תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הכי נוחה להעביר הרבה קבצים ממחשב למחשב. חבר אמר לי שאפשר לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש ואז כשאני מתקין את הווינדוס יהיה אפשר להעביר קבצים. זה נכון? יש דרך יותר יעילה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
איזה קודאק צריך להוריד כדי לראות כתוביות במדיה פלייר?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק שנידפק וקשה לקרוא ממנו את החומר לכן אני רוצה להעביר ממנו הכככללל לארדיסק אחר ואמרו לי שהדרך הטובה ביותר היא התוכנה SpinRite v6.0 ואני לא יודע להשתמש בה אז אם מישהו מנוסה ועבד איתה פעם אז בבקשה עזרו לי איך אני עושה COPY מהארדיסק הדפוק אל הארדיסק החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קלה. לאחרונה ( שלושה ימים האחרונים ) שמתי לב כי מדי פעם, האייקונים על שולחן העבודה שלי מחליפים מיקום לבד, ללא בקשתי. אציין שאני לא רואה אותם זזים בעין, הם פשוט נמצאים מדי פעם במקום אחר. אני עובד עם חלונות XP בגרסה אנגלית עם SP2, כבר בהתקנת מערכת ההפעלה לפני כשנה הגדרתי את מה שצריך בנוגע לאייקונים, כלומר ביטלתי את האופציה של מיקום אוטומטי, והיא עדיין מבוטלת. סרקתי את ספריית Windows בעזרת אנטי וירוס של AVG ושום וירוס לא נמצא. כמו כן סרקתי את המחשב כולו עם Ad-Aware 2007 ועם Windows Advanced Care וכל המרגלים ( היו רק Cookies ) הוסרו. במחשב יש משתמש נוסף ( user ), אצלו התופעה עדיין לא התרחשה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בדריברים 23.11 עם gf 2 pro - בwindows מוגדר לי קצב ריענון 85. אבל אני מרגיש משום מה שקיימת לי תופעת ריצוד, וכשהרצתי 3d mark 2001 תראו מה קיבלתי בתוצאות : וכאן רואים שקצב הריענון הוא רק 60, אז השאלה היא אם זה רק ב 3d mark או ב windows בכלל ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כרגע לפני קניית מחשב ובאתר של Avid מצוין במערכת מומלצת לשימוש כרטיס קואדרו 560 ומעלה. בתקציב שלי נכנס הקואדרו 570 והשאלה שלי היא האם זה באמת עושה את ההבדל לעומת כרטיסי מסך לא ייעודים לגרפיקה של Nvidia ? אשמח לכל מענה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לעצמי אתמול בערב את By The Way של צ'ילי פפרס. הוא התנגן באוטו, וניסיתי עכשיו לנגן אותו על המחשב של אחי הקטן ושם הוא עובד. כשאני מנסה לנגן אותו על המחשב שלי, Winamp מתרסק ו-Windows Media Player לא מצליח לנגן אותו למרות שכן מזהה שזה הדיסק הזה. זה הדיסק היחיד עד עכשיו שלא הצלחתי לנגן על המחשב שלי. יש למישהו רעיון מה עשוי לחרבש את זה? העפתי את Winamp והתקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא עזר.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מתימטית מסויימת ואני אשמח לפיתרון מצדכם. הבעיה שיש לי שני מסלולים על מערכת צירים דו מימדית, וחשוב לציין שאלה שני מסלולילים ולא פונקציות, כלומר עבוד כל x יכולים להיות הרבה ערכים של y. כל מסלול מחושב בנקודות מסויימות ולא בהכרח באותם ערכים של x, ואז את המסלול בונים ע"י חיבור הנקודות. העניין שאני רוצה לעשות הוא לחשב את השגיאה בין המסלול הראשון לבין המסלול השני, למשל ע"י גרף אחר שיתאר את ההפרש. האם ישנה דרך לעשות זאת ב Excel? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תפתח לי אתר אקראי כל דקה או כמה דקות האם קיימת תוכנה בכלל כזאת. וקישור יהיה נחמד! תודה לכל העונים :-*
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ולעוד רבים שמחפשים את הסריאל של התוכנה Illustrator cs3? serial number... צריך דחוף.. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם וורד 2003 . כאשר אני מנסה לפתוח קובץ בדאבל קליק נפתח מסך הוורד אך ללא המסמך. רק כאשר אני לוחץ על קובץ>פתיחה, הקובץ נפתח. ביצעתי תיקון לכל האופיס דרך כלים..... לא עזר. סרקתי וירוסים וכל מיני מזיקים...המחשב נקי. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי MATROSHKA ... MKV ואני רוצה להמיר אותם ל-AVI . עם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עובד עם vmware work station 8 ובכל התקנה של תחנות עבודה(xp או 7) אני מתחיל לחוות דיליי מטורף וירידה בביצועים כמה זמן לאחר סיום ההתקנה. כל כמה שניות המוכנה נכנסת למצב פריז\קיפאון ואז משתחררת וככה חוזר על עצמו. איך ניתן לפתור את הנושא ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, כבר הרבה זמן אני מושך את דליפת הזיכרון הזו עם התוכנה הנ"ל חשבתי אולי למישהו יש דרך שעובדת על מנת להתגבר על הבעיה. לאחר זמן ממושך שהתוכנה פועלת (לאו דווקא בהורדה קורה גם בשיתוף בלבד) הזיכרון מגיע ל-72% ניצול (12GB RAM) וצונח לאיזור ה-30% ברגע שאני סוגר אותה. ראיתי שהבעיה קיימת ניסיתי לעקוב ולשנות הגדרות בהתאם למדריך כזה או אחר אבל ללא הצלחה. אגב, המחשב עבר ממש לא מזמן לווינדוס 10 הבעיה הייתה קיימת גם ב-7. תודה למשתדלים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לעצב חתימות ועכשיו אני יודע שיש כל מיני עיצובים כאלה שדורשים עבודה אם ניק(אם לא קוראים לזה ככה אז תתקנו אותי בשם ) ורציתי לדעת איך עובדים אם הדבר הזה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? **עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה. תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת. http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שום מה נעלם לי מהמחשב ה outlook express שאני עובד איתו באופן קבוע מה עושים??? חיפשתי בכל המקומות start>programs programs files control panet>add remove מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, מעניין אותי לדעת, מהי השיטה הטובה והיעילה ביותר להעברת סרטים שמורידים מהרשת לצפייה באמצעות מערכת הקולנוע הביתית. נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנה AVI_ RECOMP כדי להצמיד את הכתובית לסרט לצמיתות, ולאחר מכן אני צורב על דיסק כ-DATA עבור מכשיר ה-DIVX החסרון: לפעמים נוצר עיוות בקול או בתמונה כתוצאה מהתהליך, שכמובן גם נמשך די הרבה זמן (תלוי באורך הסרט) אפשר גם לוותר על האופציה של השימוש בתוכנה להצמדת הכתוביות, ולצרוב את הכתובית יחד עם הסרט. הבעיה:יש צורך להפוך את הכתוביות כדי שהמכשיר יוכל להציג אותם כראוי. אז אם מדובר בסרט אחד, מילא, אבל אם מדובר בסדרה עם עשרות פרקים, זה כבר עבודה מפרכת. קראתי המלצה על תוכנה בשם DVD Filck .ניסיתי אותה, אבל משום מה תהליך העבודה כל הזמן נעצר…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש תוכנת דוס ישנה שלפעמים צריך להדפיס ממנה, ועכשיו המחשב החדש יהיה עם חלונות 64 ביט. מה האפשרויות שאפשר להדפיס מהן בדוס במחשב כזה? אני מבין שיש כל מיני תוכנות חיצוניות, יש גם אפשרות ל DOSBOX, ואולי להפעיל את זה בוירטואליזציה? אם למישהו יש ניסיון עם משהו אז אני אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם ניתן לשנות את ברירת המחדל של קבצי טקסט כך שיהיו UTF-8 ולא ANSI? במידה ולא, האם יש למישהו פתרון חכם להמרת הפורמט של עשרות רבות של קבצי טקסט בצורה מהירה? (התוכן שלהם בעברית, הפורמט של הקובץ הוא ANSI אבל צריך להיות UTF-8) אחרת אאלץ לעבור קובץ אחד קובץ, לפתוח אותו, לשנות את הפורמט ולשמור, מייגע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שאני פותח task manager אני רואה שהקובץ ekrn.exe לוקח לי מלא זיכרון..וכך גם שאני גולש דרך firefox לוקח פי 2 זיכרון השאלה ממה זה ? למה הקובץ הזה קשור ? ואיך אני פותר את זה? תודה על המענה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב הוא מבקש להתקין חומרה חדשה, sm bus controller . איך אני מסדר תבעיה הזאת? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-