תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותקפיץ התראה בצורה קולית ו או\וויזואלית בפסקי זמן קבועים, למשל ב: 18:27 18:57 19:27 19:57 וכו' (אם יש תוסף כזה לפיירפוקס אז עוד יותר טוב)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס Microsoft Security Essentials עכשיו רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי טוב כרגע בשוק שמגן הכי טוב על המחשב כי לי נראה שהאנטי וירוס הזה לא עושה את העבודה,אם יש לכם המלצות לאנטי וירוס טוב אשמח לשמוע. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב הוא מבקש להתקין חומרה חדשה, sm bus controller . איך אני מסדר תבעיה הזאת? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק און-קי של סילבר-ליין דגם: SL 301 נפח 2GB נפתח דיסק נשלף שבו לא הבעיה, כי ממנו אפשר למחוק וכו' . (MP3) הבעה היא שבנוסף נפתח כונן וירטואלי בשם: "AMT CDROM" שבו יש סוס טרויאני . לא ניתן להסרה כי זה דיסק, למרות שזה וירטואלי . יש למישהו רעיון איך להסיר אותו? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מחפש תכנה שיכולה להמיר קבצי MP3 למילים (LYRICS) בשפה אנגלית. השימוש העיקרי זה להקלטות באנגלית והרצאות. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוצעה התקנה לנסיון של תוכנת אילוסטרייטור מחשב ווינדוס XP. התוכנה הוסרה באמצעות הוספה\הסרה. בוצעה התקנה חוזרת של התוכנה. במהלך ההפעלה הראשונה של התוכנה מתקבלת הודעת "פג תוקף" והתוכנה לא עולה. כיצד ניתן למחוק מהמחשב את זכרה של ההתקנה הקודמת ולאפשר התקנת ניסיון מחדש. תודה צביקה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע פירמטתי את המחשב ומייד התקנתי דרייברים לקול,כרטיס מסך,USB וכו' אלה שהפעם לא היה קול למרות שהתקנתי את הדרייבר AC'97 או משהו כזה אתם בטח מכירים לכרטיסים המובנים ועדין לא עובד או מזהה בכלל( למשל שנכנסים למובי מייקר הוא כותב שלא זיהה כרטיס קול) הלוח אם שלי Gigabyte GA-8I945P-G. פעם ראשונה שזה קורה אחרי שפירמטתי את המחשב הנל משהו כמו 10-15 פעמים... למישהו יש רעיון מה עוד זה יכול להיות...? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני אגיד שערכתי חיפוש מעמיק בנושא ולא מצאתי שום פיתרון לבעייה שאציג בפניכם. השבוע פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש כמובן את הקאזה לייט שעבדה לי כמו שצריך עד לפני הפירמוט, והתוכנה פשוט לא מוכנה להתחבר. הגירסה שאיתה עבדתי הייתה 2.43 ולאחר אלפי ניסיונות התחברות מחדש והתקנה מחדש החלטתי לנסות גירסה אחרת, הורדתי והתקנתי גירסה שנקראת קאזה ריבולושן 2.6. למרבה ההפתעה גם הגירסה הזאת לא מתחברת, ואני מתחיל לחשוש שנחסם לי איכשהו פורט מסויים שמשמש את הקאזה. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה מראש, דודי.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קניתי לעצמי אתמול בערב את By The Way של צ'ילי פפרס. הוא התנגן באוטו, וניסיתי עכשיו לנגן אותו על המחשב של אחי הקטן ושם הוא עובד. כשאני מנסה לנגן אותו על המחשב שלי, Winamp מתרסק ו-Windows Media Player לא מצליח לנגן אותו למרות שכן מזהה שזה הדיסק הזה. זה הדיסק היחיד עד עכשיו שלא הצלחתי לנגן על המחשב שלי. יש למישהו רעיון מה עשוי לחרבש את זה? העפתי את Winamp והתקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא עזר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי את הכותר הנ"ל בגירסת deluxe ולאחר העדכון האחרון של המשחק הוא לא עובד רואים את הודעת הפתיחה " inspired by historical event..... ולאחר מכן מסך שחור ניסיתי לעדכן דרייבים של כרטיס מסך , גם לבטא, גם לשנמך. ניסיתי ריסט למחשב ניסיתי לעדכן את כל ה c++ 2008.2005.2010 . .net וכו' ניסיתי לעשות תיקון לקבצים דרך המשחק ניסיתי לשנות ערכים בקובץ assassins ini כלום לא עוזר דברתי עם התמיכה של ubisoft הם בקשו שאשלח להם קובץ msinfo שלחתי להם ומאז נעלמו עקבותים הם לא מתייחסים להודעות ולא מעדכנים מה הסטטוס של הפניה. יש רעיונות מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי גרסת ניסיון אבל גם אם זו גירסת ניסיון לא אמורה להיות את הבעיה הזאת : הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, אם אני מתרגם טקסט אז הוא רושם לי "ההתחברות לשרת נכשלה... (Error 0x80BF0000)" גם עם אני עושה חפש / הוסף מילונים אז הוא רושם לי שהוא לא מצליח להתחבר לשרת בקשה מה לעשות תעזרו לי !!!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני לא יודע מאיפה הוא הגיע, מעולם לא הורדתי אותו, ואני מניח שהוא בא עם משהוא אחר שהתקנתי. בכל מקרה, כל פעם שאני נכנס לפדפן-מנוע החיפוש בשורת הכתובות היא "Speedbit" במקום "Google". שיניתי את מנוע החיפוש לגוגל ואחרי סגירה של הדפדפן (Chrome) מנוע החיפוש "Speedbit" חוזר לתפוס את מקומו של גוגל. מחקתי את ה"Speedbit" הזה, ואחרי סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן-הוא שוב חזר. לא יודע מה לעשות, אני כבר שוקל לפרמט את המחשב... כמו כן, הרצתי סריקת אנטי-וירוס על המחשב, מחקתי כל תוכנה שאני לא רוצה מהמחשב שלי-וזה לא עזר. אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש, אליסף
