עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yoman.etzur,

אפשרי?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by Screw_Master,

אני משתמש בתוכנה אחרי ביקורת אוהדת פה באתר, מצד שני, התוכנה לא בשלה. הרבה באגים, חיפוש בעייתי, אלגוריתם Shuffle לא מוצלח כמו זה של Winamp למשל, דברים כאלה מאוד מציקים בתוכנה. השאלה היא מתי יוצאת גרסה חדשה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. שלום לכולם, ניסיתי לבנות בוורד 2010 עץ בינארי, הכי קרוב שהגעתי זה תרשים עם צמתים עגולים אבל הענפים מרובעים ולא קווים אלכסוניים כמו שאני מעוניין. האם קיימת אפשרות כזאת בוורד 2010 או תוכנה אחרת שניתן לבנות בה עץ בינארי (לא משהו מתוסבך מדי) ולהעתיק אותו לוורד ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. כל פעם שאני מנסה לשנות את תזמון העדכונים האוטומטי של ה-Java שלי ולהגדיר שהוא יתריע לי על עדכונים חדשים רק לפני ההתקנה ומאשר, ההגדרות חוזרות בחזרה לברירת המחדל שלהן ולא ניתן לשנות אותן. למה זה קורה לי? גרסת ה-Java שלי היא Java 6 Update 25.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  5. אחרי כל הדלקה של המחשב מצב העוצמה של המיקופון נכנס למצב "השתק הכל" ולמרות שבכנסה הקודמת הוצאתי אותו ממצב זה אך המחשב לא שומר את השינוי. מה אני יכול לעשות כדי שעוצמת המיקרופון לא יכנס למצב "השתק הכל" ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש כאן תפריט בצבעים ירוקים: http://javascriptkit.com/script/script2/verticalmenu.shtml אני מעוניין להפוך אותך לצבעים סגולים בהירים. איך אני עושה את זה בצורה "מקצועית " ויפה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by AliceInChains,

שלום, יש לי מסמך PDF באורך 200 עמודים כאשר לכל דף יש כותרת עליונה וכותרת תחתונה. יש לי ADOBE ACROBAT 9 באמצעותו אני יכול להסיר את הכותרות האלו ידנית כל דף..200 פעמים... יש דרך להחיל הסרה של חלק עליון של דף על כל המסמך? בתודה, עידן.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס DTV אבל אין לי את הקוד של התוכנה שלו יש איזה תוכנה אחרת שאיתה אפשר להפעיל את כרטיס?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  9. שלום לכם יש לי בעיה מאוד מעצבנת ואני חושב שזה קשור לנורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2011 שלי כשאני מנסה להוריד קבצים הוא לא נותן לי להוריד לבד הוא מעלה לי אשף של נורטון למטה בדף ניסיתי לחפש בהגדרות של האנטי וירוס ואני לא מוצא פתרון הנה תמונה תסתכלו למטה

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by L1ron,

כל הזמן,כשאני גולש באינטרנט ולא עושה משהו מעמיס על המחשב,תמיד בctrl+alt+delte אני רואה שiexplore לוקח בין 10 ל30 % ... המעבד שלי הוא intel i2500k ,וכמו שאתם יודעים זה מעבד חזק מאוד. עם כך למה זה קורה?< הCPU הופך להיות במאמץ בקלות ..

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  11. שלום חברים, יש לי מחשב שמחובר למסך חיצוני שנמצא רחוק מהמחשב עצמו ואני לא יכול לראות אותו מהמחשב. אני רוצה אפשרות להציג mirror של המסך החיצוני על מסך המחשב כדי שאני אוכל לסדר עליו את המצגת שרצה עליו ולראות שהכל רץ שם בסדר. האם אתם מכירים תוכנה שכזו? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. כותרת קצת מוזרה, אני מודה. אבל זאת בעיה שמציקה לי כבר מזמן. אז ככה: כשאני כותב הודעה כאן באתר עם FF4, הרגשונים (כל הסמיילים למיניהם), מקפיצים לי את ה CPU... אם זאת לא הודעה שלי, ואני מצליח לגלול למטה כך שהרגשונים לא מופיעים על המסך, צריכת המעבד יורדת מיידית. אם אין לי לאן לגלול, כמו במקרה שאני פותח את הדיון למשל, אז אני נשאר בין האופציה לכתוב עם דפדפן אחר או לנסות ולקצר את ההודעה כמה שאפשר..... זה כאמור קורה רק עם FF4. זה לא קורה, כאמור, עם שום דפדפן אחר. גם לא עם FF 3.6, בתקופה שעבדתי איתו. הבעיה אינה מופיעה אצלי באתרים אחרים.... התהליך שמקפיץ את המעבד הוא firefox.exe, ולא איזה פלאג-אין. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ikehgl,

מישהו מכיר תוכנה חינמית דרכה אני יכול להגדיר רוחב וגובה רצוי ,בסנטימטרים ,של תמונה או צילום, לשלוח את זה להדפסה ולקבל בגודל שביקשתי ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by benzi1990,

שלום לכולם יש לי בבית מכשיר DVD מקליט, חיברתי אליו מכשיר וידאו כדי להעביר ל DVD כמה קלטות של סרטים ביתיים. הבעיה היא שאני רוצה לשכפל את אותו דיסק בעזרת הצורב DVD במחשב, והמחשב לא קורא אותו. ברגע שאני מכניס אותו למחשב המחשב פשוט נהיה ממש איטי ולא קורה כלום. הדיסק עצמו תקין, נראה לי, מכיון שכשאני מכניס אותו למכשיר DVD הוא קורא אותו ומנגן את הסרט.. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי PowerPoint לקבצי וידאו כדי שאני יוכל להציג את המצגת בתור קובץ וידאו אני צריך שהתוכנה תעבוד על וינדוס 7 ואם אפשר שתהיה בלי וירוסים בתודה מראש רזיאל

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by ItachiSan,

היי בתקופה האחרונה קופצת לי הודעת שגיאה כשאני גולש באינטרנט (מצורפת תמונה). ההודעה קופצת סתם כך גם אם הדפדפן פתוח בלי טאבים כל 15 או 20 דק'. בגלל שרשום בהודעה משהו על פלאש ניסיתי לעדכן את הפלאש במחשב ואת הפלאגין בדפדפן. אני עובד על וינדוס ויסטה עם פיירפוקס 4 (התקלה הופיעה גם כשהשתמשתי בגרסה 3.6). למישהו יש רעיון ממה זה נובע? תודה מראש, ערן. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by legs39,

היי חברים לפני כמה ימים עשיתי "שטות" והתקנתי את השדרוג של נורטון 360 שרכשתי לפני שנתיים (על Win7) ומאז התוכנה לא מפסיקה להציק לי. אני יוצר סרטוני הדרכה ב- camtasia studio וברוב המקרים התהליך נגמר ביצירת קובץ EXE כדי שהלקוח יוכל להריץ עצמאית על מחשבו. אני מעלה את הקובץ ל- Dropbox כדי שאוכל לשלוח לינק ללקוח להורדת הקובץ שבדרך כלל עובר את ה- 40 MB. כאשר ניסיתי להוריד את הקובץ ולבדוק אותו עולה הודעה שכותרתה WS Reputation1 . ההודעה אומרת שהקובץ הוא כנראה איום על המחשב כי נורטון המאוד חברותית החליטה שלי ולקבצים שלי יש מוניטין גרוע. כלומר, חבר'ה, קובץ שלי שסרקתי בעזרת נורטון, ככה בשביל הכיף... והתגלה כטהור, נקי וחף מכל איום, וירוס, תולעת, ארנונה וכו, והעליתי ל- DropBox נחסם ע"י…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. שלום, הפילו עלי עבודה כזאת ואני מחפש את התוכנה הכי טובה לזה... בנתיים יש לי את זה סוני ואגס 10 וגוגל פיקסה, האם יש תוכנות יותר טובות או נוחות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לא מופיעים לי קבצי וידיאו באתרים שונים. כלומר, אתר שנותן קישור צפייה לסרט מיוטיוב, אני פשוט לא אראה שיש קובץ וידאו, הוא פשוט לא נמצא. אין בעיה לנגן וידאו מיוטיוב למשל.

20. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html עפ"י מוזילה גרסה זו כוללת את רכיב החלפת הערוצים, שיפורי ביצועים ויציבות, ותמיכה בתקן אנימציות CSS החדש המאפשר למפתחים לבנות חווית משתמש מרשימה יותר. התרשמות ראשונית שלי: - נראה שאין הבדלים מהותיים בממשק בהשוואה ל-FF4. - באג: העלמות לא עקבית של הסמן בעת כתיבה בפורומים שונים - חזרה ל-FF4.0 פתרה הבאג. - לא נפתרה בעיית היישור לימין בשורת הכתובת - הפתרון של FF4.0 עדיין עובד. - לא נפתרה בעיית הלשוניות הגולשות מחוץ למסך - TMP לא עוזרת (משפרת במעט). - האפשרות למעבר קל בין ערוצי העדכון מייתר את ההרחבה Update Channel Selector. - בינתיים נתקלתי רק בהרחבה אחת שעבדה ב-FF4 ולא היה ניתן לכפות התאמה שלה ל-FF5. לסיכום: נראה שניתן להשתמש…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. חיפשתי המון תוכנות והתייאשתי כבר. האם יש תוכנה בעזרתה ניתן להדביק כתוביות לסרט לצמיתות בלי לשנות או להגדיל את גודל קובץ הוידאו בהרבה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dtrupin1,

שלום, יש לי מחשב CORE2DUO של HP עם כרטיס מסך מסוג ATI MOBILITU RADEON HD 4650, שאמור להתמודד עם סרטי HD בפורמט MP4 של מצלמת וידיאו SAMSUNG ללא בעיה. אבל, לאחר צפייה בשנים או שלושה קבצים בני 2 עד 4 דקות באמצעות media player המחשב מאט ונתקע. WINAMP, לא מסוגל להריץ את הקבצים. בדיקת משאבי המחשב באמצעות TASK MANGER, מראה כי המחשב מנצל את המעבד ב100%! גם התוכנה עימה הגיעה המצלמה, מנצלת קרוב ל100% מיכולת המעבד. בדקתי את המחשב באמצעות SISANDRA LITE וקיבלתי אזהרה מן הסוג הבא, אם כי אינני בטוח שהיא רלוונטית: Warning W1209 - The video card does not have an interrupt assigned. All modern video cards need an interrupt. Even older PCI video cards work faster if an interrupt is used. F…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים