תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני צורב CD רגיל אני בוחר בX24 אבל כשאני מתחיל לצרוב הצריבה מתבצעת בX48, זה התחיל רק השבוע. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי קניתי דיסק מוזיקה מחנות ואני רוצה להעביר את השירים למחשב. הם מופיעים לי כמוגנים ולא נפתחים עם שום תוכנה אני לא עושה כאן שום דבר לא חוקי אבל האם קיימת תוכנה שפותחת את ההגנה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? יש לי צורב DVD של PIONEER דגם A-06 תודה אבי
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לא מצליח לצרוב צריבה של 900mega יש לי צורב חדש של LG 52*24*52 ותוכנת צריבה של NERO 6.0.0.11 ו-CDR של 100 דקות.. 900 מגה.. מישהו יכול לעזור לי בנושא? אגב ניסיתי לצרוב סרט VCD ודאגתי שלא יעבור את ה 100 דקות..
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי שאלה .. האם צריך להסיר את נורטון אנטי וירוס 2003 לפני שמתקינים את נורטון אני וירוס 2005 .. או שה2005 עולה על ה 2003 ואין צורך בהסרה של ה 2003 ..
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את המירנדה ולהתקין מחדש. מאחר שבגרסאות החדשות אין קובץ profile (או שיש ואני לא יודע ?) שדרכו תמיד הייתי מגבה את הרשימה שלי וה history ושאר הדברים אז אני לא ממש יודע איך לגבות באמת את ההיסטורי והרשימת משתמשים ? אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנתutorrent ולאחר הורדה של כמות קבצים גדולה המקום בכונן מתחיל להיגמר כמו כן אני רוצה לסדר את הקבצים כדי שיהיו בתקיות הנכונות ובכונן הנכון הבעיה היא כאשר אני בסך הכל מעתיק את הקובץ למקומו החדש אני מפסיק לשתף אותו שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את מיקום הקובץ ועדיין להמשיך לשתף תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% והטמפ' עולה, זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? 2) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. מישהו יודע מה זה emproxy.exe ? ומה אפשר לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בOUTLOOK שבאה עם ה OFFICE ,בחשבון הדואל שלי. הבעיה היא שהתוכנה לא מקבלת דואר באופן אוטמטי, כלומר, אני צריך כל פעם ללחוץ על "שלח/קבל" כדי לראות אם הגיע דואל. אני מבין שישנה דרך לשנות את זה בהגדרות , אבל אני לא יודע איך. אשמח אם מישהו מוכן להסביר. תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן.. אנשים אני חייב את עזרתכם! אני צריך תוכנה פשוטה ליצירת כתוביות/תרגום לסרטים. ניסיתי את Subtitles Workshop אבל זה לא הכי עזר לי יש לי בעיה עם תזמון הכתוביות לסרט וכו.. אם יש איזו תוכנה אחרת אשמח לשמוע -תודה רבה, נחום.
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה לתרגום מילים באנגלים שכשאני שם את הסמן של העכבר על המילה ולוחץ על הכפתור אז זה מציג את התרגום שלה. מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה המינימלית התוכנה (בסביבות 35 מגה), אבל עכשיו שאני רוצה להסיר אותה, אני לא יודע איך. התוכנה לא מופיעה בתפריט ההוספה.הסרה של WINDOWS וגם בתפריט של התוכנה לא מופיעה אופציה של UNINSTALL. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים למודם בכבלים....sb6100I של מוטורולה לווינדוס 64X תודה....
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בוקר טוב וגח שמח לכולם, לפני חודשיים התקלקל לי הכרטיס מסך כך שהייתי צריך להחליף לכרטיס מסך אחר. הכרטיס מסך שהיה לי Geforce 8800 והחלפתי ל HD 5770 ושכחתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס הקודם. ועכשיו כשאני מנסה למחוק אותם תמיד מופיעה לי הודעת: ניסיתי למחוק גם דרך Safe Mode אבל גם לא הלך... איך אני מוחק אותם? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לאנטי ספה שאני יכול להתקין אותה בדרך כול שהי והיא תסננ לי את הזבל
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איך אני מוציא את הסל מיחזור מהDESKTOP ? ויש לי עוד קיצור שאני לא מצליח להוציא משם, איך אפשר ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. אני אסביר את עצמי יותר לעומק. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצייר / לשרטט חופשי עם העכבר על תצוגת המסך לא משנה מה נמצא מתחת אם זה מסמך pdf או doc. אני צריך את זה כי אני משתמש די הרבה בשיתוף המסך בסקייפ לצורך הלימודים, הרבה פעמים להצביע לצד השני עם הסמן של העכבר על קבל קטנציק במעגל ענקי זה סיוט. עם תכונה שכזו (בתנאי שקיימת כזו) פשוט מקיפים בעיגול..וחוסכים מלא זמן. מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ותודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום קוראים לי יהונתן ואני מנסה לפתור ולהבין את הבעיה הזאת כבר כמה שבועות ואני לא מצליח להבין מה הבעיה ואיך אני פותר אותה. תודה לכל העוזרים טו העוזרות Error:Execution failed for task ':app:processDebugResources'. > com.android.ide.common.process.ProcessException: org.gradle.process.internal.ExecException: Process 'command 'C:\Windows\system32\config\systemprofile\AppData\Local\Android\Sdk\build- tools\23.0.2\aapt.exe'' finished with non-zero exit value 1
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני באתרים שעובדים בג'אווה (את האמת לא כל האתרים) ואני מנסה להיכנס על ידי לחיצה על "כפתור" כלום לא קורה. לא הבנתי מה זאה יכול להיות כי במחשבים האחרים בבית זה כן נכנס וכו'. (אתרים כמו KSP, אתר מסויים בטכניון ואפילו כשאני לוחץ על הראה מפרט בפורום הזה לא קורה כלום). עכשיו שמתי לב שאם אני מבטל (DISABLE) את הIS2003 אני יכול להכנס לאתרים. מישהו נתקל בזה? מה אני צריך לשנות בIS? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי סרבר של cs&ventrilo עכשיו האדמין השני של הcs לא מצליח להיכנס לונטרילו וכולם כן מישהו יכול בבקשה לעשור לי? ונט 84.95.247.29 פורט 1234 קאונטר 84.95.247.29:20007 תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם . זאת אולי נראית שאלה די מפגרת אך אני אובד עצות . בני היקר שיחק עם המקלדת בעזרת אישתי (שתבדה לחיים ארוכים) וכנראה שבעיצומו של "משחק" הצליח להפוך את המסך על צידו (את מה שרואים במסך כמובן) גם העכבר מתפקד טיפה שונה (צדדים זה למטה למעלה ולמעלה למטה זה צדדים ..) לשם הבהרה נוספת - אני צריך להסתכל על המסך מהצד כדי לראות ישר , או לשנות את המסך פיסית שיהיה אנכי ..מקווה שהובהר. איך מחזירים את המצב לקדמותו ? תודה מראש לעונים . המחשב הוא נייח + צג 22 אינצ' של LG - תוכנת הפעלה XP .
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום יש בבעלותי Geforce 6800NU 128MB 256BIT של PNY לפני כמה ימים יצאו הדרייברים החדשים של NVIDIA [גירסא 77.72] מכיוון והרבה זמן לא עידכנתי דרייברים,החלטתי להוריד ולהתקין לאחר ההתקנה,הכל נראה בסדר גמור ב3DMARK05 קיבלתי תוצאה גבוה בכמעט 200 נקודות מהבדיקה האחרונה ובמשחק GTA:SA חלה עליה ניכרת בFPS הממוצע אבל אז התחלתי לשים לב לבעיות... תחילה-כל קובץ מסוג MPEG או WMV רץ בצורה מחורבשת-כל פעם שאני מריץ סרטון בפורמט כזה,המחשב מציג אותי ב6 צבעים [וזה נראה זוועתי]..זה קורה גם בסרטונים של משחקים ותוכנות. גרוע מזה-המשחק RIDDICK:ESCAPE FROM BUTCHERS BAY לא נתמך ע"י הדרייבר הזה [המשחק חושב שהכרטיס מסך לא תומך בOPEN GL 1.3] ובמשחקים כמו DOOM3 אני מקבל מעין תמונה לא חלקה [הFPS גבוה,אבל …
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני יודע שיש את deamon tools, האם יש תוכנה יותר טובה\מומלצת ממנה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחולק לשני כוננים C+D עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לאחד ביניהם לכונן אחד, כי קניתי הארד דיסק חדש, ואני כבר לא צריך את שני הכוננים האלו. אז אם יש דרך תוכנה משהו לעשות זאת בלי פורמט או בלי שיקרה משהו לקבצים.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-