עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cynicoren,

שלום, האם ישנה תוכנת צריבה חינמית (משהו דומה לנרו) ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה במקום נרו ושתתאים גם לויסטה. אודה לכם אם תתנו שם, וגם איזו גירסא על מנת שתתאים לויסטה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  4. Started by pitter,

בוקר טוב, מחפש תוכנת צריבה למחשב נייד שמריץ windows 7 home premium 64bit. צריך לתמוך בהעתקה של דיסקים, צריבת DVD, צריבת דיסקי מוזיקה והכי חשוב - קליל וידידותי למשתמש. יש הצעות? פיטר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by AdamS,

מישהו יודע על איזה תוכנת צריבה חדשה שיצאה ל-Vista? תודה למגיבים...

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by idan1836,

שלום ! אני רוצה לצרוב סרט DivX אבל לא יודע איך לעשות שיראו גם את הכתוביות. מישהו יודע איך צורבים סרט ללא הטמעת כתוביות בתוך הסרט, אבל שיראו אותו בנגן הדיוידי הביתי ? אני מתכוון לסרט DIVX, ועם איזו תוכנה אפשר לצרוב את זה ? NERO אולי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לצרוב על גבי דיסק dvd סרטים עם כתוביות ואני לא מתכוון לתוכנות שמצמידות את הכתוביות אלא לתוכנה שצורבת את הסרט והכתוביות בנפרד ו

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. בשעה טובה התקנתי windows xp pro x64 והתוכנת צריבה הנוכחית שלי (winoncd 6 dvd editio) לא מזהה את הצורב לעומת זאת הנרו אקספרס כן עכשיו בטח תגידי אם נרו אקסרס זיהתה תשתמש בה... אז ככה היא לא מאפשרת לי צריבת DVD ואני מודע לך שהוכנה הנוכחית שלי ישנה מאוד.. ולכן אבקש את עצתכם לתוכנה חדשה יותר שתזהה לי את הצורב במערכת ההפעלה ותצרוב DVD בדגש על כך. בתדה מראש preadator_008

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by omrit,

אחרי מאבקים ארוכים ביותר הצלחתי להפטר ולהסיר את נרו... מישהו מכיר תוכנת צריבה טובה שעובדת עם ויסטה? (לא צריך את כל התוספות המרגיזות)

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. שלום לכולם ! אתמול צרבתי דיסק של שירים ושכחתי להוסיף שניים .... התבעסתי רצח...... רציתי לשאול אם יש תוכנת צריבה שמאפשרת להוסיף לדיסק כל סוג של data בתנאי שנשאר מקום בדיסק ? נ.ב. : או שאפשר לעשות זאת דרך הנרו .

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. טוב, אז ככה יש לי צורב לייט-און X48X12X48 עם SMART-BURN. יש לי כמה משחקים שאני רוצה לעשות להם גיבוי כדי שאם יתקלקלו לי(BG2 לדוגמא, כבר לא ניתן להשיג אותו בשום חנות בעולם), אני עדיין אוכל להמשיך לשחק בהם. הבעייה, שבמקרה שאני משתמש בקראק וצריך לעדכן לפאץ' החדש, המשחק לא עובד. האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לצרוב את הדיסקים והלפעילם ישר מהכונן, בלי קראק(אני בעלם החוקי של הדיסקים). אני כרגע משתמש בNERO5, האם הSMART-BURN מאפשר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by arik_bulldog,

כרגע מחקתי נרו משום ששקל 500 מגה ואני חושב שבשביל צריבה רגילה פעם בחצי שנה אין לי צורך להחזיק בתוכנה כזאת. לפני שאני מתקין נרו ישן כלשהו, יש למישהו המלצה על תוכנת צריבה פשוטה ביותר שמאפשרת צריבה רגילה, צריבה של מוסיקה, וצריבה של DVD? אשמח לשמוע הצעות.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by benisty2,

אני רוצה ממכם עזרה מאיפה אפשר להוריד תוכנת קודים חדשה שתפתח לי משחקי דמו למשחקים מלאים כמו ה-serials 2000. נ.ב. האם יש גרסא חדשה ל-serials 2000

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Peri228,

אני מחפש תוכנה ליצירת קטלוגים ... מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by Or ei,

מישהו מכיר תוכנה שמקדדת מWAVE לMIDI??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by edy18,

בעודי מתקין ומנסה להפעיל את תוכנת המוסיקה הקיובייס 5(הכמובן-לא מקורי) עולה לי ההודעה הבאה....מישהו יודע היאך פותרים בעיה זו? ??? תודה מראש.... לה' פתרונים אך הוא נתן אותם בידי אדם.....

17. Started by oren88,

שלום, אני יחסית חדש בפורום.. לא משנה עכשיו חח הממ בקשר לשאלה שלי.. חבר שלי סיפר לי על תוכנת קיווץ ישראלית חדשה.. שהיא ממש ממש טובה ומקווצת הרבה יותר מה WINRAR ומה WINZIP.. ממש מקווצת בהרבה .. הוא אמר לי שהידיעה הזאת הופיעה באתר שלכם \ בפורומים שלכם.. רציתי לשאול איפה בדיוק? אני רוצה לקרוא.. ואם אפשר אז גם להוריד אותה.. (הוא אמר שהיא חינמית) תודה רבה מראש הממ אני חושב שמצאתי אבל אני לא בטוח.. http://hwzone.co.il/news/1144176655/13200/

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוכנה שתרכז לי בתוכה את כל הסרטים אשר יש ברשותי, בפורמטים השונים. אינני רוצה להכין רשימה באקסל או איזה מסד נתונים באקסס, כיוון שאני מעוניין בתוכנה שתייבא מהרשת את כל הפרטים לגבי אותם סרטים אשר ברשותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Gill2,

אני זקוק להמלצה לתוכנת קליברציה חינמית טובה כי הצבעים במסך שלי (ViewSonic vp191s 8ms) חיוורים ממה שצריך להיות במסך הזה.

20. Started by mosfos,

שלום! אני מחפש תוכנת קריוקי - תוגנה שתיצור קריוקי כפי שמשדרים בערוץ הקריוקי בכבלים. השתשמתי בpower video karaoke אך אינה ניתנת להתקנה ב win7 והחברה אינה מספקת יותר גירסאות אלה אלא CDG דבר שאינו מתאים לי. תודה משה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמאפשרת להוציא את המילים משיר כלשהו ולהישאר רק עם הלחן? אשמח לתגובה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by payback,

למישהו ידוע על חיה כזו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shloosh,

כרגע אני משתמש בspy bot ובregsupreme או משהו כזה.... להסרת הרגיסטרי ותוכנות ודברים אחרים שמפריעים למחשב. ראיתי אצל מישהו ad-aware 6.0. וזה נראה לי תוכנה פצצה. כי אני חושב שהיא גם מעיפה רגיסטרי וגם תוכנות ואחרים כמו spy bot. זה נכון???? מה 2 התוכנות שאני משתמש בהם בדיוק עושות? ומה adaware 6 עושה??? במה עדיף להשתמש???? תודה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by natab5280,

שלום אני מנסה להפעיל תוכנת רוקסטר במחשב אני נכנס להתחלה איפה שהשפות ואז שם זה פשוט קורס ולא ממשיך הלאה השלה מה עושים פה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by orel176,

שלום לכולם, לאח שלי יש בעיה כרגע במחשב שאני לא מצליח לפתור, אתמול השתלטה לו תוכנת ריגול על המחשב ושינתה לו את הרקע בDESKTOP היא כל הזמן מקפיצה הודעות של SYSTEM SECURITY ומציעה להוריד אנטי וירוס. על המחשב היה מותקן NOD32 מעודכן, כשניסינו להוריד AD-AWARE התוכנה העוינת חסמה אותנו ומנעה את ההתקנה. יש משהו נוסף שאני יכול לנסות ולסדר את הבעיה מבלי לפרמט? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים