תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? יש לי קובץ קול שאני מעוניין לעוות / לשנות את הקול של מי שמדבר , איך אפשר לעשות זאת?? תודה
-
- 5 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה קלילה לשינוי ה-Themes של WinXP ( מה לעשות, אין הרבה אפשרויות במקור) לשינוי הסגנון החזותי ללא דרישת ביצועים מיוחדת. ** נתוני חומרה כלליים : P4 2.4 Ghz 256 MB DDR. בתודה מראש, אלוני יאיר.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני חייב תוכנה פשוטה שאפשר לשנות איתה כל שנייה איי פי... תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב... עקב הנסיעה לפולין אני צריך לדחוס כמה שיותר שירים ל- MP3 Player שלי (RIO PMP300, בין הראשונים בארץ ;D) ואני צריך תוכנה שתקודד את הקבצים ל- 96Kbps... מה התוכנה הטובה ביותר בשביל פעולה זו ?
-
צרבתי על דיסק את סרט+כתובית, זה עובד מצוין ב-DVD. (ה-DVD כמובן קורא DIVX). הבעיה היא שהכתוביות מופיעות קצת קטן... האם יש אפשרות לשנות את גודלן בעזרת תוכנה? אני מתכוון שאני אפתח את קובץ הכתובית במחשב, אקבע את הגודל המתאים, ואשמור את זה כקובץ כתובית.... יש תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לינק מנענע אני העלתי תהנו תעשו רזולציה והכול ואחרי תשמרו את מה שעשיתם (הLAUCNH לא עובד פשוט תשנו וזה יקלוט את זה במשחק). http://planet.nana.co.il/n_a_d_av/demofactory.exe תהנו
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בעבר העתקתי שירים מדיסקים למחשב. בגלל שהם היו צרובים לא היו פרטים של השיר אלא "unknow" והתאריך של ההעתקה. שיניתי את שם הקובץ אבל ב-properties עדיין נשמרו השמות חסרי המשמעות ולצערי זה מה שמוצג בנגן. אני יכול לשנות כל קובץ בנפרד אבל זה מייאש וגם מפוזר בכל מיני תיקיות ואין לי יכולת לדעת איזה קובץ הועתק מדיסק ואיזה הורד מהאינטרנט (במקרה כזה אין בעיות תצוגה). האם יש תוכנה שמשנה את ה-properties לפי שם הקובץ? או שאולי יש פתרון אחר ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... מישהו מכיר אולי תוכנה לשינוי ה REGION של כונן ה DVD ללא הגבלה. אני לא יכול לראות / לצרוב סרטים של REGION 1 יותר :[ והמספר שניתן לשינוי היגיע ל-0
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את תאריך יצירת הקבצים ושינוי אחרון של קובץ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! הורדתי את התוכנה RivaTuner ושיניתי את מהירות המאווררים ל-100% קבוע האם זה בסדר?...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג AverTV GO 007 FM plus. יש לי את כל הכבלים, אני פשוט צריך תוכנה שיהיה אפשר לשנות את הפורמט מ- SVIDEO ל VIDEO רגיל.. בתודה מראש, נדב!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך שתי תוכנות אחת לעיוות קול. דוגמא: אני מקליט מישהו שר שלא יודע לשיר ואז עם התוכנה אני משנה לו את הכל. גם אם יש תוכנה שמשנה קול לקולות של מפורסמים אשמח לדעת. חשוב שאני יוכל לשנות את הקול ולהקליט את זה מתוך התוכנה כמו שיש ב-Virtual Dj תוכנה שניה, תוכנה שאני יכול ליצור בה טרנסים עם כל הבסים ודברים כאלה... תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי את המסך 2253BW ויש משחקים שהם מרובעים אצלי ואי אפשר לשנות דרך המשחק. האם יש תוכנה שיכולה לשנות לי למסך רחב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי מקווה שמותר ליפתוח 2דיונים ולא להיסתבך עם ההנהלה.. בכל מיקרה ליפני כמה רגיעם גיליתי שהתמונות האהובות עליי הן בפורמט של 128*128 וגם 179*96 שזה קטן מידיי בישביל לחסות את כל המסך שלי בפלפון אני בטוח שמי שיצר את התמונות לא צייר הכל מחדש אלה בסך הכל שינה רזולוציה בדרך זו או אחרת אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על תוכנה שתוכל לשנות לרזולוציה של 240*320 ולא PS כי הוא משנה את הרוחב לפי האורך ולא נותן לי ליקבוע איזה רזולוציה שאני רוצה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: מצאתי אותה! http://www.bulkrenameutility.co.uk/Download.php אם משהו צריך, זאת תוכנה מעולה או לנעול\למחוק את הדיון.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי כתוביות. אני רוצה לקצר את זמן הופעת הטקסטים במספר שניות. (תוכנות נגנים מאפשרים לעשות delay, אבל לא לקצר את הזמן). יש את האתר הזה: http://www.endlesssubtitles.com אבל אני מחפש תוכנה שאולי תאפשר לי לעשות את התהליך באופן מהיר יותר. (לסמן את כל הקבצים ואז לעשות את הפעולה עליהם) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מזה כמה ימים תוכנה לשיפור איכות הסאונד ברמקולי\אזניות... אני רוצה שיהיה לי סאונד יותר חזק, ויותר איכותי...משמע להפיק מהכרטיס קול שלי את המיטב. לצערי לא מצאתי תוכנה שתספק אותי. אשמח לקבל עזרה בנושא מכל חובבי המוזיקה ביניכם :-) שם של תוכנה או לינק הורדה שלה פרוצה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיפור איכות של קבצי קול, הקבצים שאני מעוניין לשדרג הם דיבור בלבד, בלי מוסיקה, איכות גרועה ביותר, שמע נמוך, והרבה רעש. הלכתי על AUDACITY, והכל נעשה ידני, וגם לא בטוח כמה AMPLIFY אני צריך לשים כדי לשמוע את זה בצורה נורמלית ברכב (באוזניות בבית שומעים הכל בכל מקרה) יש איזו תוכנה אחרת מומלצת? או טיפים לצורה הכי נכונה לעשות את זה ב-AUDACITY? (הבעיות שוב, רעש סטטי, שמע נמוך, כמה SSSS ו-ZZZ מיותרים כשהקריינים מדברים) תודה[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 14:57:48 ועוד עדכון אחרי ה-AMPLIFY ו-NOISE REDUCTION האחרון, נשמע כאילו הם מדברים מתוך הביוב...רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 16k צפיות
-
-
יש לי סרט ספידר בפורמת AVI באכות גרועה ובעיה של CONTREST אז יש תוכנה שיכולה לשפר את הסרט
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזו תוכנה מומלצת להוריד ולהתקין במחשב? רצויי שתכסה את כל הפורמטים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה/אפליקציה לנייד, שבה אני יכול לעלות דרך קובץ CSV את רשימת אנשי הקשר מהסמארטפון שלי ולשתף עם עמיתי לעבודה. האם יש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש את התיקיות המשותפות ואת השיתוף המובנה כביכול וכו'. אבל האם יש דרך לשתף קבצים דרך תוכנה או משהו כזה במהירות? האמת שמזמן לא הינו צריכים לשתף שום דבר בערך בין כל המחשבים בבית - אבל עכשיו התעורר צורך ונראה לי שישאר איתנו עוד כמה זמן (הצורך). בזמנו, ממש ממש בזמנו, כשה-ICQ עוד היה נפוץ מאוד פשוט היתי שולח קבצים דרך זה וכנראה בגלל שזה רשת זה היה שולח ממש מהר,כמה MB בשניה ולכן השיתוף המובנה היה מיותר. יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי ארבעה מחשבים בדיוק עם אותו מפרט אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקין את מערכת ההפעלה (יש לי רשיונות לכל הארבעה) הדריברים וכל התוכנות הנחוצות לי רק על מחשב אחד מבין הארבע ולאחר מכן לשכפל את הדיסק הקשיח שלו למחשבים הנותרים מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הביאו לי נייד עם דואל בוט של ווינדוס 7 ולינוקס. אני צריך לבצע שכפול לדיסק אחר. בד"כ אני משתמש ב ACRONIS המעולה שאני מתשמש בו בתדירות גבוהה יחסית. אך כשאני מנסה לשכפל את הדיסק הזה הוא נותן הודעה בסגנון "אקרוניס זיהה שאתה מנסה לשכפל לינוקס. אם זה דיסק bootable אנא בצע את השלבים הבאים: 1,2,3...) שכוללים הכנסת מדיה נוספת והרצת פקודות. לפי מה שאני יודע שלאקרוניס לא משנה מה לשכפל מאחר וזה BIT BY BIT. ניסיתי עם clonezilla שביצע שיכפול אך עם שגיאה אחת והווינדוס 7 לא עולה. מישהו יכול להמליץ על תוכנה שתבצע זאת בלי בעיות ? או להציע פתרון אחר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-