עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בפיירפוקס כמה בעיות: 1. מציג טקסטים קטנים. לדוגמא שאני גולש בפורום הטקסטים ממש קטנים, וכשאני מגדיל זה חוזר להיות קטן בחזרה. 2. כשאני נכנס לג'ימייל, אני מופנה לגרסא הקלה של הג'מייל, ואני לא יכול לחזור לגרסא הסטנדרטית. 3. כשאני מוריד משהו מנהל ההורדות של פיירפוקס לא נפתח לי אוטומטית (זה בעקבות פלאג הורדות שהתקנתי והסרתי) יש דרך לתקן את הבעיות האלה, או לפחות לאפס את ההגדרות? תודה מראש

2. Started by i7,

שלום. אתמול החלפתי מתוכנת פיירוול של SUNBELT KERIO PERSONAL FIREWALL לתוכנה COMODO FIREWALL PRO. לדאבוני הניכר, הפיירוול החדש לא חוסם את כל הפרסומים והפרסומות שמתנועעות לי במרץ בעמודי האינטרנט, כמו שהסאנבלט עשה (בכל מקום בו היה כל סוג של פרסומת, סטאטי או אנימציה, היה רשום "AD BLOCKED BY KPF"). האם ישנה הגדרה לקומודו שתפעיל חסימה כזו (די חרשתי את עמודי העזרה שלהם, אבל לא מצאתי), או שישנה תוכנה חיצונית לצורך כך. קשה להתרגל מחדש לכל ההפרעות האלו וגם מאט לי תצוגה, שכן כרטיס מסך חלש. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אנ ימשתמש בפלאג אין LeosLyrics.COM זהו פלאג שכל שיר שאני שומע באנגלית אני רואה את המילים שלו. במה אתם משתמשים?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by lordgod,

מה אתם אומרים ? (על מה שיש לי כבר בחתימה) יש משהו שכדאי לשנות או לשפר ? ועשיתי אותו דבר עם מסגרת עבה יותר :

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. אחרי 3 שנים שהייתי על ZA פתאום התחיל להיות לי תקיעות במשחקים והגעתי למסקנה שזה ה ZA גורם לזה אני צריך משהו שדומה ל ZA (שיהיה פשוט קל ולא אוכל משאבים)... תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by frikazoid,

כשאני עושה שמירת קובץ ה-wav הוא עושה לי שגיאה (ראו בתמונה את השגיאה) מה אני צריך לשות תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. עברתי מבזק להוט היום. מאז ומתמיד העברתי קבצים בסקייפ תוך שניות ספורות (קבצים שנעים בין 3-15 מגה). מאז שהתחברתי להוט, זה עובר באיטיות יחסית ,של מעל 10 דקות לקובץ של 10 מגה. לעיתים אפילו נתקע באמצע, ועד שאני לא כותב משהו בתיבה או הצד השני לפעמים , זה לא עובר (כותב מתחבר ,CONNECTING), כאילו "נרדם". לפעמים גם נתקע בכלל. ולא ממשיך בהורדה, רק אם אני יוצא ונכנס מחדש. ברשותי הוטבוקס שעובד כמודם בלבד,מחובר קווי. ספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי, שהיית גם ספקית כשהייתי בבזק. דיברתי עם הוט ובזק בינלאומי מבחינתם הכול תקין,מה גם שהם טוענים שאין להם תמיכה בבעיה שכזו. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש, בני

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. הורדתי תכנה ettercap-NG-0.7.3.tar.gz ואני רוצה לדעת כיצד מתקינים!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. Started by shuy,

יש אתרים מעצבנים (כמו WALLA לאחרונה) ועוד כל-מיני, שהבאנרים שלהם, שמתוכנתים בפלאש, מנגנים דברים שמתנגשים לי עם מה שאני שומע באותו הזמן (WINAMP וכו') והתוצאה - כאב ראש ואוזניים. עכשיו, כמו שרשמתי בכותרת, אני צריך למנוע מנגן הפלאש (ה-PLUG-IN) כל גישה לכ.הקול, יש מצב שכזה? (האופציה הזו באקספלורר לא עובדת ובלוח הבקרה של נגן הפלאש אין זכר לדבר כזה). טיפה רחמים על GUNS N' ROSES ו-RADIOHEAD ושות' שעבדו קשה על יצירות המופת שלהם והם ממש לא צריכים את התוספת של פירסומת לטמפונים ברקע... תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. היי, כשאני מנסה להיכנס לאחת מהתיקיות שנמצאות ב-HD החיצוני, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מה יכול לגרום לזה ואיך נפתרים מזה? האנטי וירוס לא מוצא שום בעיה. ד"א, זה קורה רק בתיקייה ספציפית. (שיש בה רק סרטים) תודה מראש, עדו

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by ybe,

אני מעונין לחסום את מספר ה-IP בזמן הגלישה באינטרנט, אני מחובר בADSL. איזה תוכנה מומלצת לכך?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה תוכנות בסגנון CureROM יש? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. אני חושב שהכותרת דיי מסבירה את העניין. יוצא לי להוריד לא מעט קטעי וידאו שמשקלם אינו כ"כ קטן, וטרם השקעה בזמן ההורדה אני מעוניין לדעת מה בידיוק אני מוריד. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה/דרך שתמנע גישה לתקיות. מי שירצה להיכנס לתקיות או להפעיל קבצים שבתוך התקיות יצטרך להכניס קוד. יש דבר כזה? תודה!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  16. Started by KOBRA CHOPER,

רציתי להוריד STEAM ומופיע לי ב TESK MENNAGER STEAMTMP ואני לא מצליח להוריד את ,זה וירוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASPERSKY 6 שלי תפס את זה!!!!! RISKWARE TROJAN.GENERIC RUNNIG PROCESS D:\PROGRAM FILES\STEAMזSTEAMTMP.EXE ACTION PROCESS IS TRYING TO REGISTR ITS COPY AS STARTUP AUTOUN OBJECT.THIS BEHAVIOUR IS TYYPICAL TROJANS מה ללחוץ?Huh?? QUARANTINE,TERMINATE.ALLOW?HuhHuh?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by gonecrazy,

ההורים שלי תפסו על המחשב שלהם וירוס, כשהם מנסים להכנס לאתרים מסויימים כמו גוגל הרוסי/ COM, פייסבוק ואתרים נוספים, מופיע העמוד שהוספתי בתמונה המצורפת. הבעיה היא גם ב IE וגם בפיירפוקס. ניסיתי להריץ AVIRA, אבל הוא לא פתר את הבעיה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט סטנדרטיים ל- word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב בצורה נוחה יותר מתוך word. קובץ טקסט יכול להיות למשל 50 עמודים אבל אחרי הקטנת גודל הפונט, צימצום שורות, הגדלת שוליים וכו' אפשר לצמצם אותו משמעותית. הבעייה היא שאני לא יודע איך עושים את בצורה הנכונה. למשל, אם נניח שבקובץ טקסט, השורה גולשת באמצע המשפט השני. אם נעתיק ונדביק את הטקסט למסמך WORD או נפתח את קובץ הטקסט ב- word אז השורה תראה תקינה, אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא חושבת שצריך אות גדולה תחילת כל משפט (באנגלית). אם נקטין את גודל הפונט, או נרחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט יישאר חתוך איפה שהוא היה ואני אשאר עם "מקום מבוזבז" א…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by kobibo,

כל פעם כשאני נכנס לפורום שבאתר באמצעות ה Firefox אני נאלץ להתחבר תמיד מחדש, משום מה שם את המשתמש והסיסמה הוא לא זוכר וזאת למרות שאני בוחר בלהתחבר לתמיד. דרך אגב ישנם עוד אתרים שכניסה מחודשת אליהם מאלצת אותי לרושם שוב את שם המשתמש והסיסמה שלי. אודה לעזרה.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Idan-h,

כשאני נכנס לפעמים לאתר Hwzone וגם לאתרים אחרים יש את הבעיה בתמונה המצורפת ניסיתי להגדיר בסוגי קבצים, שPHP יפתח עם הפיירפוקס, חשבתי שה1.0.4 יפתור את זה אבל כנראה זה בעיה בהגדרות או משהו.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by eran2,

שלום לכולם התקקנתי את התוכנה כדי להשתמש בתוכנת הTV שיש באתר ואז ראיתי שזה לא משהו ורציתי לעשות UNNINSTALL אבל זה לא נותן . כנ"ל גם לגבי מצב בטוח . בנוסף לא ניתן להכנס להגדרות של התוכנה אי אפשר כלל לפתוח אותה . מה עושים איך מוחקים אותה . היא שינתה לי את הגדרות קבצי ה-MP3 להיות תחת תןכנה זו והם גם לא נפתחים אלא אם עושים OPEN WITH ורק אז הם נפתחים ואי אפשר לשמור על ההגדרות של פתיחה בעזרת תוכנה אחרת

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אני מקבל את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by malcolmx9,

אני יכול לעשות חיפוש, אבל כל הזמנים יוצאים מודים חדשים של אימיול, אז זה לא יהיה אקטואלי. איזה מוד של אימיול הוא הכי מומלץ? מנסיון שלכם, באיזה מורידים במהירות נורמלית. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by mtfl,

שלום לכולם אני משתמש בווינדווס XP SERVICE PACK 2 ודף הבית שלי הוא וואלה כשאני מעלה את הדף הבית האקספלורר נתקע אם אני אלחץ על אתר אחר אז אחרי שתי דקות האתר האחר יעלה ואז אם אני אחזור לוואלה או לכל אתר אחר האינטרנט חוזר לעבוד בסדר גמור לא שיניתי כלום בהגדרות אני רק מריץ תוכנה לשיחזור קבצים (כי נמחקו לי כמה תמונות) אבל זה לא נראה לי קשור. מישהו?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3409399,00.html enjoy !

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.