עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם גולשי ו מומחי HW ZONE, אני מחפש תוכנה לסיבוב של וידאו ב-90 מעלות אך יחד עם זאת שתשמר איכותו של הוידאו- מה שלא קרה בתוכנה: free video flip and rotate! אם משהו מכיר אשמח לפתרון הולם.. חבל שאיכות הסרט תרד רק בגלל הטייה של המצלמה דאז.. תודה לכם, ניר.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. Started by davidreznic,

יש תוכנה שבאמצעות צירוף מקשי אוכל להפוך את המסך (ל PIVOT) והאם יש תוכנה שאיתה אפשר לעבור בין מצבי התצוגה של DELL 2009W? (גרפיקה, משחק, ספורט, סרט)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שנגיד יש לי סקטורים פגומים הוא לא יכתוב בהם מישהו מכיר משהו כזה

4. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקטלג ולסדר את כל ה-ID של ה-MP3 שלי על המחשב. בנוסף אני רוצה שהיא תדע לחבר את כל האלבומים ביחד כך שלכל MP3 יהיה את אותו המידע של האלבום עליו. אשמח להמלצות, תודה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. יש לי קטע וידיאו HD עם חוסר התאמה בין הסאונד לוידיאו (כרטיס זיכרון לא מתאים) מישהו מכיר תוכנה שתוכל לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. Started by Amit BL,

אני צריך תוכנה שלדוגמא אני אוכל לסמן קהוצה מסוימת של שירים ולשנות לה artist או album, בבאת אחת ככה. כמובן שלווינדוס (: תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

שלום, אני צריך תוכנה שתסדר לי את הMP3 במחשב לפי תיקיות או איזושהי קטגוריה מסודרת. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אהלן אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון עד לפני שבועיים היתה לי ספריית מוזיקה מקסימה ומסודרת 120 גיגה של אלבומים עם תמונות, שמות מלאים ומסודרים כמו שצריך אבל בגלל שחלק מהמוזיקה קנוייה וחלק מהמוזיקה מהאינטרנט התגים של השירים לא היו זהים (לדוגמה אלבום אחד של הביטלס יכול להיות עם תג של beatles והאלבום השני עם the beatles) וזה לא הפריע לי בכלל עד לפני שבועיים. עכשיו, מה קרה לפני שבועיים? התקנתי אייטונס! וכמובן שהתוכנה בילגנה לי את הספריה. ניסיתי להוריד מדיהמאנקי שרק בילגן לי עוד יותר. הורדתי כל מני תוכנות כמו MP3 טאגר חינמיות שלא עזרו ורק הרסו. התחלתי כבר לחשוב על לרכוש את תוכנת tuneup media אבל נראה לי שלשלם 50$ על זה זה קצת מוגזם. מישהו מכיר תוכנה אחרת או איזהשהי דרך שפיספסתי? …

9. Started by ofcourse,

היי אני מנסה להעביר מפי3 לנגן שלי.. וכל האלבומים הם ביגבריש .. הייתי מעוניין להמלצה על תוכנה שבא בקלות אני אוכל ללחוץ על ספריה ולשנות לכל השירים שם את האלבום לאנגלית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש תוכנה שתעזור לי לסדר את הפייבוריטס (Favorites) של האינטרנט אקספלורר מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by udi,

יש לי בעיה יש לי סרט אבל התרגום שהורדתי לא מסתכנן טוב עם הסרט האם יש תוכנה אשר מאפשרת לתקן את התרגום ולערוך אותו ? נ.ב. עשיתי חיפוש אין תשובה לשאלה ששאלתי.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by שניצל,

שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by NeWorld123,

אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה פשוטה שיודעת לסנן אתרים מסוגים שונים ???

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by elior021,

היי אני משתמש באוטלוק 2007 אני צריך תוכנה שתסנן לי דואר שאני לא רוצה שיגיע או שתשלח אותו לדואר זבל ניסיתי לעשות את זה דרך הכללים באוטלוק אבל זה לא ממש עובד. ניסיתי גם תוכנה בשם spamfighter שהייתה מעולה אבל היא בתשלום מישהו מכיר אחת דומה שלא בתשלום ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by tazok,

לאחרונה אני רוצה שמגיע לי כמויות גדולות של זבל לתיבה אני משתמש בoutlook והמסנן שם דיי שוות לתחת... יש איזה תוכנה טובה שפשוט תעיף את כל הזמן כי פשוט נמאס לי מפרסומות הסקס או פרסומות ויאגרה...

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין שהמחשב יבצע סינכרון לקבצים/תיקיות מסוימות שאני עובד איתם מול השרת ב Windows XP - קיימת האפשרות הזאת אבל מאחר ולמחשב הזה כמות הזיכרון בינתיים נמוכה (64MB) התקנתי עליו Windows 98SE. יש למישהו איזושהיא תוכנה/רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לסנכרן ספריות (MY DOCUMENTS), לסנכרן EMAILS של OUTLOOK 2003? אני מחפש תוכנה שמאפשרת לעשות את הכל ביחד. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by etzarfat1981,

שלום, אני עובד על שני מחשבים (נייד ושולחני) בשניםה אני משתמש ב-OUTLOOK מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת סינכרון בינהם (בשני המחשבים אני עובד על אותם חשבונות EMAIL), ואני רוצה שה-INBOX בשני המחשבים יהיה זהה. אם מישהו מכיר תוכנה ל-OUTLOOK 2003 או אפילו ל-OUTLOOK 2007 תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  19. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לסינכרון קבצים בין שני מחשבים? אני רוצה שברגע שאני משנה קובץ או מוסיף/מוחק קובץ מתיקיה מסויימת היא תסנכרן בין שני המחשבים. ניסיתי עם MICROSOFT GROOVE 2007 של OFFICE2007 אבל היא לא הכי נוחה לי. אני מכיר את SYNCTOY, של MICROSOFT אבל היא לא מבצעת את זה אוטומטי אם אני זוכר נכון. מישהו יכול להמליץ לי על אחרת אחרת?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by matan007,

יש לי סרטים ישנים בגרסה מסוימת שאני לא מוצא להם תרגומים מתאימים מבחינת תזמונים. יש תוכנה כל שהיא שיכולה לתזמן מחדש תרגום אחר? ז"א אני טוען לסרט תרגום שלמשל מקדים ב- 5 שנים את הסרט ואז התוכנה מסדרת את זה ושומרת את זה על התרגום לתמיד? אני יודע שאפשר לתזמן בתוכנות ניגון, אבל אני רוצה את זה לסטרימר בסלון לכן זה צריך להיות מוכן כבר בתזמון נכון בכתוביות עצמם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני מעוניין לסנכרן את ה-Outlook שלי בבית- עם ה-Outlook שלי בעבודה, באמצעות האינטרנט, האם מישהו מכיר תוכנה שכזאת? ועדיף משהו שנוסה? תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. יכול להיות שאני מתבלבל בין סנכרון כתוביות לבין התאמת כתוביות כך שיתאימו סימולטנית לנאמר באותו הזמו . האם vobsub עושה את שני הדברים או שצריך דרך אחרת?אם התרגום בקובץ מקדים או מאחר את הנאמר האם הדבקתו לצמיתות תפתור הבעיה או לא? יש תוכנה שעושה את שניהם בעת ובעונה אחת? אין לי כבר כוח וזמן לחפש כל כך הרבה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אני עובד עכשיו עם שני מחשבים, נייד ונייח. בשניהם אני עובד עם OUTLOOK שמוגדרים עליו אותם חשבונות דואל. כמו אצל כולם, הבעיה שלי היא שאחרי הסנכרון הראשוני של קובץ ה-PST, אין סנכרון בין התוכנות. כרגע אני מאפשר לשני המחשבים להוריד את הקבצים מהשרת, ועושה את הסנכרון ידנית. מה שאני מחםש זה תוכנה שכאשר אני אחבר את שני המחשבים, למשל ברשת, היא תדאג לעדכן את שניהם לאותו מצב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שנראה מתאים לי. אז ננסה שוב - האם ישנה תוכנה שמאפשרת לסנכרן בקלות בין שני אאוטלוקים בשני מחשבים שונים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לדוגמא, יש לי תיקיית מוזיקה על המחשב, תיקיית מוזיקה על הכרטיס של הטלפון (לא חכם, אז בלי ענן), ותיקייה של מוזיקה על כונן נייד, מה שאני רוצה זה שכל פעם שאני אחבר אחד מהם למחשב התיקייה שבו תחליף חוויות עם התיקיה השניה, ואני לא אצטרך כל פעם להיזכר איזה מוזיקה הוספתי ואיפה היא שמורה...

25. Started by T-Flash,

שלום אני צריך תוכנה שלוקחת סקרינשוטים (תמונות מסך)... לא ממשחקים... תודה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים