עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Alex89,

האם יש אפשרות לצרוב LAYER שני על דיסק ואחכ לראות את הסרט בDVD (בסלון)?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  2. http://revivo.ios.st/Front/Newsnet/reports.asp?reportId=247592 תודה מראש לעוזרים.

3. Firefox הוא הדפדפן המועדף עלי ולצערי לאחרונה הוא מאוד כבד ואיטי, במיוחד אם אני משאירה אותו פתוח לכמה שעות וחוזרת אליו מאוחר יותר אבל לא רק במקרה הזה. . התוספים המותקנים אצלי: Adblock Plus IDM 1Password Roboform Tab Mix Plus Xmarks האם גם אצלכם Firefox איטי וכבד? יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה? ניסיתי את Chrome והוא יותר מהיר אך הוא פחות לטעמי ואני עדיין מעדיפה את Firefox על פניו. תודה מראש לעוזרים. עריכה: עוד משהו ששכחתי להגיד, כשה-Firefox נהיה ממש איטי אני סוגרת אותו ופותחת מחדש וזה משתפר, עד לפעם הבאה.

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by tommy_g,

שלום חברים! תוכלו להמליץ לי על חבילת מקודדים עדכנית, שיוכלו להריץ לי את כל הקידודים החדשים גם? אשמח לקבל שם, וגם מקור הורדה. תודה רבה מראש, תומר.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. Started by netanel305,

יש לי בעיה באימיול יש לי מחשב חדש והתקנתי אליו אימיול וזה מיתחבר לי רק צהוב עשיתי בדיקה דרך האתר אני לא זוכר איך קוראים לדבר שהבדיקה באתר כתבה לי אבל הוא אמר שמשהוא לא בסדר אצלי וגם הורדתי אימיולים אחרים והם בכלל לא היתחברו לי . ואצל דודים שלי מיתחבר ירוק בבקשה שמישהוא יעזור לי תודה מראש netanel305

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by ex_,

היי אני מחפש עזרה/מדריך איך להאיץ את ההורדה בתוכנה אני לא מצליח לעבוד את ה 20K החיבור שלי הוא 1.5/96 לא דרך ראוטר תודה (מוריד רק קבצים חוקיים )

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by UZI_BILI,

אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  9. שאני מקבל מייל עם קובץ של WORD EXEL וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שלום, יש לי מדפסת hp psc 1315 all-in-one, העובדת תחת win xp pro + service pack 3. הורדתי מאתר hp את הדרייבר המעודכן וכן קובץ תיקון המשמש בדיוק לבעיה זו שה-hp director לא נפתח(Critical update to resolve an issue with HP Director after installing a new revision of Internet Explorer). גרסת האקפלורר היא 8, ומותקן גם גוגל כרום. להלן ההודעה שאני מקבל: http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenhunter01aug251108.gif/ האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה דומה. תודה, גיל.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by tipex19,

לפני כמה שבועות עשיתי FORMAT על המחשב שלי . התקנתי את כל הDRIVERS שלי כמובן וגם את התוכנות הנילוות למחשב שלי, כל מני דברים ואחד הדברים אשר אני זקוק לו זה הצורב שלי , אשר משמש לי כמקור גיבויי רציני . בעת ההתקנה דבר מוזר מאוד קרה: אני מנתב את תוכנת ההתקנה להתקין את הNERO לספרייה מסויימת בקונן מסויים מסכים לרישיון כנהוג והכל הולך כמתוכנן . לאחר שכבר סיימתי להתקין את הNERO נכתבה לי הודעת שגייה שתוכנת ההתקנה לא הצליחה להתקין את כל הקבצים של NERO ושאני צריך לעשות RESTART . לחצתי על אישור ולהפתעתי הרבה נכתב לי באותיות גדולות NERO INSTALLER IS FINISH SUCCESSFUL אמרתי לעצמי יופי ; כמו שנכתב לי עוד בהודעת השגיאה , וכמובן כמו שידוע ב WINDOWS 98 נהוג לעשות RESTART אז אכן עשית…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  12. שלום לכולם אשמח לשמוע את דעתכם על העיצוב שישבתי עליו באתר שלי: http://byshynet.com יחסית לעיצובים שלי זה יצא יותר טוב אבל אני לא מעצב בעיקרון אני יותר מתכנת, ושוב אני מדגיש יחסית אליי. אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by דניאל52,

אני רוצה לצרוב כמה קבצים הכנסתי אותם לתקיה... עכשיו איך אני צורב אותם? לדיסק CD רגיל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shuy,

תודה.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  15. יש לי דיסק של WIN XP אמיתי בבית וגם דיסק של OFFICE XP אמיתי עכשיו רציתי לדעת העם אני יכול להכין דיסק DVD שיכלול את שתיהם ביחד ושהוא גם יהיה BOOT ? והאם אני יוכל להוסיף לשם עוד תוכנות שיעבדו ע"י לחיצת כפתור שאני יכין בתפריט כלשהו...? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. לקרובת משפחה שלי יש את המדפסת HP 6313 All In One, ובגלל שאיבדה את דיסק ההתקנה הורדתי דרייבר מאתר הבית של HP: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=1119599 מהלינק הורדתי את הדרייבר הראשון שנקרא " HP Multi-Function Products Driver Bundle - Corporate Only ". לא נוספה לי שום תוכנה שקשורה לפקס או לסורק, כך שחוץ מלבצע הדפסות רגילות אין לי מושג איך להשתמש בשאר הפונקציות במכשיר! באתר הבית של HP אני לא מצליח למצוא את תוכנות הסריקה/פקס/הדפסה שמגיעות עם הדיסק המקורי, ואין לי מושג באיזה מיקום אחר הם יכולים להיות. מה האפשרויות שלי כרגע אם אין תוכנות שיפעילו את הסורק והפקס? לא מצליח למקד את השאלה כי ההבנה שלי בפקסים וסורק…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by XMB,

אהלן, יש לי בעיה שכל הפונטים שלי נהיו BOLD ולפעמים קו נטוי, מדובר רק בדפדפנים (פיירפוקס ו IE) במסנג'ר גם השתנה אך שיניתי בהגדרות שלו, מה שקורה שב IE אני רואה הכל עם נטוי הצידה ואתרים חצויים לי וב FIREFOX הכל נהייה בולד מוזר, הינה תמונה: http://img31.imageshack.us/img31/1719/36105976.jpg ניסיתי לעשות בוינדוס RESTORE DO DEFAULT ב FONTS ב CONTROL PANEL וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את הפייפוקס מחדש וזה גם לא עזר, באקספלורר הכל נטוי והאתרים מתחלקים בחצאים ויוצאים מהגבולות של העמוד... אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by dans41,

שלום, חיברתי לאחרונה את המחשב למסך טלוויזיה ושמעתי על התוכנה הזו (מדובר במחשב נייח בחדר שלי ולא אחד שמתיימר ליהיות מדיה סנטר), התקנתי את התוכנה אבל אני קצת מסתבך איתה, ניסיתי להתקין skin בשם bello שנראה פשוט מדהים אך ללא הצלחה וגם לא הצלחתי למצוא addon שהתקנתי כבר. רציתי לדעת למה אני לא יכול לעשות תיקיה שיתיהיה לי גישה מהירה להתקנה במקום לעשות כל פעם את כל הדרך מהכוננים שלי. הוידאו מקוטע משום מה ורציתי לדעת האם אפשר לחבר ממיר למחשב ולראות טלוויזיה דרך XBMC ישירות. אם אפשר קצת הסבר, מדריכים וטיפים על התוכנה אני יותר מאשמח. תודה רבה. אגב אני עם frodo 12.3 עם זה משנה.

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by ESC,

שלום לכולם.. הורדתי כמה סרטים למחשב.. אבל כשאני מנסה לצפות בהם אז רואים כאלה ריבועים ירוקים על גבי הסרט או שזה נתקע מידי פעם.. וניסיתי את זה על כמה וכמה סרטים... האם זה בעיה של מקודדים?? או דברים אחרים?? מי יכול לעזור??

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. שלום יש לי בעיה עם הכרטיס קול התקנתי עם הדרייבר שקיבלתי בלוח אם כאילו עכשיו הוא לא מתקין לי טוב את הדרייבר של הכרטיס קול יש לי כרטיס קול C-Media ניראה לי שהוא בנוי אז אני לא יכול לשמוע מוזיקה כי עשיתי פירמוט איך אני מסדר? חיפשתי דרייבר באתר הרשמי ואין כלום שמה בקשה תביאו לי התקנה או משהו אני נואש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר לתוכנה: 1.איזה פורטים צריך לפתוח על מנת שאוכל לקבל תוצאות בחיפוש ועל מנת שאוכל להוריד קבצים? 2.מה אני צריך לבחור איי.פי אקטיבי או פסיבי?-כי יש לי ראוטר DSL -604+ של D-Link ואני לא יודע מה צריך להיות מסומן באפשרויות. בבקשה רק מי שיש לו את התוכנה ומבין בה שיגיב,אחרת אתם סתם מבזבזים את זמני ואת זמנכם..

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by razoli,

מחפש תוכנה שמגבה דריברים לתוך ZIP או EXE רצוי שתיהיה בחינם

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by berner,

שלום הסתבכתי לגמרי בגלל עצות שקבלתי הסרתי את כל CODEC והMEDIA PLAYER ועכשיו אני לא יכול לפתוח כל קובץ כי אני מקבל הודעה משונה ניסתי להתקין מחדשוהMEDIA PLAYER11 וזה לא יורד לי התקנתי CODEC חדש ועכשיו אני מקבל את ההודעה הזו ניסתי להפעיל אם תוכנת VLC media playerוגם ההודעה הזו מתקבלת --------------------------- Windows Media Player --------------------------- To finish installing Windows Media Player, restart your computer and then log on as an administrator or a member of the Administrators group. מה לעשות דחוף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, מראש אני אומר שאני מתנצל אם מדובר בהצפה. אני בטוח שפתחו על זה מתישהו ת'ראד, אבל אחרי חיטוט בפורום וצפייה בסטיקים לא ראיתי את מה שאני מחפש. יש למישהו מושג אם יצאה תוכנה כזאת ? תודה מראש, רוסטר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.