תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להקראת קול (ולא התוכנה של וינדוז). תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
היי! קיימת ברשותי הרצאה כלשהי שהוקלטה. והקול מאוד נמוך האם קיימת תוכנה להגביה את הקול? תודה!
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ הרצאות באינטרנט במהירויות גבוהות יותר מהקצב הרגיל. השתמשתי בתוכנה ENOUNCE MY SPEED שעושה את העבודה אבל לא חינמית.. מישהו מכיר תוכנה חינמית בסגנון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמריצה הודעות טקסט בתחתית המסך או באזור כלשהו. בסגנון ערוץ הספורט שמריצים שורת הודעות בתחתית המסך.(כמובן שאת תוכן ההודעות אני רוצה לערוך) תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כדי שאני אוכל להוריד קבצים לסלולרי. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מספיק חזקה שיודעת להשוות בין שני PDFים (דיי גדולים - 600-1000 עמודים) כולל טקסט וטבלאות, אם היא יודעת לזהות גם IMAGEים שנוספו הוסרו הוזזו זה יהיה בכלל מעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי שני סיפריות של מוסיקה סיפריה אחת בפורמט FLAC וסיפריה שני בפורמט MP3 כל השמות בכל השירים בשני הסיפריות הם בדיוק אותו דבר פרט לסיומת שלהם {FLAC.* ו- MP3.* } מאחר ובסיפריה של FLAC המוסיקה מסודרת על פי שמות הלהקות ובפנים ישנה תת סיפריה של שם הדיסק . ובסיפריה של MP3 יש רק את שם הלהקה ושם זרוקים כל השירים. הייתי מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לעשות השוואה בין תת סיפריה {שם הדיסק בסיפרית FLAC} לבין הסיפריה ב MP3 {שם הלהקה בסיפרית MP3} וכך למצוא בסיפריה MP3 אילו שירים שייכים בדיוק לכל דיסק {על בסיס ההשוואה בסיפריה של FLAC} ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בידי שני קבצי הגדרות לתוכנה בפורמט TXT. אני מחפש תוכנה שתשווה ותמצא מה שונה בכל אחד מהם ומה שווה בכל אחד הם ומה אין בכלל. תודה מראש לעוזרים. סתו.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלייליסט ישן ופלייליסט חדש שאני רוצה להשוות ביניהם כדי לראות איזה שירים כבר יש לי ואיזה לא. אני צריך תוכנה שתשווה ביניהם ותראה לי מה התווסף/נמחק, יש חיה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לפירסום ההודעה הזאת, במידה ולא, מצטער. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להשתלט על המחשב בעזרת המחשב כף יד שלי. ניסיתי לעבוד עם Remote Desktop וזה רק עשה לי בעיות וכל פעם שחזרתי למחשב הייתי צריך לסדר את הסמלים ולהתאים את גודל החלונות מחדש. חוץ מזה אני רוצה תוכנה שתאפשר לי לראות מה אני עושה על המסך של המחשב הנייח שלי בזמן שאני שולט עליו עם מחשב כף היד. היש תוכנה שכזאת? תודה מרש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! נכנסתי לאתר כלשהו והפריע לי הרעש של האנימציה ברקע. יש אפשרות לבטל את הסאונד שלה? תודה והמשך שבת נעימה!
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי תרגומים שאני רוצה להכניס לתוך הסרטים ככה שאני יוכל לראות אותם עם התרגום בDVD. ניסיתי להשתמש ב VirtualDubMod אבל כל פעם שעסיתי עריכה כלשהי לסרט האיחות שלו ירדה משמאותית באיחות של הסרט. בגדול התוכנה ממש טובה אבל זה בעיה סרט אם טרגום אבל באיחות חרא. אם משהו יכול להצביע על הגורם שמביא לירידה באיחות או לחלופין לתת הצעה לתוכנה אחרת אני יודה מאוד. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להתנסות עם שרתים, exchange, AD וכו' יש למישהו המלצה על גירסה מסויימת? אם זה חשוב אני עובד עם WIN7 HOME PRE 64BIT מעבד Q6600 זכרון 4GB תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלוםץ צריך תוכנה פשוטה להכניס תמונות וסרטונים לסרטון אחד עם שיר רקע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה על לוח אם של EPOX. עכשיו הרמקולים ממוקמים במרחקים שונים בחדר שלי, ולכן רציתי שכל אחד מהם יפעל בעוצמה שונה, כי נגיד הרמקול הימני האחורי שלי נמצא הרבה יותר רחוק מהרמקול האחורי הימני. האם אתם מכירים תוכנה שתאפשר לי להגדיר את יחיס העוצמה בין הרמקולים, או הגדרה של עוצמת כל רמקול בנפרד? המון תודה, ניב..
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי להתקין את התוכנה של "אלכוהול 120" , אבל כשהיא ביקשה לעשות "ריסט" המחשב סירב בתוקף לעלות ורק אמר שהוא לא נותן לעצמו להמשיך כי הוא עלול ל"לפגוע בעצמו" לאחר ניסיונות רבים הצלחתי להסיר את ההתקנה לפני שהיא הצליחה להמשיך (כמו בכל ריסט שהייתי חייב לעשות, כי הוא לא היה נותן לי להמשיך..) ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה כן תומכת בויסטה שכן מאפשרת להתקיים שם.. :-\ אם מישהו יודע אני אשמח לתשובה בתודה יוגב
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לועידת וידאו רבת משתתפים. אני רוצה לחבר מספר מחשבים ברשת בעזרת HUB ולעשות ביניהם ועידת וידאו. חשוב שרשיון התוכנה יהיה חינמי לחלוטין ! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי חברים, מכירים תוכנה שיודעת לומר לי איזה דם של ספק כח יש לי במחשב? או לפחות כמה WAT הוא מספק? יש לי תחנה שעל הספק שלה אין שום אינידיקציה לוואט שהוא מספק ולא למתח במסילות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כאמור, אני מחפש אחת. ניסיתי את 3DMark2001, ואני פשוט לא יכול:(win xp pro) could not create Direct3D device.(בדיוק לפני ההתקנה) אני לא אמור להוריד דרייברים יותר חדשים מאתר החברה לכרטיס המסך שלי?? דחוף ביותר, ובתודה מראש. nI|<e
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נתחיל מהקדמה קצרה: פעם הייתי מוריד את כל השירים שלי בעצמי, וכל שיר ושיר הייתי מחפש באינטרנט את כל הפרטים של האלבום שלו וכו' ומעדכן את הפרטים שלו ידנית .. אבל אז התחלתי להוריד שירים בבוחטות ולקבל שירים מחברים - והכל נהיה סבטוחה גדולה ... המדיה פלאייר יודע בעצמו לזהות ולעדכן חלק מהשירים, אבל הוא לא ממש טוב בזה .. חשבתי אולי אם יש תוכנה שמתחברת למאגר באינטרנט ומעדכנת את הפרטים של השירים עפ"י שם הקובץ / פרטים שכבר יש (/ השיר עצמו ?) זה יכול להיות מאוד נחמד .. מכירים תוכנה כזאת אולי ? אם יש אחת שתומכת גם בשירים בעברית זה בכלל מצויין.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 תמונות שאני מעוניינת לבדוק האם בשניהן מצולם אותו אדם בגילאים שונים, או שמדובר באנשים שונים. מישהו מכיר במקרה איזה כלי שיכול לעזור לי עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי גרסת XP שניקראת Windows XP - USB Stick Edition אבל אני לא מצליח לזהות איזה סיומת יש לקובץ הזה.האם יש לזה פתרון כלשהו??
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-