תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי במייל כל מיני הודעות שאני רוצה לשמור על ההארד דיסק אבל אין לי כוח לפתוח כל אחת ולעשות save אז מישהו מכיר איזה תוכנה (כמו למשל זאתי ששומרת אתר שלם) שיכולה לשמור לי את כל המיילים בבת אחת?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שסורקת את הפורטים במחשב ואומרת לי איזה פורטים ]תוחים וסגורים לי וגם שאני יכול דרך התוכנה עצמה לפתוח ולסגור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים וסגורים אין לי מושג בזה
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי 3 סרטונים במשך 5-4 דקות כל סרטון. הענין הוש שהמשקל שלו הוא 897 מגה וזה נראה לי נפח ענקי וכל זאת כמדומני קובץ הכל הו WAVE/ יש אפשרות לבצע המרה וMP 3 אולי זה יקטין. תודה!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה למסגר בעזרתה תמנות . תודה!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי, ראיתי כל מני באשקול הנעוץ אבל לא נראה לי עדכני, המלצות בבקשה, תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כמו המירק אבל שתהיה טובה יותר לדוגמא אם ההורדה תיפסק אז היא תעשה RESUME לבד במקום שאני אחפש באיזה ערוץ הוא ובאיזה חדר ואת הלינק ב IRCSPY , איזה תוכנה עושה את זה יותר פשוט ויותר טוב ויעיל?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמכבה את המחשב בשעה שמגדירים לה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה עם עדכונים של מייקרוסופט לווינדוס XP כדי שאני לא יצתרך להוריד מהאתר שלהם (העדכונים לא עובדים וזה לא קשור לserial או validation tool)
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה premiere pro 7, אני רוצה לכתוב מילים ברקע בתוך הסרט. אני נסיתי בתפריט שנקרא Title, אבל אני לא יכול לבחור font. כי שם בתפריט בתוך Title כולם בצבע אפור שקוף. לא יכול לבחור שם. איך אני מצליח לפתוח שיהיה אופציה לבחור פונטים מילים Font בתוך התפריט title. אולי אני טועה במקום שלא נכון לעשות עריכה מילים. תעזרו לי בבקשה איך עושים? ובנוסף איך עושים להוסיף בסרט מוסיקה בתקליטור שיש לי, ולהכניס בו בתוך הסרט מוסיקה? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ליפתור את הבעיה שלי. בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני משתמש בעריכה וידאו פרימייר גירסה 3. השאלה היא האם אני יכול לערוך סרט 3 שעות ולצרוב DVD 4.7GB ולהפוך ולידאו DVD. זה אפשרי,איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת קשה היה לי להסביר בכותרת אז אפרט: אני רוכב אופנוע ומשתמש ב-GoPro עם כרטיס של 128 גיג. בכל פעם שהכרטיס מתמלא, אני שופך את כל קבצי ה-MP4 המאוד גדולים לתקיה באחד הכוננים שלי. אני רואה לאן זה מגיע, ואין לי כח לערוך כל קובץ בנפרד, אז מחפש תוכנה שתדע לקחת את כל הקצים ולבצע Convert או רינדור לפורמט שונה שיהיה יותר קל. כרגע יש לי כמעט 300 קבצים, כאשר הממוצע של כל קובץ הינו 2 גיג. התיקייה כבר שוקלת חצי טרה, אשמח לעצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קובץ של איזה 40 מגה עם כל מיני דברים חשובים לי ששכחתי את הססמא שלו הרצתי מלא מתקפות פיענוח וניסיתי כל ססמא אפשרית... עכשיו לעניין: יש לי תמונה או שניים שהן בדיוק אותו קובץ כמו מתוך הספרייה המוצפנת אני צריך תוכנה שפורצת את הזיפ על ידי שימוש בקובץ מפוענח שנמצא כבר בחוץ
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני לא יודע איך קוראים לה אבל אני זוכר שראיתי אותה פה בדיוק של רקעים או משהו.. ואני לא מוצא את זה עכשו \= מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה שבא אוכל לערוך קבצי וידיאו ומוזיקה למצגת. רצוי חינמית או תוכנה בתשלום עם תקופת ניסיון.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שתעזור לי לעקוב אחרי מי מחובר אצלי לרשת האלחוטית.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וקלה, למתחילים, לשליטה על מאווררי המחשב. מתאימה לווינדוס 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
אני צריך לחתוך חלקים משני קבצי WAV ולחבר אותם. אני מניח שיש המון תוכנות שעושות זאת, אבל לא הצלחתי למצוא. תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי יש לי WIN98 SE. לפני כמה חדשים הפסיקה תוכנת ה PAINTBRUSH לעבוד והיא מעלה הודעת שגיאה כדלהלן בתמונה. לא עזר DLL חדש, לא עזר ניקוי של הרגיסטרי, פשוט לא עובדת, ואני זקוק לה נואשות מעתה ועד עולם :-[. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי באחת הדרכים להלן : 1. למצוא פתרון קסם שיפתור לי את הבעיה לתוכנה. 2. למצוא תוכנת BITMAP פשוטה, תואמת עברית (בעיקר הפונטים) *** אל תגידו לי להתקין WINDOWS מחדש, יש עליו כך הרבה דברים חשובים שאני פשוט לא מוכן לעשות את זה !
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש (שמיועד בעיקר לגראפיקה) .... התקנתי את התוכנות שאני צריך ושמתי לב שבאחת מהתוכנות יש בעיה ... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לתוכנה היא פשוט קורסת (חשוב לציין שבמחשב הקודם היא עבדה מצויין) התוכנה היא Corel Videostudio x5 ... המפרט של המחשב שלי הוא intel core i7 3770K kingston 16 GB RAM 1600MHZ NVIDIA GTX 660 TI Gigabyte Z77X-UD5H s1155 אני לא חושב שזאת בעיה של חומרה כי במחשב הקודם זה עבד... ד"א התוכנה מקורית! תודה רבה רבה לעוזרים ושבוע טוב (:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קורא לכם שאתם רושמים כתובת אתר בעברית? רושמים הודעות ב ICQ באנגלית? עם התוכנה הזאת זה לא יקרה יותר, היא פשוט תהפוך את זה אוטמטית בלי ללחוץ על שום כפתור את התוכנה אפשר להוריד מפה http://www.makeithebrew.kef.li/ את התוכנה הזאת אני עשיתי, הערות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-