עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

אני צריך תוכנה לשליטה בתאורה או המלצה...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש ברשותי מצלמת רכב והייתי מעורב בתאונה אתמול ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול (שגיאת 0xc00d36e5). הורדתי GRAU MBGH אבל הצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה חינמית - אם יש אפשרות להשיג לי את התוכנה המלאה זה יהיה מעולה כי התוכנה עושה בדיוק מה שצריך). יש גם את הSTELLAR PHOENIX VIDEO REPAIR אבל החינמית לא עושה את העבודה אז צריך את המלאה. בכל מקרה אם יש למישהו פתרון אחר ו/או תוכנות אחרות או אלה שהזכרתי הודה לו מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Imtheman,

אני מחפש תוכנה שיכולה לתרגם מסמכים מאנגלית לעברית עדיף שתיהיה חינמית

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. שלום, מישהו מכיר תוכנה חינמית לתרגום, עברי-אנגלית\אנגלית-עברית ללא התחברות לאינטרנט? ניסיתי בבילון וכל מה שהתוכנה מציגה זה הפניות לשידרוג התוכנה תמורת תשלום. תודה

5. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מחפש תוכנה שתתרגם מאנגלית לעיברית. שמעתי שיש משהו כזה לגוגל,נכון?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by sahargt,

אפשר בבקשה לינק לתוכנה שמסוגלת לתרגם טקסט שלם אנגלית עברית ? אני ממש חייב כזאת. תודה רבה רבה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by jacobgan,

היי, כמו שיש את Google Translate שעושה עבודה מצויינת בתרגום בכל שפה אני מחפש משהו דומה לווינדוס שאני אוכל לסמן נגיד משפט באנגלית ואז יקפוץ לי חלון עם התרגום של המשפט כמו שהתוסף של גוגל טרנסלייט לדפדנים עושה כאשר מסמנים מילה או משפט הוא ישר מקפיץ חלון עם תרגום יש תוכנה כזאת לווינדוס או שצריך לחיות עם הקטע של לעשות העתק הדבק מהמחשב ל Google Translate? תודה מראש

8. Started by saoron,

בוקר טוב, יש ברשותי מסות של טקסט לתרגם הטקסט מעורב בקוד HTML שלאו דווקא מרכיב "אתר" התרגום המתבקש הוא רוסית-עברית אבל משום מה גוגל טרסלייט נוגע גם בקוד HTML (אנגלית)... למשהו יש פתרון או תוכנת תרגום לחלופין?.

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Black_Devil,

מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהופכת עמודי אינטרנט שלמים מאנגלית לעברית?! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. בימים האחרונים יש לי תולעת בכל במחשבים ואפילו בסמארטפונים (מבוססי אנדרואיד) שבבית. כולם מחוברים לאותו הראוטר. ניסיתי 6 תוכנות שונות להורדת התולעת ועוד מספר כלים של microsoft. ניסיתי ב safe mode ורגיל שום דבר לא עזר, התולעת כל פעם חוזרת האם אתה יודעים כיצד לפתור את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. פעם בכמה ימים פתאום כשאני עובד על INTERNET EXPLORER או MOZILA FIRFOX נפתך לי חלון בשם WINSOWS SECURE KIT 2012 והוא טוען שיש איזה טעות במערכת מצורפת תמונת מסך מס1 לחצתי על אישור וזה מעלה איזה סריקה מצורפת תמונה מס 2 ומיד מופיע קובץ EXE להורדה כמובן שלא הורדתי אותו הכל תקין אצלי בהגנות של המערכת הכל מעודכן מה זה ? יש דרך למנוע מדברים כאלה לקפוץ? תודה לכל העוזרים ושבוע טוב ! לפני איזה שתי דקות הופיע לי המסך הזה פעם ראשונה זה נראה כמו האקאר תמונה מסך 3 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by idg83,

לצערי תוכנת הNERO לא מאפשרת לי לצרוב סרטים מקוריים ידוע לכם על תוכנות אחרות שצורבות סרטים? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  13. Started by MasterOr,

אני לא מצליח למצוא את התוסף הזה שמתאים לגירסאת הבטא.. די מעצבן לעבוד בלעדיו.. אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעברית לדוגמא gg או עע שיוביל לגוגל..

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  14. כרגע אני עובד עם תוסף מקומבן. התוסף היה זמין פעם בחנות ואז יצא מהחנות של הגוגל איזה מתכנת סידר שהוא יעבוד שוב עם כמה שינויים. מה שקורה זה שאינסטגרם מזהה את התוסף וחוסמת אותי מלגשת לאתר לגמרי אפילו להיכנס בלי יוזר לא ניתן, צריך להתנתק לגמרי מהאינטרנט ולמחוק את כל ההיסטוריה . הבנתי שגם בתוספים אחרים יש את הבעיה הזאת. העניין הוא שבפועל כל מה שאתה רואה בעיניים באינטרנט אם זה תמונה, סטורי, סרטון וכו' טכנית מוזרם למחשב שלך ולכן אתה סוג של מוריד אותו. מה שקורה בפועל זה שכל התוספים כולל אלו שבפיירפוקס גורמים לזה שאינסטגרם חוסמת לך את החשבון. בהתחלה עם אימותים לחשבן במייל. אח"כ בהודעות סמס לטלפון (שעולות כסף כי זה מחו"ל) ובסוף מבקשות ממך סרטון אימות באפליק…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. http://www.jybe.com/ Jybe is a Browser extension that lets you browse the web in real-time with friends, family and business partners. עוד לא ניסיתי, אבל נשמע חביב...

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  17. תמיד עיצבן אותי שאני בא לשורת הכתובת של הדפדפן ומתחיל להקליד את הכתובת, לוחץ אנטר ומסתבר לי שהקלדתי את הכל בעברית ואז אני מקבל איזה דף חיפוש בגוגל שמן הסתם לא מוצא כלום. (נניח שניסיתי להיכנס לנענע הקלדתי '''ץמשמשץבםץןך לוחץ אנטר ומקבל את הדף הזה). בקיצור נמאסה עליי התופעה והחלטתי לשים לזה קץ. התוסף הבא הופך את האותיות העבריות לאנגלית כאשר לוחצים אנטר(זה קורה כמובן רק ב-AdressBar) הורידו את הקובץ טקסט. שנו את הסיומת שלו ל-xpi, גררו אותו לפיירפוקס ותתקינו כרגיל. התוסף מבוסס על תוסף שעשה איזה רוסי בשנת - 2003 ככה שהיא אמורה לעבוד בסדר אבל בכל זאת אם יש בעיות או הצעות אני אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. השאלה בכותרת. מישהו מכיר תוסף כזה ל-Chrome? התרגלתי כבר שב-Firefox ה-Bookmarks מוצגים לי בצד וזה מאוד נוח לי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  19. אהלן, לאחרונה עברתי לChrome ומאוד התרגלתי לשדה חיפוש בFirefox, שאפשר להגדיר לו כמה מנועי חיפוש ולבחור באיזה מנוע לבצע את החיפוש לפני ביצוע החיפוש. מצאתי פיצ'ר דומה בChrome אבל הוא דורש לכתוב Keyword לפני שאני מחפש בשורת הכתובת, עם הזיכרון הגרוע שלי אני לא אזכור את כל הKeywords ואיזה מנועי חיפוש בכלל יש לי שם. מישהו מכיר תוסף או דרך להוסיף שדה חיפוש עם תפריט Dropdown שמאפשר לבחור מנועי חיפוש כמו שיש בFirefox ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

אני לא עובד עם IE אלה עם FF אבל אמא שלי צריכה אותו.... ובתאות לפני כמה זמן התקנתי את הסרגל הקלים של יהוו! עכשיו אתם לא קולטים מה גילתי! יש סרגל TAB! והוא מובנה עם הסרגל כלים של יהאו! איך מיקרוסופט או כל חברה אחרת לא עשתה אתזה עדין? ? איך? למרות שאני לא צריך את היהאו עצמו אני עדין נשאר איתו ולא מחפש תוסף TAB רגיל [אם יש בכלל] כי אני חושב שזה מגיעה להם!

21. הייי התקנתי אווטלוק 2003 (בעיקר בשביל סינכרון עם הפלא) ורצית לדעת אם יש איזה תוסף שמוסיף לו אוטומטית ליומן את כול החגים וחופשים שארץ

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  22. הי. האם קיים תוסף לאינטרנט אקספלורר שפותח קישורים בחלון חדש, כאשר לוחצים על גלגלת העכבר (בדיוק כמו בפיירפוקס)?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by saar,

שלום לכולם. האם מישהו מכיר במקרה תוסף להורדת הטאבים ב-IE7 למטה? הכוונה היא שהטאבים "יישבו" בתחתית המסך ולא למעלה כמו היום. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by curdi1,

ערב טוב, מישהו מכיר תוסף לכרום לניהול הורדות (השימוש בעיקר להמשך הורדות שמתנתקות באמצע) אם לא יש איזה תוכנה שמתאימה לכרום ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  25. שלום, בFF יש לי איזה תוסף שמראה לי כפתור כזה ליד הLIKE וכשאני לוחץ עליו אני יכול לבחור באיזה איכות להוריד את הסרטון הנ"ל בכרום חיפשתי בEXTENSION ולא מצאתי שום דבר דומה... אודה לעזרתכם בנושא!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים