עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אשמח לקבל המלצה לתוכנה (גם בתשלום) המאפשרת גיבוי מחשב אישי באינטרט אולם בצורה ששומרת על פרטיות המידע. תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. Started by STi,

שלום,מישהו מכיר איזו תוכנה שיודעת ליצור דיסק עם גיבוי אוטומטי של קבצים או אולי תיקייה בלחיצת כפתור, שפשוט מכניסים דיסק לצורב,לוחצים התוכנה שמוגדרת לגבות קבצים מסויימים,ואז היא תצרוב את זה אוטומטית לדיסק,זה למשרד בעסק..

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. שלום אני מחפש תוכנה שתעשה לי גיבויי אוטומטי של סיפריות מוגדרות מראש כאשר הספריות נמצאות על מחשבים שונים ברשת במשרד, אני רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבויי אוטומטי בזמנים מוגדרים מראש לכונן גיבויי חיצוני, כמו כן אני רוצה שהתוכנה תמחוק גיבויים ישנים של מעל זמן מוגדר כדי לפנות מקום בהארד דיסק. האם משהו פה יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? משהו בעל ניסיון אם תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by Nahum2,

מישהו משתמש בכזו? או שכולם על הדפדפן? האם יש יתרון לשימוש ב OUTLOOK או ב THUNDERBIRD על GMAIL?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  5. האם אפשר לקבל המלצה על תוכנת דואר אלקטרוני עבור אבי בן 75 אינטואיטיבית ושיודעת להתעסק עם מספר חשבונות דואר באופן אוטומטי. היום יש לו ברדאק במחשב ובחשבונות הדואר והוא לא כל כך מסתדר. תודה לעונים :s05:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by FastJack,

שלום. עד היום השתמשתי ב Raxco PerfectDisk 2008, היום התקנתי WIN7 PRO והתוכנה לא עובדת. מישהו מכיר תוכנת דפרגמנטציה שכן עובדת בWIN7?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by jj516,

מה אתם אומרים? עם אחר אז בבקשה לפרט?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by StorM FighteR,

איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום תוכנת ה skype משתמשת בכמות גדולה של זיכרון אצלי. כאשר אני לא משתמש בה ולא מבצע שיחות, היא לוקחת 45 מגה בייט, שזה ממש מוגזם. מה ניתן לעשות? יש איזה תיקון לזה?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

משום מה EAC כל הזמן מוציאה קבצים עם ווליום נמוך מדי, למישהו יש מושג על תוכנה יותר טובה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, השאלה בכותרת (ישומים פועלים=ישומים הפועלים במקביל לפעולת תוכנת הCPU-Z,כמו הiTunes). אשמח לשמוע חוות דעת...תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by YAAKOV33,

??? למישהו יש מושג למה לאחרונה שאני מוריד תוכנות או שירים דרך KAZAA זה ממש איטי יש לי מודם 56K ואם פעם דברים היו זזים לי בקצב של 4.5kbps היום אני לא עובר את 1.5kbps (ברור שאני לא מפעיל עוד דברים ברקע...) לא שיניתי כלום בהגדרות אז כך שאין לי מושג איך אפשר לסדר את זה למישהו יש פתרון ??????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tzviran,

איזו תוכנה היא הכי טובה להאצת הגלישה (ושמתאימה לווינדוס XP)? אני לא שואל בשביל סקר טפשי או משהו כזה אני באמת צריך אחת טובה. תודה :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ANTONIO,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 10. במחשב זה אני מוגדר כמנהל והילדה שלי כמשתמש רגיל. לאחר הרבה ניסיונות לא ניתן לשנות את החשבון שלה לילד כדל לפקח ולהגביל אותו. אני מחפש תוכנה אשר תוכל להגביל ( רק אצלה ) את זמני השימוש באינטרנט. מישהו מכיר משהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  15. Started by infernal goat,

שלום לכולם פשוט מאוד, אני מחפש תוכנה שתגביר עוצמת שמע של קבצי MP3. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by f16,

מהי לדעתכם תוכנת הגיבוי הכי טובה והכי אמינה שיש לגיבוי תקופתי מצטבר, שמאפשרת לגבות בצורה תקופתית את הדיסק הקשיח העיקרי לדיסק קשיח חיצוני , כך שבעת נפילה של הדיסק העיקרי ניתן בקלות ובמהירות רבה להחליף פיזית את הדיסק העיקרי ולהחזיר אליו את הגיבוי שנישמר בדיסק החיצוני ?. שמעתי על תוכנות גיבוי מחברות כמו acronis ,symantech אולם אלו תוכנות בתשלום ובנושא כל כך חשוב אני לא מוכן לשמוע על תוכנות פרוצות שעלולות לאכזב בשעת צרה (שלא לדבר על סכנות נוספות כמו סוסים טרויאנים ,וירוסים ותולעים ) . האם יש פיתרונות חינמיים אמינים ומוכחים ? אם לא ,האם שווה להשקיע כ-70 ¤ על תוכנת GHOST V-12 או על המתחרה שלה מבית ACRONIS שאת מחירה וזמינותה בארץ אני לא יודע ? ישנם גרסאות יותר מתקדמות של GHO…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by tood,

בוקר טוב חברים יקרים, התקנתי תוכנה זו ,הבעיה: מתוך הדפדפן>דף>שליחת דף בדואר אלקטרוני>שליחת קישור בדואר אלקטרוני.נפתח חלון אאוטלוק. אני מעוניין שהמטלות האלה יבוצעו באמצעות תוכנת הדואר incredimail . תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חברים מוזילה השיקה את תוכנת הדואר של "ציפור האש" Thunderbird של פיירקפוקס הגירסה הזו כרגע Thunderbird 2 רק באנגלית לינק להורדת התוכנה מאתר החברה http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nsis123,

לכל מי שלא מכיר את תוכנת הדחיסה IZARC החינמית אז הנה קישור לאתר שלהם: http://www.izarc.org מכיוון שהתוכנה קיימת כמעט ובכל שפה מלבד עברית אז החלטתי לתרגם את התוכנה ועכשיו לאחר שסיימתי לתרגם אותה אני מבקש מכל מי שרוצה לבדוק את התרגום ולעזור לי לשפץ אותו, לכתוב כאן מה לא בסדר או לשים את קובץ השפה המשופץ כאן אחרי שהכל יהיה תקין אשלח אותו לאתר החברה קישור להורדת קובץ השפה: http://www.rapidsharing.com/e217ccc6c5f95ff79556dcffee66d633 את קובץ השפה יש לשים בתיקיה LANGUAGES שנמצאת בתוך תיקיית התוכנה IZARC תודה מראש

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by ofer_mat,

יש למשהו תוכנה שמדגימה את היוכולות הגרפיות של ה G 3

21. במהלך נסיוני להתמקצע קצת במהלך השירות הצבאי חשבתי על לנסות ולגשת לבחינות בMSCE של מייקרוסופט. היות ומבחינת המפקד שלי קורסים זו אפילו לא מילה, ואני אפילו לא מדברים על כאלה מטעם הצבא, אני מניח שאנסה ללמוד את החומר בעצמי. בעיה קטנה: אין לי חוות שרתים בבית. אנסה ליצור אחת על המחשב שלי עם virtual machine, אך הבחירה היא עצומה והידע שלי בנושא הזה בקנטים. ניסיתי לחקור קצת באינטרנט ולרגע אפילו חשבתי שהבנתי משהו אבל אז זה ברח לי. האם VMWARE WORKSTATION יתאים למשימה פחות מVMWARE SERVER, והאם VIRTUALBOX בכלל שווה את ההורדה? ואם אני כבר מנג'ס לקצת ידע, האם מישהו יודע על מדריכים שמסתובבים ברשת אשר יוכלו לעזור לי קצת בקינפוג של התוכנה, במידה ואמצע אחת מתאימה? בתודה מראש, ג'ין.

22. Started by amitay,

[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Stranger,

מה אתם אומרים שווה הורדה? עדיפה על MIRC וEMULE??

• 56 תגובות
    • 8.8k צפיות
  24. Started by FireFlash,

שלום לכל העוזרים והעוזרות יש לי מערכת הפעלה XP עם service Pack 3 , משום מה כאשר אני מפעיל את "החיפוש" אני מקבל רק את הכלב הצהבהב וכל האזורים של חיתוך החיפוש פשוט לא מופיעים ראו תמונה שמתארת את המצב מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by eladbu,

מהי תוכנת המפות הטובה ביותר ש למחשב בעיברית כמובן

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים