עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ללא ראוטר , פתחתי את הפורטים ב FIREWALL של ה WINDOWS ואני עושה בדיקה ב EMULE והכל עובד טוב. אני מקל 2 V אך מקבל LOW ID... עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. שלום לכם, מאתמול כבר יש לי וירוס במחשב, בגללו עשיתי פורמט. גם אחרי הפורמט המלא הוא מופיע, אך הבעיה היא כזאת. בסריקה של NOD32 Antivirus - לא מזהה אותו. בסריקה של ESET Smart Security - לא מזהה אותו. בתמונות הבאות מראים נסיונות של הוירוס הזה וגם NOD32 Antivirus בולם אותו וגם ESET Smart Security.. (היה לי NOD32 לפני הפורמט וזה היה אותו דבר, וגם עכשיו Eset SS וזה אותו דבר בדיוק) http://up198.siz.co.il/up1/jieydmtzy2z1.jpg http://up193.siz.co.il/up2/mnheb5jrnlmd.jpg אשמח לקבל מידע בדחיפות על מה באפשרותי לעשות.. מאוד חשוב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. ברשותי מחשב נטבוק של acer מדגם ONE. למחשב כמו לכול מחשב נטבוק אחר אין כונן דיסקים. אני רוצה לפרמט את המחשב ולצורך כך העלתי את מערכת ההפעלה שברצוני להתקין על דיסק און קי. לאחר מכן בחרתי בביוס את עדיפות הבוט הראשונה לכונן הUSB שזוהה ע"י המחשב. הבעיה שלאחר שהמחשב עובר את מסך ההרצה(בו ניתן להכנס לביוס), ועובר למסך הבא של הטרום הטענת הווינדוס חיבורי הUSB מתנתקים. אני יודע את זה מכיוון שעם מקלדת USB לא ניתן במחשב למשל ללחוץ F8 לפני הטענת הווינדוס ולהכנס לSafe MOD, ולכן אני לא מצליח לבצע בוט מכונן הUSB. הדברים שלי אולי מעט לא ברורים, אבל מי שהבין מה הבעיה שלי בטוח הבין אותם. ובקצרה פשוט אשאל את השאלה שלי: איך מבצעים בוט לדיסק מערכת הפעלה במחשב נטבוק או כול מחשב אחר ללא כונן סידי…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by crovei,

אתמול בלילה התחלתי להוריד עם הביטקומט קובץ גדול של 4.18 ג'יגה. לאחר שהתוכנה עבדה 22 שעות רצופות במהירות הורדה ממוצעת של 35kbps התפלאתי לגלות שירד לי רק 4.1% מהקובץ. הסתכלתי וראיתי שבעצם הורדתי יותר מ-2 גי'גה וחצי, אבל מתוכם יותר מג'יגה של rubbish data. אני מבין שזה סוג של מידע פגום, אבל זה מוזר, כי זה נראה לי בכמות גדולה מדי.. יש משהו שאני יכול לעשות? כי הקצב הזה ייקח לי חודש להוריד את הקובץ.. תודה!

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by _Daniel_,

דף הבית משום מה לא נפתח ובמקומו יש איזשהו דף של:http://www.securitysafeguards.net/ אז הוא נותן הודעה שיש לי spyware. מה לעשות???? איך אפשר להיפתר מהדבר הזה?!?!?

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום לכולם, ניסיתי היום להכין Bat שיסגור את המחשב. אני רוצה את הקובץ הזה בגלל שאני מתחבר המון למחשב הורדות שלי דרך ה-RDP וכיידוע אי אפשר לסגור את המחשב דרך התוכנה. אני מנסה להפעיל את ה-Bat גם אצלי במחשב וגם שם (בשני המחשבים אני Admin) וזה עושה את אותה תגובה בדיוק, הפקודה חוזרת על עצמה אין סוף פעמים. מה שכתבתי בו זה: Shutdown -s cls אני יוצר את הקובץ כרגיל. פותח את ה-Notepad >> כותב את מה שאני רוצה >> שומר אותו >> משנה את הסיומת של הקובץ מ-txt ל-bat וזהו. מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. למי שלא יודע - מקרו זאת תוכנה שמגדירים לה סדר פעולות מסויים והוא מבצע אותם, למשל: להזיז את העכבר ימינה, ללחוץ שתי קליקים, ואז רווח עם המקלדת. מישהו מכיר תוכנה טובה? ניסיתי להריץ חיפוש בגוגל.. הורדתי את Macro wizard אבל היא עושה טיפה בעיות...

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  8. Started by wowohw,

אם אפשר בבקשה דרייבר ללוח אם הנ"ל אני אשמח מאוד.... תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  9. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

המלצה: יש לכם קובץ לשליחה באי-מייל גדול מדי? המערכת של yousendit תוכל לעזור לכם לשלוח קבצים עד 1GB. אתם רק צריכים לכתוב את הכתובת אי מייל של הנמען. המערכת מעלה את הקובץ לאינטרנט, ושולחת לנמען את הכתובת בצירוף ההודעה שלכם. ההיתרון העוד יותר גדול: אתם יכולים לשמור את הכתובת ולתת אותה לעוד אנשים, לצורך ההורדה. המערכת מאפשרת לכל משתמש למחוק את הקובץ מהסרבר. קחו בחשבון שאם לא תמחקו את הקובץ מהסרבר (כמו שהזכרתי יש אפשרות כזאת לכל משתמש כולל לכם) תוך 7 ימים, אם המערכת מעוניינת בו הם יכולים לפרסם את הקובץ. אני בטוח שזה לא יהיה כל כך חשוב לכם, אלא אם כן זה "מסמך סודי" או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by ZeeD,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת שילוב נוסף של העתקה והדבקה (כמו ה ctrl+c, ctrl+v) מישהו מכיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. אני רוצה לגבות את כל המועדפים שלי שבFF איפה הם נמצאים ?

12. אהלן לחצתי כנראה בטעות על איזה מקש ומשום מה עכשיו YNET נראה אצלי ככה- בלי גרפיקה וגם הטקסט קצר נראה מוזר. ניסיתי לחפש משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי.... מישהו יודע לעזור בבקשה? *שאר האתרים עולים כרגיל

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. ברגע שמסירים אותך בסקייפ יש סימן שאלה ליד איש הקשר אבל במסנגר אין שום חיווי כזה. איך אפשר לדעת שהסירו אותך במסנגר ?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי פריהנד 10 על שני מחשבים {XP ו98} שניהם עברית {יש תמיכה בפונטים עברים , כגון דוד} עכשיו הבעיה היא שבתוכנה איני יכול לכתוב בעיברית , זה אומר שאין פונט עיברי, איך אני יכול "להעביר" פונט {דוד או מריים} לפריהנד? בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by רקred,

פירמטתי את המחשב השני בבית וכל הדרייברים בסדר חוץ מבקר ethernet שלא מותקן טוב לא מצאתי שום דרייבר לזה. את כל הדרייברים הורדתי מהדיסק הזה: אסוס מדרבודר ati raedon 9100 series rev.67.02 ורק את הדרייבר הזה אין שם. מישהו יכול למצוא לי את הדרייבר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  16. אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  17. את התווים 12345 שאני ילחץ קונטורול 2 שתדביק את התווים:כגדשג1 שאני לחץ קונטורל 3... וכך הלאה... אני פשוט כל יום כותב את אותם סיסמאות הייתי רוצה תוכנה שאני יגדיר לה מה להדביק(כמה אפשרויות) ואז זה יעבוד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש אתרים ברשת שמזהים לפי ה IP שלך האם אתה תושב ארה"ב או לא אם כן אתה זכאי לכל מיני דברים . אני מחפש דרך לשנות באופן פיקטיבי את ה IP שלי - האם קיימת דרך לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 11.8k צפיות
  19. יש לי את התוכנה אבל אני לא מבין איך להיתמש בה... (גרסה 3.3) ויש לי בעיה עם הדרייבר של הכ.מ,אני לא מוצא אותו ברשימת ההסרה... יש דרך אחרת להנסיר אות ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by pizzaguy,

שלום הורדתי שיפור מסויים למדיה פלייר 11 וזה סתם דופק לי הכל ואין לי מושג איך להעיף אותו משם!! ניסיתי הכל כבר אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by dor12,

שלום אני נתקל בבעיה מעצבנת כבר אני רואה סרטים ביוטיוב וגם באתרים אחרים של צבעים לא נכונים כאילו התמונה ב 3D כזה גם יש פס ירוק קבוע בחלק העליון של התמונה . זה קורה לי רק בדפדפן כרום , מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. כבר במשך כמה חודשים יש לי בעיה בהתחברות למסנגר במחשב,ניסיתי כמה סוגים של מסנגר (7,7.5,8) כל פעם ניסיתי להסיר איזה מסנגר ולהתקין אחד אחר ניסיתי הכל ואני פשוט לא מצליח להתחבר בדרך כלל זה נותן לי את הפותר בעיות הזה שזה גם אף פעם לא מצליח לי שאני עושה לו תקן הוא עדיין לא מצליח להתחבר..ניסיתי במחשבים אחרים להתחבר ואני מצליח,זה דבר מאוד מוזר והמסנגר הוא דבר מאוד חשוב בשבילי אז אם מישהו בבקשה יכול לעזור אני יודה לו מאוד!! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש. התקנתי את מערכת ההפעלה, הדרייברים, אנטי וירוס מעודכן+תוכנות יד שלישית למיניהם לבדיקת רוגלות למיניהם או לניקוי רג'יסטרי וכ'ו. עכשיו אני חווה בעיה כאשר אני גולש באתרים(יש לי אקספלורר גירסה 6) הדפדפן פשוט קופא לי(זה קורה פעמיים ביום כמעט), הוא פשוט נתקע לגמרי ואז אני צריך לסגור אותו דרך הTASK MANAGER או דרך סגור באמצעות END TASK, ואז הוא רושם שהבעיה היא כמובן בIEXPLORE.EXE וסוג השגיאה של HUNGAPP ולפי מה שבדקתי WINDOWS ERROR REPOTING מספר השגיאה היא 6.0.2900.5512 ניסיתי לחפש בגוגל אולי יש פתרון של הורדת תיקון של ווינדוס עשיתי גם כל מיני דברים מומלצים לאנשים שם כמו רישום מחדש ברג'יסטרי, וגם פירמטתי פעם אחת, אבל הבעיה לא הסתדרה אני די אובד עצות, מי…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  24. מזה כחודשיים שמופיעה לי הודעת שגיאה כאשר אני מפעיל את המחשב, גם לאחר פירמוט המחשב ההודעה ממשיכה להופיע. ייתכן וההודעה קשורה לזה שהחלפתי כרטיס מסך מ 6600gt ל hd4550, לפני מספר חודשים. להלן ההודעה שמופיעה http://yfrog.com/0p52440696j תודה מראש, יגאל

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי קובץ PDF שאני אמור למלא בטופס פרטים כיצד אני עושה זאת??? הורדתי את 995 אבל אני לא מסתדר איתה כל כך...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.