עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DarK_NaF,

כאשר מופיעה הודעת שגיאה: the msdn collection does not exist. please reinstall msdn. לאחר חיפוש באינטרנט. ניתן להתקין visual basic services, אך הבעיה שהקבצים שוקלים הרבה מדי עבור ה56K שלי... הנה הלינק יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מה לכל הרוחות עושים איתו? אני פותח אותו ולא יודע מה קורה אין אפשרות להירשם וגם אם אני רשום אין שום דבר וה-Cache שלו כל הזמן מתרוקן..... מישהו יכול להסביר ?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. Started by url,

תגידו יש איזה תוכנה שבודקת את מערכת הקול במחשב? משהו כמו גצשרל כרטיס המסך רק במקום כרטיס מסך כרטיס קול ורמקולים? :s05: אם כן אז תצרפו גם לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ybe,

אני מצליח לבצע לכידת וידאו באמצעות התוכנה windows movie maker (אני משתמש בwin xp pro)התוצאה המתקבלת עלובה ביותר. התקנתי את התוכנה virtualdub אבל בכל פעם שאני מנסה להשתמש בה אני מקבל הודעת שגיאה video device already in use . ניסיתי גם להתקין את התוכנה wincoder והצלחתי לבצע לכידת וידאו אבל בשחור לבן. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Doron Rosenzweig,

שמעתי שיש תוכנה המאפשרת להתקשר לכל מספר בארה"ב דרך הרשת ... ידוע למשהו אם יש דבר כזה גם לארץ הקודש? ובמקרה כזה האם למעשה אם יש לי (ואין לי!) ADSL אזי אני יכול לשוחח בחינם דרך האינטרנט! הרעיון שלי היה למעשה לנצל את הרשת המהירה שיש לי בטכניון ולדבר דרך הרשת! בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

שאמורה לפתור את הבעיות... http://dl.cnet.com/downloads/0-1896420-100-6525083.html?st.dl.1896420-101-6525083.bc.1896420-100-6525083

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני אשאל שאלה בלי זיבולי מוח מיותרים , אז ככה : איך אני יכול למחוק את הכתובת האינטרנט המסוימת מ- Address bar ??? ??? תודה מראש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by gadi,

כאשר אני צורב משחק Text ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by 6kwar,

לפחות תיתן לי את המספר של האסיקיו שלך ונדבר בחחית אחי אני צריך את זה ואני לא מוצא את הדברים שאתה אומר אז אחי לפחות תיתן לי את המספר של האסיקיו שלך תודה גבר 8)

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. Started by url,

בעקבות הנפילה הזמנית של מורפיוס ובעקבות התגובות הנלהבות בפורום הזה לקאזה החלטתי להוריד את התוכנה למעשה היא ממש כמו מורפיוס אבל יש לי בעיה אחת באפשרויות הנוספות באודיו האיכות המקסימלית שאני יכול לבחור לשיר היא 128 kb אני מוריד שירים לפחות ב192kb עזרה דחופה!!!! :-/

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מה זה לכל הרוחות ?

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by yair_gobani,

למישהוא יש מדריך איך להשתמש בתוכנה הארורה הזאת רצוי מאוד בעברית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shimon23,

שלום אני עובד על windows xp pro, ולאחר שנמחקו לי מספר קבצים, הוריתי לווינדוס לחזור ל last known good configuration. וכשהפעלתי את outlook express לא הצלחתי לראות עברית. שיניתי את ההגדרות ב tools>option>read>fonts ל hebrew , ומאז אני רואה עברית בהודעות אך לא בכותרות, מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? ד"א גם איזה פונטים מוגדרים אצלכם? כי אני רואה את האותיות קטנות למרות שהם מוגדות לגודל בינוני

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ef23mj,

8) ??? : :AR15: :asthanos:למי שיש שיודיע נמאס לחפש והרישום באתר מחרפן אותי אז תודיעו תודה רבה ef23mj

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by ofir_16,

אהלן רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה אשר הופכת את האותיות, למשל אם יש לי םולש אז התוכנה תוציא לי שלום וכך הלאה, אבל שתהפוך את האותיות בטקסט שלם. אני כמעט בטוח שיש כאלה תוכנות, אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ot,

אני רוצה להעביר תוכנות מותקנות במחיצה הראשית לכונן אחר, בעיקר את Program Files. כמובן המלצות מניסיון מוכח.. תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

U CAN EVEN ADJUST THE TRANSPARENCY!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Doron Rosenzweig,

1) אם צרבתי לCD קובץ MPEG 1 האם זה מספיק על מנת שיקרא כ VCD ע"י מכשיר DVD? 2) אם אצרוב קובץ MPEG 2 ל CD האם יקרא ע"י נגן DVD (סלוני, לא במחשב) באיכות DVD?

19. Started by WizMaster,

אני כבר לא מצליח להתלבר לקאזה, מישהו מצליח?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Funkyzord,

יש תוחנה כזאות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by amd950,

אולי מישהוא מכיר תוכנה לניהול מאמרים וספרים בסגנון של ספרייה. תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by Haflo,

רגע לפני שאני בועט במסך שלי.....למישהו יש המלצה ל SPAM Killer טוב? נמאס לי מדואר אלקטרוני שלא צריך להגיע אליי, נראה כי כאילו חילקו את הכתובת E-mail שלי לכל משרד פירסום/יחצ"ן/סוטה מין שקיים ברשת.....נמאס לי!!!!!!!!! :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by max_cool,

תגידו לי איזה משחקים אתם להוריד ממני בקאזה ואני אשיג לכם אולי נקים קהילה ונוריד אחד מהשני.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

אני מחפש תוכנה שדוחסת קובץ של סרט פלוס קובץ של התרגום לקובץ אחד יש משהו????

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by godisme171,

הורדתי KAZZA ואי אפשר לרשום בעיברית אתם יודעים איך ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים