עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים... אני צריך קצת עזרה ולא הצלחתי לחשוב על מקום טוב יותר להעלות את השאלה שלי... אז ככה: יש לי מחשב יחסית ישן, הוא בן איזה 5 שנים ככה, אני חושב שהמפרט לא רלוונטי. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק 320 ג'יגה של WD, אבל משום מה, למרות שהלוח שלי אמור לזהות SATA ההארד דיסק לא עבד. עשיתי דבר פשוט ושלחתי אותו לאיזה חנות מחשבים שיסדרו את העניין הזה... אין לי מושג מה הם עשו ומה לא, ביקשתי שההארד דיסק החדש יהיה כונן ניפרד במחשב, כך שC = הHD הישן ו-D = החדש. אני רוצה לפרמט את המחשב, וכשאני מתחיל ועולה המסך שבו אני בוחר איזה כונן למחוק והאם למחוק (הכחול הזה ממש בהתחלה) אני רואה שם רק את כונן C... מה שמעלה בי את השאלה מה יקרה אם אני אמחק את C?... האם עלולים להיות בו קבצים שאמורים…

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

כל פעם שאני מנסה להסיר את נירו אני מקבל הודעה " fatal error" או משהו כזהת זה נשמע מפחיד אבל את האמת זה מעצבן! אני אפילו לא יכול להתקין את נירו שוב, מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by Green,

שלום לכולם קניתי עכשיו DVD למחשב. רציתי לדעת אם עדיין כמו פעם ה"אזור" של הDVD נתקע אחרי כמה שימושים ואם כן מה עושים בשביל שזה לא יקרה? דבר שני רציתי לדעת מה הנגן הכי טוב לצפיה בDVD או שפשוט עדיף להשתמש בWMP11 או בBSplayer שאני כבר משתמש בו לצפיה בסרטים על המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  4. פעם הייתי משתמש ב-IE, אבל עיצבן אותי שהוא היה תופס כ-80MB מה-PAGE FILE. עברתי ל-FF. היום ה-FF תופס לי למעלה מ-100MB (לרוב 120) מה-PAGE FILE וטוחן לי את המעבד בגלל שלוקח לו יותר זמן להעלות דפים (לרוב הוא נתקע בהעלאת פירסומות). בגלל זה אני מידי פעם מפעיל מחדש את ה-FF. אין לי יותר מידי ADD ONS, מה גם שזה לא מסביר את תופעת טחינת המעבד. אני לא יכול לחזור ל-IE. מה לעשות, התרגלתי... למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by MasterDK,

אלהן, אתמול יצא FF3.1B3 מישהוא כבר ניסה אותו? האם הוא יציב כמו BETA 2? תודה מראש. Release Notes http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.1b3/releasenotes/

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by RayZ,

כל הזמן הקספרסקי נותן לי אזהרות על איזה IP שכל הזמן משתנה, וכל פעם כשאני משאיר את המחשב דלוק והמסך מכובה,אני שומע את הסאונדים של Windows על הרקע.. אז פרצו לי או לא?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  7. זה קורה לי הרבה פעמים עם FF. מישהו יודע למה? (רק חלון אחד פתוח בלי שום לשוניות) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by mrraz,

מישהו שאל אותי לגבי הבעיה הבאה הוא צרב דיסק מוזיקה ובהשמעה מהדיסק הצרוב הוא שומע משפטים שכנראה תוכנת הצריבה הכניסה לשיר לפעמים יש את זה בהתחלה ולפעמים באמצע השיר קורה בכל תוכנת השמעה. מישהו מכיר ?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  9. מחפש תוכנה להמרת קבצי מוזיקה מ-WMA ל-MP3 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  10. חברים שלום יוצאים לחו"ל ונתקלים במקום שאין מקלדת בעברית והכל בשפה זרה שמעתי שיש איז תוכנה שמורדים או אתר שמשמם יכולים לכתוב בעברית ולקב ל בעברית אשמח לסיוע בברכה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי לוח אם GA-P35-DS3 . לפני איזה חודשיים הורדתי דרייבר של הchipest ללוח אם והתאריך של הדרייבר היה 2008 . עכשיו אני בא רציתי לראות אם יש דרייבר חדש או משהו לchipest פתאום אני רואה יש דרייבר לchipest שנת 2007! איך זה יכול להיות שהיה 2008 ופתאום שמו דרייבר של 2007?! הנה הדף שנכנסתי אליו : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2544#anchor_os סתכלו שם בchipest זה של שנת 2007 . יש למישהו הסבר לזה ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by vinipyx,

פשוט קופץ כל הזמן אותו חלון אמרו לי שאני יכול להסיר אותו , איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אני יודע שיש הרבה שרוצים הזמנה ושמעתי שכולם מתים על זה. מה הייתם מוכנים לתת בשביל לקבל הזמנה לJOOST? נ.ב. אין לי הזמנות אולי יהיו מחר.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הכותרת די מסבירה את הבעיה בצורה המיטבית. התקנתי מחדש את ה-FLASH עידכנתי את כל ה-PLUG-INS וכן איתחלתי את המחשב וכלום לא עזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by oRBenDavid,

שלום לכולם אני משתמש היום בתוכנת מייל IncrediMail לצורכי עבודה... רציתי לדעת אם יש תוכנת מייל אחרת יותר זורמת ופחות כבדה ? או שזאת הכי מומלצת ? תודה מראש

16. Started by oded6188,

מישהו מכיר משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  17. שאני כותב כתובת לא נכונה אני מקבל במקום הודעה רגילה של לא נמצא העמוד, הודעה של מנוע חיפוש XPDC משהו כזה... שקשור לCOMMONNAME?... מזה?? ואיך אני מבטל את זה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by bugosdckh,

בס"ד שלום אני מחפש תוכנה טובה (אני יודע שיש הרבה ניסתי אבל האיכות לא טוב) שממירה מקובץ AVI של 13GB לקובץ DIVX ל 700MB אורך הסרט הוא בערך שעה וחצי. האיכות שיוצאת לי מתוכנות אחרות לא טובה ( במיוחד שיש ריקודים או שהסרט זז מהר) לעומת זאת סרטים שמורידים מהרשת לא רואים את הבעיה הזאת. האם מישהו יודע איך לעשות זאת מקצועי? תודה

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. שלום, יש לי תמונה שהכנתי במחשב שבה יש ברכה עם תמונות יפה מאוד, השקעתי הרבה זמן בזה , הרזולוציה של התמונה היא 800*1445 , רוחב המסך של הבחורה שתראה את זה הוא 800 אבל הייתי מאוד רוצה שהיא תפתח את הקובץ והוא יגלול עצמו לאט לאט כך שהיא תקרא את הברכה ותראה הכל יפה כזה, ושירוץ ברקע שיר יומולדת עם איזו תוכנה ניתן לבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by talikooo,

שלום! רציתי לדעת איך אני עושה שימוש באוזניותבתוכנה התקנתי עוד כרטיס קול במחשב ואני לא ממש יודע אם זה יעזור קראתי באנגלית שאולי צריך מיקסר חיצוני אבל ראיתי שיש אפשרות בתוכנה עצמה לשמוע באוזניות מישהו יודע או עשה את זה כבר? זה יעזור לי ממש תודה מראש לכל מי שעוזר וגם למי שמנסה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  22. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Fkl0ster,

היי, יש לי חשבון ב- hotmail.com שבו שתי ספריות בהן יש עשרות מיילים שברצוני לשמור, אבל אני לא מוצא אופציה כזו... :-\ האם יש פתרון יעיל יותר מאשר לעבור הודעה אחר הודעה ולעשות העתק&הדבק? אנא העירו את עיני...

24. Started by TimoTy,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126600.0 עכשיו אני יודע שזה לא חוקי אבל לא קיבלתי תשובה ה-AZ עדיין תוקע לי את המחשב וחבל לעבור על כל השלבים האלה מהתחלה תודה וסליחה מראש !

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  25. איזה אנטי וירוס אני צריך להוריד בשביל לבטל את זה ולסרוק וירוסים במחשב.. או תוכנה כלשהי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.