תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אדובי (בעלת פוטושופ ופורמט הPDF הידוע) קנתה את חברת מקרומדיה (FLASH וכמובן DIRECTOR, FREEHAND) בעסקת חילופי מניות. לידיעה באתר של CNET: http://news.com.com/Macromedia%2C+Adobe+make+peace+for+bigger+fight/2100-1012_3-5675158.html?tag=nefd.lede
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב..? כאילו עם איזה תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מקליד שמות של אנשים שהזמינו ספרים מרשימות למחשב כל אחד מה הוא הזמין ואז אורז לכל אחד מה שהוא הזמין. עכשיו כשאני עושה insert sheet זה עושה את A בצד שמאל במקום בצד ימין והופך את כל הסדר של הספרים (זאת בעייה כי כבר התרגלנו לארוז לפי מקום הספרים ברשימה). אני ממש חייב עזרה כי זה למחר... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, שאלתי בפורום אודיו על איזה דרך להגדיר את המערכת שלי ואמרו לי שלא התקנתי את התוכנות הנלוות לדרייבר. הבנתי שאני צריך להתקין את התוכנה - Creative Volume Control - יש לי וויסטה, אבל בלי קשר לוויסטה ו-XP. לא מצאתי בשום אתר באינטרנט את התוכנה הזאתי להורדה, כלום!! יש מצב שמישהו עוזר לי? תודה רבה לכל העוזרים... *הדיון בפורום אודיו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=260068.0
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בעיה עם התוכנה OUTLOOK כל פעם שהוא מנסה להכנס אליה היא נתקעת הOUTLOOK שלו די מפוצץ לפי מה שבנתי, ובנוסף יש לו פנטיום 3 מחשב די ישן... הוא לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלו וכאשר הוא נכנס ממחשב אחר הוא אומר שהוא רואה את המיילים החדשים, מישהו יודע איך הוא יכול גם להכנס לOUTLOOK בצורה נורמאלית וגם לא למחוק את כל המילים הישנים שהוא קיבל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס גירסא 2.0.0.2 עד היום כשהייתי לוחץ על קישור עם הגלגלת של העכבר הוא היה פותח לי את הקישור בלשונית חדשה פתאום זה השתנה לי. מישהו יודע איך להחזיר את זה?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, בבקשה אני חייב את זה בתוך שעתיים,יעני שזה יהיה מוכן תוך שעתיים בבקשה תעזרו לי ותנו לי תתוכנה הכי מהירה בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בוקר טוב! בניתי איזה שני דפי אינטרנט שמכילים קישורים ישירים להפעלת משחקים וסרטים ישירות מהמחשב שלי, העלתי אותם לרשת ,אבל איך אני גורם לקישורים לעבוד מכל מחשב? ז"א ,אני רוצה למשל מהמחשב של דוד שלי להכנס לכתובת ולשחק במשחקים דרך המחשב שלי, יש דבר כזה בכלל? ד"א כשדפי האינטרנט מופעלים אצלי סתם ככה מבלי להעלות אותם לרשת הם עובדים יפה ,אבל רק אצלי, ובלי להעלות לרשת וכשאני מעלה לרשת הכל משתנה. מקווה שיש תשובה לזה חח תודה רבה ,וחג שמייח!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון אבטחה בעיקר, http://www.mozilla.org/products/firefox/releases/1.0.4.html
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקונספט שגיבשתי הוא עיצוב בכיוון אורבאני, grungy וקצת (באמת קצת) קלסטרופובי, כדי לתאר תחושה כללית של היכלאות באורך חיים עירוני והצדדים המנוכרים שלו, כפי שהמוזיקאי מנסה לשדר במילות השירים ולפעמים בלחנים עצמם. הצהוב דומיננטי כדי להדגיש תחושה דומה לעיר בתוך עננה צהובה (אסוציאציות של הצדדים השליליים של החיים האורבניים - זוהמה, היעדר צמחייה וכד') לאיור הראשי של קדמת חוברת השירים יש משמעות אישית מבחינת יהודה סאן, דמות הילד היא דמותו שלו כשהיה קטן (באיור הפנים והראש התבססתי על תמונה שלו כשהיה ילד מחופש לליצן בפורים), ומייצגת כמיהה לחופש ילדותי ולפנטזיות מעבר לגבולות המציאות, שהתחפושת (והרעיון של פורים באופן כללי) מייצגת. בכל עמודי החוברת ניסיתי כאילו להשאר "באותה הדירה" שמוצג…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! אמא שלי רצת הלדעת האם יש דרך לפתוח את כל הEMAILים שלה מהמשרד מהמחשב בבית. חשבתי לפתוח לה חשבון בGMAIL ולעשות שכל המיילים שהיא מקבלת למשרד יועברו אוטומטית לGMAIL כעותק - משמע יהיה את אותו הEMAIL במשרד ובGMAIL. במשרד היא משתמשת בOUTLOOK. אשמח אם תוכלו להדריך אותי בהגדרות, אם הדבר בכלל אפשרי. אם יש לכם דרך אחרת כדי שהEMAILים ימצאו גם בבית וגם במשרד - אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן חברים, כשאני עושה בפייר פוקס בדיקה לעידכונים (עזרה->בדוק אם ישנם עידכונים) אני מקבל את השגיאה הבאה: AUS: קובץ עדכון XML פגום (200) כנ"ל גם לגבי בדיקת עידכונים להרחבות למישהו יש מושג מה הבעיה? התקנתי מחדש וזה לא עזר תודה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני צריך דיסקט אתחול ל win98 se, מאיפה אני מכין אחד כזה עכשיו? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי שגיאה באייסיקיו כשאני נכנס לאייסיקיו אז קופץ לי הודעת שגיאה כזאת.! משהו אם לפנות מקום ב 0x משהו אני לא יכול לעשות תמונת מסך יש לי בעיות במחשב המחשב נדפק.! סליחה.!
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, WINDOW WASHER לא עובדת לי טוב על ווינדוס 7 אפשר איזו שהיא תוכנה אחרת שעושה אותו הדבר ומוחקת SPY היסטוריה של גלישה סיסמאות וכו'...?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
התקנתי את הפלאג-אין שהם דרשו עכשיו אני לא רואה מסך שדורש ממני להתקין PLUGIN אלא את התמונה הראשונה בסרט אבל כשאני לוחץ על PLAY זה רושם CONNECTING ולא מתחיל את הסרטון גם לאחר זמן רב (ובלתי סביר). מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שתאפשר למספר מחשבים לצפות בשולחן העבודה שלי כלומר אם על שולחן העבודה שלי יש מסמך מסויים אני רוצה שמחשבים שהזמנתי יוכלו לצפות במסמך כשהו פתוח על המחשב שלי סוג של תוכנה לשליטה מרחוק אך אני רוצה רק את יכולת הצפיה בלי שהאנשים שאזמין יוכלו לשנות ולפעול במחשב שלי אשמח אם תמצאו לי תוכנה שכזאת
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על הwindows בעזרת virtualbox או תוכנה אחרת. האבל שאני יוכל לגשת לקבצים דרך הסייר של הwindows למשל להתקין rutorrent על הלינוקס ולגשת לקבצים דרך הwindows
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי 2 שאלות קטנות... א) באיזו תוכנה אפשר לשמור סרטונים מהרשת (כמו ביוטיוב) למחשב? ב) איך אני הופך סרט בWindows Movie Maker לקובץ סאונד MP3 (נניח אני רוצה לשמוע מנגינה משר הטבעות ויש לי ת'סרט, אני לוקח את הקטע בסרט והופך אותו ל-MP3 ואז יש לי את המנגינה שרציתי, כמובן עם כל הדיבורים של השחקנים ). תודה ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי אחותי צילמה כל מיני תמונות במצלמה והיא רוצה להעלות אותם לפייס בוק ולשלוח באימילים וכאלה. הבעיה היא שהתמונות איכותיות שוקלות בין 1 - 2.5 מגה בייט . איך אפשר להוריד מגודל שהתמונה שוקלת בלי לפגוע באיכות יותר מידי , כפתרון זמני אמרתי לה לפתוח אותם עם צייר ולעשות שמירה בשם לתמונה וכך הוא שומר אותם בגודל יותר קטן . תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אשמח לעזרה הבבילון איטית מדיי למרות שהיא מעולה נותנת תרגומים מהמון סוגים של מילונים
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום! לא מצאתי פורום אופיס אז החלטתי לכתוב כאן את השאלה שלי. יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ואני מעוניין להפעיל Outlook עם כתובת דואר אלקטרוני שקיבלתי מה ISP בשניהם. הבעיה היא שברגע שהודעה מגיע לאחד מהמחשבים, היא לא תגיע למחשב השני. כיצד ניתן למנוע מצב זה ולבצע סנכרון כך ששתי התיבות יכילו את אותו דואר נכנס (יותר נכון: לגרום לכך שהודעות שהגיעו למחשב אחד יגיעו גם למחשב השני בעת פתיחת האוטלוק בו). תודה!
-
- 8 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני מחפש תוכנה כמו NETLIMITER, יש הצעות ??
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת בבקשה קישור לקודקים לויסטה 32 ביט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-