכל. מישהו..., משהו???.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנת Office מ 2010 ומעלה חינמית, לא משנה הגירסהיש חיה כזאת? רק של מיקרוסופט.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מחפש אנטיוירוס טוב למחשב, על מה אתם ממליצים? בינתים יש לי AVG internet security אהבתי את הממשק שלו כי הוא ממש נוח אבל שמעתי שהבצועים שלו לא משהו, מה נראה לכם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי עברית במחשב אבל משום מה במשחקים וסרטים רואה גיבריש במקומם. ווידוס 7 .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את ברירת המחדל של קבצי טקסט כך שיהיו UTF-8 ולא ANSI? במידה ולא, האם יש למישהו פתרון חכם להמרת הפורמט של עשרות רבות של קבצי טקסט בצורה מהירה? (התוכן שלהם בעברית, הפורמט של הקובץ הוא ANSI אבל צריך להיות UTF-8) אחרת אאלץ לעבור קובץ אחד קובץ, לפתוח אותו, לשנות את הפורמט ולשמור, מייגע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את הcod מהדיסק המקורי ולאחר ההתקנה לסטים כאשר אני מנסה ללחוץ PLAY המשחק טוען את עצמו לכמה שניות(עושה סימון ירוק של עלייה למשחק) ולאחר מכן שוב חוזר לאונליין כלומר אינו מצליח לעלות.. חשוב לומר שכבר התקנתי את הדרייבירים לכרטיס מסך בדקתי עדכונים התקנתי מחדש את המשחק ועשיתי את כל הפ'אצים.. ישנה שמועה שכאשר מעדכנים את הBIOS הבעיה נפתרת אך איני יודע כיצד והאם זה נחוץ.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה או רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי קובץ חשוב לי מאוד מכווץ ב winrar. כשביקשתי לפתוח נכונה לי עגמת נפש איומה: נדרשתי להקליד סיסמה... אפשר לעקוף את הדבר השטני הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היייי! מה קורה? שבוע טוב. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ומנוע החיפוש שלי הוא בינג, אני רוצה להחליף את זה חזרה לגוגל. דף הבית שלי הוא גוגל, אבל כשאני פותח כרטיסיה חדשה, הוא עושה לי חיפוש בבינג ואם אני רוצה חיפוש דרך גוגל, אני צריך לחפש דרך שורת החיפוש הקטנה משמאל. תודה מראש לעוזרים, דובי.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. איך עושים איחוי? יש תוכנה מיוחדת לשם כך? האם זה משנה באיזה תוכנה משתמשים? יש תוכנה שתניב איחוי יותר מוצלח מתוכנה אחרת? או שכולם בסה"כ אותו דבר ומבצעות את אותה הפעולה? מה היא התוכנה המוצלחת לעניין? (אפשר בתשלום) 2. למה זה בכלל כדאי ומומלץ לעשות איחוי ? 3. כל כל כמה זמן מומלץ לעשות את האיחוי ? 4. מה הן כל הפעולות שיש לבצע לפני פעולת האיחוי? (הבנתי שיש פעולה מיוחדת שצריך לבצע לפני, מה היא הפעולה?) 5. האם צריך לעשות איחוי רק למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה? או גם למחיצה השניה שעליה אין מערכת הפעלה? 6. מהו בערך הזמן שאמור לקחת האיחוי ? **************************************************** שאלה נוספת בקשר לתוכנה בשם advanced system care יש בה פעולת "איחוי כונן חכם" האם התוכ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל כמה דקות הNOD מעלה הודעה איך מוחקים את הוירוס הזה ?
-
מחקתי את הדרייבר הקודם במצב בטוח עם Driver Sweeper התקנתי את החדש בהפעלה רגילה ואחרי שהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: http://www.fastup.co.il/images/3059483.jpg אני לא יכול להפעיל את ATI Catalyst Control Center , כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו דרך התחל עולה ההודעה הזאת יש לי: Windows XP Professional Sp3 AMD Radeon HD 6800
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני חצי שנה עברנו דירה כאשר מהירות החיבור שלי הייתה 5 מגה תשתית בזק ספק בזק בינלאומי היו לי הרבה ניתוקים במסנג'ר אמרו לי שזה נובע מכך שאין לנו מרכזיית NGN בשכונה ובשביל למנוע את זה אני צריך לעבור למהירות גלישה של 2.5 לאחרונה החליפו למרכזיה שכזו והעלנו את המהירות ל 10 מגה. עדיין יש לי מליון ניתוקים של המסנג'ר וזה פשוט מרגיז. בזמן שהמסנגר מתנתק עדיין יש לי גלישה בדפדפן המחשב נייח ומחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייח נוסף מחובר באופן אלחוטי...בשניהם הניתוקים במסנג'ר קורים מה לעשות? חשבתי על פורטים...פתחתי המון סוגים שונים של פורטים. אני אובד עצות וזו בעיה מעצבנת אשמח לעזרתכם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את האנטיוירוס המומלץ kav5.0.372 ואחרי ההתקנה כמובן עשיתי ריסט אחר כך הפעלתי את האינטרנט ואז שום תוכנה לא עבדה כמו למש ICQ מסנגר אפילו לא יכולתי לגלוש לשום אתר משום מה הגירסה הזו חסמה אותי זה קרה לעוד מישהו פה :s05: תודה מראש לכול העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש תוכנה (יחסית פשוטה להפעלה בלי הרבה אפשרויות מיותרות) למציאת כל הקבצים באותה הסיומת שאבחר. למשל: אם ארצה את כל התמונות שקיימות בכונן X אוכל להכניס או לבחור מרשימה JPG,JPEG,GIF וכו' וכו' אותו דבר לגבי וידאו. כמובן שתדע גם להעתיק\להעביר אותם יחד למיקום Y. יש למישהו ניסיון עם אחת כזו? חיפשתי קצת ולא מצאתי משהו ידידותי. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול גלשתי באינטרנט , ופתאום , אחרי שסגרתי את האקספלורר , דף הבית שלי השתנה לזה , וזה פותח לי פופאפים שהאקספלורר נפתח וכן הלאה , שאני משנה את אתר הבית החזרה למה שהיה , הוא משנה בחזרה לזה , ואין לי שום דרך להסיר את זה! ניסיתי SPYWARE וניסיתי הכל כמעט , איך אני מעיף את הדבר הזה!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לזה שאני רוצה ליצור קובץ אחד של סרט בפורמט MKV עם תרגום מובנה ע"מ לראות בטלוויזיות LCD דרך ה- USB (אני מכיר תוכנות אחרות שבהם צריך להמיר את ה קובץ MKV ל- AVI למשל ואז רק להטמיעה את התרגום אבל זאת לא המטרה- המטרה להנות מסרט באיכות HD עם תרגום כמובן) מישהו מכיר כזאת תוכנה שהתהליך הוא פשוט וקצר לעניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-