עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש תוכנה שמבטלת כל מיני משימות לא חשובות שלוקחות זכרון וכו כאשר אני רוצה לשחק במשחק? וברגע שאני רוצה אני מבטלת את זה..? היתה לי תוכנה שהיא ביטלה את ה dwm.exe ועוד כל מיני דברים ושכחתי את שמה..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Deadly Cheetah,

אני משתמש עם התוכנה VidCoder וצרבתי כמה סרטים עם כתוביות עכשיו, חלקם יצאו בסדר וחלקם יצאו בג'יבריש. אם מישהו יכול להגיד לי איך לסדר את זה, אודה לו מאוד

3. שלום רב, לאחרונה התקנתי את Outlook Connector לאחר שמערכת נענעמייל שודרגה והתבקשתי לעשות כך לפי ההוראות הנמצאות באתר. לאחר התקנת התוכנה התבקשתי ללחוץ ב-OUTLOOK על תפריט Outlook Connector ולאחר מכן ללחוץ על Add a New Account אך לאחר שעשיתי זאת לא נפתח לי שום חלון לצורך הכנסת הפרטים והגדרת החשבון. כמו כן בתצורה הישנה של המייל אני לא מקבל בכלל מיילים דבר אשר פוגע במהלך עבודתי.. מישהו יודע מהי הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Tzion,

הכנסתי שני סרטים לכונן וכשאני מפעיל אותם אני לא רואה תמונה, אני רק שומע את הפס קול. ד"א במאפיינים רשום: סוג מדיה: שמע codec שמע: MPEG Audio Layer-3 96Kbps codec וידאו: לא ידוע

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הורדתי כמה עונות של סדרה מאתר torrentleech. לכל עונה בערך 24 פרקים. כל פרק יורד בתיקייה נפרדת ובכל תיקייה יש הרבה קיבצי RAR שמרכיבים פרק יחיד. טוב נו אתם בטח יודעים, כמו כל הורדה רגילה מ- torrentleech או רוב אתרי הטורנט. השאלה שלי היא איך לחלץ כמות גדולה של פרקים בבת אחת כאשר כל פרק בתיקייה אחרת וכל פרק מורכב מהרבה חלקי RAR שונים שבתיקייה. מדובר על כמה עונות כפול 24+ פרקים וזה סתם מעפן עכשיו לעבור פרק פרק ולחץ אותו! יש דרך לחלץ כמה ביחד, לתת למחשב לעבוד ולחזור אחרי שעה או כמה שזה לא ייכך שייסים? מקווה שהסברתי ברור את המצב ואיך נראה פיזור הקבצים, אם לא תגידו לי.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה להמרה של שירים בMP3 לרינגטונים (אני רוצה להוסיף אותם לטלפון שמריץ אנדרואיד 4.0.4 עכשו וכנראה 4.1 בעתיד הקרוב...) את העריכה אני רוצה לעשות במחשב לא בטלפון... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

שלום יש לי בעיה עם ספייוואר ממש ממש מעצבן....בזמן שאני גולש (גם אם אני לא לוחץ על כלום) פתאום קופצים 2 חלונות של אתרי פורנו כמובן...ובמקרה היותר גרוע גם קופץ חלון של מדיה פלייר ומתחיל לנגן סרט פורנו.... אני מריץ ADAWARE +SPYBOT+NOD 32 גם ב SAFE MODE וזה לא עוזר אשמח לעזרה תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by pyro_man,

ראיתי שלפני כמה ימים ילד אחד מהפורום רצה תוכנה מיוחדת לכרטיסי ביקור הוא דיי עשה לי חשק ואני הכנתי כמה בפוטושופ הנה דוגמאות למה שניתן להגיע בעזרת הפוטושופ וקצת יצירתיות וכמובן שאני רק רשמתי יקיר עיצובים ניתן להוסיף כל פריט אחר שרוצים.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Tchr0,

שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yotam.m,

אהלן, כבר הרבה זמן אני מושך את דליפת הזיכרון הזו עם התוכנה הנ"ל חשבתי אולי למישהו יש דרך שעובדת על מנת להתגבר על הבעיה. לאחר זמן ממושך שהתוכנה פועלת (לאו דווקא בהורדה קורה גם בשיתוף בלבד) הזיכרון מגיע ל-72% ניצול (12GB RAM) וצונח לאיזור ה-30% ברגע שאני סוגר אותה. ראיתי שהבעיה קיימת ניסיתי לעקוב ולשנות הגדרות בהתאם למדריך כזה או אחר אבל ללא הצלחה. אגב, המחשב עבר ממש לא מזמן לווינדוס 10 הבעיה הייתה קיימת גם ב-7. תודה למשתדלים.

11. Started by rockerr,

אני עובד כטכנאי מחשבים,עכשיו לרוב הלקוחות אין דיסק דרייברים שקיבלו עם המחשב של הכרטיס קול וכדומה... בעיה להתקין להם דריברים ,אין גישה לאינטרנט אין מאיפה להביא,מה אני עושה במצב כזה? אין איזה דיסק שמכיל את כל הדרייברים או איזה דרייברים אוניברסלים שאפשר לשים? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ybe,

על איזה תוכנה למדידת FPS במשחקים , אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Joli,

שלום. אני מחפש אנטיוירוס טוב למחשב, על מה אתם ממליצים? בינתים יש לי AVG internet security אהבתי את הממשק שלו כי הוא ממש נוח אבל שמעתי שהבצועים שלו לא משהו, מה נראה לכם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן אלה הרשימות סינון שלי: × Enabled EasyList Last updated at 3:19:11 PM today × Enabled Malware Domains Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled Fanboy's Social Blocking List Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyPrivacy Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyList Hebrew+EasyList Last updated at 3:19:13 PM today הבעיה היא שאם אני מפעיל את easylist hebrew+easylist הוא חוסם לי במספר אתרים את היכולת לפתוח טאבים של קישורים (לדוגמא תמונה עם מלל שהיא קישור אני לא יכול לפתוח ע"י open in new window או ללחוץ עם הגלגלת אלא חייב להיכנס באותו טאב) אתר לדוגמא הינו GEEKTIME מה לדעתכם הוא חוסם שמבטל את האופציה …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Jenia24,

יש לי אייפוד שאפל , וזה סתם מסורבל להפעיל את כל האיי-טונס הזה , האם יש תוכנה שעושה את העבודה במקום?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כמה גירסאות של Microsoft .NET Framework מומלץ שיהיה מותקן במחשב? איך שאני שם לב, יש גירסה 3.5, 4 ו 4.7 יכול להיות שיש עוד. האם אני צריך שכל הגירסאות יהיו מותקנות, חלקן או רק אחת מהן?

17. Started by menahem2009,

יש לי מחשב נייד MSI CR500 ומסומן לי בצהוב שמעבד עזר לא מותקן חיפשתי באתר דרייברים אין כלום אם מישהו יכול להביא לי דרייבר או פיתרון אחר אני ישמח תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by kik,

תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. הפונט השחור שמופיע על הצו. הוא מנוקד כזה... מישהו מכיר את הפונט?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי בעיה, יש לי קובץ מולטימדיה בפרומט MP4, כאשר אני מריץ אותו מהדיסק קשיח, הוא מתנגן טוב מאוד. אולם כאשר אני צורב אותו בnero ומנסה להריץ מהתקליטור (תקליטור סטנדרטי של 700 mb) הוא מגמגם. מה עלי לעשות, כדי שהוא יתנגן ללא גמגום? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by i_love_u,

שלום אני לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא אבל החלטתי שפה זה מתאים יש כמה חבילות לאי די אס אל (מהירויות שונות)? אם יש לי את החבילה הכי מהירה , בתוך כמה זמן אני אוכל להוריד שיר של 4 מגה? אני בנתיים לא רוצה להזמין אבל אני רוצה לדעת ניתונים מאנשים אמינים ולא מבזק עצמה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ReflexHD,

התקנתי את הcod מהדיסק המקורי ולאחר ההתקנה לסטים כאשר אני מנסה ללחוץ PLAY המשחק טוען את עצמו לכמה שניות(עושה סימון ירוק של עלייה למשחק) ולאחר מכן שוב חוזר לאונליין כלומר אינו מצליח לעלות.. חשוב לומר שכבר התקנתי את הדרייבירים לכרטיס מסך בדקתי עדכונים התקנתי מחדש את המשחק ועשיתי את כל הפ'אצים.. ישנה שמועה שכאשר מעדכנים את הBIOS הבעיה נפתרת אך איני יודע כיצד והאם זה נחוץ.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה או רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. תשתית הוט, ספק 012. חיבור חייגן. בשימוש בסקייפ ומשחקי רשת, הסקייפ מתנתקת אחרי 10-15 דקות בערך ולוקח לה טיפה זמן "לחזור". בדרך כלל או אני או השחקן שאיתי נזרקים מהמשחק, לא משנה מי מארח. החייגן לא מתנתק, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל. הייתה לי תשתית הוט וספקית 012 בדירה קודמת לפני שנתיים-שלוש וזה היה קורה גם אז. הוט טוענים שזה לא מאצלם. 012 טוענים שיתכן וזה קשור למשחקים (בולשיט) או למשהו שאני מריץ (סקייפ, יתכן) ושאולי לעבור מחיבור חייגן לחיבור קבוע יעזור. בנתיים חיפשתי תוכנות איכותיות לVOIP (רק קול, לא צריך וידאו) אבל אין יותר גוגלטוק. חיפשתי תחליפים אבל ממה שראיתי הרבה תוכנות הן או לאנדרואיד ואלה שניסיתי במחשב, איכות השיחה בהן די מעפנה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. יש תוכנת דוס ישנה שלפעמים צריך להדפיס ממנה, ועכשיו המחשב החדש יהיה עם חלונות 64 ביט. מה האפשרויות שאפשר להדפיס מהן בדוס במחשב כזה? אני מבין שיש כל מיני תוכנות חיצוניות, יש גם אפשרות ל DOSBOX, ואולי להפעיל את זה בוירטואליזציה? אם למישהו יש ניסיון עם משהו אז אני אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. קניתי לעצמי אתמול בערב את By The Way של צ'ילי פפרס. הוא התנגן באוטו, וניסיתי עכשיו לנגן אותו על המחשב של אחי הקטן ושם הוא עובד. כשאני מנסה לנגן אותו על המחשב שלי, Winamp מתרסק ו-Windows Media Player לא מצליח לנגן אותו למרות שכן מזהה שזה הדיסק הזה. זה הדיסק היחיד עד עכשיו שלא הצלחתי לנגן על המחשב שלי. יש למישהו רעיון מה עשוי לחרבש את זה? העפתי את Winamp והתקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא עזר.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.