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כמה גירסאות של Microsoft .NET Framework מומלץ שיהיה מותקן במחשב? איך שאני שם לב, יש גירסה 3.5, 4 ו 4.7 יכול להיות שיש עוד. האם אני צריך שכל הגירסאות יהיו מותקנות, חלקן או רק אחת מהן?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מוריד סרטים ( DVD DIVX) שכל אחד בממוצע לוקח 715 מגה, ואז אני לא יכול לצרוב אותו על דיסק של 700 ועל דיסיקים של 800 מגה הצורב לא צורב!!! איזו תוכנת קיבוץ יעילה במקים כאלה , לקבץ קובץ לפחות ב-20 מגה תודה מראש לאלו שיעזרו!!!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש אנטיוירוס טוב למחשב, על מה אתם ממליצים? בינתים יש לי AVG internet security אהבתי את הממשק שלו כי הוא ממש נוח אבל שמעתי שהבצועים שלו לא משהו, מה נראה לכם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חזרתי מחופשה בחו"ל, הדלקתי את המחשב והכל היה יחסית תקין (חוץ מהבעיה הזאת). הפעם שהדלקתי קפץ רק windows help and support אחד, למרות שזה לא קשור. טוב, ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב. כל איזה 20 שניות הסרטון נתקע והמסך נהיה ירוק, ואז היה כתוב display driver has encountered an error and has recovered או משהו כזה. החלטתי לעדכן דרייברים, להתחיל באלה של כ.המסך. בינתיים שכחתי לפתוח את ההורדה והתחלתי לשחק BFBC2. אחרי כ-10 דקות המחשב החליט לעשות ריסטרט על דעת עצמו, וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק, מראה לי את המסך "welcome" הזה של windows, וזהו. המסך נהיה שחור, והמחשב דולק. כרגע אני על safe mode. מה לעשות? לנסות לעדכן את הדרייברים דרך safe mode? לשנות את הסדר של ה boot?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מצאתי תוכנה חמודה שנותנת לך שיחות בארץ ולח"ול ואפשרות לצבור שיחות אז מי שמעוניין להצטרף לחגיגה שישאיר את המייל שלו ואני אשלח לו טופס הצטרפות
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל להעביר מקום מכונן אחד לכונן שני. אני מתכוון, יש לי שני כוננים C וD בD יש עוד מעט מקום פנוי ובC יש איזה 30 ואני רוצה להעביר כמה לD אז אני צריך תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הימים שלי בזמן האחרון הפכו לעמוסים יותר וקצת קשה לי לזכור אם זה שעות אימונים, מבחנים או שיעורים פרטיים... אני יודע שהפעולה הזו תקטין לי את המוח בכשתי אחוזים בגלל שהינה עוד פחות מאמץ למוח אך זה פשוט קשה משום שהמבחנים חשובים והכול מתבלגן... אני רוצה משהו שיראה פשוט כמו לוח שונה רגיל שאני אוכל לכלול בו את האימונים והשעות ומבחנים וכל השאר... אני רוצה תזכורת של שבוע לפני בקשר למבחנים וגם שיהיה לי קל נגיד להכניס את ימי האימונים לכל השנה משום שקשה לעבור שבוע שבוע ולסמן את הימים ואת השעות ואם השעות קבועות אז זה ממש טפשי לעבור ככה שבוע שבוע בזמן שאפשר ללחוץ על כפתור אחד ולהגדיר לכל השנה... אשמח אם תשיגו לי תוכנה כזו הן אם היא חינמית או הן אם היא בתשלום. בתודה מראש, אבי. עריכ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא אבל החלטתי שפה זה מתאים יש כמה חבילות לאי די אס אל (מהירויות שונות)? אם יש לי את החבילה הכי מהירה , בתוך כמה זמן אני אוכל להוריד שיר של 4 מגה? אני בנתיים לא רוצה להזמין אבל אני רוצה לדעת ניתונים מאנשים אמינים ולא מבזק עצמה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פרק מסוג .MKV והתרגום הוא מסוג .SUB ו.IDX בניגוד ל.SRT שאני רגיל לעבוד איתו. הסטרימר לא מסוגל לקרוא את הסוג הזה של התרגום, ולכן אני רוצה לחבר את התרגום לפרק, שיהיה תרגום מובנה. איזה תוכנה יכולה לעזור לי בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה קלה, שמציגה הכול, בלי ספאייוורים נילווים (כמו בBSP.FREE, לדוגמא), חימנית ועם ממשק נוח. MV2P לא אהבתי (מעדיף הרבה יותר את הBSP1, אבל מחפש משהו יותר טוב אם יש) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-