עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מחפש המון זמן driver למצלמה הזאת ולא מוצא אשמח לעזרה למערכת הפעלה xp

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by roma4k,

ערב טוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי. שלחו אלי טבלה מסוימת שבה יש מספרים בטווח שבין 1 ל 50. מה שאני מעוניין לעשות זה ליצור גרף המציין את השכיחות של כל מספר - גרף שיציין מהי הכמות שמופיע מספר מסוים בטבלה. למשל, 1 מופיע 16 פעמים, 29 מופיע 5 פעמים וכו'. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by davidreznic,

בכל פעם שאני מוסיף כתובית (גם באנגלית וגם בעברית) המתוכנה קורסת. <<<מפרט מחשב בצד

4. מישהו נתקל בוירוס עם המאפיינים הבאים: - מוחק אוטומטית את הקובץ EXE של כל אנטיוירוס כך שאי אפשר להעלות שום אנטיוירוס על המחשב. - לא נותן להעלות SAFE MODE. בבקשה אם מישהו מכיר את הוירוס ויודע איך להעיף אותו שייכתוב פה כבר שבועיים זה ככה וזה מעצבן אחושרמוטה תודה לכולם :>

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by BlackBird71,

פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי מסנגר ואז זה לא התחבר לי זה מראה לי כזה דבר.... תמונה: http://img21.imageshack.us/my.php?image=12121212.png

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. Started by orendia,

שלום לכולם, ברגע שאני מצלם מסך ורוצה לעבוד עם הצייר לאחר שתי דקות עבודה מציג את ההודעה שמצורפת למישהו הצעות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  7. ---הספיוור שחשבתי בהתחלה התגלה כקובץ קוקי--- לפני חודש בערך היה לי קובץ עוגייה במחשב שרק התוכנה ad-aware מצאה וכל שאר התוכנות לא מצאו. לפני 4 ימים פירמטתי את המחשב ושוב התוכנה ad-aware מצאה לי את אותו הקובץ 'קוקי'. גם כשאני מוחק אותו בעזרת התוכנה אז לאחר הפעלת המחשב מחדש הוא עולה שוב. ל'קוקי' קוראים imworldwide.com/cgi-bin והתוכנה ad-aware דירגה אותו על רמת סיכון נמוכה תחת הקטגוריה data miner . משהוא יכול לתת לי עצות איך להוציא את הקובץ קוקי הזה? והאם הוא באמתצ מזיק? כי שאר התוכנות לא מצאו אותו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התוכנה צריכה לצלם תמיד אל המחשב רק כשהמצלמה מבחינה בתזוזה מסוימת הכי טוב שהיא גם תהיה נוחה מבחינת אירגון ימי צילום וכו (ז"א שיהיה לה יומן מתי היא צילמה) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by dorviper,

למחוק תנושא בבקשה....

10. Started by Domovoi,

הי אני צריך עזרה עם ALCOHOL 120% אני רוצה לפתוח קובץ מסוים שהוא MDF יצרתי כבר כונן ויטואלי רק עכשיו אני לא יודע איך להריץ את התקנה :-\

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  11. Started by wooper,

היי אני רוצה להוריד פרקים ישנים של השרדות דרך orbit downloader שאני עושה grab דרך התוכנה אז מופיע להורדה רק הפרק האחרון למרות שבחרתי פרק ישן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by naknir,

אהלן חברים, אני משתמש ב-Winamp 3 וכשאני מכניס דיסק, החלון הקטן של ה-CDDB עולה אבל אומר לי שהוא לא מותקן ואז נסגר תוך 2 שניות בערך.... למה זה? למה הוא לא מזהה את הדיסק (דיסק בכלל לא נדיר ובהחלט אמור להיות מזוהה)? ניר.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  13. נסעתי לבסיס ליומיים והשארתי את המחשב פתוח חזרתי וראיתי את הארור שמופיע למטה... לחצתי אוקי ואז האינטרנט פסק לעבוד למרות שמופיע הסימן למטה שאני עדיין מחובר.. וכשאני לוחץ על הסימן אמור לי להיפתח חלון איפה שמופיע ההקלדה של שם משתמש וסיסמא אבל החלון הזה מיד ניסגר עם פתיחתו וגם כאשר אני לוחץ על אוקי בארור הזה זה עושה לי מין רפרש מהיר כזה לזים שלי יש למישהו הסבר בבקשה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. צהריים טובים, כבר כמה ימים שאני מחפשב תוכנת מיקסוס ועריכת שירים עם התכונות הבאות: -אפשרות הרצת 2 שירים שונים ביחד ומיקסוס ביניהם. -יצירת מקצבים חדשים ושילובם בשירים קיימים. -תמיכה בכמות כמה שיותר גדולה של פורמטי מוזיקה (MP3, WMA, AAC וכו). תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  15. אוקי יש לי בעיה באיסיקיו כבר שבועיים כשאני מתחבר אני לא יכול לשלוח הודעה הרשימה לפעמים לא מופיעה אני לא יכול לקרוא אוואי מן הסתם אני מבין שהאיסיקיו מאבד קשר עם השרת .. שמעתי על עוד אחד שיש לו את את הבעיה הזאת מה אפשר לעשות? איסיקיו הזה חשוב לי (465-666-999) יצא באופן רנדומלי לגמרי

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  16. התקנתי אתמול את האנטי ווירוס AVAST, והפעלתי סריקת BOT במשך הלילה (זאת סריקה שמתבצעת עוד לפני שהווינדאוס עולה). הבעיה היא, שאחרי סיום הסריקה הווינדאוס אוטומטית עולה, כך שלא הספקתי לראות את התוצאות. יש דרך לראות לוג של סריקה ומה נמצא בה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש

18. אני גר בבת ים וכמעט כל ילד בבת ים יודע שאם הוא עובר דרכי זה כרוך בשקיות מים דרך החלון וזה כבר ידוע בכל בת ים לפני כחודש ההורים שלי נסעו לאילת למשך שבוע והירגנתי מסיבות בבית שלי אז במקום לפתוח את החלון ולעמוד עם שקיות מים שכולם יראו שאנחנו זורקים עליהם, סגרנו את החלוןשמתי מצלמת אינטרנט בחלון לכיוון מטה וראינו אם מישו בא והיה דלי בחלון עם מים שקשור עם חוט למישהו שבתוך הבית שמוכן לזרוק תחבל ולשפוך תמים לצערי הזמנים לא היו מדויקים לא הצלחנו לפגוע ממש באף אחד חוץ מילדה אחת שממש זה היה הצלחה כולה הייתה מים כאילו קפצה לבריכה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך שנגיד המצלמה קולטת מישו הולך ונכנס לכניסה שלי ומחשבת את הזמן ואומרת מתי צריך לשפוך את הדלי יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by kikkler,

מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר התקנה של המחשב ועדכון הדרייברים,המחשב מציג בחלק מאפליקציות סימני שאלה כגון אם אני עומד על האיקון של כרטיס המסך ולוחץ קליק ימני אני רואה את כל האופציות בסימני שאלה וגם על האיקון של הכרטיס קול. אפשר להוסיף שהמחשב לא מזהה התקן USB ולאחר בדיקה נראה כי הוא לא מציג אפילו שישנו התקן כזה במנהל ההתקנים. למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  21. שלום, חיברתי הוט פייבר ואליו דיסק נייד לכניסת ה-USB. יש לי ווינדוס 7. אני רואה את תוכן הקבצים רק דרך Windowד Media Player אבל לא רואה אותם כספריה במחשב וגם לא מצליח לחבר את ההוט פייבר כ- Device חדש. באופן כזה אני יכול לנגן את התוכן אבל לא יכול להוסיף תוכן ולמחוק מהדיסק שמחובר להוט פייבר. יש לציין שדרך מחשב נייד הצלחתי לחבר אותו אבל שם מערכת ההפעלה היתה ווינדוס 10. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Gnome,

שלום, אני רוצה להמיר סרט מ DIVX ל VCD ואני לא ממש מצליח. המחשב ממיר את הסרט ממש מהר אפילו יותר מהר ממהירות הסרט עצמו אבל הבעיה שבחלק מהסרטים, (ALI G למשל) אין קול. בסרט אחר שהמרתי לר הייתה הבעיה... אני משתמש ב TMPGEnc. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

אני רואה שהם תיקנו כמה דברים בבעיה של העברים ואנגלית בINPUT ובTEXTAREA. סוף סוף. וזה לא רק שם. עכשיו תוכלו ללחוץ על הלחצן "חדש" בפורומים בלי בעיות.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by Oranili,

הורדתי את גירסת ה64BIT של FIREFOX והוא כותב לי file is corrupot למה זה ? תודה

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  25. שלום, ניסיתי כל גרסה של מסנג'ר, וששולחים לי הודעות, אין צליל של ההודעה. בהגדרות הכל מסומן שכן יהיה צליל, אבל עדיין אין. הצלילים פעלו לפני הפרמוט האחרון. מה עושים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.