תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה לתיכנון בתים ואיני יודע איך קוראים לה איך היא נראית אבל אני יודע שאני צריך תודה מראש ROSHOS
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי Office 2007 בדיסק ומחשב נייד ללא כונן דיסקים. האם ניתן להתקין בו את האופיס בלי כונן חיצוני. אם זה עוזר יש לי את המפתח שלו (הקוד שעל האריזה/קופסה). זה מאוד חשוב, אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
שלום, היה מותקן אצלי Adobe Photoshop CS3 Extended ME וגם Adobe Flash Professional CS3 רציתי להתקין גם את Adobe Illustrator CS3 ME והוא העלה לי הודעה בתחילת ההתקנה "Critical errors were found in setup: Incompatible payloads already installed. Please see the setup log file for details." הסרתי את כל התוכנות, (כולל פלאגינים של אדובי פלאש לפיירפוקס, שוקוויב וכו') התקנתי שוב.. הפעם התחלתי מהאילוסטרייטור. הוא הותקן בסדר גמור, עובד טוב. עכשיו אני מנסה להתקין את פוטושופ ושוב אותה הודעה... חיפשתי תשובות וניסיתי את חלקן אבל לא מצאתי אחת שעזרה.... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זה קשור למחשב? AMD2000+ Geforce5700 380MB DDR ושאר הירקות..אין מצב שהמחשב לא מספיק חזק.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה בעזרתה אני אוכל לשנות שמות של מספר קבצים בעלי מכנה משותף מסויים. לדוגמא, קיימים לי 4 קבצים בספריה אחת: asdf123.txt aadf123.txt asdhjgs123.txt nbnwe123.txt אני רוצה לשנות את שמות כל הקבצים כך שהמכנה המשותף (123) לא יופיע בהם, ושמות הקבצים החדשים יהיו: asdf.txt aadf.txt asdhjgs.txt nbnwe.txt האם משהו מכיר תוכנה כזו? תודה רבה ולילה טוב, מושיקו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן - מה עלי להתקין לפני ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בעייה מוזרה.. לא שמתי לב לזה ועכשיו התחלתי לשים לב לבעייה הזאת.. המחשב שלי לא מראה אנימציות.. הוא מראה תתמונה אבל בלי אנימציה... מישהו יודע מה הבעייה?? ואיך מסדרים אותה???
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנה "Panasonic MPEG Encoder", שכשאני מתחיל לקודד סרט, לאחר קידוד של 24MB (כאשר הקובץ החדש מגיע לגודל הנ"ל), התוכנה רושמת את ההודעה הבאה: Video Data Rate or VBV Buffer Size Is Too Small והקידוד נפסק. למישהו יש מושג מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי קובץ התקנה של MAC OS X בקובץ עם סיומת .DMG ואני רוצה לצרוב את זה אבל אני צריך קודם להעביר את הקובץ ל-.ISO איך ?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטים וכאשר אני פותח אותם למשל עם התוכנה divx subtite displayer או עם bsplayer יש כל מיני בעיות בצפייה ורואים צבע ירוק חזק על המסך ויש הרבה הפרעות חשוב לציין שזה רק בסרטים מסויימים ולא בכולם ! חסר מקודד או משהו? מישהו יכול לפרט לי מה בדיוק הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נוצרה לי לא מזמן בעיה בתוכנה שמזהה טביעות אצבע. עד עכשיו אם לא הייתי מזוהה דרכה היא היית תמיד בפעולה והאיקון שלה היה בצד כך שברגע שהייתי מעביר את האצבע היא היית מזהה את זה. עכשיו כאשר אני לא מזוהה התוכנה הוא התהליך יוצא לגמרי ככה שאם אני רוצה להכנס על ידי טביעות האצבע אני צריך להפעיל את התוכנה ידינית. ניסיתינ להסיר ותהקין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני משאיר את התהליך תמיד פועל שאני יראה את האייקון בSystem Tray קבוע? יש הגדרות רגסטרי או משהו כזה ? כי לא מצאתי. יש לשים לב - שאני כן מחובר ומזוהה היא עדיין רצה ברקע.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
אני צריך להתקין NET. כדי להריץ איזה תוכנה קטנה של הזנת ציונים. יש לי CURE 2 QUAD ו "WINDOWS XP PRO SP2" (לא 64 ביט). באתר של מיקרוסופט יש כל כך הרבה גרסאות שאני פשוט רוצה להיות בטוח... מה אתם ממליצים? אינני מפתח תוכנות בסביבה זו. לא הבנתי מה ההבדל בין RUNTIME ל DISTRIBUTIBLE וכל מני המספרים המקוצרים שם! מה אני צריך להוריד? אם אפשר אז תנו לינק בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם אתם יכולים להמליץ על הגנות בשביל המחשב? שזה: וירוסים. פיירוואל - חוץ מzonealarm. ספיוור. וכל תוכנות הריגול למניהם וכל הדברים המזיקים למחשב. אפשר בבקשה המלצות?
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שהוא ati כתוב לי את ההודעה הזאת: error installing ikernel.exe מה זה?! תודה לכל העוזרים וד''א אם צריך יש לי windows xp proffesional בבקשה זה דחוף אני לא יכול לשחק בכלום
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה כמו שציינתי בכותרת להמיר סרטים - מ- 720P ל-320*240 (רזולוציה בנגן MP4) על איזה תוכנה ממליצים ? * VIRTUAL DUB אני מכיר - יש עוד ?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
סיימיתי לערוך את הסרט כשבאתי לצרוב אותו ולחצתי על התחל הוא הריץ את הקובץ ונתקע באמצע לפני שהוא התחיל לצרוב אני לא יודעת מה לעשות , ערכתי סרט של 45 דקות במשך 3 חודשים ליום הולדת של אחי , בגודל של 30 MB ונתקעתי נא עזרו לי בבבקשהההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד על מחשב של חבר שמתלונן על "העגלה" כדבריו... memory - 1g cpu 2.7ghz לדעתי בשביל מחשב ביתי ולא לגיימרים מספיק בהחלט... ניקתי כל מני מזיקים במחשב ... ונראה שמשתפר אבל, שמתי לב שהמאוורר של המעבד קצת איטי אז הורדתי את את speedfun שמראה מתחי 3v 5v תקינים אך במקום 12v היא מראה 3.4v יכול להיות שיש משהו שמעמיס ומפיל את המתח או שלהחליף ספק וזהו ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נשבר לי מהMEDIA PLAYER של WIN VISTA והחלטתי שאני יוצא במסע אל עבר הלא נודע, אל עבר נגן מדיה חדש למחשב. אני מחפש נגן מדיה שמסוגל להריץ סרטונים בפורמטים שונים, ללא צורך בהתקנת חבילות מקודדים וחרטאות בסגנון, שבאמת שאין לי סבלנות אליהם. ממתין להמליצות
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה סתם קטע של נוחות מעצבן. כאשר אני מעביר קבצים לתיקיות אז זה מעתיק אותם ולא מעביר אותם.. אני עושה את הפעולה הפשוטה פשוט גוררת את זה לשם וזה מעתיק ... וזה נורא מתסכל כי אני יחסית מסדר הרבה את המחשב ועושה הרבה פעולות של העברות וכו'.. =] אז.. יש דרך לסדר את זה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש איזה תוכנה(אם יש FREE SOURCE) אז מעולה שלא תהיה כבדה מידי שתאפשר לי להראות ולראות שולחן עבודה של מחשב אחר,אני לא צריך את אופצית ההשתלטות,אך אם היא מובנית זה כמובן לא יפריע. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לקחת שיר מוכן , ועליו להוסיף משהו שאני הקלטתי (למשל הקלטתי קטע אם המיקרופון ואני רוצה שבמקום המילים של הזמר יהיו המילים שלי !) האם יש תוכנה כזאת ? , וגם אם אפשר שתוכנה זו גם תוכל לגזור חלק משיר קיים ולהעביר אותו לשיר אחר ?!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-