תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בהתקנת אימיול. אני מנסה להתקין אותו על מחשב דיי ישן - פנטיום 3. קודם היה אימיול על המחשב הזה ועבד כמו שצריך. המחשב היה מלא בוירוסים,טרוינים וכו' אז ניקיתי אותו כמו שצריך שמתי אנטיוירוס חדש ) קספרסקי( ובקיצור המחשב עובד כמו שצריך אבל האימיול משום מה מסרב לעבוד. מחקתי את הישן ושמתי חדש אבל הוא לא עולה בכלל - ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותו הוא אפילו לא נכנס לתוכנה ונותן את ההודעה הרגילה של ווידוס שהיה eror והוא סוגר את התוכנה ) ווינדוס 98( עברתי על הרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור אליו אך זה לא עזר. מישהו נתקל בזה פעם או יודע איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אנשים יקרים! בטיפשותי הרבה מחקתי קובץ SYSTEM חשוב השייך לכרטיס קול שלי.. בדיעבד. כרגע מופיע לי שהתקן שמע אינו מוגדר.. ושחסר דרייבר.. ברשותי כרטיס קול מסוג- C-Media AC97 Audio Device והקובץ שחסר הוא- ALCXWDM.SYS בנוסף לכל הצרות- לא מוצאת את הדיסק התקנה של הכרטיס שלי.. ולא מבינה כל כך בתחום. כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש- עינת.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היא טובה? יש לי כרגע Photoshop 7. יש הבדל גדול בין השתיים? מה היא מוסיפה? עוד דבר, מישהו יודע כמה היא עולה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב בכל פעם שאני מדליק את האקספלורר, המחשב קופץ לCPU USAGE 100 יש לי IE7 XP PRO SP3 התקנתי קודם את האקספלורר 8 ואז התחילה הבעיה הסרתי אותו והתקנתי את ה7 והבעיה נשארה. התקנתי מחדש את ה7 והבעיה עדיין קיימת אנא הושיעו... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הגעתי הבייתה מהקור שבחוץ וכדי להעביר ת'זמן התחלתי לבנות סצנה ללוח שח הבסיסי שיש במדריכים של התוכנה אמ....זה לא הכי מושקע אבל יצא יפה דווקא צריך לשפר קצת את החומרים כי ממש לא היה לי כוח להשקיע בהם אז זה החומרים הראשונים שמצאתי בסיפריות שלי כמו תמיד תגובות יתקבלו בברכה! תהנו!!
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהו שלא ברשימה שלי שלח הודעה ולחצתי בטעות על איקס ולא הספקתי לראות את ההודעה (ב System Notice). אפשר לראות את ההודעה עוד פעם או לראות מי שלח אותה? יש לי אי סי קיו 2003b
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לנעול את המחשב, אפילו עדיף לפני הבוט של הוינדוס, שינעל את המחשב עד שיכניסו למחשב DISK ON KEY שהוכן מבעוד מועד. קיימת כזו תוכנה? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי הוא כותב לי הודעה על כך שקובץ הנמצא ב\windows\system32\config\system נמחק או אינו תקין ומבקש ממני להכניס דיסק של ווינדוס ולהיכנס לRECOVERY CONSOLE אך איני יודע מה לעשות הלאה בכדי לתקן את הקובץ הפגום, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מישהו פה משתמש בתוכנה ASTON? כי יש לי כמה בעיות איתה אולי מישהו יכול לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
download limited...למה זה רשום?? בדקתי בכל ההגדרות ובשום מקום לא מוגבלת לי המהירות של ההורדה...למה זה ככה??
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לשמור את המצגת כקובץ (או כמה קבצים) שיכולים לפעול , גם אם אין במחשב בו רוצים להפעיל את המצגת POWERPOINT . ניסיתי בשמירה בשם את הפורמטים ולא הצחתי למצוא דבר כזה. יש באמת דבר כזה? ואם כן איך אני שומר את המצגת ככה?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום נוכחתי לשים לב לכך שמאז ששדרגתי את פיירפוקס לגרסה 55, על כל התוספות שלי הופיע הכיתוב "דור קודם" ברקע צהוב. כאשר לחצתי על זה, נודע לי בקישור הזה, שפיירפוקס בגרסה 57 עברו לפלטפורמת הרחבות חדשה בשם Webextensions, שההרחבות הותיקות (שמכונות ע"י מוזילה "Legacy" [או "דור קודם" בגרסה העברית) לא נתמכות בה יותר. משמעות הדבר הוא שרוב ההרחבות הותיקות, ובהן אדבלוק ואדבלוק פלוס, uBlock Origin, Noscript, Session Manager ועוד הרבה מאוד הרחבות פופולאריות, ייחסמו בגרסה 57 של פיירפוקס ויפסיקו לעבוד (וזה כבר קורה עכשיו ב-Firefox Nightly שכבר זמין בגרסה 57). מידע נוסף: וזה מטריד אותי כי מלבד זה שיש תוספים מסויימים שאינם מסוגלים לבצע את מטרתם שלא כ-Leg…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר להשים 2 סרטים על דיסק DVD ושבDVD נוכל לבחור אחד מהם ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרואים בקאזה עם ה AVI PLAYER יש איזו דרך או תוכנה שאפשר לראות באימיול??
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. חברים שלי מהמסנגר שולחים לי הודעות כאלה שהם בעצם וירוס, ריגול או מה שזה לא יהיה. אבל גם החברים שלי מתלוננים שהם מקבלים גם ממני הודעות כאלה כאשר אני לא מחובר. האם נדבקתי בתולעת המסנגר? איך אפשר למחוק אותה אחת ולתמיד? תודה
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הקספרסקי התחיל להודיע שיש בתיקיית וSYSTEM32 איזשהו קובץ שזה וירוס . ברגע שאני מסמן לקספרסקי למחוק אותו אז המחשב נתקע מידית. עליתי בסייף מוד , וניסיתי למחוק אז הקספרסקי רשם שהוא לא יכול למחוק את הקובץ ואם אני רוצה - delete at system start up סימנתי כן וזה לא עזר. כל פעם שנכנסתי לחלונות הקספרסקי הודיע שוב על הוירוס. ופתאום אחרי כמה ימים נפסקה ההודעה. עשיתי סריקות ובאמת זה מסמן שאין וירוס והכל בסדר והקובץ שזה וירוס כבר לא נמצא. אחרי איזה שבועיים קרק בדיוק אותו דבר . הפעם רק עם טורג'ן בשם אחר אבל באותה תיקיה. השאלה היא מה הסיפור פה .? איך הטורג'ן נעלם פתאום והאם יש סיכוי שזה אותו טורג'ן שמשנה את השם או משהו כזה. אגב ניסיתי למחוק את הוירוס עם עוד תוכנות שהמליצו פה בפורום וזה ג…
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחרונה שאני מבקר באתרי פלאש כאשר העבכר עובר מעל סרטון פלאש בין אם הוא משמש כקישור ובין אם לא מופיעה מסגרת מאוד מעצבנת סביבו (מצורפת תמונה). ראיתי את התופעה אצל עוד אנשים. יש למישהו מושג ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עדיין diskeeper הכי טובה?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפרטים נוספים - http://www.spreadfirefox.com/shiretokoshock-campaign כנראה שגרסת RC3 תהפוך לגרסת השחרור הרשמית של FF 3.5
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום כרטיס מסך HD4890 וספק. הם התקינו לי את הספק והכרטיס הכל סבבה. באתי לבית להתקין את הדרייבר ויש בעיה. אחרי סיום ההתקנה זה מה שמופיע לי: http://www.uploadfileyou.com/files/x1cl4xgjdd4akplufwmy.png * הכפתור LOG לא עובד. ניסתי להתקין דרך הדיסק, ניסיתי להתקין דרך ההורדה שבאתר ATI, ניסיתי להתקין מדיסק ישן של ATI, וכלום לא עוזר, זה כאילו סיים להתקין אבל לא התקין כלום. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה לשליחת הודעות לפלאפון GMS של אורנג'... ניסיתי את התוכנה SMS4all וזה לא עובד...לפחות לא לי כי צריך להרשם באורנג' ולי יש bigtalk ובגלל זה אין אפשרות שליחה אם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליחת הודעות לאורנג' שיתן לי את הכתובת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NAV2002 מתריע בפני שקיימים על המחשב שלי 2-3 קבצים שונים שנגועים ב"תולעת" W32.Klez.H@mm . כל הקבצים הנ"ל נמצאים בספרייה : C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ כמובן שהתוכנה מנסה להסירם, לא מצליחה ואז מונעת את הגישה לקבצים. המערכת אגב, WIN XP. אני מנסה לגשת למיקום הנ"ל בעצמי, אבל לא מוצא את הספרייה "Documents". : כמובן שביטלתי את אפשרות ה-HIDDEN של הקבצים והספריות כדי שאראה את הכל. אין ספרייה כזו !! מוזר מאד ! ??? עשיתי חיפוש סטנדרטי בכל המחשב, לפי שמות הקבצים אבל אף אחד מהם לא נמצא ! :-\ דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-