תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום אני משתמש הרבה פעמים עם התכנה xboot התוכנה פשות הופכת usb או דיסק ל bootable ע"י grub4dos ואז מוסיפים קבצי iso שהם bootable עכשיו ניסתי לעשות את זה על דיסק קשיח חיצוני שמתחבר ב usb ויש עליו 2 מחיצות הראשונה fat32 השניה ntfs השתמשתי בתוכנה כדי לעשות את המחיצה הראשונה ל bootable אבל זה לא עובד לי ב dok שיש עליו מחיצה אחת זה עבד לי הרבה פעמים השאלה היא איך גורמים לו לאתחל ממחיצה מסויימת? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד אני ניסיתי לחפש מלא זמן ולא מצאתי גם לא באתר של החברה xerox אני ממש צריך את הדרייבר למדפסת המדפסת מחוברת ב usb למחשב לא דרך רשת במערכת הפעלה win xp 32bit sp3 תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם אפשר לבטל את זה? כי זה תופס מקום וההודעות המוצגות מתקצרות. בקיצור אני לא מעוניין בזה, יש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות על רשתות. יש לי כ 30 מחשבים המחוברים לראוטר\מודם של בזק, וכולם מקבלים IP מהראוטר. השאלה היא כזאת, אין לי אנטיוירוס בכל מחשב, יש איזשהו פתרון לזה? אין לי מספיק תקציב לרכוש רשיון לאנטיוירוס לכל מחשב האם ניתן להגן על המחשבים בצורה כלשהי? ישנו גם מחשב "שרת" שגם הוא מקבל IP מהראוטר, תפקידו רק להכיל את כל התיקיות המשותפות ולגבות אותם.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש חבילת קודקים למחשב חדש,בעיקר בשביל סרטי HD (גם 720P וגם 1080P). כרגע אני משתמש בMPC+Klite ואני די מרוצה,השאלה היא האם יש שילוב יותר מומלץ? המערכת המתוכננת היא I5 2400+כ"מ GTX470 OC כך שכוח לא חסר וגם יש מעבדי cuda בכ"מ,ששמעתי שזה יכול לעזור. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה לכולם, אני צריך תוכנת פייר וול חדשה אמרו לישהכי חזקה היא הComodo Firewall http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html זה באמת נכון היא הכי טובה שיש? *ד"א , אני משתמש באנטי וירוס ESET NOD32* ואם כן ואני מוריד אותה ,יש צורך לבטל את הפיירוול של הווידוס(המובנת שמגיעה)?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי OFFICE 2010 מותקן על מחשב אחד. אני רוצה להעביר אותו למחשב אחר. איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
למישהו עוד יש את העניין הזה? צריך לעשות ריפרש כל פעם שאני לוחץ על סרטון, כאילו שמותקן אצלי טרויאני שמכפיל את הצפיות... מעצבן וגם אני לא יודע אם זה אצל כולם ככה, כי אני צריך את הסרטונים למצגות ואני לא יודע אם זה עובד לאנשים אחרים או שהבעיה ביוטיוב בכלל..
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
משום מה אני זוכר שבגרסאות עתיקות של WINAMP זה היה אפשרי. לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי. יש לי כרגע פעילות הרדיסק גדולה וארוכה וזה גורם מדי פעם לקרטועים במוזיקה. נראה לי אני יקנה SSD ויסגור עניין. בכל זאת אם מישהו מכיר נגן עם אפשרות כזאת אני אשמח לדעת.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה שבכותרת ^. בעבר השתמשתי ב MEGAEPG אבל מאז שעברתי לווינדוס 7 הזנחתי את הנושא. אז מה חדש בתחום? במה אתם משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש תקופה ארוכה באנטיוירוס של mcafee השאלה אם זה הפתרון הכי מומלץ שיש היום ? אני הייתי רוצה אנטיוירוס שמצד אחד יהיה חסכוני מבחינת משאבי מערכת ומצד שני שיעשה את עבודתו בצורה טובה ועם עדכונים שוטפים אני עובד עם מערכת הפעלה Windows 7 ultimate 64 bit תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את כל הדרייברים, והתקנתי את הדרייבר של האינטרנט אלחוטי ו.. כלום ! יש למישהו מושג ? אני מדבר על הנוטבוק של ACER.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בutorrent ועכשיו אני חושב לנסות קליינט חדש. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כרונית במסנג'ר - הוא מתנתק כל כמה רגעים : "החיבור/הקו נופל".... התקשרתי לבזק...שם בדקו שהחיבור תקין, העבירו אותי לבזק בינלאומי....ביקשו ממני לבדוק אם במחשב אחר זה קורה, ומסתבר שכן. בטלפון נאמר לי שאם כן אז מומלץ להחליף ראוטר. אני מחובר לבזק דרך בזק בינלאומי ראוטר ROTAL - RTA 1025W במסלול NGN 10MB. יש לציין ששאר האינטרנט יציב, עובד בסדר ואין שום בעיה גם מבחינת מהירות העלאה והורדה. רציתי לשאול מה לעשות, ואם זה יוכל להיות קשור לראוטר? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בוקר טוב. בשבוע שעבר החלפתי כרטיס מסך ל- Radeon 6450. כל מה שעשיתי היה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מבית ATI ומאז המחשב מקפיץ מסכים כחולים ומרסט. צירפתי תמונה של אבחון המסכים. לפי גוגל מדובר בהתנגשות של דרייברים. ברגע שהסרתי את ה-Catalyst והתקנתי את הדרייבר דרך מערכת העדכונים של ווינדוס - המסכים הכחולים הפסיקו. הבעיה שהדרייבר שהותקן דרך וינדוס לא כולל את ה-Catalyst ולכן אני בספק אם בכלל את אחד מהפיצ'רים שניתן לבחור במהלך ההתקנה. מה אפשר לעשות בכדי להתקין את ה-Catalyst ולא להתקל במסכים כחולים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה.. כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה- מישהו יודע איך מתקנים את זה ? תודה מראש לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי באייפון כמה סירטונים שאני רוצה להעביר למחשב שלי ולצפות בהם מתי שאני מנסה לפתוח את הקבצים בכל תוכנה שיש לי במחשב שמיועדת לצפיה בוידאו הקבצים לא מנגנים יש אולי איזה תוכנה (עדיף חינמית ) שיכולה לבצע המרה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שהתקין ביט דיפנדר על המחשב(לא היה שום אנטי וירוס לפני זה) בכל מקרה אחרי ההתקנה האנטי וירוס לא נפתח גם אחרי ריסטרט הוא לא נפתח עם העליה של המחשב ואם אני מנסה להכנס אליה דרך הקיצור דרך שלה על הדסקטופ קופצת לי הודעה שלא ניתן לפתוח את התוכנה פעמיים... בנוסף חיפשתי אותה בTASK MANAGER בתהליכים והיא לא מופיעה גם כשמחפשים תהליכים מכל המשתמשים... ניסינו להתקין אותה שוב אבל את ההסרה שלה עשינו דרך ההוספה הסרה בלוח הבקרה ולא דרך תוכנה כלשהי שמנקה את הכל (כל ה bitdefenter removal tools למינהם) מישהו מכיר את התקלה או שיש לו פתרון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני לא מצליח למחוק (או לגזור) קובץ מסויים (פרק וידיאו של סדרה). מלבד זה- הקובץ תקין ועובד שאר הקבצים בתיקיה בסדר גמור ומחיקים. יש לי ווינדוס 7 ההודעה שאני מקבל היא: the action cant be completed because the file is open in windows explorer. close the file and try again ניסיתי שוב למחוק. ניסיתי אחרי ריסטרט למחוק. ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני יוצר עותק נוסף - גם אותו אי אפשר למחוק. ניסיתי דרך תוכנה אחרת למחוק (tree size) לא הצליח... אני תקוע. האם יש למישהו עצה? תודה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כשאני פותח קובץ המערכת הולכת לנתיב Libraries -> Documents -> CyberLink. איך לשנות אותו? אני עם חלונות 7 גירסת 64 ביט ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום כל חברי הפורום! יש לי איזשהי בעיה עם אחת המשתמשות בארגון. במסגרת העבודה שלה היא צריכה לראות סרטים מmemritv.org. כל פעם שהיא מפעילה איזשהו סרט בדפדפן הוא טוען את הסרט במלואו ורק אז מתחיל לנגן אותו, ולא עושה buffering לחלק קטן מהסרט ומתחיל לנגן. חלק מהסרטים הם קצרים ואין עם זה בעיה, אבל עם סרטים ארוכים יותר זה קצת מעכב אותה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל כבר בכזה דבר, ואם הוא מצא לזה פתרון. ניסיתי לשחק עם הגדרות הstreaming של הדפדפנים (IE,FireFox,Chrome) ושל הwindows media player, אך זה לא כל כך עזר. למרות שזה לא כל כך קשור, נסיתי לעדכן גם net. framewok אבל גם ללא הועיל... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-