עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Joli,

שלום. אני מחפש אנטיוירוס טוב למחשב, על מה אתם ממליצים? בינתים יש לי AVG internet security אהבתי את הממשק שלו כי הוא ממש נוח אבל שמעתי שהבצועים שלו לא משהו, מה נראה לכם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. איך עושים איחוי? יש תוכנה מיוחדת לשם כך? האם זה משנה באיזה תוכנה משתמשים? יש תוכנה שתניב איחוי יותר מוצלח מתוכנה אחרת? או שכולם בסה"כ אותו דבר ומבצעות את אותה הפעולה? מה היא התוכנה המוצלחת לעניין? (אפשר בתשלום) 2. למה זה בכלל כדאי ומומלץ לעשות איחוי ? 3. כל כל כמה זמן מומלץ לעשות את האיחוי ? 4. מה הן כל הפעולות שיש לבצע לפני פעולת האיחוי? (הבנתי שיש פעולה מיוחדת שצריך לבצע לפני, מה היא הפעולה?) 5. האם צריך לעשות איחוי רק למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה? או גם למחיצה השניה שעליה אין מערכת הפעלה? 6. מהו בערך הזמן שאמור לקחת האיחוי ? **************************************************** שאלה נוספת בקשר לתוכנה בשם advanced system care יש בה פעולת "איחוי כונן חכם" האם התוכ…

3. התחלתי עבודה חדשה בבית החולים, ואני מעוניין לבנות קובץ אקסל אוניברסלי, שיתאים לכל חודשי השנה, לחישוב המשכורת. העניין קצת מסתבך בגלל אופן חישוב המשכורת בעבודה, ותכף אסביר! שכר שעתי בסיסי: 27.69 ש"ח לשעה. אם תסתכלו בתמונה שצירפתי, אתם תראו שמעבר לשכר הבסיס, מגיעים לי גם תוספות שונות ב-% על כל שעת עבודה בזמנים השונים של היום! וכדי לסבך את העניין עוד יותר, את התוספות הנ"ל אני לא מקבל באותה משכורת, אלא מצרפים אותה במשכורת שתבוא אחריה! זאת אומרת, שסה"כ שכר בסיס וסה"כ שכר של תוספות צריך להופיע בעמודה נפרדת, כי בתכלס אני לא אקבל את שניהם ביחד. השאלה היא, איך בונים דבר כזה באקסל? אין לי ידע כזה רחב בתוכנה, ואני בקיא רק בדברים בסיסיים ונוסחאות פשוטות. כדי לחדד את העניין, אני מעוניי…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by arik100,

אהלן אלה הרשימות סינון שלי: × Enabled EasyList Last updated at 3:19:11 PM today × Enabled Malware Domains Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled Fanboy's Social Blocking List Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyPrivacy Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyList Hebrew+EasyList Last updated at 3:19:13 PM today הבעיה היא שאם אני מפעיל את easylist hebrew+easylist הוא חוסם לי במספר אתרים את היכולת לפתוח טאבים של קישורים (לדוגמא תמונה עם מלל שהיא קישור אני לא יכול לפתוח ע"י open in new window או ללחוץ עם הגלגלת אלא חייב להיכנס באותו טאב) אתר לדוגמא הינו GEEKTIME מה לדעתכם הוא חוסם שמבטל את האופציה …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by אנדי,

שלום חברים, סרגל כלים בשם DB browser bar של ילצרן בשם clientconnect.ltd החליט להתקין את עצמו בדפדפן שלי (פיירפוקס 31). ניסיתי להסיר. * אפשרות ההסרה של הסרגל שמופיעה בתפריט שלו, מובילה לדף אינטרנט שמדווח לי שהסרגל הזה לא קיים... * ברשימת התוכניות המותקנות לא מצאתי אפליקציה שמזוהה עם הסרגל הנ"ל * חיפושים כאן בפורום וב'גוגל' לא סיפקו תוצאות מועילות. תודה מראש לכל מי שיש לו עצה מועילה לסילוק המטרד. מותקן ע"ג חלונות 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by itsik2525,

מישהו מכיר את האמיול הזה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ^ לדוגמא האתר של נועה מחשבים: www.noacomp.co.il התפריט מצד ימין לא במקום כמו ב-IE תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. בהתחלה בכלל לא יכלתי להריץ כלום עכשיו איך שהוא אפשר להריץ סרטים והכל אבל אין חיבור אינטרנט + הוא מנסה להתחבר ללא הצלחה ...DISABLE ..ENABLE ...כיבוי מודם ...כלום לא עוזר מה גם שהמחשב קופא ל3 דקות ורק אז משתחרר בהתחלה של המסך כניסה של יוזר וססמא ... העפתי את SYGATE ....NOD ....והכל כדי לבדוק אם קשור ..עברתי על ה MSCONFIG ...כלום לא עוזר עשיתי ריסטור של 4 ימים אחורה - לא עזר ... MALEWAREBYTES גם מוצא את ה USERINIT הזה + NOD32 אבל לא מצליחים להסירו ...משום מה בSAFEMODE ה MALEWARE לא מוצא אותו יש לי גיבוי של IMAGE ACRONIS שעשיתי אבל לפני חודשיים , לא ממש בא לי עכשיו לעשות אותו אלא מוצא אחרון תמונות מצורפות נ.ב חייב את עזרתכם בדחיפות כי לא יהיה לי אינטרנט לקרוא את …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by zebra,

האם יש אופציה להעביר רשיון של תוכנת בבילון ממחשב ישן לחדש ואיך???

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by benor,

האתרים עצמם נטענים לאט, ובזמן שגוללים את האתר מעלה/מטה גם יש מעין גמגום בצפייה עצמה באתר. יש משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות מחשב חדש/לחסום את הפרסומות? זה המפרט: AMD AXP2500 1.5GB DDR רץ על מערכת הפעלה WINXP SP3 FF 3.5 דוגמא לאתר כזה: Tapuz

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מחר יהי הפירמוט השנתי והנה מה שבחרתי שיהיה על המחשב לאחריו: microsoft office xp nod32 (לאחר התלבטות בינו ובין קאספארסקי) - אנטי וירוס , נחשב לאחד הטובים ביותר בעולם sygate personal firewall pro - פיירוול acrobat reader 6 - קריאה של קבציPDF Azureus 2.2.0.0 - קליינט ביטורנט DivX 5.2.1 Firefox 1.0 - דפדפן אינטרנט gspot 2.2.1 - בודק קידוד, אומר לך בדיוק באיזה קידוד משתמש כל קובץ וידאו HijackThis 1.99 ICQ 4 LionHeart Codecs Pack v1.3 QuickTime speedfan 4.18 sysmetrix-3.20 Thunderbird 1.0 - דואר אלקטרוני WinRar 3.41 xp-AntiSpy 3.92 stinger v2.4.6 - אנטי וירוס קטן ושימושי winamp507_lite AD-AWARE PRO Daemon Tools 3.47 ACDsee classic * CCleaner v.1.16 - מנקה חרא (זה השם שלו) ASTO…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by tomer_et,

לכל צופי הסרטים שבניכם (במחשב כמובן...) שנתקלו לאחרונה בבעיות בצפיה בסרטים (בעיקר החדשים יותר) בפורמט XVID להלן מספר טיפים: אני ממש לא ממליץ להתקין את מקודד ה - XVID שיש בנימו. יש המון סרטים שהוא מהווה בהם בעיה ויוצר כתמים ירוקים על המסך. אז אם כבר מתקינים את נימו (לא הכי מומלץ - למרות שבעבר הייתי אוהד נלהב של החבילה הזאת) לא להתקין את המקודד XVID שלהם אלא למצוא מקודד ספציפי רק של XVID (ויש המון כאלו) ולהתקין אותו. חוץ מזה מאוד ממולץ להתקין גם פילטר שנקרא ffdshow (חפשו בקזאה - יש המון...) שפותר המון בעיות בסרטי XVID חדשים. עוד טיפ קטן, רב הסרטים החדשים שמקודדים ב - XVID מקודדים את הקול של הסרט בפורמט AC3 ולא ממרים אותו לפורמט שהיה מקובל יותר לסרטים האלה עד לא מזמן - MP3 ל…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, היכן אני יכול להשיג דרייברים לכרטיס קול+USB שנמצא על הלוח P4M266/A-823X. אין לי את הדיסק שהגיע עם הלוח, לכן אני צריך מקור אחר שאני אוכל להתקין ממנו את הדרייברים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by veron2007,

שלום! יש לי בעיה בצפיה במחשב(גם דרך הTV OUT) בסרטי 3D-תלת מימד-לא מצליח לראות סרטים בתלת מימד,ברשותי המשקפיים המתאימים לכך, אולם רואים את הסרטים ללא הפרדת הצבעים עם רקע כחול ואדום לדמויות. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Snirz,

שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by DarK_NaF,

כאשר מופיעה הודעת שגיאה: the msdn collection does not exist. please reinstall msdn. לאחר חיפוש באינטרנט. ניתן להתקין visual basic services, אך הבעיה שהקבצים שוקלים הרבה מדי עבור ה56K שלי... הנה הלינק יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dor444,

היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by OvOnoob,

שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שsteam התחילו לשווק תכנה שנקראת dimmdrive שבעצם מקצה חלק מזיכרון הram לטעינת משחקים במקום הקשיח. http://store.steampowered.com/app/337070/ למשהו יצא במקרה לנסות את התכנה? נראה ממש מעניין ומסקרן.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by bushman,

המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שלי אז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש תמורה פרטי תודה... עריכה: לא ידעתי שאבור מצטער

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ZOOZIK,

כונן דיסקים מזוהה ב"מנהל התקנים" אך לא מופיע ב"מחשב שלי" . איך אני מחזיר אותו שיופיע בחזרה? מערכת הפעלה XP / כונן תקין ומחובר כראוי תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by assaf990,

כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים למשל של סלקום אני מקבל הודעה: ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה. איך אני נכנס לאתר הזה ללא התראות מיוחדות מהדפדפן? מצ"ב הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך GTX 670. לפני כמה זמן המחשב התחיל לקפוא לכמה שניות באופן אקראי כל כמה זמן. הבעיה ככל הנראה נפתרה לאחר שנמוך הדרייבר של NVIDIA לגרסה 314.22 וכמו כן הסרתי את בבילון וביצעתי סריקת לוירוסים ורושעות. מאז המחשב עובד פיקס, הבעיה היחידה היא שאני עובדת עם פוטושופ. יש לי מנוי ל-Creative Cloud והגרסה האחרונה של פוטושופ לא עובדת עם גרסת 314.22 של הדרייבר של NVIDIA. מה שקורה זה שפוטושופ פשוט קורסת מייד לאחר הפתיחה ולא ניתן לעבוד איתה אלא אם כן מתקינים את הדרייבר העדכני של NVIDIA, אבל זה כאמור גורם למחשב לקפוא באופן אקראי. האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אודה לכל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום לכולם, יש לי 5000 נקודות ואני מנסה להשיג את dirt 3, אבל כאשר אני מנסה לקנות את המשחק זה נטען הרבה זמן על המסך: Please wait while your order is being processed, Completed orders will display on past purchases page. אבל זה לוקח המון זמן. תודה לכל העזורים

דיונים חדשים בפורומים